Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Paianjenul cu cruce


Horizon Blue cruce albastra Shield, din New Jersey pentru a sponsoriza Doua-pilot de ani cu Hackensack University Medical Center

Horizon Blue cruce albastra Shield, din New Jersey pentru a sponsoriza Doua-pilot de ani cu Hackensack University Medical Center
Horizon Blue cruce albastra Shield, din New Jersey, statele cele mai vechi si cel mai mare asigurator de sanatate, a anuntat astazi de doi ani de colaborare cu Hackensack University Medical Center, medicii sau, precum si Corporatia VeriChip (VeriChip) de implantare a FDA-aprobat microcipuri la pacientii cu boli cronice care sa permita medicii Camera de urgenta pentru a accesa acei pacienti cu dosarul medical electronic. Microcipuri asigure accesul imediat la familie informatii de contact si informatii despre pacienti istoriile medicale care ar putea insemna diferenta dintre viata si moarte in caz de urgenta.
Horizon BCBSNJ va face ca noua tehnologie, dezvoltat de catre Corporatia VeriChip a Delray Beach, Florida, disponibile pentru a selecta membrii cu afectiuni cronice. Acei membri care participa la acest program vor fi de acord sa aiba o frecventa radio implantabil de identificare (RFID), de marimea unui bob de orez, plasate sub pielea lor.
VeriChip solicita RFID, un modul de sanatate personala record. Informatiile cu privire la modul va cuprinde informatii medicale din cazierele cerere Horizon BCBSNJs, cum ar fi date de test de laborator si farmacie informatii baza de prescriptie medicala. Acest modul emite un numar de 16 cifre, care leaga pacientul pentru a inregistra lor medicale electronice, atunci cand o mana speciale de scanare a avut loc este fluturat peste el.
Programul pilot va da Hackensack Centrul Medical medicii de acces la membrii inregistrari medicale electronice si alte informatii vitale in caz membrul cu boli cronice nu poate raspunde in timpul unei urgente. Continutul inregistrarilor medicale electronice, vor fi aprobate de catre fiecare membru si sa includa informatii despre starea lor, familia informatii de contact, precum si date de laborator de testare si farmacie de informatii intretinute de catre Horizon BCBSNJ.
Horizon Blue cruce albastra Shield, din New Jersey este angajat in utilizarea noilor tehnologii pentru a imbunatati experienta de asistenta medicala pentru membrii nostri, a declarat Dr. Richard popiel, vice presedinte si director medical pentru Horizon BCBSNJ. Acest lucru de doi ani de colaborare cu Hackensack University Medical Center, medicii sale, si va oferi VeriChip de ultima ora pe care speram ca va salva vieti si sa ofere masuri de confort pentru membrii nostri cu afectiuni cronice si a familiilor lor.
Suntem foarte incantati ca Horizon Blue cruce albastra Shield, din New Jersey este pe cale de a incepe procesul sau de VeriMed noastre pacientului Sistemului de identificare, a spus Kevin McLaughlin, Chief Executive Officer al VeriChip Corporation. VeriMeds capacitatea de a fiabil si sigur link-ul pacientii sa critice medicale de urgenta si datele de contact va da VeriMed-activat de urgenta camere accesul la informatiile de care au nevoie pentru a lua decizii de asistenta medicala critice.
Despre Horizon Blue Cross and Blue Shield din New Jersey, SUA
Horizon Blue cruce albastra Shield din New Je...

Clinical Research in SUA, la o rascruce de drumuri

Clinical Research in SUA, la o rascruce de drumuri Propunere pentru un public-privat roman de parteneriat pentru stabilirea unei National de Cercetare clinica de vizitare
Pentru textul integral du-te la:
http://jama.ama-assn.org/cgi/content/full/291/9/1033
Din Oficial al Asociatiei Medicale Americane
Infrastructura de cercetare clinica din Statele Unite este in prezent, la o rascruce de drumuri critice.
Pentru a influenta castigurile enorme de cercetare biomedicala facute in secolul trecut eficient, o nevoie drastica exista pentru a reengineer acest sistem de intreprindere intr-un mod coordonat, in conditii de siguranta, precum si mai eficienta si mai eficace.
Pentru a realiza aceasta sarcina, cercetarea clinica trebuie sa fie transformate din starea sa actuala ca o industrie cabana la o intreprindere-conducta de sanatate la nivel de ingrijire a caror functie este de a aduce romanul de cercetare din ambele entitati guvernamentale si private, a publicului din SUA.
Noi propunem stabilirea unui parteneriat public-privat, unic numit National de Cercetare clinica Enterprise (NCRE).
Agenda ei ar trebui sa constea de participare a informat publice, tehnologii informationale de sustinere, de o forta de munca calificata, si de o finantare adecvata in cercetarea clinica.
Dedica numai 0,25% din bugetele de la toate partile interesate de ingrijire a sanatatii pentru a sprijini NCRE ar permite finantarea adecvata pentru a construi infrastructura necesara pentru a aborda aceste probleme intr-o maniera intreprindere.
Toti participantii la sistemul de sanatate american de ingrijire de livrare trebuie sa vina impreuna sa se concentreze asupra sistemului de imbunatatiri la nivel de care vor beneficia de public.
William F. Crowley,...

