Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Operatie laser ruptura de perineu


In primul rand eficienta Diamond Raman cu laser deschide calea catre noi tehnologii de Aparare si imbunatatite cu laser Chirurgie

In primul rand eficienta Diamond Raman cu laser deschide calea catre noi tehnologii de Aparare si imbunatatite cu laser Chirurgie
Lasere maine poate veni cu un pic de bling, datorita o noua tehnologie care foloseste de om diamantele pentru a spori puterea si capacitatile de lasere. Cercetatorii din Australia au demonstrat acum primul laser construit cu diamante, care a comparabile eficientei pentru a lasere construit cu alte materiale.
Aceasta Raman cu laser a aplicatii care variaza de la tehnologii de aparare si de urme detectoare de gaze la dispozitivele medicale si de cartografiere prin satelit de gaze cu efect de sera. Proprietati speciale de diamante oferi o piatra de hotar pentru mai multe lasere puternic, care poate fi optimizat pentru a produce culori laser in prezent nu sunt disponibile pentru a tehnologiilor existente.
Richard Mildren de Macqaurie Universitatea din Sydney, New South Wales, Australia si Alexandru Sabella de Stiinta si Tehnologie Organizatia de Aparare de la Edinburgh, Australia de Sud a dezvoltat aparat, descris in numarul curent al Societatii optice (OSA) Optica jurnal scrisori.
Diamond este un material destul de bizar, cu proprietati unice si extrema, spune Mildren. De diamant unic cristal este foarte nou pe scena ca o optice si materiale cu laser.
Existente lasere Raman de obicei folosesc cristale de siliciu, azotat de bariu sau metal tungstate pentru a amplifica lumina creat de un laser pompa. In comparatie cu aceste materiale, diamant are un castig mai mare optice (capacitatea de a amplifica), precum si o conductivitate termica mai mare (capacitatea de a efectua de caldura), facandu-l ideal pentru aplicatii de mare putere. Cristale de diamant, de asemenea, pot fi facute pentru a genera o mai mare varietate de lungimi de unda de lumina, fiecare dintre care au aplicatii proprii - de la lumina ultravioleta, la 225 nanometri departe de a-lumina infrarosie la 100 microni.
In 2008, Mildren construit de diamant prima Raman cu laser, raportate la Optics Express, OSAs deschis-jurnal de acces. Aceasta dovada-of-dispozitiv de principiu a fost doar 20 la suta la fel de eficient ca cele mai bune laserele azotat de bariu.
In anul trecut, procesul industriale folosite pentru a dezvolta aceste diamante artificiale - pentru depunerea chimica de vapori - sa imbunatatit foarte mult, care sa permita sinteza a cristalelor cu un birefringence mai mica (mai putin probabil sa imparta un fascicul de intrare in af...

