Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pancreasul


Ce este pancreasul? Ce inseamna "a pancreasului Do?

Ce este pancreasul? Ce inseamna "a pancreasului Do?
Pancreasul este un organ glanda care este situat in abdomen. Este o parte a sistemului digestiv si produce enzime importante si hormoni care ajuta la descompunerea alimentelor. Pancreasul are o functie endocrina, deoarece Comunicate de sucuri direct in sange, si are o functie exocrin, deoarece Comunicate de sucuri in conducte.
Enzime, sau sucuri digestive, produs de pancreas sunt secretate in intestinul subtire pentru a sparge mai jos alimentar dupa ce a plecat de la stomac. Glanda, de asemenea, produce si secreta hormon de insulina-o in sange, in scopul de a reglementa glucoza bodys sau nivelul de zahar. Ce arata ca pancreasul? Pancreasul este un 6 - pentru a 10-inch (18 la 25 cm) lungime de organe situate in spatele stomac, in partea din spate a abdomenului. Este spongioasa si in forma oarecum ca un peste care este extinsa in intreaga orizontal abdomen. Cap de pancreas este cea mai mare parte si stabileste pe partea dreapta a abdomenului in cazul in care stomacul este atasat la prima parte a intestinului subtire (duoden). Este aici in cazul in care stomacul varsarea partial alimente digerate in intestinul mici si acest chim se amesteca cu secretiile din pancreas.
Coada sau organismul de pancreas - partea sa cea mai ingusta - se extinde la partea stanga a abdomenului langa splina. Exista o conducta care trece lungimea a pancreasului, s-au alaturat si este de mai multe ramuri mici din tesutul glandular. Sfarsitul acestui conducta este conectat la o conducta similare, care vine de la ficat, bila care livreaza la duoden.
Exista doua tipuri principale de tesut gasite in pancreas: tesutul exocrin si tesuturi endocrine. Cele mai multe dintre pancreasului - circa 95% - este tesutul exocrin care produce enzime pancreatice pentru a ajuta digestia. Un pancreas sanatos face circa 2,2 pints (1 litru) a acestor enzime in fiecare zi.
Restul a pancreasului este compus din sute de mii de celule ale sistemului endocrin cunoscut sub numele de insulele Langerhans. Aceste struguri-cum ar fi grupuri de celule produc hormoni de important care regleaza secretiile pancreatice si de control de zahar din sange. Ce face pancreasului face? O pancreasului sanatos este capabil sa produca produse chimice dreptul la momentele oportune in cantitatile drept pentru a digera corect alimentare noi manca. Dupa alimentare intra in duoden, tesuturile exocrin secreta un lichid limpede, apos, suc de alcaline care contine mai multe enzime care descompun produsele alimentare in molecule mici, care pot fi absorbite de intestine. Aceste enzime includ: tripsina si chimotripsina a digera proteinele. Amilaze sa se descompuna carbohidrati. Lipaza, sa se descompuna grasimilor in acizi grasi si colesterol. Portiune a pancreasului endocrin, sau din insulele Langerhans, este compusa din mai multe celule care secreta hormoni direct in sange. Insulina este un hormon secretat de celulele beta pancreatice, ca raspuns la o crestere a zaharului din sange. Hormon, de asemenea, se muta glucozei din sange in muschii si a altor tesuturi astfel incat sa poata folosi pentru producerea de energie. In plus, ajuta la insulina la nivelul ficatului absorbi de glucoza, stocarea-l ca glicogen in cazul in care organismul are nevoie de energie in timpul stres sau de a exercita.
Glucagonul este un hormon secretat de catre celulele alfa pancreatice atunci cand exista o scadere a zaharului din sange. De locuri de munca sau principal este de a provoca glicogen care urmeaza sa fie defalcate in glucoza la nivelul ficatului. Aceasta glucoza, apoi intra in sange, in scopul de a restabili nivelul de la normal. Ce probleme sunt asociate cu pancreasul? Pancreatita
Pentru majoritatea oamenilor, pancreasul functioneaza asa cum ar trebui, cu mentionarea putine sau fanfara. Cu toate acestea, este un organ si capabila sa defectiune. De exemplu, un pancreasului care nu reuseste sa produca suficient de enzime digestive pot duce la pierderea in greutate si diaree, din cauza produselor alimentare slab absorbite. Insulele Langerhans sunt responsabile pentru reglementarea glucozei din sange. In cazul in care aceste celule sa nu produca suficienta insulina, exista o crestere a riscului de diabet zaharat ca nivelurile de glucoza din sange creste.
Pancreatita este o boala caracterizata prin inflamatie acuta sau cronica a pancreasului. Inflamatia poate aparea in cazul in care conducta principala din pancreas este blocat de o piatra sau de tumora. Aceasta are ca rezultat blocaje in sucurile pancreatice care se depune in organu...

Ce este cronica Pancreatita? Care este cauza cronica Pancreatita?

