Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Paduchi lati


Care sunt Crabi (paduchi pubian)? Care este cauza mancarimi?

Care sunt Crabi (paduchi pubian)? Care este cauza mancarimi?
Paduchi Pubic (Sing: paduchele pubian), cunoscuta si ca paduchele crab, crabi, sau Fullers; Pthirus pubiana Denumirea latina sunt mici de sange supt insecte parazite-aripi care infesta organele genitale umane, care provoaca mancarime si pete rosii. Singurul animal alte cunoscute a fi afectate de aceasta insecte este gorila. Crabi pot afecta, de asemenea, alte par aspru pe corp, inclusiv a genelor, sprancenelor, barbi, mustati, precum si parul de pe spate si abdomen. Paduchi Pubic sunt de aproximativ 2mm lungi si sunt gri-maro in culori.
Paduchi Pubic trece de la persoana la persoana, in majoritatea cazurilor, ca urmare a actului sexual - aproape de imbratisarea si sarutand sunt, de asemenea, posibile rute. Parintii pot trece pe paduchilor de a copiilor acestora, prin intermediul schimbului de prosoape, imbracaminte, lenjerie de pat sau dulapuri (dulapuri); totusi aceasta este rara. Infested copii sunt expusi riscului de paduchi de raspandire a genelor lor, ducand la posibile infectii.
Crabi afecta adolescenti activi sexual si adulti mult mai frecvent decat copii. Paduchi Pubic nu poate supravietui pentru foarte mult timp departe de caldura si umiditate a unui corp uman. Expertii spun ca crabi sunt STD cele mai contagioase (boli cu transmitere sexuala). In cazul in care o persoana infectata are raporturi sexuale cu o persoana infectata, acesta din urma are un risc de 90% de a obtine o infestare, in functie de Clinica Mayo, SUA.
Potrivit National Health Service (NHS), Marea Britanie, au fost 2500 de cazuri de paduchi pubian observat la clinicile de sanatate sexuala in Marea Britanie in 2006.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: Pthirus este un gen de paduchi (familie Pediculidae), fostul grupate in Pediculus gen. Specia principala este pubiana Pthirus (pubiana fosta Pediculus), crab sau paduchele pubian, un parazit care infests Pubes vecine si piese de paroase ale corpului. Care sunt semnele si simptomele de crabi (infestare cu paduchi pubian)? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoarte, in timp ce un semn este ceva altor oameni, cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Semnele si simptomele nu poate deveni evident, pana cand una la trei saptamani dupa ce o persoana care vine in contact cu paduchi. Semnele si simptomele pot include: mancarime in regiunea pubiana - acest lucru nu este cauzat de muscatura de insecte, dar de la o reactie alergica la saliva paduche si fecale (excremente de pasare, excremente, scaune). Mancarime este, de obicei mai rau noaptea.
Pete rosii si leziuni ale pielii - mici umflaturi de culoare rosie sau pete pot aparea. Scratching de catre pacient poate, de asemenea, rezultate in marci.
Blue pete pe piele - mai ales pe coapse sau abdomen inferior.
Alte parti ale corpului - paduchilor se poate raspandi la nivelul stomacului, coapselor, piept, mustata si barba. La copii, pentru ca pot raspandi de a genelor. Ori de cate ori paduchilor sunt amplasate, simptomele de mancarime sunt comune, precum si iritarea pielii.
Excremente de paduche - prezenta de pulbere de culoare maro sau negru pe piele sau in lenjeria ar putea indica prezenta a dejectiilor crabi.
Sange in lenjerie de corp - acest lucru este de obicei cauzata de zgarierea de pacient care sparge pielea.
Adult paduchi pubian si oua - un paduche adult pubian este mai mica decat un cap de meci, este de aproximativ 2mm lung. Acesta are sase picioare si are o culoare gri-maro. Picioarele din spate sunt foarte mari, si arata ca ghearele unui crab. Picioarele mari din spate sunt folosite pentru a se agata pe par. Ouale sunt foarte mici, de forma ovala, cu o culoare alb-galbuie. Ei lipesc ferm la baza a parului.
Ambele paduchilor adulti pubian si ouale lor sunt vizibile cu ochiul liber - unele persoane se pot nevoie de o lupa. Ati putea fi in masura sa le detecta in grosier in urmatoarele parti ale corpului:-a lungul marginii a scalpului in par facial (barbi, mustati) In sprancene In genele In parul din jurul anusului In parul de armpits In parul pubian (zona genitala) de detectare a cojilor de oua gol (nit) dupa tratament nu inseamna in mod necesar infestarea este inca prezent. Cand ar trebui sa vedeti medicul dumneavoastra? In majoritatea cazurilor, OTC (over-the-counter, nici o baza de prescriptie medicala a cere) medicamente se va trata cu succes infestarea. Ar trebui sa vedeti medicului dumneavoastra daca: medicamente OTC, de obicei sub forma de o lotiune, crema sau sampon, nu-l omoare pe paduchilor.