Intrebari Consumer Reports Frecventa operatie cezariana

Intrebari Consumer Reports Frecventa operatie cezariana Consumer Reports a numit numar de operatie cezariana sectiunea trei pe lista sa din 12 Interventii Ati putea fi mai bine fara. Recomandare, bazate pe cercetare la non-profit Rand Corporation, incurajeaza consumatorilor de a verifica afara alternative mai sigure, inainte avand oricare din cele 12 listate procedurilor invazive.
Consumer Reports a numit numar de operatie cezariana sectiunea trei pe lista sa din 12 Interventii Ati putea fi mai bine fara. Recomandare, bazate pe cercetare la non-profit Rand Corporation, incurajeaza consumatorilor de a verifica afara alternative mai sigure, inainte avand oricare din cele 12 listate procedurilor invazive. CLICK AICI.
Numarul trei rang de chirurgie operatie cezariana apare chiar de mai sus epiziotomiei (# 4) si histerectomie (# 5) si de mai jos angiografia (# 1) si angioplastie (# 2). Recomandare din partea consumatorilor rapoartele medicale Ghidul vine pe tocuri de Centers for Disease Control raport care arata ca rata de operatie cezariana primare din Statele Unite a ajuns la un mare istoric de 20,6 la suta si o rata globala de la 29.1 la suta in anul 2004. Cele mai recente Rata globala raportata in Canada este de 22.6 la suta.
Femeile trebuie sa fie consumatori selectiva si optiuni de studiu nasterii lor, a declarat Tonya Jamois, presedinte al cesarean Internationale Awareness Network (ICAN). Prioritate ar trebui sa fie pentru a evita ca operatie cezariana primul rand, si daca aveti o cicatrice pe uterul tau, educa-te despre nasterea vaginala dupa cezariana (VBAC). Douazeci de ani de cercetare arata VBAC sa fie mai sigure pentru mama si copil decat interventii chirurgicale repeta operatie cezariana.
Potrivit Consumer Reports medical Ghid, cele mai multe cezariene sunt realizate din cauza muncii progreseaza prea incet. Ghidul constata ca un numar de proceduri mai putin invazive poate fi suficient pentru a stimula de munca. Consumer Reports incurajeaza femeile sa ne intrebam ce procent din livrarile normale, precum si Nasteri in urma unei operatie cezariana prealabil medicul ofera de C-sectiune. In mod ideal, uita-te pentru rate mai mici de 15 la suta din femeile care au avut havent a procedurii si circa 60 la suta din cei care au.
Ghid, de asemenea, prevede ca medicii de a efectua cezariene in marea majoritate a femeilor care au avut deja unul. Dar Acog, Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie (precum si SOGC, Societatea de Obs...

In al doilea rand operatie cezariana sectiune mai sigure decat livrare normala, studiu de SUA gaseste

In al doilea rand operatie cezariana sectiune mai sigure decat livrare normala, studiu de SUA gaseste Rezultate provocare eforturile de sanatate publica de servicii pentru a creste de livrare vaginale - Pentru o femeie gravida, care deja a avut o operatia de cezariana, o tentativa de livrare vaginala este mai periculos pentru copil decat o sectiune cezariana al doilea, conform unui studiu de cercetare la 19 centre de sanatate academice , inclusiv Wake Forest University Baptist Medical Center.
S...

Muncii de inductie Aveti nevoie de crestere nu a riscurilor operatie cezariana, UCB / Stanford Constatari Team

Muncii de inductie Aveti nevoie de crestere nu a riscurilor operatie cezariana, UCB / Stanford Constatari Team Muncii Contrar unei credinte larg detinute de obstetricieni, inducerea nu trebuie sa creasca Womans un risc pentru livrare sectiune cezariana in nastere, oameni de stiinta de la Universitatea din California, San Francisco si Universitatea Stanford School of Medicine au fost gasite.
Studiul a fost realizat de o echipa afiliata la Stanford-UCB bazata pe dovezi Practice Center, care se axeaza pe c...

Depresia dubleaza riscul de deces dupa operatie by-pass

Depresia dubleaza riscul de deces dupa operatie by-pass [email protected]
In studiul cel mai mare si cea mai lunga de acest fel, cercetatorii de la Duke University Medical Center au demonstrat definitiv, ce studii anterioare au sugerat - depresia este un factor puternic de risc independent pentru deces la pacientii care au suferit o interventie chirurgicala pass coronarian pentru a restabili fluxul de sange pentru a inima.
Deoarece depresia pa...

Pacientii au crescut rata de spitalizare dupa operatie bypass gastric

Pacientii au crescut rata de spitalizare dupa operatie bypass gastric Pacientii care au interventii chirurgicale de bypass gastric au dublu fata de rata de spitalizare in anul urmator operatiunea decat in anul precedent interventie chirurgicala, potrivit unui studiu, in 19 octombrie problema JAMA.
Procedurile Bariatric chirurgicale sunt un tratament ce in ce mai comune pentru obezitatii morbide, potrivit informatiilor de fundal in articol. Mai mult de 100.000 de ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.