Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Organele corpului uman


Serotonina implicate in structurare embrion timpuriu, oamenii de stiinta Forsyth gasi

Serotonina implicate in structurare embrion timpuriu, oamenii de stiinta Forsyth gasi
Discovery ofera chei pentru evolutia neuronale de semnalizare, asimetrie stanga-dreapta --
Forsyth cercetatorii Institutului au descoperit ca serotoninei substanta chimica implicati in transmiterea semnalelor intre neuroni si care joaca un rol in anxietate si tulburari de dispozitie - este prezent in embrioni de vertebrate, cu mult inainte de formularul de neuroni. Oamenii de stiinta, de asemenea, a constatat ca serotonina joaca un rol cheie in determinarea in cazul in care organele sunt pozitionate in organism in timpul dezvoltarii embrionare.
Studiul, publicat in 10 mai Current Biology, are ramificatii pentru Neuroscience, genetica de dezvoltare, biologia evolutionista si, eventual, teratologie uman (o ramura de patologie si embriologie in cauza cu dezvoltarea anormala si malformatii congenitale).
Printre alte rezultate, de studiu, care a fost efectuata pe embrioni de broasca si de pui:
- Ofera suport pentru prima moleculare ideea ca serotonina este folosit ca o scara mare stanga-dreapta mecanism de structurare, oferind astfel perspectiva noi in baza de pozitie a inimii si a altor asimetrice, organe viscerale.
- Identifica o serotoninei posibil roman de semnalizare cale, oferind dovezi ca serotonina poate semnal in interiorul celulei. In cazul in care, de asemenea, gasite in mamifere, astfel de semnalizare, care pot fi importante in functionarea creierului, ar sugera noi roluri si de numeroase obiective posibile pentru serotoninei legate de droguri ca inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS antidepresive, cum ar fi Prozac si Zoloft) sau Inhibitorii de monoaminooxidaza (IMAO).
- Ar putea conduce la o mai buna intelegere a riscurilor potentiale de sanatate din familii de droguri care vizeaza calea serotonina in organismul pacientilor umani.
- Arunca o lumina cu privire la originea de evolutie a unui sistem de control al cruciala neurologice, sugerand ca sinapselor neuronale folosind serotoninei ca un neurotransmitator poate au aparut prin adaptarea antice, celule fundamentale-semnale de celula la un scop nou ca sisteme nervos evoluat.
Echipa a fost condusa de cercetatorul principal Michael Levin, dr., membru asociat al personalului, al carui laborator se concentreaza pe intelegerea rolului jucat de fluxurile de ioni si de alte molecule mici, in determinarea structurare organism in timpul dezvoltarii embrionare si regenerare. Potrivit Levin, Speram ca prin intelegere mai buna a important, dar in prealabil putin studiate semnale biofizice, noi aplicatii terapeutice pot fi dezvoltate.
Un obiectiv important este sa gaseasca modalitati de a preveni sau trata laterality-malformatii congenitale, cum ar fi legate de izomerie (o pierdere de asimetrie, cum ar fi atunci cand un organism are o inima linia mediana sau doua splina), heterotaxia (in care sunt diferite organe aleatoriu situate pe corecte sau parti incorecta a corpului), sau site-uri inversus (in care toate organele sunt situate pe partea opusa a corpului). Astfel de defecte afecteaza aproximativ unul din 8 mii copiii nascuti la termen.
STUDY
In studiul curent, cercetatorii au descoperit ca embrionii broasca contin o sursa de serotonina furnizate in ou de mama. Aceasta oferta materna a functiilor serotonina in timpul divizii prima celula putine si apoi este degradat de o enzima (monoaminooxidazei), care are mai multe functii importante in umane neuro-medicament. Embrioni Chick, pe de alta parte, sintetiza serotonina propriile lor la scurt timp dupa ouat. Desi detalii (cum ar fi la originea serotoninei) sunt diferite, ambele specii utiliza serotoninei de semnalizare ca un mecanism de structurare cu mult inainte de aparitia sistemului nervos - care sugereaza ca acest rol inedit pentru serotoninergici de semnalizare pot fi conservat intr-un numar de specii diferite.
SIGNIFICANCE
Evolutionary Biology
In ceea ce priveste semnificatia studys evolutive, Levin a spus: Acest lucru demonstreaza ca un mecanism de semnalizare anterior se crede ca nu exista decat in sinapselor neuronale este, de fapt, de asemenea, un semnal utilizat de comunicarea de celule embrionare primitiv - ilustrand astfel o re-utilizarea fascinant de control celulare sisteme in evolutie. Mecanismul poate fi acum studiat intr-o selectie larga de organisme ca oameni de stiinta de lucru pentru a intelege mecanismele cele mai comune si fundamentale directoare formarea de model in intreaga phyla.
Clinical
Jean M. Lauder, Ph.D., profesor de biologie celulara si Dezvoltare de ...