Sunteti gravida. Femeile gravide nu trebuie sa utilizeze medicamente anti-paduchi, fara a discuta cu medicul lor.
Ai s-au dezvoltat o infectie a pielii din cauza leziuni ale pielii (de la zgariere).
Pacientul este un copil. Care sunt factorii de risc pentru crabi? Un factor de risc este ceva care creste probabilitatea de a dezvolta o conditie sau o boala. De exemplu, obezitatea creste semnificativ riscul de aparitie a diabetului zaharat de tip 2. De aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet zaharat de tip 2. Factorii de risc pentru crabi includ: Fiind activi sexual, in special pentru adolescenti. Avand mai multi parteneri sexuali. Avand relatii sexuale cu o persoana care are o infestare. Partajarea prosoape, lenjerie de pat sau de imbracaminte cu o persoana infestata. Care sunt cauzele de crabi? Un infestate persoana trebuie sa fie in prim-contactul cu corpul cu o alta persoana pentru infestarii care urmeaza sa fie transmisa. Paduchi nu poate sari, zbura sau de inot - ei accesa de la un par la altul. Sex - cea mai comuna forma de contact care duce la o infestare este prin intermediul de sex, inclusiv actului sexual, sexul anal si sexul oral.
Non-contact sexual corpului - cum ar fi strans sau saruta poate avea ca rezultat, de asemenea, intr-o infestare (mai putin frecvent).
Schimbul de elemente - schimbul de prosoape, lenjerie de pat de risc, etc, cu o persoana infectata poate creste riscul de infestare cu paduchi pubian in alte persoane (mult mai mic). Prezervativele sunt eficiente pentru protectia impotriva multor infectii cu transmitere sexuala, dar nu de la infestare cu paduchi pubian. Nu este de penetrare in timpul actului sexual care ridica risc, ci mai degraba imediata apropiere de par de la o persoana la parul de o alta persoana. Viata Pubic paduchi-un ciclu de paduche pubian are o speranta de viata de la 1 la 3 luni. O femeie s-ar putea stabili pana la 300 de oua in timpul vietii sale.
Ouale trapa in termen de 6 la 10 zile. Paduchilor ia 2 - 3 saptamani pentru a ajunge la maturitate (de varsta pentru reproducere).
Un paduche pot supravietui o perioada de pana la 24 de ore distanta de corpul uman. Ei nu va pleca in mod deliberat un om, daca nu este de a accesa cu crawlere pe un alt om, pentru ca ei se hranesc cu sange uman - fara ca ei sa moara de foame. Singurul animal alta parte, in afara de om, cunoscut a fi afectate de infestarea cu paduchi pubian este gorila. Diagnosticarea infestarii cu paduchi pubian Atat medic, precum si pacientul poate detecta cu usurinta prezenta de paduchi si de oua printr-o examinare vizuala a afectat zona - de obicei, zona pubian. Unii oameni poate constata ca o lupa este mai usor.
O infestare este confirmata in cazul in care se deplaseaza cu paduchi sunt reperat.
Prezenta de paduchi oua (nit) nu inseamna neaparat ca exista o infestare. Dupa tratamentul cu succes pot exista inca unele ramase goale coji de ou.
Infections - medici din Marea Britanie si multe alte tari va intreba daca pacientul infestarea a fost transferat prin contact sexual sau prin alte mijloace. Daca au fost rezultatul contact sexual medicul va recomanda ca pacientul sa fie testati pentru alte ITS (infectii cu transmitere sexuala) sau de boli cu transmitere sexuala (boli cu transmitere sexuala), ca masura de precautie. In acest text si, practic, toate textele medicale, ITS si Std au aceeasi semnificatie. Care sunt optiunile de tratament pentru crabi? Paduchi Pubic pot fi tratate fara a fi nevoie sa merg la medici. Exista insecticide creme, lotiuni si sampoane disponibile la farmaciile care nu necesita doctorii prescriptie medicala. Adresati-va farmacie pentru un medicament adecvat. Daca sunteti gravida a se vedea mai intai cu medicul.
Cele mai multe tratamente se aplica o singura data, si apoi din nou sapte zile mai tarziu.
Oricine cu o infestare, de asemenea, ar trebui sa se asigure ca alte persoane care au venit in contact fizic aproape de a primi tratament;, inclusiv toti membrii gospodariei, nu doar parteneri sexuale.
Unele paduchi pubian poate s-au dezvoltat rezistenta la unele medicamente - adica medicatia nu functioneaza, deoarece acestea au devenit imune la aceasta. Daca se intampl...

