Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Organele interne ale omului poze


Int'l consortiu genomului uman secventiere descrie terminat secventa genomului uman

Int'l consortiu genomului uman secventiere descrie terminat secventa genomului uman
Cercetatorii trim numarului de gene umane la 20,000-25,000 --
International Human Genome Sequencing Consortium, a dus in Statele Unite de catre Omului National Genome Research Institute (NHGRI) si Departamentul Energiei (DOE), a publicat astazi descrierea sa stiintifica a terminat secventa genomului uman, reducand numarul estimat de proteine umane -gene care codeaza de la 35000 la doar 20,000-25,000, un numar surprinzator de mic pentru a speciei noastre.
De hartie apare in 21 octombrie problema revista Nature. In hartie, cercetatorii descriu produsul final al genomului uman de proiect, care a fost de 13 ani efortul de a citi informatiile codate in cromozomii umana care a atins punctul culminant in 2003. Publicatia Natura ofera dovezi stiintifice riguroase, ca secventa genomului produs de Proiectul genomului uman are atat de mare de acoperire si acuratetea necesara pentru a efectua analize sensibile, cum ar fi concentrandu-se asupra numarului de gene, duplicatele segmentice implicate in boala si de nastere si de moarte de gene in cursul evolutiei.
Doar un deceniu in urma, cei mai multi oameni de stiinta au crezut ca om, aproximativ 100.000 de gene. Cand am analizat proiectul de lucru a succesiunii genomului uman trei ani in urma, noi am estimat au existat aproximativ 30.000 la 35.000 de gene, care a surprins de multe. Aceasta noua analiza reduce acest numar chiar mai departe si ne ofera cea mai clara imagine inca de genomului nostru, a declarat directorul NHGRI Francis S. Collins, MD, Ph.D. Disponibilitatea secventa de inalta precizie genomului uman liber in bazele de date publice permite cercetatorilor din intreaga lume pentru realizarea unor studii si mai precisa a cartea noastra de instruire genetice si modul in care aceasta influenteaza de sanatate si de boala.
Unul dintre obiectivele centrale a efortului de a analiza genomului uman este identificarea tuturor genelor, care sunt, in general, definite ca fiind intinderile de ADN care cod pentru proteine specifice. Conform noilor descoperiri, cercetatorii au confirmat existenta unor 19599 proteine codificare gene in genomul uman si a identificat un alt segmente 2188 ADN care se anticipeaza a fi de proteine-codare gene.
Analiza a constatat ca unele dintre modelele anterioare genei au fost gresite din cauza unor defecte, in secventa neterminate proiectul, a genomului uman, a declarat Jane Rogers, Ph.D., sef de secventiere la Wellcome Trust Sanger Institute in Hinxton, Anglia. sarcina de a identifica gene ramane o provocare, dar a fost foarte mult asistata de terminat secventa genomului uman, precum si de disponibilitatea de secvente genomului de la alte organisme, o mai buna modele computationale si a altor resurse imbunatatite.
Hartie Natura prevede, de asemenea comunitatea stiintifica, cu o revizuite de experti descriere a procesului de finisare, precum si o evaluare a calitatii terminat secventa genomului uman, care a fost depus in bazele de date publice, in aprilie 2003. Evaluarea confirma faptul ca secventa terminat acum acopera mai mult de 99 la suta din euchromatic (sau a genelor care contin), parte a genomului uman si a fost ordonate cu o precizie de 99.999 la suta, ceea ce se traduce la o rata de eroare de numai 1 bazei de la 100.000 de baza perechi - 10 de ori mai precis decat scopul initial.
Contiguitate de ordine este, de asemenea, masiv imbunatatite. Scrisoarea medie a ADN-ului acum sta pe o portiune de perechi de baze 38.5 milioane de secventa de calitate neintrerupta, de inalta - aproximativ 475 de ori mai mare decat cea de baza 81500 stretch pereche care a fost disponibil in proiectul de lucru. Accesul la intinde neintrerupta de esalonate in ADN-ul poate ajuta foarte mult de vanatoare de cercetatori pentru gene si secvente vecine ADN-ului, care poate reglementa activitatea lor, in mod dramatic de taiere efort si cheltuieli necesare pentru a gasi regiuni ale genomului uman, care pot contine mici si de multe ori variante rare implicate in boala .
Terminate doesnt inseamna ca secventa genomului uman este perfect. Nu exista inca lacune in 341 finit secventa genomului uman, spre deosebire de 150000 lacune in proiectul de lucru a anuntat in iunie 2000. Tehnologia disponibil acum nu poate fi cu usurinta a recupera aceste decalaje recalcitranti in secventa genomului uman. Inchidere aceste lacune va necesita mai multa cercetare si a noilor tehnologii, mai degraba decat la scara industriala eforturile-cum ar fi cele utilizate de catre Proiectul genomului uman.
Secventa genomului uman depaseste cu mult asteptarile noastre in ceea ce priveste acuratetea, caracterul complet si continuitate. Ea reflecta dedicatia a sute de oameni de stiinta care lucreaza impreuna spre un scop comun - a crea o baza solida pentru biomedicina in secolul 21, a declarat Eric Lander, Ph.D., director al Institutului generale de MIT si Harvard din Cambridge, Mass
In plus fata de reducerea numarului de gene umane, oamenii de stiinta au raportat ca imbunatatirea calitatii a terminat secventa genomului uman, in comparatie cu versiunile anterioare, ofera o imagine mai clara a anumitor fenomene cum ar fi dublarea segmente de ADN si de nastere si de moarte de gene.
Suprapunerile semicircular sunt mari, aproape identice copii ale ADN-ului, care sunt prezente in cel putin doua locatii in genomului uman. Un numar de boli umane sunt cunoscute ca fiind asociate cu mutatii in regiunile segmentally duplicat, inclusiv sindrom Williams, Charcot-Marie-Tooth si sindromul DiGeorge. Suprapunerile semicircular au fost aproape imposibil sa studieze in proiectul de ordine. Acum, prin eforturile unstinting de grupuri din intreaga lume, acest important si care evolueaza rapid o parte a genomului nostru este deschis pentru explorare stiintifice, a declarat Robert H. Waterston, MD, Ph.D., fostul director al Centrului de secventiere Genome de la Universitatea Washington in St Louis, iar acum scaun al Departamentului de Stiinte Genome de la Universitatea din Washington din Seattle.
Suprapunerile semicircular acoperi cu 5,3 la suta a genomului uman, in mod semnificativ mai mult decat in genomul sobolan, care a circa 3 la suta, sau genomul mouse-ului, care are intre 1 si 2 la suta. Suprapunerile semicircular oferi o fereastra in intelegerea modului nostru de a genomului evoluat si inca mai este in continua schimbare. Mare parte din suprapunerea segmente in genomul uman arata materialul nostru genetic a fost supus inovare rapida functionale si schimbarilor structurale in ultimii 40 de milioane de ani, probabil, sa contribuie la caracte...

