Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Organe in partea stanga a corpului


Ce este Heart Failure? Care este cauza Insuficienta cardiaca?

Ce este Heart Failure? Care este cauza Insuficienta cardiaca?
Chiar daca acesta poate suna ca aceasta, insuficienta cardiaca nu inseamna neaparat ca inima nu a reusit. Insuficienta cardiaca este o afectiune grava, in care inima nu este de pompare de sange in jurul corpului eficient. Pacienti pe partea stanga, partea dreapta, sau chiar de ambele parti ale corpului pot fi afectate. Simptomele va depinde de care parte este afectata si cat de grava insuficienta cardiaca este - simptome pot fi grave.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, insuficienta cardiaca este 1. inadecvat al inimii, astfel incat ca o pompa nu reuseste sa se mentina circulatia sangelui, cu rezultatul ca congestie si edem dezvolta in tesuturi; 2. care rezulta sindroame clinice includ dificultati de respiratie, cu godeu sau nonpitting edem, marirea ficatului de licitatie, venele gatului umflati, si raluri pulmonare in diverse combinatii ..
Numarul de persoane in varsta in curs de dezvoltare insuficienta cardiaca este in crestere in tarile industriale, in special in SUA. Numarul de pacienti in varsta spitalizati pentru insuficienta cardiaca, in Statele Unite are mai mult de dublat in ultimii 27 de ani, in conformitate cu acest raport. Un alt studiu american a constatat ca afro-americani sunt de 20 de ori mai multe sanse de a dezvolta insuficienta cardiaca inainte de varsta de 50 de ani, comparativ cu caucazieni-americani. The American Heart Association, spune ca adultii americani cu insuficienta cardiaca severa a se vedea de aproape trei ori mai multi furnizori de Medicare in fiecare an, comparativ cu un beneficiar tipic.
Articole interesante legate de
Ce este un atac de cord? Care sunt cauzele unui atac de cord?
Care este diferenta dintre Diabetul de tip 1 si diabet de tip 2?
Ce este hipertensiunea? Care sunt cauzele hipertensiunii arteriale?
Ce sunt statine? Cum statine locul de munca si efectele secundare ale statine
Ce este colesterolul? Care sunt cauzele valori crescute ale colesterolului?
Ce este un accident vascular cerebral? Care sunt cauzele un accident vascular cerebral?
Ce este embolie? Care sunt diferitele tipuri de embolie?
Ce este tromboza venoasa profunda (TVP)?
Ce este gras? Cat de grasime de mult ar trebui sa mananc?
Ce este de sare? Cat de sare de mult ar trebui sa mananc?, Insuficienta cardiaca este principala cauza de deces in sud-estul Asiei. Cercetatorii raporteaza ca o varianta a unei gene care cresc riscul de insuficienta cardiaca de sapte ori mai mare este cel mai frecvent in randul persoanelor in sud-estul Asiei.
Insuficienta cardiaca poate cauza probleme de dincolo de evident doar cele fizice. Aproape jumatate dintre toti pacientii cu insuficienta cardiaca au probleme cu memoria si alte aspecte ale functionarii cognitive, in functie de cercetatori de la Universitatea din California, Davis. Care este diferenta dintre insuficienta cardiaca, atac de cord, si stop cardiac? Multi mireni confunda cele trei termeni - acestea sunt destul de diferite. atac de cord - aceasta consta de deces muschiul inimii, datorita unei ocluzie (blocaj) a unei artere coronare. Pune-pur si simplu, inima tesutului muscular moare. Muschiului inimii moare, pentru ca este infometata de oxigen (pentru ca sangele nu este de a ajunge la ea).
Insuficienta cardiaca - acest lucru inseamna muschiului cardiac, nu poate pompa sange in jurul corpului in mod eficient / corect. Acesta nu este un atac de cord.
