Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Operatii cezariana in direct


Intarziata de nastere asociat cu secretie crescuta sectiunea cesarean nevoie si Alterarea uterin Tissue Contraction

Intarziata de nastere asociat cu secretie crescuta sectiunea cesarean nevoie si Alterarea uterin Tissue Contraction
Contractia Insuficienta al uterului ar putea fi un factor care contribuie la asocierea dintre mai mari varsta mamei si rata crescuta a cezarienei, potrivit unui studiu lansat pe 30 iunie 2008 in revista cu acces liber PLoS Medicine.

O sectiune cezariana, uneori numita de asemenea o cezariana, este o metoda de nastere, in care nou-nascutului este chirurgical scos din uter. C-sectiuni sunt asociate cu o mortalitate mai ridicata iar ratele morbiditatii decat livrarile vaginale, prin urmare, de multe ori si sunt rezervate pentru cazurile , in care nasterii vaginale ar putea pune in mamelor sau babys viata in pericol. Rata de performanta sectiune cezariana a crescut considerabil in ultimii 20 de la 30 de ani in tarile dezvoltate, care ar putea avea implicatii nu doar pentru mama si copil, dar furnizorii de asistenta medicala, de asemenea, si de factorii de decizie politica. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), ratele de operatie cezariana acceptabile sunt intre 10-15% in tarile in curs Any Given dezvoltate. In acest context, ei raport urmatoarele rate: 20% in Regatul Unit in 2004, 22,5% in Canada in 2001 si 2002, 30,2% in Statele Unite in 2005.

Studiile anterioare indica faptul ca varsta mamei a crescut, in general, creste rata de performanta operatie cezariana, iar aceasta tendinta a fost demonstrat in multe tari diferite. Cu toate acestea, motivul pentru aceasta asociere este neclara, si nu se cunoaste in ce masura aceasta asociere este adevarat. Aceste intrebari au fost insailat intr-un studiu partea a doua a alerga de profesorul Gordon Smith si colegii sai de la Universitatea Cambridge din Marea Britanie.

In prima parte a studiului, un set mare de date luate in Scotia, cunoscut sub numele de Morbiditatea Scottish Record (SMR2) a fost folosit pentru a examina asocierea dintre varsta mamei si rezultatul muncii. Inregistrari, luate intre 1980 si 2005, alcatuit dintr-o jumatate de milioane de inregistrari. In mod specific, au examinat in ce masura cresterea ratelor pct. c-ar putea fi direct asociate cu o schimbare in distributie varsta mamei. Sa constatat ca riscul unei sectiuni operatie cezariana a crescut liniar ca la varsta de mame prima data a crescut. In timp, tendintele suplimentare au fost observate in proportia femeilor in grupa de varsta: numarul de femei intre 30 si 34 ani a crescut de trei ori, intre 35 si 39 ani a crescut de sapte ori, iar peste 40 de dublat. Sa estimat ca aproximativ 38% din aceste operatii cezariene suplimentare ar fi putut fi Nasteri in vaginale in cazul in care distributia de varsta au ramas constant dupa 1980. Echipa a concluzionat din aceasta ca o parte considerabila din cresterea ratei de operatie cezariana sectiune poate fi cauzata de intarzierea nastere prima Womans o viata.

In a doua parte a studiului, mostre de musculare din peretele uterului in sine, cunoscut sub numele de myometrium, care au fost luate in timpul interventiei chirurgicale de rutina pentru a examina corelatia dintre contractilitatea musculara si varsta mamei. Echipa a fost emis ipoteza ca aceasta pierdere de capacitatea de a muschiului de a contracta, un efect biologic de imbatranire, a fost o cauza de necesitatea crescuta de cezarienei. Biopsii au fost luate de la 62 de femei, cu o varietate de numarul de nasteri anterioare, care au fost supusi unei livrare elective de rutina operatie cezariana. Ei au descoperit ...

