Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pana la ce varsta cresc fetele in inaltime


Ce este Pubertatea? Ce este Early Pubertatea? Ceea ce se afla in intarziere Pubertatea?

Ce este Pubertatea? Ce este Early Pubertatea? Ceea ce se afla in intarziere Pubertatea?
Pubertate este perioada in viata copiilor, atunci cand o experienta de modificari fizice, prin care organismele lor in cele din urma sa devina organismele de adulti care sunt capabile de a se reproduce. Pubertate este declansata de hormon de semnale de la creier la ovare, testicule (gonade). Ovarelor (la fete), testicule (la baieti) pentru a raspunde la semnalele de hormon de la creier prin producerea unei game de hormoni care stimuleaza cresterea economica, functia si schimbarile in diferite parti ale corpului, inclusiv organele de reproducere, sanii, piele, muschi , oase, par si de creier.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, pubertatea este o succesiune de evenimente prin care un copil devine un adult tanar, caracterizat de la inceputul anului secretia de gonadotropina, gametogenesis, secretia de hormoni gonadelor, dezvoltarea caracteristicilor secundare sexuale si a functiilor de reproducere; este accentuat dimorfism sexual. La fete, primele semne de pubertate normala poate fi evidenta dupa varsta de 8 cu proces in mare masura, completat de varsta de 16 ani, la baieti, pubertate normala de obicei incepe la varsta de 9 si este in mare masura completat de varsta de 18 ani. Factori etnice si geografice pot influenta in momentul in care diverse evenimente tipice de pubertate apar.
Cresterea este rapida in prima jumatate de pubertate si se opreste atunci cand pubertatii este finalizata. Inainte de pubertate baieti si fete, sunt numai diferite in care au organelor genitale diferite organe (sex). In timpul pubertatii de mai multe alte diferente intre sexe incep sa apara, inclusiv dimensiunea corpului, forma, compozitia si dezvoltare, in functie de mai multe sisteme de corp si de structura - ne vom referi la diferentele notabile de caracteristicile sexuale secundare.
Pubertate include, de asemenea, trecerea la moneda euro sociala si psihologica, de la copilarie la varsta adulta. In acest articol, accentul se va pune mai mult pe aspectele fizice ale pubertatii, mai degraba decat cele psihologice sau sociale.
Multi factori pot contribui la exact atunci cand pubertatea incepe intr-un copil, chiar si de stres. Un studiu a constatat ca stresul, cum ar fi ca, introdusa la separarea de catre parinti si parintii absent, rapid piese pubertate. Care este diferenta dintre pubertate sex masculin si feminin? Girls incepe pubertatea despre unul si doi ani mai devreme decat baietii.
Fetele pubertate, in general, complet intr-un timp mai scurt decat baietii.
Fetele ajunge la inaltimea de adulti si maturitate de reproducere aproximativ 4 ani de la schimbarile fizice de pubertate apar.
Baieti continua sa creasca pentru aproximativ 6 ani de la prima schimbari vizibile de pubertate.
O fete la pubertate se intinde generale de la varsta de 9 - 14.
Baietii Un pubertate, in general, se intinde de la varsta de 10 pana la 17. Expertii spun ca acest interval de mai lung este, probabil, de ce barbatii adulti sunt, in general, mai inalt decat femeile adulte.
Testosteronul si androgeni sunt principalele steroizi sexual masculin. Testosteronul produce toate modificarile legate de sex masculin virilizarea, cum ar fi un aprofundate voce, parul facial si dezvoltarea de muschi. Estradiol, de asemenea, joaca un rol in dezvoltarea de sex masculin, dar mult mai mult in dezvoltarea de sex feminin.
Estrogeni si estradiol sunt hormoni principale care conduce de dezvoltare de sex feminin. Estradiol promoveaza de crestere a uterului si sanii. Niveluri de crestere a estradiolului mai devreme la fete decat la baieti, si, de asemenea, atinge niveluri mai mare la femei decat la barbati. Testosteronul este, de asemenea, implicate in dezvoltarea de sex feminin, dar intr-o masura mult mai mica, in comparatie cu dezvoltarea de sex masculin. Ce se intampla in timpul fetelor o pubertatii? Organelor sexuale - fete clitorisul (o mica parte si sensibile ale organelor genitale feminine, care este parte a vulvei) si a uterului (uter) va creste.