Imperiul Blue Shield a se uni cu cruce albastra Blue Planuri Nationwide Pentru a Lansarea Cel mai mare baza de date a privare de Health Care Information

Imperiul Blue Shield a se uni cu cruce albastra Blue Planuri Nationwide Pentru a Lansarea Cel mai mare baza de date a privare de Health Care Information Imperiul Blue Cross Blue Shield, a anuntat astazi ca este colaborarea cu 19 Blue alte planuri la nivel national pentru a lansa Blue Sanatate Intelligence (BHI), o resursa unic care va ajuta la imbunatatirea calitatii de ingrijire a sanatatii prin furnizarea de a vizualiza cele mai detaliate disponibile a tendintelor de ingrijire a sanatatii, cele mai bune practici precum si costurile comparative p...

UAW Proiectele de legi se opune touted de Blue cruce albastra Shield of Michigan

UAW Proiectele de legi se opune touted de Blue cruce albastra Shield of Michigan United Auto Workers, joi, s-au alaturat capitolul Michigan a AARP si a Uniunii consumatorilor cu opozitia patru facturile promovate de Blue cruce albastra Shield din Michigan, care ar modifica tarifele pentru Michigans individuali de pe piata de asigurari de sanatate, Detroit Free Press. Facturi s-ar schimba modul in care Blue Cross stabileste tarifele pentru aproximativ 130,000 de oameni care cum...

Medicii si Blue cruce albastra Shield din Michigan Tackle obezitatii infantile Cu primul rand Pediatrica sanatoase Michigan Greutate Toolkit

Medicii si Blue cruce albastra Shield din Michigan Tackle obezitatii infantile Cu primul rand Pediatrica sanatoase Michigan Greutate Toolkit Un set de instrumente inovatoare de pediatrie sanatoasa in greutate va ajuta doctorii Michigan abordeze unul dintre statele noi si prevenite epidemii: obezitatea infantila, parte a unui efort permanent cuprinzatoare de Blues pentru a imbunatati starea de sanatate a copiilor Michigan.
Kit a fost proiectat in consultare cu opt medici Michigan, care sunt active in lupta cu obezitatea infantila.

NHS La o rascruce de drumuri, avertizeaza RCN, Marea Britanie

NHS La o rascruce de drumuri, avertizeaza RCN, Marea Britanie Aceasta dupa-amiaza, la Fringe TUC, NHS: E timpul pentru o noua directie, Dr. Peter Carter, Secretarul General al Royal College of Nursing, va face apel pentru finantare sustinute in NHS.
Raspunzand la Raportul Wanless, Viitorul nostru de sanatate securizata?, Lansat astazi, Dr Carter va spune:
Nu exista nici o indoiala ca guvernul a fost absolut dreptul de a creste investitiile in NHS si no...

Biogen Idec's orala BG Compusul-12 atinge de Dezvoltare puncte de rascruce in statele membre si RA

Biogen Idec's orala BG Compusul-12 atinge de Dezvoltare puncte de rascruce in statele membre si RA Biogen Idec (NASDAQ: BIIB) a anuntat astazi ca BG sale orale combinate-12 (fumarat dimetil) obtinute borne cheie in studiile clinice pentru scleroza multipla (SM) si artrita reumatoida (RA). In ultimele luni, ultimul pacient a fost inrolati in studiu confirma, de-a doua a doua studii de faza III, concepute pentru a evalua eficacitatea si siguranta BG-12, ca monoterapie la pacientii cu SM recurent-...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.