Cardiace arestare - acest lucru inseamna opreste batai de inima, opreste inima, se opreste circulatia sangelui, nu exista nici un puls. Pune pur si simplu - un atac de cord inseamna celule de inima mor din cauza lipsei de oxigen, insuficienta cardiaca inseamna inima nu pompa sange in mod corespunzator, si stop cardiac inseamna opreste inima. Care sunt semnele si simptomele de insuficienta cardiaca? Medicii spun ca, prin ele insele semne de insuficienta cardiaca nu poate insemna pacientul are insuficienta cardiaca si el / ea nu ar trebui sa va alarmati. Cu toate acestea, persoanele care nu au fost diagnosticati cu insuficienta cardiaca si o experienta mai mult decat unul dintre simptomele de mai jos ar trebui sa-i spuneti medicului lor si pentru a cere o evaluare a inima lor. Acest articol de Societatea Europeana de Cardiologie explica modul in care pacientii cu insuficienta cardiaca si familiile acestora pot ajuta la imbunatatirea prognosticul la evenimente acute in cazul in care sunt invatati sa recunoasca spuneti-poveste semne de agravare a starii si sa solicite imediat asistenta medicala.
Vizitati nostru specializat sectiuni de stiri
Cardiovasculare / Cardiologie News
Colesterol Noutati
Statine News
Heart Disease News
Hipertensiune arteriala (hipertensiunea) News
Accident vascular cerebral News
Obezitatea / Pierdere in Greutate News
Vascular Noutati
Somn / Sleep Disorder News
Smoking / Smoking Parasiti Noutati Oamenii care au fost diagnosticati cu insuficienta cardiaca simptomele lor ar trebui sa monitorizeze cu atentie si sa raporteze orice schimbari bruste de la medicul lor imediat. Extreme fatigabilitate (oboseala)
De departe principalul simptom este de oboseala extrema - oboseala. Pacientul nu devine suficient sange pompat de la inima la / muschii sale. Corpul distrage de sange la distanta de mai putin organe vitale - muschii la nivelul membrelor - si se concentreaza pe furnizarea de inima si creierul.
Alte simptome depind de care parte a corpului nu este obtinerea unei furnizari adecvate de sange:
Insuficienta cardiaca pe partea stanga a corpului:
Dispnee, gafaind (dispnee) - acest lucru se poate intampla in orice moment, dar va fi mult mai vizibile sau afectiuni acute atunci cand pacientul este activa sau culcat. Pacientii pe timp de noapte va avea nevoie de multe ori sa stea in pat sau au un indemn pentru a obtine niste aer curat. Tuse spumos scuipat (cu tuse)
Acest lucru se intampla atunci cand sustine de sange in venele pulmonare, deoarece inima nu poate tine pasul cu aprovizionarea, provocand scurgeri de lichid in plamani.
Insuficienta cardiaca pe partea dreapta a corpului:
Umflarea gleznelor Umflarea picioarelor marirea ficatului extinsa de stomac
Acest lucru se intampla pentru ca asa cum fluxul de sange din inima incetineste, de sange care se intoarce la inima prin vene spate sus, cauzand acumularea de lichid in tesuturi. Rinichii se pare mai greu de a dispune de sodiu si apa, care, la randul sau, provoaca retentie de lichide in tesuturi.
Insuficienta cardiaca pe ambele parti ale corpului:
Ameteli si / sau confuzie - ca nivel de sodiu si alte substante in sange schimba pacientul este mult mai probabil sa apara o confuzie, si, de asemenea, ameteli. Greata Constipatie Pierderea poftei de mancare - ca sistemul digestiv primeste mai putin sange pacientul prezinta probleme de digestie si a poftei de mancare. Care sunt cauzele insuficientei cardiace? Ceea ce face insuficienta cardiaca se agraveaza? Urmatoarele conditii pot provoca insuficienta cardiaca: diabet zaharat - in special in diabet zaharat de tip 2.
Obezitatea - oameni care sunt atat obezi si-au diabet zaharat de tip 2 au dubla riscul de a dezvolta insuficienta cardiaca, in functie de acest studiu.
Fumatul - persoane care fumeaza in mod regulat a alerga un risc semnificativ mai mare de a dezvolta insuficienta cardiaca, comparativ cu durata de viata ne-fumatori si persoanele care a renuntat.
Hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata).
Patru factori de risc - tensiune arteriala ridicata, greutate excesiva, fumatul si diabetul au fost puternic corelate cu dimensiunea mai mare a inimilor stanga ventriculul pe termen scurt (patru ani) si pe termen lung (16 ani), potrivit unui studiu de mai mult de 4217 oameni.
Talie - Un studiu a constatat ca dimensiunea taliei a fost un predictor al insuficientei cardiace in randul de varsta mijlocie si barbati in varsta si femeile, si sa dovedit a fi un factor de risc chiar si atunci cand IMC (indicele de masa corporala) a fost in limitele normale.
Atac de cord (boala coronariana).
Depresia in randul pacientilor boli de inima - Un studiu american a constatat ca pacientii cu afectiuni cardiace care apoi erau diagnosticati cu depresie au fost la un risc mai mare de insuficienta cardiaca.
Mostenita boli de inima, cum ar fi cardiomiopatie (afectarea muschiului inimii).
Defecte cardiace congenitale.
Anemie (o deficienta de celule rosii din sange).
Tulburari de somn - exista o legatura intre probabilitate sporita de a muri si de apnee de somn, printre pacientii cu insuficienta cardiaca, in functie de acest studiu.
Hipertiroidism (glanda tiroida hiperactive).
Hipotiroidism (underactive glandei tiroide).
Insuficienta cardiaca pe partea stanga a corpului poate cauza insuficienta cardiaca pe partea dreapta.
Valve cardiace defectuoase.
Miocardita - inflamatie a muschiului inimii, de obicei cauzata de un virus, care conduc la stanga fata-verso insuficienta cardiaca.
Aritmii cardiace (ritmuri anormale ale inimii) - acestea pot provoca inima sa bata prea repede, crearea de lucru mai mult pentru inima. In cele din urma inima pot slabi, care duce la insuficienta cardiaca. In cazul in care inimii este prea lent de sange nu suficient poate iesi de la inima la corp, care duce la insuficienta cardiaca.
Fibrilatie atriala - pacienti cu fribrillaiton atriala au un risc mult mai mare de spitalizare din cauza insuficienta cardiaca, un studiu de gasit.
Emfizem (o boala cronica care face greu pentru pacient de a respira).
Lupus (persoane propriul sistem imunitar ataca celulele sanatoase si tesuturi).
Hemocromatoza (patologie de fier, in care se acumuleaza in tesuturi).
Amiloidoza (sisteme de una sau mai multe organe din corp acumula depozite de proteine anormale). Cum este diagnosticat cu insuficienta cardiaca? Biomarkerilor roman mai multe care pot fi folosite pentru diagnosticarea riscului de insuficienta cardiaca, a anticipa rezultatul si de a adapta la un tratament de persoane au fost identificate (2009 ), in conformitate cu acest raport.
UT Southwestern Medical Center cercetatori a constatat ca istoria pacientului si examinarea fizica, in mod traditional, piatra de temelie instrument de diagnostic pentru ingrijiri medicale, pot fi in continuare printre cele mai exacte si de raportul cost-eficiente metode pentru a evalua pacientii cu insuficienta cardiaca congestiva.
Cei mai multi oameni vor vedea initial GP lor (medic generalist, medic primar de ingrijire), in cazul in care au simptome. GP va discuta cu simptomele pacientului. Daca medicul suspecteaza insuficienta cardiaca el poate recomanda o serie de teste, acestea includ: teste de sange si urina - acestea vor verifica numarul de pacienti de sange si ficatul, tiroida, si functia renala. Medicul ar putea dori, de asemenea, pentru a verifica de sange pentru markeri chimice specifice de insuficienta cardiaca, cum ar fi BNP peptida creierului (natriuretic) - acest hormon este secretat la un nivel ridicat de inima in cazul in care este ranit sau suprasolicitate, dar este identificat pentru prima dat...