Ce este cronica Pancreatita? Care este cauza cronica Pancreatita? Pancreatita cronica este pe termen lung progresiva boala inflamatorie a pancreasului care duce la deteriorarea permanenta a structura si functia pancreasului. Se estimeaza ca in Europa Occidentala si America de Nord pancreatita cronica este diagnosticata in 3 - 9 oameni in fiecare 100.000 in fiecare an.
Cea mai frecventa cauza este pe termen lung, abuz de alcool - se crede ca reprezinta aproximativ 70% din toate cazurile. Crestere progresiva a incidentei pancreatita cronica in mai multe tari de pe glob a fost atribuita, la cresterea consumului de alcool si de diagnostic mai devreme.
Rezultatele pancreatita cronica, in vizite de ambulator peste 122000 si 56000 spitalizari anual, in SUA. In mod semnificativ mai multi barbati decat la femei sunt afectate.
Pancreatita cronica incepe de obicei la adulti in varsta de 40 - 50. Ce este pancreasul? Pancreasul este un organ glanda care este situat in abdomen, in spatele stomac si de mai jos ribcage. Este o parte a sistemului digestiv si produce enzime importante si hormoni care ajuta la descompunerea alimentelor. Ea are o functie endocrina, deoarece Comunicate de sucuri direct in sange, si are o functie exocrin, deoarece Comunicate de sucuri in conducte.
Vizitati nostru specializat sectiunea de stiri
Gastro-intestinale / Gastroenterologie Stiri Enzime, sau sucuri digestive, produs de pancreas sunt secretate in intestinul subtire pentru a sparge mai jos alimentar dupa ce a plecat de la stomac. Glanda, de asemenea, produce si secreta hormon de insulina-o in sange, in scopul de a reglementa glucoza bodys sau nivelul de zahar. Care sunt simptomele de pancreatita cronica? Pain - pacientul poate simti durere la nivelul abdomenului superior. Durerea poate fi uneori severe si care pot calatori de-a lungul spate. Acesta este de obicei mai intensa dupa masa. Unele ameliorarea durerii poate fi obtinuta prin inclinat inainte sau curling intr-o minge.
Greata si varsaturi - mai frecvent cu experienta in timpul episoadelor de durere.
Dureri Constant - Pe masura ce boala progreseaza episoade de durere devin mai frecvente si mai severe. Unii pacienti in cele din urma sufera de dureri abdominale constante. Ca pancreatita cronica progreseaza, si capacitatea de pancreasul sa produca sucuri digestive se deterioreaza, va aparea urmatoarele simptome: fecalele Smelly si gras (scaune) Flatulenta Balonare crampe abdominale (ruperea vant, farting) In cele din urma a pancreasului poate nu trebuie sa fie capabila sa produca insulina, ceea ce duce la diabet zaharat de tip 1, cu urmatoarele simptome: sete urinare frecventa Intense foame Scadere in greutate oboseala (oboseala) Vedere incetosata Care sunt cauzele de pancreatita cronica? pancreatita cronica este de obicei follow-on de episoade repetate de pancreatita acuta, care duce la deteriorarea permanenta a pancreasului.
Pancreatita acuta este cauzata in momentul tripsina devine activat in cadrul pancreasului. Tripsina este o enzima produsa in pancreas si eliberat in intestine, in cazul in care se descompune proteinele, ca parte a sistemului digestiv. Tripsina este inactiv pana cand a ajuns la intestine. In cazul in care tripsina devine activat in interiorul pancreasului acesta va incepe sa digere pancreasul in sine, conducand la iritatie si inflamatie a pancreasului - pancreatita acuta. Alcoolul poate provoca un proces care determina activarea tripsina in interiorul pancreasului, dupa cum se poate calculi biliari. Cauzele abuzul de alcool de 70% din cazuri, pancreatita cronica
Oamenii care abuzul de alcool si de a dezvolta pancreatita acuta tind sa aiba episoade repetate, precum si in cele din urma a dezvolta pancreatita cronica (pe termen lung) - de aceea 70% din toate cazurile de pancreatita cronica sunt cauzate de abuzul de alcool. Crize repetate de pancreatita acuta in cele din urma isi faca simtita prezenta pe pancreasului, cauzand pagube permanente, care apoi devine pancreatita cronica -, de asemenea, cunoscut ca pancreatita cronica alcoolice.
Potrivit National Health Service, UK, pe termen lung abuz alcoolica care in mod obisnuit cauze pancreatita cronica este format din aproximativ 10 la 15 ani de 10 unitati de alcool pe zi sau mai mult. Un exemplu tipic de 750ml sticla de vin de 12% contine 9 unitati de alcool. Aproximativ 5% la 10% din persoanele cu abuzul pe termen lung de alcool dezvolta pancreatita cronica.
Expertii cred ca pacientii cu pancreatita cronica alcoolica au mutatii genetice specifice, care le face mai sensibile la efectele alcoolului.
Idiopatica pancreatita cronica constituie cea mai mare parte din restul de 30% din cazuri
Atunci cand o boala este idiopatica inseamna ca nu exista nici o cauza cunoscuta sau un motiv pentru a explica de ce sau cum sa dezvoltat. Idiopatica cronica, pancreatita conturi pentru cele mai multe cazuri ramase. Cele mai multe cazuri de pancreatita cronica idiopatica, incepe sa se dezvolte in oameni varste intre 10 si 20 de ani, si cei peste 50.
Nimeni nu este sigur de ce alte grupe de varsta sunt rareori afectate. Spink-1 si genele CFTR, tipuri de gene mutante, exista in aproximativ 50% dintre pacientii cu pancreatita cronica idiopatica. Expertii cred ca aceste mutatii genetice ar putea submina functiile pancreasului.
Alte cauze mult mai rare includ pancreatita autoimune cronice, in care persoanele proprii atacurile sistemului imunitar pancreasului, pancreatita ereditatea in cazul in care pacientii au o boala genetica si se nasc cu un pancreasul defect, si fibroza chistica, o alta boala genetica care afecteaza anumite organe. Cum este cronica pancreatita diagnosticat? Nu exista teste de incredere pentru a diagnostica pancreatita cronica. Un medic va suspecta boala din cauza simptomelor pacientilor, antecedente de pancreatita acuta repetate flare-up-uri, sau de abuzul de alcool.
Analizele de sange pot fi utile in verificarea nivelului de glucoza din sange, care pot fi crescute.
Analizele de sange pentru niveluri crescute ale amilazei si lipazei nu sunt fiabile in acest stadiu. Amilazei si lipazei nivelurile de sange creste in timpul primul cuplu de zile de pancreatita, si apoi solutiona reveni la normal dupa cinci la sapte zile. Un pacient cu pancreatita cronica ar fi avut de imbolnavire pentru mult mai mult.
Medicii trebuie sa aiba o privire bine la pancreasului, in scopul de a diagnostica corect boala. Acest lucru va implica cel mai probabil: O ecografie a scanda - unde de inalta frecventa de sunet a crea o imagine pe un monitor de pancreas si imprejurimile sale.
O CT (tomografie computerizata), scanare - raze X sunt folosite pentru a face fotografii multe din aceeasi zona din mai multe unghiuri, care sunt apoi puse impreuna pentru a produce o imagine 3-D. Scanare va dezvalui modificari de pancreatita cronica.
MRCP (Cholangiopancreatography rezonanta magnetica), scanare - Acest tip de scanare va arata hepatobiliare si pancreatice m...

