Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Operatie varice preturi


Intrebari Consumer Reports Frecventa operatie cezariana

Intrebari Consumer Reports Frecventa operatie cezariana
Consumer Reports a numit numar de operatie cezariana sectiunea trei pe lista sa din 12 Interventii Ati putea fi mai bine fara. Recomandare, bazate pe cercetare la non-profit Rand Corporation, incurajeaza consumatorilor de a verifica afara alternative mai sigure, inainte avand oricare din cele 12 listate procedurilor invazive.
Consumer Reports a numit numar de operatie cezariana sectiunea trei pe lista sa din 12 Interventii Ati putea fi mai bine fara. Recomandare, bazate pe cercetare la non-profit Rand Corporation, incurajeaza consumatorilor de a verifica afara alternative mai sigure, inainte avand oricare din cele 12 listate procedurilor invazive. CLICK AICI.
Numarul trei rang de chirurgie operatie cezariana apare chiar de mai sus epiziotomiei (# 4) si histerectomie (# 5) si de mai jos angiografia (# 1) si angioplastie (# 2). Recomandare din partea consumatorilor rapoartele medicale Ghidul vine pe tocuri de Centers for Disease Control raport care arata ca rata de operatie cezariana primare din Statele Unite a ajuns la un mare istoric de 20,6 la suta si o rata globala de la 29.1 la suta in anul 2004. Cele mai recente Rata globala raportata in Canada este de 22.6 la suta.
Femeile trebuie sa fie consumatori selectiva si optiuni de studiu nasterii lor, a declarat Tonya Jamois, presedinte al cesarean Internationale Awareness Network (ICAN). Prioritate ar trebui sa fie pentru a evita ca operatie cezariana primul rand, si daca aveti o cicatrice pe uterul tau, educa-te despre nasterea vaginala dupa cezariana (VBAC). Douazeci de ani de cercetare arata VBAC sa fie mai sigure pentru mama si copil decat interventii chirurgicale repeta operatie cezariana.
Potrivit Consumer Reports medical Ghid, cele mai multe cezariene sunt realizate din cauza muncii progreseaza prea incet. Ghidul constata ca un numar de proceduri mai putin invazive poate fi suficient pentru a stimula de munca. Consumer Reports incurajeaza femeile sa ne intrebam ce procent din livrarile normale, precum si Nasteri in urma unei operatie cezariana prealabil medicul ofera de C-sectiune. In mod ideal, uita-te pentru rate mai mici de 15 la suta din femeile care au avut havent a procedurii si circa 60 la suta din cei care au.
Ghid, de asemenea, prevede ca medicii de a efectua cezariene in marea majoritate a femeilor care au avut deja unul. Dar Acog, Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie (precum si SOGC, Societatea de Obstetrica si ginecologi din Canada) a publicat de cercetare care prezinta cele mai multe femei ar putea incerca in conditii de siguranta pentru un VBAC, care ar reusi aproximativ 70 - 80 la suta din timp; si daca nu, o operatie cezariana poate avea loc. Din pacate, se refera la costul si temerilor legate de raspundere civila a facut ca unii medici si spitale sa interzica VBAC si necesita o operatie cezariana repeta.
Consumer Reports, de asemenea, recomanda, de femei considera dand nastere intr-un spital, cu o asistenta medicala certificata-moasa, daca este disponibil, de vreme ce Nasteri lor au rate mai mici decat in anii operatie cezariana cu obstetricienilor.
Nastere intr-un de sine statator centru de nastere sau de la domiciliu, cu o moasa este o alta optiune ca femeile ar trebui sa...

In al doilea rand operatie cezariana sectiune mai sigure decat livrare normala, studiu de SUA gaseste

