Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Operatie tiroida dupa


Tiroidieni si paratiroidian Rezultate Tratamentul chirurgical poate fi mai rea in Gravide

Tiroidieni si paratiroidian Rezultate Tratamentul chirurgical poate fi mai rea in Gravide
Femeile gravide par sa aiba mai rau clinice si economice rezultate dupa operatie tiroida si paratiroida in comparatie cu femeile care nu sunt gravide, potrivit unui raport in problema mai a Arhivelor de Chirurgie, una dintre cele JAMA / Archives reviste.
Tiroidieni si chirurgie paratiroide sunt utilizate pentru tratarea cancerului si de alte conditii. Incidenta cancerului tiroidian a crescut cu aproape 250 la suta in ultimii 30 de ani, crescand 3.6 la 8.7 de cazuri la 100.000 de persoane, potrivit informatiilor de fundal in articol. Rata este aproape dublu la femeile gravide, cu 14.4 de cazuri la 100.000 de persoane. Hipertiroidism [tiroida hiperactiva] a fost raportata la 0,1 la suta la 0,4 la suta de sarcini. Hipertiroidism inadecvat tratate in timpul sarcinii prezinta riscuri semnificative pentru ambele mamei si a fatului, scriu autorii. Rezultate dupa procedurile de tiroida si paratiroida in timpul sarcinii nu au fost bine caracterizat in literatura de specialitate chirurgicale.
SreyRam Kuy, MD, de la Universitatea Yale School of Medicine, New Haven, Connecticut, si Statele Unite ale Departamentului de Probleme ale Veteranilor, Washington, si colegii sai au comparat rezultatele clinice si economice ale chirurgiei tiroidiene si paratiroidiene, efectuate pe 201 de femei gravide (varsta medie 29) si un grup de 31155 de varsta cu potrivire, non-femeile gravide 1999 - 2005. Complicatii fetale, materne si chirurgicale, precum si in moartea-spital, durata sederii si de costurile de spital au fost masurate.
Din cele 201 de femei gravide, 165 a suferit proceduri tiroidieni si 36 a suferit proceduri paratiroide. In comparatie cu caractere non-femeile gravide, pacientele gravide au avut o rata mai mare a sistemului endocrin [referitoare la glandele care secreta hormoni] (15,9 la suta fata de 8.1 la suta) si complicatii generale (11,4 la suta fata de 3,6 la suta), lungimi mai neajustata a sedere (doua zile fata de o zi) si de crestere a costurilor spital neajustata (6.873 dolari fata de 5963 dolari), scriu autorii. Fetale si materne ratele de complicatie au fost 5,5 la suta si 4,5 la suta, respectiv, in plus, pacientele gravide au avut complicatii chirurgicale mai mare decat pacienti non-gravide pentru benigne (27 la suta fata de 14 la suta) si maligne (21 la suta comparativ cu 8 la suta), bolile tiroidiene in timp ce tiroidectomie supusi (indepartarea chirurgicala a unei parti sau a tuturor glandei tiroide).
Diferentele dintre gravide si non-femeilor gravide in ratele de complicatie au fost cele mai pronuntata de diagnostic, rasa si marimea spital, autorii nota. In cazul in comparatie cu non-femeilor gravide din aceeasi rasa, de culoare alba paciente...

Ce este scaderea tensiunii arteriale? Ce este Hipotensiune arteriala?