Menstruatia incepe - unul din primele lucruri care se intampla in timpul fetele o pubertatii este inceputul ciclului lunar menstrual. In cazul in perioadele de a incepe inseamna ca fata este de a deveni o femeie si ea poate deveni gravida.
Modificari Breast - fete de san va incepe sa creasca. Un mic si uneori dureroase forfetare pot fi simtit chiar sub mamelonul atunci cand sanii ei incepe sa elaboreze - acest lucru este normal.
Secretie vaginala - secretii vaginale pot incepe sau schimba.
Body Hair - parul va incepe sa se dezvolte in zona pubiana ei - in primul rand, de-a lungul labii (buze care fac parte din externe organelor sexuale feminine, cunoscut sub numele de vulvei), apoi, sub bratele ei si pe picioare.
Skin - ca fetele de petrol si glandele sudoripare cresc pielea ei va deveni mai gras si ea va transpira mai mult. In timpul pubertatii este util sa se predea despre fetele de spalare de zi cu zi, precum si utilizarea de deodorante. Acneea este comuna in randul fetelor in timpul pubertatii.
Body forma si dimensiune - un organism de modificari fete in timpul pubertatii. Soldurile ei va largi si taliei ei va fi proportional mai mici. Extra grasime se va dezvolta pe stomacul ei si fese. Fetele nu ar trebui sa va faceti griji despre acest grasimi suplimentare - acestea sunt parte a dezvoltarii normale de sex feminin si nu inseamna fata devine din ce in grasime. Brate, picioare, maini si picioare, va creste - de multe ori mai repede decat in alte parti ale corpului ei. Nu este neobisnuit pentru unele fete sa se simta disconfort in timpul acest stadiu de dezvoltare.
Emotii - un emotii fete se pot schimba, in special in jurul perioada de timp ei vine in fiecare luna. Aceste schimbari roller-coaster emotional de tip, care pot include iritabilitate, se datoreaza in principal nivelurile fluctuante de hormon care au loc in timpul ciclului menstrual. In cazul in care o fata constata modificari ei emotionala deveni prea puternic ea ar trebui sa ia in considerare a discuta cu medicul ei - ea poate fi confrunta cu sindromul premenstrual (PMS) sau tensiunea premenstrual (PMT). Profesionistii din sanatate ar putea fi capabil de a ajuta, fie prin prescrierea de medicatie sau sugereaza schimbari stil de viata. Schimbari emotionale, inclusiv PMS sunt scutiti de multe ori in cazul in care fata a lua sus exercitiu fizic regulat. Ea poate ajuta in cazul in care fata pot vorbi cu mama ei, un frate mai in varsta, sau de o alta femeie cu privire la schimbarile fizice si emotionale care apar in timpul pubertatii. Ce se intampla in timpul baieti o pubertate? Scrot, testicule si penis - baieti scrot va incepe sa subtire si se inrosi si testiculele lui va creste. Mai tarziu, de obicei, in jurul varstei de 13 (aceasta poate varia) penisul lui va creste si prelungi in timp ce testicule va continua sa creasca.
Voice schimbare - ca caseta de voce (laringe) devine mai mare si muschii sau vocale cordoane cresc, baieti de voce va rupe sau crack. Acest lucru este normal. In cele din urma baieti vocea va deveni mai profunda.
Vise umede - baieti pot ejacula in timpul somnului lor si te trezesti dimineata cu foi de umezeala si pijamale. Acest lucru nu inseamna ca baiatul a fost un vis sexuale. Este important ca cei dragi sa-i explice ca ei inteleg ca el nu poate le impiedica sa se intampla. Vise umede sunt doar o parte a crescut.
Erectii involuntare - in timpul pubertatii baietii vor avea erectii spontane. Acestea vor avea loc fara a penisului a fi atins si fara ganduri sexuale declansarea ei. Acestea pot fi jenant in cazul in care se intampla in public. Aceasta este o parte naturala a crescut.
Marirea sanilor - umflarea sanilor are loc cu multi baieti in timpul pubertatii. Baiatul poate simti un cucui in conformitate cu una sau ambele sfarcuri - ele pot simti de licitatie, si, uneori dureroase. In cele din urma umflarea si durerea va disparea. Acest lucru se numeste ginecomastie pubertate si se produce din cauza modificarilor hormonale in timpul pubertatii.
Skin - baieti pielea va deveni mai gras in timpul pubertatii. El va sudoare, de asemenea, mult mai mult. In timpul pubertatii baieti un ulei si de sudoare glande sunt in crestere. In timpul pubertatii este util sa...