Vitamina A rol in influentarea simetrie in timpul dezvoltarii embrionare a aratat, un paradox

Vitamina A rol in influentarea simetrie in timpul dezvoltarii embrionare a aratat, un paradox In acest revista Nature saptamani, oamenii de stiinta de la Institutul Salk pentru Studii Biologice de raport pe care le-au rezolvat una din puzzle-uri Sfantul Graal de biologie de dezvoltare: existenta unui mecanism care sa asigure faptul ca exterior al organelor noastre este simetrica in timp ce organele de interior sunt aranjate asimetric .
In cercetare cu peste zebra, ca model pentru biologia umana, Juan-Carlos Belmonte si colegii sai Institutul Salk constatat ca acidul retinoic (vitamina A) este semnalul ca tampoane influenta indiciilor asimetrica in stadiu incipient de celule stem embrionare si permite aceste celule de a dezvolta simetric.
In absenta de acid retinoic, exterioara a trupurilor noastre s-ar dezvolta asimetric, cu rezultatul fiind ca partea noastra dreapta s-ar fi mai scurta decat cea din stanga.
La exterior, corpul uman pare foarte simetrice, spune Yasuhiko Kawakami, un cercetator principal asociat la Belmontes Gene Expression de laborator si primul autor din Cartea Naturii. Dar, in interiorul corpului uman, modelul de organe este asimetrica. De exemplu, am dont au doua stomacuri, unul situat pe dreapta si celalalt din stanga. Noi avem un stomac, situat pe partea stanga.
O cascada complexa de semnale permite generarea configuratia tridimensionala corp de peste zebra, precum si a corpului uman. Structurare a corpului se produce de-a lungul trei axe principale: cap pana in picioare, care aranjeaza organe si structuri (fata, ochi, nas , gura, maxilarului, gatul, umerii, etc) secvential; spate-fata, care se distinge spatele nostru de la fata noastra; si stanga-dreapta, care se distinge piese noastre de la stanga si la dreapta.
Rezultatele raportate de catre echipa de roman Belmontes ilustreaza modul in care dezvoltarea antero-posterior si la stanga-dreapta axe este coordonata de vitamina A. Acid retinoic isi exercita influenta sa in etapa in care celulele stem embrionare intra in regiunea nod al embrionului si a incepe formarea embrionii trei straturi principale de celule care organizeaza in creierul si sistemul nervos, tractul gastro-intestinal, precum si alte sisteme ale corpului.
Celulele in apropierea nodului sunt instruiti sa se comporte diferit in functie de faptul daca acestia sunt pe laturile de stanga sau la dreapta a embrionului. Actiunea de acid retinoic se asigura ca unele dintre aceste celule ignora stanga-dreapta si instructiunile de progres simetric.
Belmonte compar...

Neural comunicare in Embryonic Worm Determina stanga-dreapta Wiring

Neural comunicare in Embryonic Worm Determina stanga-dreapta Wiring Cele mai multe animale apar simetrice, la prima vedere, dar a fost plin de interne lop-sidedness. De la mana folosite pentru a ridica un creion sau arunca o minge de baseball, pentru a in cazul in care limba este generata in creier, la orientarea organele noastre interne, oamenii sunt un GLUT de asimetrii. Worms arent atat de diferite: elegans roundworm Caenorhabditis a nervilor, pe laturile sale ...

Embrionare Body Wash Controale stanga-dreapta de Dezvoltare - final Spa

Embrionare Body Wash Controale stanga-dreapta de Dezvoltare - final Spa Oamenii si alte animale poate parea sa fie simetrice, la exterior, este de simetrie dar numai pielea adancime. Multe organe, cum ar fi stomacul, inima si ficatul, sunt evacuate la dreapta sau la stanga. Deci, cum se embrionului in curs de dezvoltare distinge stanga la dreapta? Salk oamenii de stiinta au descoperit acum ca bazele de baza din stanga-dreapta planului de organism sunt stabilite printr...

Cum Embrionii Diferentiaza de la dreapta la stanga

Cum Embrionii Diferentiaza de la dreapta la stanga Cercetatorii de la Institutul Forsyth au descoperit un nou mecanism de responsabil de timpuriu stanga / dreapta structurare, procesul prin care organele localiza-se pe partea stanga sau dreapta a corpului. Descoperirea acestui mecanism roman, a cules, prin studiul a trei vertebratelor diferite (broaste, puii de gaina si zebrafish), marcheaza prima data cand un singur mecanism comun a fost identifi...

250.000 dolari Premiu acordat de martie Din Dimes liderilor in intelegerea dezvoltarea embrionara

250.000 dolari Premiu acordat de martie Din Dimes liderilor in intelegerea dezvoltarea embrionara Doi oameni de stiinta care au ajutat explica cum embrioni dezvolta si forma membrelor, creier, si alte organe au fost alese pentru a primi din martie 2008 a Dimes Premiul in Developmental Biology.
Philip A. Beachy, dr., si Clifford J. Tabin, doctorat va impartasi martie 2008 a Dimes Premiul pentru munca lor de pionierat, care a extins intelegerea noastra de gene cum arici si proteine lor, semna...

Descoperiri de baza Suggest Robotica Aplicatii

Descoperiri de baza Suggest Robotica Aplicatii Peste si unele amfibienii poseda o capacitate senzoriala unica, in asa-numitul sistem de linii laterale. Aceasta le permite, de fapt, sa se atinga de obiecte in mediul lor, fara contact fizic direct sau pentru a vedea in intuneric. Profesorul Leo van Hermmen si echipa sa, in departamentul de fizica Technische Universitaet Muenchen sunt explorarea baza fundamentala pentru acest sistem senzoriale. C...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.