Sciele Si Addrenex Announce CND Prezentarea CloniBID Pentru tratamentul hipertensiunii

Sciele Si Addrenex Announce CND Prezentarea CloniBID Pentru tratamentul hipertensiunii Sciele Pharma, Inc (NASDAQ: SCRX) si Addrenex Pharmaceuticals, Inc a anuntat ca Addrenex a prezentat un 505 (b) (2) New Drug Application (CND) pentru a Federal Food & Drug Administration (FDA) pentru CloniBID pentru tratamentul de hipertensiune arteriala. Dupa aprobarea FDA, Sciele se asteapta sa lansarea acestui produs, in prima jumatate a anului 2009.
In iunie 2007, compania a licentei CloniBID si Clonicel de la farmacie Addrenex; CloniBID pentru tratamentul hipertensiunii arteriale si Clonicel pentru tratamentul deficitului de atentie / tulburare de hiperactivitate (ADHD). CloniBID si Clonicel sunt in acelasi timp de 12 ore, sustinuta de presa al-formulari de clorhidrat de clonidina. Ambele produse va include o formula noua, care este proiectat pentru a imbunatati profilul de partea efectul de clonidina. Inscriere pacient pentru studii de faza III, cu ajutorul Clonicel pentru ADHD a fost initiata in octombrie 2007.
Clorhidrat de clonidina, ingredientul activ din CloniBID, este o actiune centrala, alfa-2 agonist aprobat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale. In cursul anului 2007, aproximativ 11.7 milioane au fost prescrise pentru a renunta comprimate de clorhidrat de clonidina si de aproximativ 1.8 milioane au fost prescrise renunta pentru patch-uri clonidina, potrivit IMS Healths National de Audit de date cu prescriptie Plus.
Patrick Fourteau, Chief Executive Officer al Sciele Pharma, a declarat, Felicitam Addrenex pe acest depozit CND cu FDA. Parteneriatul nostru cu Addrenex ne ofera posibilitatea de a extinde in continuare si diversifica portofoliul nostru de produse, si asteptam cu nerabdare sa lansare, CloniBID pentru hipertensiune arteriala, in prima jumatate a anului 2009.
Sciele, de asemenea, a anuntat ca FDA a extins la 15 iulie 2008, Farmacie de droguri de utilizator Taxa de Act (PDUFA) data la Laboratoarele Summers paduchi de produse inovatoare cap de asfixiere. Aceasta extindere este bazat pe un amendament depus la FDA pentru a solicitat o schimbare in configuratia de inchidere a recipientului pentru produs. Data anterioara PDUFA a fost 15 aprilie 2008. Dupa aprobarea FDA, acest produs va fi primul nu-de pesticide de tratament baza de prescriptie medicala pentru paduchi cap. Sciele a licentiat acest produs de la Summers pentru distributie in Statele Unite, Canada si Mexic.
Acest produs este un usor de utilizat, pe baza de apa, apa-gel solubil, similare in consecventa cu un balsam de par, care consta dintr-un amestec de ingrediente dermatologice si cosmetice. Paduchi nevoie de oxigen pentru a trai si a respira prin spiracles sofisticate. Paduchi poate inchide spiracles lor si a intra in animatie suspendat pentru mai multe ore. Acest produs contine un roman de alcool natural monohydric aralkyl, care impiedica paduchi de la inchiderea spiracles lor, astfel asfixiante paduchii in termen de zece minute. Paduchi de piata baza de prescriptie medicala de tratament a generat aproximativ 50 milioane dolari in vanzari ultimul an (in functie de IMS Healths National de Audit cu prescriptie Plus date ™), precum si over-the-counter paduchi de piata de tratament este de mai multe ori mai mare.