In al doilea rand operatie cezariana sectiune mai sigure decat livrare normala, studiu de SUA gaseste Rezultate provocare eforturile de sanatate publica de servicii pentru a creste de livrare vaginale - Pentru o femeie gravida, care deja a avut o operatia de cezariana, o tentativa de livrare vaginala este mai periculos pentru copil decat o sectiune cezariana al doilea, conform unui studiu de cercetare la 19 centre de sanatate academice , inclusiv Wake Forest University Baptist Medical Center.
Studiul, publicat in zilele noastre New England Journal of Medicine, a aratat ca, dupa nastere vaginala o sectiune cezariana (VBAC), de asemenea, este mult mai periculos pentru mama, ceea ce duce la posibilitatea crescut de uter rupt si astfel de complicatii, cum ar fi endometrita - infectie a uter - si nevoia de transfuzii.
Aceste informatii sunt relevante pentru consiliere femeilor cu privire la optiunile lor, dupa o sectiune cezariana, a declarat cercetatorii, care a inclus Margaret A. Harper, MD, de la Wake Forest Botezatorul. Cele 19 de centre academice de sanatate toate apartin materno-fetala Medicina unitatilor din retelele de Institutul National de Sanatate Copilului si Dezvoltare Umana.
Problema este important deoarece de dezbateri cu privire la exces de cezarienei, care a ajuns la 26 la suta din toate nasterile in 2002. US Public Health Service a fost cauta o reducere a ratei de cezariene la 15 la suta; si a avut un scop stabilit ca 37 la suta din femeile care anterior au avut o sectiune de operatie cezariana pentru a incerca normale - sau vaginal - livrare pentru copil urmator.
Acest studiu arata ca riscul de a rezultatelor negative perinatale este crescut cu un proces de munca, dupa o operatia de cezariana, inainte, dar, de asemenea, confirma faptul ca riscul este in continuare foarte mic, a spus Harper, profesor asociat de Obstetrica si Ginecologie. Prin urmare, membrii retelei realizarea acestui studiu aprofundat recomanda de consiliere a femeilor interesate de VBAC, dar nu s-au recomandat abandona VBAC.
Ea a spus ca o problema importanta este numarul de sarcini viitoare dorit. Riscurile de complicatii inainte si in timpul de livrare creste cu un numar tot mai mare de operatiuni de operatie cezariana, a spus ea. Autorul de plumb este Mark B. Landon, MD, de la Ohio State University. Pentru acest studiu cercetatorii monitorizate toate femeile gravide, la 19 de centre in timpul unei perioade de patru ani, care au avut-o sectiune cezariana si au fost care transporta un singur copil - 45988 femei in toate. Dintre acestea, 17898, sau 38.9 la suta, alesi, sa incerce livrare normala, si 15801, sau 34.4 la suta, a ales un operatie cezariana al doilea. Din restul, 9011 a avut motive medicale de a avea o operatie cezariana a doua, si 3276 au fost deja in munca atunci cand au ajuns la spital.
Rezultatele au aratat ca rata de rupturi uterine a fost sapte la 1.000 printre mame care au fost de livrare a incerca vaginale, in comparatie cu nici o rupturi uterine in randul femeilor care au ales o operatie cezariana a doua. Endometrita dezvolta...

Muncii de inductie Aveti nevoie de crestere nu a riscurilor operatie cezariana, UCB / Stanford Constatari Team

Muncii de inductie Aveti nevoie de crestere nu a riscurilor operatie cezariana, UCB / Stanford Constatari Team Muncii Contrar unei credinte larg detinute de obstetricieni, inducerea nu trebuie sa creasca Womans un risc pentru livrare sectiune cezariana in nastere, oameni de stiinta de la Universitatea din California, San Francisco si Universitatea Stanford School of Medicine au fost gasite.
Studiul a fost realizat de o echipa afiliata la Stanford-UCB bazata pe dovezi Practice Center, care se axeaza pe c...

Depresia dubleaza riscul de deces dupa operatie by-pass

Depresia dubleaza riscul de deces dupa operatie by-pass [email protected]
In studiul cel mai mare si cea mai lunga de acest fel, cercetatorii de la Duke University Medical Center au demonstrat definitiv, ce studii anterioare au sugerat - depresia este un factor puternic de risc independent pentru deces la pacientii care au suferit o interventie chirurgicala pass coronarian pentru a restabili fluxul de sange pentru a inima.
Deoarece depresia pa...

Pacientii au crescut rata de spitalizare dupa operatie bypass gastric

Pacientii au crescut rata de spitalizare dupa operatie bypass gastric Pacientii care au interventii chirurgicale de bypass gastric au dublu fata de rata de spitalizare in anul urmator operatiunea decat in anul precedent interventie chirurgicala, potrivit unui studiu, in 19 octombrie problema JAMA.
Procedurile Bariatric chirurgicale sunt un tratament ce in ce mai comune pentru obezitatii morbide, potrivit informatiilor de fundal in articol. Mai mult de 100.000 de ...

Conjoined Twins cu succes Separat dupa operatie de lunga durata

Conjoined Twins cu succes Separat dupa operatie de lunga durata Regina si Renata, 10-luna-gemenii conjoined vechi, au fost separate cu succes noaptea trecuta, dupa o operatie care a durat mai buna parte a unei zile. Prima faza a operatiunii se apropiau de sfarsit de medic taiat os pelvian ca conectate doua fete. Apoi, una dintre fete, pentru prima data in viata lor de scurt, a fost mutat in alta camera, in timp ce celelalte au ramas, si chirurgii au inceput fa...

Descoperirea de noi medicamente impiedica cicatrizare dupa operatie glaucom cu ochiul

Descoperirea de noi medicamente impiedica cicatrizare dupa operatie glaucom cu ochiul Extrem de medicamente inovatoare, noi, care poate preveni cicatricile in ochi dupa operatie glaucom au fost descoperite de catre un Londra, pe baza de echipa de oameni de stiinta, care astazi un raport in revista Nature Biotechnology .* prin orientarea mai mult de un aspect al procesului de cicatrizare, in acelasi timp , echipa a fost in masura sa foloseasca droguri in conditii de siguranta si cu ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.