Noi riscuri Studiul confirma cesarean

Noi riscuri Studiul confirma cesarean Un studiu recent publicat de catre revista Obstetrics & Gynecology confirma faptul ca nasterea prin cezariana riscurile cresteri de doua pun viata in pericol probleme la sarcinile viitoare. Conditiile, numit desprinderii de placenta si placenta previa, implica modul in care placenta se ataseaza la captuseala interioara a uterului.
Intr-o nastere cezariana-o incizie chirurgicala este facuta in uter cauzand o cicatrice permanenta. Acest lucru cicatrizarea a muschiului uterin pot afecta modul in care placenta se ataseaza la uter la sarcinile viitoare.
Desprinderea de placenta este separarea prematura a toate sau o parte a placentei, inainte de nasterea copilului. Aceasta scade de aprovizionare babys de oxigen si pot duce la pierderea de sange in mama, copilul sau ambele. In cazul in care implica desprinderea de o zona suficient de mare, de urgenta nastere operatie cezariana poate fi necesara pentru a salva viata mamei si a copilului. Abruptions poate avea loc oricand in timpul sarcinii, chiar si atunci cand copilul este inca prematur, cresterea in continuare a pericol pentru nou-nascutului.
Placenta previa este anormal de crestere a placentei peste toate sau o parte a uterului deschidere naturale la canalul de nastere, sau a colului uterin. Acest lucru duce la leziuni ale placenta si pierderea severa de sange in timpul travaliului. Sangerarile De asemenea, este mai probabil sa apara inainte de munca si fara avertisment. Femeile cu placenta previa necesita intotdeauna operatia de cezariana, inainte de munca.
Acesta nu este pe deplin inteles de ce cicatrici pe uter cauza acestor probleme. Mai multe studii in ultimii ani au confirmat legatura dintre cezariene, precum si montarea anormale placentar. Nou studiu este una din primele nave de a confirma o relatie directa intre numarul de operatii chirurgicale, precum si cantitatea de risc. Prin revizuirea peste 150.000 de prima, a doua si a treia sarcini, a constatat riscul de complicatii in crestere, atat ca numar de interventii chirurgicale a crescut.
Impreuna, aceste doua probleme complica aproximativ 60.000, sau de 1-2 procente, de sarcini anual in SUA. In plus fata de cezariene, factori cum ar fi fumatul, consumul de cocaina si de varsta mamei au fost, de asemenea, asociate cu tulburari. Dar, sectiune...

Noua metoda pentru estimarea riscului de sectiune cezariana de urgenta, dupa o cezariana precedent

Noua metoda pentru estimarea riscului de sectiune cezariana de urgenta, dupa o cezariana precedent Un document publicat in PLoS Medicina ofera o metoda noua pentru estimarea riscului de la punctul de urgenta cezariana, dupa o cezariana anterioara. Autorii, condus de profesorul Gordon Smith de la Universitatea din Cambridge, a dezvoltat metoda prin analizarea rezultatul a peste 11000 de femei care au incercat sa dea nastere vaginal. Ei apoi testata metoda intr-o proba separat de 11000 femei. Ei ...

Link Descoperit intre sectiuni cezariana si riscul de astm

Link Descoperit intre sectiuni cezariana si riscul de astm Copiii nascuti prin cezariana au un risc crescut de 50% de a dezvolta astm in comparatie cu copiii nascuti in mod natural. Sectii de urgenta cezariana creste riscul chiar mai departe. Acest lucru este demonstrat intr-un nou studiu bazat pe datele de la 1,7 milioane de nasteri inregistrat la nastere medical grefa de la Institutul Norvegian de Sanatate Publica.
Scopul studiului a fost de a invest...

In al doilea rand operatie cezariana sectiune mai sigure decat livrare normala, studiu de SUA gaseste

In al doilea rand operatie cezariana sectiune mai sigure decat livrare normala, studiu de SUA gaseste Rezultate provocare eforturile de sanatate publica de servicii pentru a creste de livrare vaginale - Pentru o femeie gravida, care deja a avut o operatia de cezariana, o tentativa de livrare vaginala este mai periculos pentru copil decat o sectiune cezariana al doilea, conform unui studiu de cercetare la 19 centre de sanatate academice , inclusiv Wake Forest University Baptist Medical Center.
S...

Care recunoaste: Nu exista dovezi pentru a recomanda un 10-15% cezariana Limita de

Care recunoaste: Nu exista dovezi pentru a recomanda un 10-15% cezariana Limita de Acest comunicat de presa a fost retras in eroare si ne cerem scuze pentru orice neplacere.
Organizatia Mondiala a Sanatatii a actualizat in final, recomandarea sa 1985 privind ratele de cezariana, care admite ca nu dovezi empirice pentru un procent optim exista, o rata de optim este necunoscut, si regiuni ale lumii poate stabili legatura cu propriile lor norme.
In ultimul sau 2009 publicarii...

BJOG lansarii: sectiunea anterioara cezariana nu sunt legate de nasterea unui copil mort In al doilea rand Sarcina

BJOG lansarii: sectiunea anterioara cezariana nu sunt legate de nasterea unui copil mort In al doilea rand Sarcina Un nou studiu publicat in BJOG: An International Journal of Obstetrica si Ginecologie a constatat ca, spre deosebire de constatarile din alte cercetari recente, o sectiune anterioara cezariana nu creste riscul de fat mort in timpul sarcinii a doua.
Cercetatori, de la Universitatea din Calgary Alberta, Canada, investigat legatura, deoarece acestea au fost ingrijorat de faptul ca de cercetare ant...

Decizia de ajutor Instrumentul putea taia numarul de sectiuni de cezariana Prin 4000 A Year

Decizia de ajutor Instrumentul putea taia numarul de sectiuni de cezariana Prin 4000 A Year Un program computerizat de decizie de analiza care ajuta femeile sa decida cu privire la tipul de nastere, care este cea mai potrivita pentru ei ar putea reduce numarul de sectiuni de cezariana efectuate in Anglia si Tara Galilor de 4000 de un an, conform unui studiu publicat pe bmj.com astazi.
Rata de cezariana in Marea Britanie sunt in crestere - de la 9% de nasteri in 1980 la 21% in 2001.
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.