Noi perspective asupra omului transcriptomului revelat de Deep Sequencing Studiu

Noi perspective asupra omului transcriptomului revelat de Deep Sequencing Studiu Intr-un proiect de colaborare oameni de stiinta de la Max-Planck-Institutul de Genetica moleculara de la Berlin (MPI MolGen), Germania si Genomatix cu o afacere in Munchen, Germania si Ann Arbor, MI, SUA, a solicitat secventiere urmatoarea generatie si metodele de analiza pentru a genera un Vezi fara precedent la transcriptomului umane.
Secventierea Deep de transcrieri de la doua linii de celule umane au evidentiat complexitatea masura nerecunoscute si variabilitatea transcriptomului umane. Ei au descoperit ca 34% din transcriptomului polyadenylated mapata la masura in care ne-adnotate regiuni genomice. Este evident ca un numar mare de candidati genei roman sunt active in linii celulare in studiu.
In plus, un studiu global al evenimentelor despicare mRNA identificate intersectii 94241 SPLICE, din care 4096 sunt noi, si au demonstrat ca exon sarind peste este forma cea mai raspandita de despicare alternative.
Detaliile sunt prezentate in raportul de Stiinte a sultanului et al. O viziune globala a Gene de activitate si de despicare alternative de secventiere profunde ale transcriptomului Omului, a publicat online la Science Express (http://www.scienceexpress.org/). Adnotare si de vizualizare a datelor este la dispozitia publicului, la http://www.genomatix.de/MPI.html.
Dr. Marie-Laure Yaspo, Grupul Leader la MolGen MPI si om de stiinta sef al studiului precizeaza: secventiere Deep permite, pentru prima data pentru a explora direct complexitatea si dinamica transcriptomului umane cu un efort rezonab...