Cum de grasime copiii dumneavoastra va fi cand vor creste sus?

Cum de grasime copiii dumneavoastra va fi cand vor creste sus? Greutate statutul de varsta copiilor 8 - 15 prezice obezitatii si a hipertensiunii arteriale la maturitate --
Noi cercetari arata ca copiii intre 8 si 15 ani, care sunt in jumatatea superioara a intervalului normal de greutate sunt mai multe sanse decat colegii lor mai flexibil pentru a deveni obezi sau supraponderali, deoarece adultilor tineri. Acest studiu sa desfasurat pe aproape un deceniu de la Harvard Medical School (HMS), precum si la Harvard Pilgrim Health Care Departamentul de Ambulatorie Ingrijire si "Prevenirea si Spitalul de Copii din Boston si este raportat in aceasta luna obezitate jurnal de cercetare.
Am cunoscut faptul ca copiii care sunt supraponderali sau obezi au un risc mai mare pentru a fi supraponderali sau obezi ca adulti. Dar in acest document, va vom arata ca, chiar si copiii in gama de mare greutate normala au un risc ridicat de a deveni supraponderali sau obezi ca adulti, a spus autorul principal Alison Field, profesor asistent de Pediatrie de la HMS si Spitalul de Copii din Boston.
Potrivit Centers for Disease Control si Preventions date nationale de referinta, copii cu un IMC intre 85 nationale si 95 percentilelor pentru varsta si sex sunt clasificate ca fiind cu risc de a fi a excesului de greutate, si cele cu un IMC mai mare decat percentila 95 sunt clasificate ca excesul de greutate. Autorii considerat un indice de masa corporala (IMC) intre 50 si 84th percentila sa fie in intervalul de mare greutate normala.
Studiul a inclus 314 de copii, cea mai mare parte din Caucaz, de la Est Boston, MA, care au fost 8 la 15 de ani cand greutatea lor, inaltime, si tensiunii arteriale au fost mai intai inregistrate. Ei au fost evaluate din nou, 8 la 12 ani mai tarziu. Rezultatele au aratat ca aproape jumatate din subiecti de sex masculin (48,3 la suta) si de aproape un sfert din subiectii de sex feminin (23,5 la suta) a devenit supraponderali sau obezi intre vizitei lor copilarie prima si adulti tineri follow-up. In comparatie cu copii cu un IMC mai mica decat percentila 50-lea, fete si baieti intre 50 si 74, care au fost de cinci ori mai multe sanse sa devina supraponderali. Baietii si fetele cu un IMC intre percentila 75-a si 84th au fost de pana la 20 de ori mai multe sanse sa devina supraponderali, deoarece adultii tineri.
De asemenea, rezultatele au aratat ca in randul baietilor, cresterea IMC in copilarie a prezis riscul de a tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala), la varsta adulta tineri. Comparativ cu baietii care au avut o copilarie IMC sub percentila 75-a, baieti intre percentila 75 si 85 de IMC ca copii au fost de patru ori mai multe sanse de a deveni hipertensivi. Boys la sau peste 85, care au fost de cinci ori mai multe sanse de a deveni hipertensivi.
S-au recunoastere larg raspandita in ultimii ani de cat de important este pentru a preveni obezitatea la copii. Aceste constatari subliniaza ca, chiar si copiii care sunt in zona de mare greutate normala poate avea urmari negative mai tarziu in viata,...

