Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Palpitati la inima


Palpitatii De obicei nu sunt periculoase

Palpitatii De obicei nu sunt periculoase
Palpitatii senzatia ca inima a inceput sa rasa sau de jumatate de kilogram, sau simte ca le-a sarit o bataie sunt de obicei cauzate de un sughit inofensiv in inimile ritm. Uneori, insa, palpitatii reflecta o problema in inima sau in alta parte a corpului. Sortarea palpitatii ingrijoratoare de la cele inofensive isnt intotdeauna usoara, rapoarte septembrie 2007 emisiunea de la Harvard Heart Letter.
Palpitatii sunt extrem de comune. De persoane diferite experienta lor in moduri diferite. S-ar putea simti ca si cum inima ta este falfaind, pulsatila, flip-bastonada, sau Pounding, sau ca a ratat o bataie. Palpitatii pot aparea din senin si dispar la fel de brusc. Sau ar putea fi legata de anumite activitati, evenimente, sau sentimente. Unele dintre cele mai importante piese de informatii care pot ajuta medicul dumneavoastra in fixarea-le jos este modul in palpitatii simti, cat de des se greva, si atunci cand ele apar.
Palpitatii Unele rezulta din contractiile prematura a inimilor camere sau disfunctii ale unei valve cardiace. Dar un examen fizic si electrocardiograma de multe ori dont randul sau, pentru orice probleme, care poate fi frustrant pentru pacient. Daca palpitatii dvs. arent insotita de ameteala sau de alte simptome si daca tu dont au o tulburare a supapei sau alta problema structurale, cu inima, ca de obicei inseamna palpitatii sunt benigne.
Harvard Heart Letter sugereaza ca, daca aveti palpitatii inexplicabila, incepe cu pasi simpli pentru a ajuta la atenuarea acestora. Se taie din nou pe cofeina, fumatul, si alcool; evita supra decongestionante contra, manca si bea in mod regulat, a lua suficient de somn, si sa gaseasca o cale de a relaxa daca sunteti stresat. In unele cazuri, medicul dumneavoastra va poate recomanda medicamente sau o procedura pentru a corecta sem...

Palpitatii sunt de obicei nu sunt periculoase, Rapoarte Harvard Heart Letter

Palpitatii sunt de obicei nu sunt periculoase, Rapoarte Harvard Heart Letter Palpitatii - senzatia ca inima a inceput sa rasa sau de jumatate de kilogram, sau simte ca le-a sarit o bataie - sunt de obicei cauzate de un sughit inofensiv in inimile ritm. Uneori, insa, palpitatii reflecta o problema in inima sau in alta parte a corpului. Sortarea palpitatii ingrijoratoare de la cele inofensive isnt intotdeauna usoara, rapoarte septembrie 2007 emisiunea de la Harvard Heart Letter.
Palpitatii sunt extrem de comune. De persoane diferite experienta lor in moduri diferite. S-ar putea simti ca si cum inima ta este falfaind, pulsatila, flip-bastonada, sau Pounding, sau ca a ratat un beat. Palpitatii pot aparea din senin si dispar la fel de brusc. Sau ar putea fi legata de anumite activitati, evenimente, sau sentimente. Unele dintre cele mai importante piese de informatii care pot ajuta medicul dumneavoastra in fixarea-le jos este modul in palpitatii simti, cat de des se greva, si atunci cand ele apar.
Palpitatii Unele rezul...

Are grija de inima de vacanta

Are grija de inima de vacanta In timpul sarbatorilor de cei mai multi oameni va faceti griji pentru a pune pe o pereche de lire sterline, dar, in plus, ele ar trebui sa fie preocupat de ceea ce faci pentru a Theyre inimile lor. In fiecare an, in perioada sarbatorilor, camere de urgenta, cum ar fi cele de la UCSD Centrul Medical a se vedea pacientii cu simptome de palpitatii si confuziva lumina. Evaluare suplimentara, de obicei...

Incalzire inima cu cateter Better Than droguri pentru Comuna de ritm cardiac Disorder

Incalzire inima cu cateter Better Than droguri pentru Comuna de ritm cardiac Disorder Tratarea o tulburare de ritm cardiac comun prin arderea tesutului inima cu un cateter lucrari dramatic mai bine decat tratamentele de droguri, un studiu internationale majore a gasit.
La un an dupa ce trece printr-un tratament numit ablatie cateter, 63 la suta dintre pacientii cu o batai neregulate ale inimii numita fibrilatie atriala au fost libere de orice aritmii recurente atriale sau simpto...

Ce este Edemul pulmonar? Edemul pulmonar Care este cauza?

Ce este Edemul pulmonar? Edemul pulmonar Care este cauza? Edemul pulmonar (Marea Britanie / Irlanda: edem) este acumulare de lichid in plamani. Acest fluid colecteaza in saci de aer in plamani, ceea ce face dificil de a respira. Aceasta duce la afectarea schimbul de gaze si poate provoca insuficienta respiratorie.
Potrivit Medilexicons medicale dictionar, edem pulmonar este: edem al plamanilor, de obicei, rezultate din stenoza mitrala sau de insuficie...

Automat sondare Out probleme cu inima

Automat sondare Out probleme cu inima Sondarea piept cu un stetoscop rece este probabil una dintre cele mai frecvent utilizate de diagnosticare in sala de medicina generala, dupa peering in jos partea din spate a gatului in timp ce pacientul spune, Aaaa. Dar, de cercetare publicat in numarul inaugurale a Jurnalului International de Inginerie Medicala si Informatica pare sa adauge o informatie-abordare de varsta la diagnosticarea probl...

Noul sistem conceput pentru medicii Ghid de tratarea pacientilor cu simptomatic miocardic Bridging

Noul sistem conceput pentru medicii Ghid de tratarea pacientilor cu simptomatic miocardic Bridging Ce tip de interventie, daca exista, ar trebui sa ofere cardiologi pacientii lor care au o malformatie cardiaca numit miocardic punte si simptome de probleme cardiace?
O echipa de cercetare la Cedars-Sinai Medical Center, University of Texas Medical Branch si RWTH Aachen University din Germania a dezvoltat un nou sistem de clasificare, care ar putea ajuta la procesul de luare a deciziei ghid, in...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.