Ce este scaderea tensiunii arteriale? Ce este Hipotensiune arteriala? Scaderea tensiunii arteriale este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipotensiune arteriala. Pentru milioane de oameni care sufera de hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata), hipotensiune arteriala poate parea mare. Daca simptomele sunt hipotensiunea arteriala usoara, de obicei nu necesita tratament. Cu toate acestea, aceasta poate provoca tulburari cardiace grave, lesin si, de asemenea, duce la tulburari neurologice si endocrine. In cazul in care este de hipotensiune arteriala severa organe cheie poate deveni lipsit de oxigen si substante nutritive si organismul poate intra in soc, o pune in pericol viata conditie.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, hipotensiune arteriala este 1. Subnormal tensiunii arteriale de sange. 2. Reduse de presiune sau de tensiune de orice fel. Ce este tensiunii arteriale? Inima este un muschi, ca pompele de sange in jurul corpului continuu. De sange care este scazut in oxigen este pompat spre plamani, in cazul in care livrarile de oxigen sunt completate. Pompe de inima acest oxigen din sange bogat in jurul corpului de a furniza muschii nostri si celule. De pompare de sange genereaza presiune - tensiunii arteriale.
Interesant articol despre
Ce este tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala)? Care sunt cauzele hipertensiunii arteriale?
Ce este de sare? Cat de sare de mult ar trebui sa mananc?
Ce este anemia? Care sunt cauzele anemiei?
Ce este insuficienta cardiaca? Care sunt cauzele insuficientei cardiace?
Ce este diabetul?
Ce este colesterolul? Care sunt cauzele valori crescute ale colesterolului?
Ce este un accident vascular cerebral? Care sunt cauzele un accident vascular cerebral?
Ce este oboseala (oboseala)?
Ce este Hipertiroidia? Cand ne-am masura a tensiunii arteriale, am gabaritul doua tipuri diferite de presiune: a tensiunii arteriale sistolice - tensiunea arteriala in cazul in care contractele de inima, in special in momentul de forta maxima de contractie, care apare atunci cand ventriculului stang a contractelor de inima.
Diastolica presiune - tensiunii arteriale dintre bataile inimii, atunci cand inima este de odihna si de deschidere, (dilatarea). Cand presiunea noastre de sange este luata Medicul sau asistenta medicala trebuie sa se masoare atat presiunile sistolice si diastolice. Cifrele apar de obicei, cu un numar mai mare prima (a tensiunii arteriale sistolice), si apoi un numar mai mic (presiunea diastolica). Cifra va fi urmata de abrevierea mm Hg, ceea ce inseamna milimetri de mercur.
Daca tensiunea dumneavoastra arteriala este de 120 de peste 80 (120/80 mmHg), aceasta inseamna o tensiunii arteriale sistolice de 120mmHg si o presiune diastolice de 80mmHg.
Noastra nivelurile tensiunii arteriale poate fluctua de fel de mult ca 30 sau 40 mm Hg in timpul zilei. Acesta va fi la punctul sau cel mai scazut atunci cand dormim sau de odihna. Cand suntem activi fizic, foarte accentuat sau anxietate creste nostru tensiunii arteriale. Este important ca a tensiunii arteriale este luat in imprejurari similare de fiecare data, astfel incat, atunci cand sunt comparate citiri acestea se refera la aceeasi stare de activitate fizica. Ce este scaderea tensiunii arteriale (hipotensiune arteriala)? Cineva cu o lectura in cazul in care 90/60 mm Hg sau mai mic este considerat ca avand hipotensiune arteriala (tensiune arteriala scazuta). Persoanele cu tensiune arteriala scazuta au unele protectie de la factorii care creste tensiunea arteriala la niveluri nedorite. Cu toate acestea, scaderea tensiunii arteriale poate fi un semn al unei probleme subiacente, si pot determina simptome neplacute. Care sunt simptomele de tensiune arteriala scazuta (hipotensiune arteriala)? Multe persoane a caror tensiune arteriala scazuta va experimenta nici un simptom. In cazul in care nu este hipotensiune arteriala severa si nu exista conditii care stau la baza de tratament nu este necesar.
Daca tensiunea arteriala este atat de mica ca furnizarea de sange la nivelul creierului si a altor organe vitale este insuficienta in care pacientul avea nevoie de ingrijiri medicale. Hipotensiune arteriala severa este cauzata de o boala de baza sau conditie.
Vizitati nostru specializat sectiuni de stiri
Hipertensiune arteriala (hipertensiunea) News
Cardiovasculare / Cardiologie News
Vascular Noutati
Heart Disease News
Accident vascular cerebral News
Diabetul News Mai jos sunt cele mai comune simptome de hipotensiune arteriala: vedere incetosata rece, umed si rece, piele palida Depresiunea Ameteli Lesin Oboseala general senzatie de slabiciune Greata Palpitatii Rapid, respiratie superficiala Setea hipotensiune arteriala ortostatica (hipotensiune arteriala ortostatica)
Acest lucru se refera la o scadere a tensiunii arteriale dupa schimbarea postura. Acest lucru se poate aparea atunci cand se ridice in picioare de la o sedinta sau de pozitie culcat, sau de a sta pana la o pozitie culcat. Tensiune arteriala scazuta va reveni la valori normale rapid. Hipotensiune arteriala posturala apare mai frecvent dupa cum ajungem mai in varsta.
Scaderea tensiunii arteriale dupa mese (postprandial hipotensiune arteriala)