Perceput Social permanent pot influenta indicele de masa corporala de fete Adolescent

Perceput Social permanent pot influenta indicele de masa corporala de fete Adolescent Inferioara o adolescenta percepe ea insasi sa fie pe scara sociala mai mare probabilitatea de a obtine o greutate pentru urmatorii 24 de luni de aceasta perceptie pare a fi, spune un articol din Pediatrie & Adolescent Medicine (JAMA / Archives).
Scriitori explica faptul ca procentajul de americani adolescentelor, care sunt clasificate ca fiind supraponderali a crescut de la 14% in 1999 la 1...

International Journal of Epidemiologie - Obezitatea speciale

International Journal of Epidemiologie - Obezitatea speciale 1. Copiii ar putea fi cheia pentru stoparea epidemiei de obezitate
Incercarile de a trata obezitatea stabilit la varsta adulta ar putea fi prea tarziu sa aiba efecte importante asupra prevenirii bolilor sau imbunatatiri de sanatate deoarece exista dovezi ca obezitatea la copii si adolescenti a dus deja in lunga durata tulburari metabolice si vasculare, scrie Dr. Debbie Lawlor (Universitatea Bri...

Un sfert dintre copii sunt obezi English

Un sfert dintre copii sunt obezi English Potrivit unui nou sondaj, un sfert dintre copiii engleza sunt obezi. Studiul, efectuat de Health and Social Care Centrul de Informare uitat la inaltime, greutate si varste de 2.000 de copii.
In 1995, 15% din 11-15 ani-Old Boys au fost obezi, in 2004 numarul a crescut brusc la 24%. In aceeasi perioada, procentul de fete obezi a crescut de la 15% la 25%. In cazul in care indicatiile actuale sunt ...

HSE Avertizare de pericolele de lucru la inaltime Dupa caderea de la inaltime in Wellingborough, Marea Britanie

HSE Avertizare de pericolele de lucru la inaltime Dupa caderea de la inaltime in Wellingborough, Marea Britanie Sanatate si Siguranta (HSE) a avertizat companiile care acestea trebuie sa controleze riscurile de la cade in locul de munca. Acest mesaj urmeaza urmaririi penale a Spray-Craft Coating limitata, dupa un angajat a scazut mai mult de doi metri de la partea de sus a rezultat un stand de pulverizare in mai multe fracturi si sangerari la creier.
Spray-Craft Coating Limited din Irchester, Wellingboro...

Cei mai multi copii diagnosticati cu autism la varsta de 2 ani de asemenea, diagnosticat cu Conditia la varsta de 9 ani

Cei mai multi copii diagnosticati cu autism la varsta de 2 ani de asemenea, diagnosticat cu Conditia la varsta de 9 ani Aproximativ trei sferturi dintre copiii care sunt diagnosticati cu autism la varsta de 2 ani par sa fi starea de la varsta de 9 ani, potrivit unui raport, in numarul din iunie al Archives of General Psychiatry, unul dintre JAMA / Archives reviste.
Autismul este o afectiune caracterizata prin dificultati de dezvoltare, cu interactiuni sociale si de comunicare si o tendinta spre comportamente cu ...

Napping este o mai mult de contraactiune eficiente pentru a Somnolenta In varsta mai mica de Mijloc, persoanele cu varsta intre

Napping este o mai mult de contraactiune eficiente pentru a Somnolenta In varsta mai mica de Mijloc, persoanele cu varsta intre Cafea este o contraactiune eficient la somnolenta atat pentru tineri si de varsta medie de oameni. Cu toate acestea, napping este mai eficienta decat la tineri, in varsta medie de oameni.
Patricia Sagaspe, dr., de Clinique du sommeil de la CHU Pellegrin in bordeau, Franta, a studiat 24 de persoane, 12 tineri (intre 20-25 de ani) si 12 de varsta mijlocie (intre 40-50 de ani). Participantii au co...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.