Ce este trupul Miros (BO)? Care este cauza Body Miros?

Ce este trupul Miros (BO)? Care este cauza Body Miros? Body miros, sau BO, bromhidrosis, osmidrosis si ozochrotia, este un miros neplacut perceput corpul nostru poate da afara cand bacteriile care traiesc pe pielea in jos pauza de sudoare in acizi - Unii spun ca este mirosul de bacterii in crestere pe corp, dar intr-adevar este rezultatul de bacterii descompunerea proteinelor in acizi anumite.
Body miros de obicei, devine evidenta in cazul in care masurile nu sunt luate atunci cand un om ajunge la pubertate - 14-16 de ani la femei si 15-17 de ani la barbati. Oamenii care sunt obezi, cei care mananca in mod regulat alimente condimentate, precum si persoanelor fizice cu anumite conditii medicale, cum ar fi diabetul zaharat, sunt mai predispuse la care au miros organism.
Oamenii care transpira prea mult - cele cu hiperhidroza - poate fi, de asemenea, sensibile la miros corp, cu toate acestea, de multe ori nivelul de sare de sudoare lor este prea mare pentru a distruge bacteriile - aceasta depinde in cazul in care transpiratie in exces are loc si ce tip de sudoare glande sunt implicate.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: Bromhidrosis (sau bromidrosis) este o transpiratie pestilential sau fault-mirositoare. Bromhidrosis apocrine afecteaza axillae dupa pubertate, iar bromhidrosis eccrine este generalizat, cu transpiratie excesiva. Transpiratie in sine este, practic, inodor la oameni, este o multiplicare rapida a bacteriilor in prezenta de sudoare si de ceea ce fac (pauza de sudoare in jos acizi), care in cele din urma cauze miros neplacut. Mirosul este perceput ca fiind neplacut, multi cred, pentru ca cele mai multe dintre noi au fost aduse de pana la displace. Miros Body este cel mai probabil sa apara la picioarele noastre, inghinal, armpits, organele genitale, parul pubian si a altor par, ombilic, anus, in spatele urechilor, iar pentru unii mai mica () masura in care pe restul pielii noastre.
Miros Body poate avea un miros frumos si specifice individuale, si pot fi folosite - in special de catre caini si alte animale - pentru a identifica persoane. Fiecare persoanele care miros unica a corpului pot fi influentate de dieta, sex, sanatate, si medicatie.
Doua tipuri de acid sunt de obicei prezente atunci cand exista miros organism: Acid propionic (acid propanoic) este frecvent intalnite in sudoare - propionibacteria pauza de aminoacizi in jos propionic acid. Propionibacteria traiesc in conducte a glandelor sebacee de adulti si adolescenti om. Unele persoane pot identifica o otet-ca, cu miros de acid propionic, pentru ca este similar cu acid acetic, care da otet sale gust acru si miros intepator.
Isovalerianic Acid (Acid 3-metil butanoic) este o alta sursa de miros corpului, ca urmare a actiunilor bacteriilor Staphylococcus epidermidis, care sunt, de asemenea, prezenti in mai multe tipuri de branza de puternic. Transpiratii si sudoarea noastra glande organismul uman are medie de trei-patru milioane glandele sudoripare, din care exista doua tipuri: glande Eccrine - un tip de glandei sudoare simple care se afla in aproape toate domeniile in care exista pielii. Ele produc sudoarea care ajunge piei de suprafata, prin intermediul conductelor incolacit (tuburi). Atunci cand transpiratie se evapora din pielea corpului este racit. Glande Eccrine sunt responsabile pentru reglarea temperaturii noastre bodys.
Glandele apocrine - aceste glande se gasesc in sani, zona genitala, pleoape, subrat si ureche. In sanii ei secreta picaturi de grasime in laptele matern. In ureche ele ajuta earwax formular. Glande apocrine in piele si pleoapelor sunt glandele sudoripare.
Cele mai multe glande apocrine in piele sunt localizate in zona abdomenului, subrat si in jurul mameloanelor a sanului. Glande apocrine la nivelul pielii, de obicei au un miros; ele sunt glande parfum. Expertii spun ca feromonii subconstient influenta modul in care reactioneaza la ele; un om se poate gasi un alt sexual atractiv, deoarece mirosul de feromoni lor este atractiv pentru el / ea. Glande apocrine sunt, in principal responsabil de miros, deoarece organismul sudoare pe care le produc este bogat in proteine, care bacteriile pot descompune usor. Eccrine produc glande sudoripare, care este ridicat in sare, ceea ce face mai greu de bacterii pentru a rupe in jos de proteine. Cu alte cuvinte, o multime de BO noastre (miros corp) provine de la transpiratie produs de glandele noastre apocrine. De ce oamenii a lua picioare smelly (bromodosis)? Cei mai multi dintre noi purta pantofi si sosete, facand-o mult mai dificil pentru a sudoare evapora, oferindu-bacterii sudoare mai mult pentru a rupe in jos in substante smelly. Umed picioare, de asemenea, creste riscul de ciuperci in curs de dezvoltare, care poate oferi, de asemenea, in afara mirosurile neplacute. Diagnosticarea miros organism In marea majoritate a cazurilor de miros corpului nu este necesar pentru a vedea medicul dumneavoastra. Individuale de sine poate fi constient de acest lucru, sau un prieten bun sau un membru al familiei poate spune-le despre miros corpul lor. Exista cateva tehnici de auto-ingrijire, care va trata cu succes, de obicei problema.
Atunci cand pentru a vedea medicul dumneavoastra
Unele conditii medicale pot modifica modul in care de mult o transpiratie persoana, in timp ce altele pot modifica modul in care ne sudoare, ulterior, schimband modul in care miros. De exemplu, hipertiroidie (o supra-activ glandei tiroide) sau menopauza pot face pe oameni sudoare mult mai mult, in timp ce boli hepatice, boli renale, diabet zaharat sau poate schimba coerenta de sudoare, astfel incat persoana miro...