Uneori, scaderea tensiunii arteriale pot dupa masa, cauzand stare de confuzie, ameteala, si wooziness (slabiciune). Acest lucru este cunoscut sub numele de hipotensiune arteriala postprandial. Ea apare mai frecvent in randul persoanelor in varsta, persoanele mai ales in varsta care sufera de hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata), diabet zaharat, boli sau Parkinsons.
Dupa ce am manca intestinele noastre necesita o crestere semnificativa a ofertei de sange pentru digestie. Inima bate mai repede raspunde prin vasele de sange in timp ce in alte parti ale corpului ingust (contracta) pentru a ajuta la mentinerea tensiunii arteriale. Cand vom ajunge la limita de varsta bate inima nu poate creste suficient pentru a mentine tensiunii arteriale. De asemenea, vasele de sange care ar fi trebuit sa au redus nu se contracta suficient pentru a mentine tensiunii arteriale. Prin urmare, scade tensiunea arteriala. Daca sunteti predispus la aparitiei hipotensiunii arteriale postprandiale ati putea descoperi ca ajutorul urmatoarele simpli pasi: Lie in jos dupa masa. Inferioara continutului de glucide de mese dumneavoastra. Mananca mai mici si mai multe mese frecvente - probabil de patru sau cinci mese mici pe zi in loc de 3 cele mari. Care sunt cauzele tensiune arteriala scazuta (hipotensiune arteriala)? Unele medicamente blocante alfa beta-blocante antidepresive triciclice Diuretice medicamente pentru boli Parkinsons, sildenafilul (Viagra), cu atat mai mult in cazul in care, in combinatie cu Anestezie nitroglicerina
Tensiunea arteriala este, de obicei in mod deliberat, redusa pentru operatie. Hipotensiv anestezie - in mod deliberat, scaderea tensiunii arteriale pentru chirurgie - intraoperator reduce pierderea de sange, precum si de timp chirurgicale.
Senzatie de lesin in toaleta - urinat (sincopa mictiune), defecating (sincopa defecare),
Daca tulpina la urinat sau care au o miscare intestinului nervului vag este stimulat, provocand o crestere a nivelului acetilcolinei in organism. Acetilcolina dilata vasele de sange. Vasele de sange Dilated aduce tensiunii arteriale, in jos care reduce aportului de sange la creier. O scadere brusca a aportului de sange la creier poate provoca ameteli si lesin (sincopa). Sincopa mictiune inseamna senzatie de lesin / lesin la urinat, si sincopa defecare inseamna senzatie de lesin / lesin in timp ce o miscare intestinului. In aproape toate cazurile, problema se rezolva rapid si nici un tratament este necesar. Inghititi sincopa si sincopa tuse, senzatie de lesin / lesin de la inghitire sau tuse, de asemenea, sunt cauzate de stimulare a nervului vag.
Raniri grave si / sau hemoragie interna
Daca ai pierdut o multime de sange de la un prejudiciu grav sau sangerari interne, volumul sanguin va scadea, ceea ce duce la hipotensiune arteriala severa si potential periculoase. Arsuri grave pot duce la soc si o reducere a tensiunii arteriale.
Septicemia infectii, intoxicatii de sange, severa
Bacterii virulent de la o infectie undeva in organism poate invada sange (septicemie). Pacientul poate intra in soc septic, o pune in pericol viata scaderea tensiunii arteriale.
Deshidratarea
Cand corpul tau pierde apa mai mult decat este nevoie de tine in cele din urma sa devina deshidratat. Niveluri de hidratare (niveluri de apa in organism) nu trebuie sa scada mult inainte de a incepe senzatie de ameteala si slabe - deshidratare-induse de pierdere in greutate de doar 1% poate duce la reducerea tensiunii arteriale suficient pentru a determina simptome. Deshidratarea poate fi cauzata de diaree severa, varsaturi, caldura, overusing diuretice, si supra-exercitarea. In cazul in apa sau nivelurile sanguine scad dramatic pacientul poate intra in soc hypovolemic - apa severa / picatura de sange in volum se intelege inima nu poate pompa sangele in mod corespunzator, rezultand in pune in pericol viata hipotensiune arteriala.
Probleme endocrine (nu inclusiv diabet zaharat)
Sistemului endocrin este un sistem de glande implicate in eliberarea de hormoni - exemple includ glandei tiroide, precum si glanda suprarenala. Face glandei tiroide, iar hormonii de magazine care ajuta la controlul frecventa cardiaca, tensiunea arteriala, temperatura corpului, precum si rata la care alimentar este defalcat si transformate in energie (parte a metabolismului). Scaderea tensiunii arteriale poate fi cauzata de hipotiroidism (tiroida underactive) sau hipertiroidismul (tiroida hiperactiva). In cazul in care glandele suprarenale nu functioneaza corect (insuficienta suprarenala), exista, de asemenea, un risc de hipotensiune arteriala - glandele suprarenale sunt situate chiar deasupra fiecare rinichi si sunt in principal responsabile pentru reglementarea raspuns de stres.
Diabetul zaharat
Daune pentru a nervilor in organism, inclusiv a celor din sistemul nervos autonom, este o complicatie a diabetului zaharat. Disfunctie autonoma ii face pe oameni mai sensibile la hipotensiune arteriala ortostatica (hipotensiune arteriala ortostatica) - senzatie de lesin, atunci cand brusc stai pana la o pozitie culcat, sau in picioare, pana la o pozitie de sedinte / minciuna.
Boli de inima
Bad...