Despre Sciele Pharma, Inc
Sciele Pharma, Inc este o companie farmaceutica specializata in vanzari, marketing si dezvoltarea de produse de marca concentrat pe baza de prescriptie medicala cardiovasculare, diabet, Femei Sanatate si Pediatrics. Cardiovascular Companys si produse de Diabet trata pacientii cu nivel ridicat de colesterol, hipertensiune arteriala, hipertrigliceridemie, angina pectorala instabila si a diabetului de tip 2; produsele sale Womens Health sunt concepute pentru a imbunatati sanatatea si bunastarea femeilor si a mamelor si copiilor lor; si produsele sale Pediatrie trata alergii, astm, tuse si raceli, precum si deficitul de atentie si tulburare de hiperactivitate (ADHD). Fondata in 1992 si cu sediul in Atlanta, Georgia, Sciele Pharma are mai mult de 900 de oameni. Succesul Companys se bazeaza pe introducerea nevoile pacientilor in primul rand, imbunatatirea sanatatii si calitatii vietii, si punerea in aplicare platforma sa de afaceri - un spirit antreprenorial, inovare, Executie Excelenta, simplitate, si munca in echipa.
Despre Addrenex Pharmaceuticals, Inc
Addrenex Pharmaceuticals este un concentrat, firma de specialitate farmaceutica care dezvolta si comercializeaza medicamente pentru a trata dysregulation adrenergici. Addrenex Pharmaceuticals se bazeaza in Durham, Carolina de Nord, pe marginea Research Triangle Park. Compania a fost infiintata in 2006 de catre un medic care practica si un expert de droguri de dezvoltare, cu misiunea de a explora impactul pe care reglementarea neurotransmitator are pe o varietate de boli si tulburari. Addrenex identificate regulament adrenergice ca se concentreze sale de cercetare initiala. Dysregulation adrenergici este implicat in conditii medicale, cum ar fi hipertensiunea arteriala, ADHD, migrena, si post-simptomele menopauzei. Addrenex va folosi cunostintele si experienta acumulata in urma in curs de dezvoltare CLONICEL ® ca fundament pentru descoperirea suplimentare si de dezvoltare in domeniul reglementarii adrenergici.
Despre Summers Laboratories, Inc
Laboratoarele Summers este o companie privata a avut loc farmaceutice specializat in baza de prescriptie medicala foarte bine directionate si produsele non-baza de prescriptie medicala pentru dermatologie pediatrie si adulti. Verile marca principal este cu trei paturi Paste ® Unguent de medicamente pentru eruptii cutanate scutece. Potrivit datelor IRI, Triple Paste este una din cea mai rapida crestere tratamente eruptii cutanate in scutece Triple SUA Lipire si alte produse de Laboratoarele Verile sunt efectuate la nivel national de catre cele mai mari lanturi de farmacii: Target, Wal-Mart si alti importanti comercianti cu amanuntul. In plus fata de paduchi asfixiante produsul achizitionat recent de catre Sciele Pharma, Laboratoarele Summers este in curs de dezvoltare de acordare a licentelor de lucru pe baza de prescriptie medicala sau care achizitioneaza de nisa si non-baza de prescriptie medicala de produse dermatologice.
Safe Harbor Declaratie de
Acest comunicat de presa contine declaratii ...