What Is Back Pain? Care este cauza Back Pain?

What Is Back Pain? Care este cauza Back Pain? Dureri de spate este o plangere foarte frecvente. Potrivit Clinica Mayo, SUA, aproximativ 80% din toate americanii vor avea dureri lombare cel putin o data in viata lor. Dureri de spate este un motiv comun pentru absenta de la locul de munca, sau vizitarea medici.
In conformitate cu NHS (National Health Service), Marea Britanie, dureri de spate este cea mai mare cauza de munca legate de absenta...

Vitamina A rol in influentarea simetrie in timpul dezvoltarii embrionare a aratat, un paradox

Vitamina A rol in influentarea simetrie in timpul dezvoltarii embrionare a aratat, un paradox In acest revista Nature saptamani, oamenii de stiinta de la Institutul Salk pentru Studii Biologice de raport pe care le-au rezolvat una din puzzle-uri Sfantul Graal de biologie de dezvoltare: existenta unui mecanism care sa asigure faptul ca exterior al organelor noastre este simetrica in timp ce organele de interior sunt aranjate asimetric .
In cercetare cu peste zebra, ca model pentru biolog...

Ce este Epidermolysis Bullosa? Care este cauza Epidermolysis Bullosa?

Ce este Epidermolysis Bullosa? Care este cauza Epidermolysis Bullosa? Epidermolysis bullosa (EB) este un grup de rare, afectiuni cutanate genetice care cauzeaza pielii la blisterul in raspuns la traumatisme minore, caldura, sau frecare de la frecare sau zgarierea. Conditii genetice sunt mostenite. Ele sunt cauzate de gene defecte care se executa in familie.
Cele mai multe tipuri de bullosa epidermolysis afecteaza initial sugari si copii mici. Unele persoane cu fo...

Ce este Herpes? Ce este Genital Herpes?

Ce este Herpes? Ce este Genital Herpes? Herpes genital este o infectie cu transmitere sexuala cauzate de HSV (herpes simplex virus). Acest virus afecteaza organele genitale, colului uterin, precum si a pielii in alte parti ale corpului. Exista doua tipuri de virusuri herpes simplex: o HSVp1), sau herpesul de tip 1, si b), HSV-2, sau herpesul de tip 2.
Herpesul este o afectiune cronica. Cronice, in medicina, mijloace pe termen lung. C...

Ce este Citomegalovirus? Care sunt cauzele Citomegalovirus de infectare?

Ce este Citomegalovirus? Care sunt cauzele Citomegalovirus de infectare? Citomegalovirus, de asemenea, cunoscut sub numele de HCMV, CMV sau Omului herpes virus 5 (HHV-5) este o parte a herpesului familie de virusuri. Acesta este un virus comun si se raspandeste prin fluidele corporale, inclusiv saliva, sange, laptele matern, de material seminal si urina. Citomegalovirus este uman-la-transmisibile la om, prin contact apropiat corporale (tuse si stranuta sunt, de asemene...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.