Genomului uman Stiinte anunta rezultatele pozitive ale fazei finale 2b de incercare a Albuferon (R)

Genomului uman Stiinte anunta rezultatele pozitive ale fazei finale 2b de incercare a Albuferon (R) Human Genome Sciences, Inc (Nasdaq: HGSI) a anuntat astazi de top-linie de rezultatele finale ale unui studiu clinic de faza 2b de Albuferon (R) (albinterferon alfa-2b), in asociere cu ribavirina la pacienti netratati anterior cu genotip 1 hepatita cronica C. Compania se asteapta sa face o prezentare completa a rezultatelor finale in cadrul unei reuniuni stiintifice corespunzatoare mai tarziu, in ...

Noi perspective asupra omului Ancestry dobandita de Tree Remodelarea cromozomului Y Haplogroup

Noi perspective asupra omului Ancestry dobandita de Tree Remodelarea cromozomului Y Haplogroup Cromozomul Y pastreaza un record remarcabil de origine umana, deoarece este trecut direct din tata in fiu. Intr-un articol publicat online in Genome Research (http://www.genome.org/), oamenii de stiinta au folosit recent descrise variatii genetice din partea cromozomul Y care nu sunt supuse recombinare pentru a actualiza in mod semnificativ si sa se perfectioneze cromozomul Y haplogroup copac . Ve...

Human Genetics, Comisia de apel Pentru radicale revizuiri radicale a ADN-ului penale nationale Baza de date salutata de Credinta & comunitare Lideri, Marea Britanie

Human Genetics, Comisia de apel Pentru radicale revizuiri radicale a ADN-ului penale nationale Baza de date salutata de Credinta & comunitare Lideri, Marea Britanie Liderii Bisericii s-au alaturat grupului de campanii Negre pentru Sanatate Mintala din Regatul Unit, in care saluta concluziile Genetica Omului Comisiei (HGC) Cetatenii ancheta in ADN-ul in baza de date prin care se solicita eliminarea tuturor ADN inocente din baza de date penala si pentru un organism independent care sa inlocuiasca Home Office si Politia in calitate de custozi a bazei de date.

Valori crescute ale de Exprimare Asociat cu regiuni ale genomului Drosophila ca lipsa Crossing-Over

Valori crescute ale de Exprimare Asociat cu regiuni ale genomului Drosophila ca lipsa Crossing-Over Procesul de recombinare genetica, sau de trecere peste, apare atunci cand materialul este schimbate intre perechi de cromozomi, si rezultatele in parinti si descendenti avand diferite combinatii de gene.
Am aratat anterior ca, atunci cand de trecere peste este absent, selectia naturala devine ineficient la eliminarea mutatii daunatoare in Drosophila. Aici ne arata ca, fara trecere peste, genele...

Femei expuse la Comuna chimice au un risc mai mare de livrare pagina pentru sugari cu organele genitale mai mici, Study Says

Femei expuse la Comuna chimice au un risc mai mare de livrare pagina pentru sugari cu organele genitale mai mici, Study Says Studiul este primul care arata ca expunerea ftalat pot afecta dezvoltarea sexuala a masculilor umane, precum si Swan a spus ca este in mod clar ceva de care trebuie sa fie examinate intr-un esantion mai mare, in functie de AP / Long Island Newsday (Crenson, AP / Long Island Newsday, 5 / 27). Daca as fi fost insarcinata, mi-ar sa incercati sa pastrati-mi ftalat niveluri scazute, Christine Ternand, ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.