Chemical Caile de atac ameninta copii cu cap de paduchi, in conformitate cu Asociatia Nationala Pediculoza

Chemical Caile de atac ameninta copii cu cap de paduchi, in conformitate cu Asociatia Nationala Pediculoza Asociatia Nationala Pediculoza, non-profit USAs lider de sanatate si de educatie pentru Agentia de gestionare sigura si eficienta a paduchilor cap, indeamna parintii pentru a obtine pro-activ si sa evite folosirea sampoane si lotiuni de potential toxic asupra copiilor infestate cu paduchi cap in aceasta iarna.
Paduchilor Seful sunt extrem de frecvente in randul copiilor pe tot parcursul anului....

Kills LouseBuster: Hot, Curatatorie Aparat de aer Eradicates Paduchii

Kills LouseBuster: Hot, Curatatorie Aparat de aer Eradicates Paduchii Biologi Universitatea din Utah a inventat un produs chimic-free, uscator de par dispozitiv similar - LouseBuster - si a efectuat un studiu care sa arate ca eradicates paduchi cap de infestari asupra copiilor de exterminare a oualor sau numar de nopti si uciderea paduchilor suficient pentru a le impiedica sa reproducere.
Studiul - publicat in noiembrie 2006, emisiunea de Pediatrie Journal - arat...

Utah LouseBuster Massacre

Utah LouseBuster Massacre Biologi Universitatea din Utah a inventat un produs chimic-free, uscator de par dispozitiv similar - LouseBuster - si a efectuat un studiu care sa arate ca eradicates paduchi cap de infestari asupra copiilor de exterminare a oualor sau numar de nopti si uciderea paduchilor suficient pentru a le impiedica sa reproducere.
Studiu publicat in noiembrie 2006, emisiunea de Pediatrie Journal - arata i...

Hatchtech's Head Paduchii de marfuri Trece studiu de faza I

Hatchtech's Head Paduchii de marfuri Trece studiu de faza I DeOvo ™, cap de Hatchtechs paduchele de control ale produsului a finalizat studiile primul sau uman constatare fara efecte secundare sau alte evenimente adverse asociate cu produsul. 32 pacienti au fost tratati la escaladarea niveluri de dozare si monitorizate atent, prin intermediul observatie, analize de sange si de electrocardiografie.
Cele mai multe alte produse insecticide existente in p...

Africa de Lupta impotriva Responds malariei la Berkeley Universitatea de studiu intr-DDT si Neurodevelopment In copii

Africa de Lupta impotriva Responds malariei la Berkeley Universitatea de studiu intr-DDT si Neurodevelopment In copii Odata ce din nou atentia mass-media a fost dat si cercetare, care link-uri DDT expunerea la om rau. Cel mai recent studiu realizat de Eskenazi et al. [1] a gasit o limitata, de asociere, probabil, trecatoare intre DDT-ului si neurodevelopment la copii de la 6, 12 si 24 de luni nascut la femei mexicane care au locuit in California, in urma expunerii la utilizari agricole de DDT in Mexic. Constatari...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.