Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Paduchi de cap


Sapun-Mai putin Cleanser poate vindeca Seful Paduchii Says California Doctor

Sapun-Mai putin Cleanser poate vindeca Seful Paduchii Says California Doctor
Vindecarea paduchi de capete pot avea doar devenit mult mai usor. Un dermatolog California este indemnand medici si a parintilor pentru a incerca o cura nou, care spune el este usor si de succes.
Dr. Dale Pearlman, scris in numarul din decembrie al revistei Pediatrie, spune ca parintii pot folosi un off-the-raft substitut de sapun, Cetaphil Gentle Skin Cleanser, pentru a trata paduchi cap. Tratamentul presupune inmuierea parului si a scalpului cu Cetaphil, si apoi cu ajutorul unui uscator de par sa se usuce lotiunea in vigoare. De uscare prize pas pana spiracles paduchi sau gauri de respiratie si sufoca insecte.
Originalul lui cap de paduchi de cercetare, care arata o rata de 96% leac pentru aceasta metoda, a aparut in 2004 Septembrie problema de Pediatrie, in mijlocul prea mult atentia mass-media. In acest studiu, dr. Pearlman a spus ca metoda sa a fost capabil sa vindece paduchi cap de infestari fara Curatire de uz casnic extinse si fara indepartarea consumatoare de timp NIT. El a spus ca tratamentul a lucrat impotriva cazuri rezistente la tratamentele obisnuite, cum ar fi permetrin, Piretrina, si malation.
La acel moment dr. Pearlman a sperat ca o companie farmaceutica ar licenta inventia lui si sa facem imbunatatiri pe prototip lui. Cu toate acestea Dr. Pearlman a avut discutii cu mai multe companii, si nici o oferta serioasa aparut. Cred ca societatile de droguri ajuns la concluzia ca paduchi de piata a fost doar capul prea mic in functie de costurile de dezvoltare si de reglementare, a explicat dr. Pearlman.
Cu toate acestea, interesul pentru produsul in randul publicului larg a ramas ridicata. Am continuat sa de e-mail-uri din intreaga lume, de la oameni care vor sa incercati metoda mea. Asa ca, am decis sa anunte ca metoda ar putea fi utilizate cu Cetaphil Cleanser. Vreau medici si asistente medicale pentru a putea sa incercati un tratament cu pacientii lor.
Ma...

Salvati Data! Bug Nationala Busting Ziua - Luni 15 iunie 2009

Salvati Data! Bug Nationala Busting Ziua - Luni 15 iunie 2009 Implicarea in campanie sa abordeze problema masive de paduchi cap.
Urmatoarea luni iunie 2009 15th, sa Departamentul de Healths Bug Busting Ziua Nationala. In aceasta zi, familiile de pretutindeni sunt incurajate pentru a verifica parul lor pentru urme de paduchi de cap si numar de nopti lor.
In sprijinul acestei Departamentului de stimulare a Sanatatii, Hairforce sunt de infiintare a unui sef de check Paduchii & Clear Hotline pentru oameni pentru a apela-in si asculta sfaturi despre verificarea si curatare a parului. Un proces de ei multi parinti nu sunt familiarizati cu, descurajat si a invins de. Dont Multe mai stiu ce theyre cautati. Hairforce sunt UKS paduchilor primul cap si de servicii de compensare NIT de experti Paduchii asasinilor, care garanteaza 100%, pentru a sterge toate infe...

Care sunt Head Lice? Care sunt Nits?

Care sunt Head Lice? Care sunt Nits? Paduchilor Seful sunt mici gri-maro aripi insecte parazite care afecteaza numai oamenii. Ei locuiesc de supt de sange de la nivelul scalpului. Ele nu pot fi capturate de la sau de trecut la animale. Nits sunt paduchi cap de oua - mici pete de culoare alba, care sunt lipite la baza de fire de par.
O infestare de paduchi capului este cunoscut sub numele de capitis Pediculoza.
Pediculoza capiti...

Scolile au Nou de armament de cap paduchi de screening

Scolile au Nou de armament de cap paduchi de screening Detectarea este cheia pentru a paduchilor orice program de cap de control, dar gasirea mici, nits aproape transparenta - oua care paduchilor adulti stabili, poate fi o mare provocare. NIT Lite (TM) este o mana nou instrument de detectare a avut loc paduchi care a fost creat special pentru a ajuta cadrele didactice din scoli elementare, asistenti medicali si voluntarii de screening gasi nit si rupe...

Wet pieptanarea de patru ori mai eficient decat tratamentele chimice pentru paduchi cap

Wet pieptanarea de patru ori mai eficient decat tratamentele chimice pentru paduchi cap Single orb, randomizat, controlat studiu a comparat Bug Buster Kit, cu peste tratamente contra insecticid impotriva paduchilor cap de locuitor in Regatul Unit BMJ online Prima --
Fine pieptanarea parului ud este mult mai eficient decat curent de peste tratamente chimice contor pentru eliminarea paduchilor cap de locuitor, arata de cercetare publicat online de catre BMJ astazi.
Paduchilor Sef...

Chemical Caile de atac ameninta copii cu cap de paduchi, in conformitate cu Asociatia Nationala Pediculoza

Chemical Caile de atac ameninta copii cu cap de paduchi, in conformitate cu Asociatia Nationala Pediculoza Asociatia Nationala Pediculoza, non-profit USAs lider de sanatate si de educatie pentru Agentia de gestionare sigura si eficienta a paduchilor cap, indeamna parintii pentru a obtine pro-activ si sa evite folosirea sampoane si lotiuni de potential toxic asupra copiilor infestate cu paduchi cap in aceasta iarna.
Paduchilor Seful sunt extrem de frecvente in randul copiilor pe tot parcursul anului....

De moda veche cele mai bune metode de tratare a paduchilor cap

De moda veche cele mai bune metode de tratare a paduchilor cap De moda veche metode de a scapa de paduchi cap la copii sunt mult mai eficiente decat tratamente chimice actuala, cercetatorii au evidentiat ieri (vineri).
Folosind o amenda pieptene cu dinti si balsam pe parul ud a fost de patru ori mai eficient decat populare chimice pe baza de tratamente precum lotiuni si sampon.
London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) cercetator Dr. Nige...

Paduchilor noi de tratament nu are nici un cap de produse chimice toxice, paduchi sufoce

Paduchilor noi de tratament nu are nici un cap de produse chimice toxice, paduchi sufoce Un nou tratament pentru paduchi cap a fost dezvoltat, care nu are nici produse chimice toxice, nu necesita indepartarea NIT, fie; paduchilor sufoca si mor. Este la fel de eficace ca tratamentele actuale.
Tratamentul a fost dezvoltat de Dr. Dale Lawrence Pearlman, un dermatolog la Menlo Park, California, SUA - este numit Nuvo Lotiune.
Nuvo Lotion este masat in parul umed si scalpului. Apoi lo...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.