Outpatient tiroidiana Chirurgie este in siguranta si de dorit

Outpatient tiroidiana Chirurgie este in siguranta si de dorit Tiroidectomie (indepartarea glandei tiroide) a solicitat in mod traditional, mai multe zile de spitalizare. La un nivel minim, chirurgi multe avocat de observare a peste noapte in urma acestei proceduri speciale chirurgicale. In timp ce tiroida este un organ relativ superficiala si mortalitatea legata sunt extrem de scazute, proximitatii sale aproape de alte structuri de precautie a inspirat dintr...

Depresia dubleaza riscul de deces dupa operatie by-pass

Depresia dubleaza riscul de deces dupa operatie by-pass [email protected]
In studiul cel mai mare si cea mai lunga de acest fel, cercetatorii de la Duke University Medical Center au demonstrat definitiv, ce studii anterioare au sugerat - depresia este un factor puternic de risc independent pentru deces la pacientii care au suferit o interventie chirurgicala pass coronarian pentru a restabili fluxul de sange pentru a inima.
Deoarece depresia pa...

Pacientii au crescut rata de spitalizare dupa operatie bypass gastric

Pacientii au crescut rata de spitalizare dupa operatie bypass gastric Pacientii care au interventii chirurgicale de bypass gastric au dublu fata de rata de spitalizare in anul urmator operatiunea decat in anul precedent interventie chirurgicala, potrivit unui studiu, in 19 octombrie problema JAMA.
Procedurile Bariatric chirurgicale sunt un tratament ce in ce mai comune pentru obezitatii morbide, potrivit informatiilor de fundal in articol. Mai mult de 100.000 de ...

Cercetatorii Duce descoperi link-ul genetic la accident vascular cerebral dupa operatie de inima

Cercetatorii Duce descoperi link-ul genetic la accident vascular cerebral dupa operatie de inima Duke University Medical Center Cercetatorii au descoperit ca pacientii care au doua variante specifice de gena sunt mai mult de trei ori mai susceptibili de a suferi un accident vascular cerebral dupa interventia chirurgicala de inima.
In plus, deoarece cele doua gene implicate sunt implicate in raspunsul imun la bodys insulta sau vatamarea, cercetatorii au spus ca constatarile lor puternic sug...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.