Trio de semnale converg pentru a induce ficatului si pancreasului celulare de Dezvoltare

Trio de semnale converg pentru a induce ficatului si pancreasului celulare de Dezvoltare Intelegerea semnalele moleculare care celulele ghid la inceputul anului embrionul sa se dezvolte intr diferite organe ofera introspectiva in moduri care regenera tesuturi si modul in care celulele stem pot fi utilizate pentru noi terapii. Cu celule regenereaza, cercetatorii spera la o zi umple lipsa acuta in pancreatice si a tesut hepatic disponibile pentru transplant, in cazuri de diabet zaharat ...

Repligen Rapoarte de faza pozitiva 2 studii clinice Rezultatele Secretin Pentru IRM Imaging a pancreasului

Repligen Rapoarte de faza pozitiva 2 studii clinice Rezultatele Secretin Pentru IRM Imaging a pancreasului Repligen Corporation (Nasdaq: rgen) a anuntat astazi rezultatele pozitive de la o faza 2 studiu clinic pentru a evalua utilizarea RG1068, secretin sintetice umane, ca agent de a imbunatati evaluarea structurilor conducta pancreatice de imagistica prin rezonanta magnetica (IRM). Studiul a aratat o imbunatatire a sensibilitatii de detectare a anomaliilor structurale ale conductei pancreatice de apro...

Repligen Primeste orfane de droguri Desemnarea de la FDA pentru RG1068 Pentru IRM Imaging a pancreasului

Repligen Primeste orfane de droguri Desemnarea de la FDA pentru RG1068 Pentru IRM Imaging a pancreasului Repligen Corporation (Nasdaq: rgen) a anuntat astazi ca Oficiul de orfane, de dezvoltare a produselor de US Food and Drug Administration (FDA) a acordat desemnarea orfan de droguri pentru a RG1068, secretin sintetice umane, pentru a fi utilizate cu imagistica prin rezonanta magnetica (IRM) a pancreasului. Desemnarea orfane de droguri se califica Repligen timp de sapte ani a drepturilor exclusive d...

Repligen Initiaza Clinic de incercare a Secretin Pentru IRM Imaging a pancreasului

Repligen Initiaza Clinic de incercare a Secretin Pentru IRM Imaging a pancreasului Repligen Corporation (Nasdaq: rgen) a anuntat astazi ca societatea a initiat un studiu clinic pentru a evalua utilizarea RG1068, secretin sintetice umane, ca un agent pentru a imbunatati detectarea anomaliilor structurale ale conductelor pancreatic, in timpul IRM imagistice a pancreasului. Aceasta este o multi-center, initial controlat, studiu cu doza unica, in care 80 de pacienti cu antecedente d...

Posibile Long-Term de supravietuire oferite Prin rezectia de combustibili solizi-Pseudopapillary Tumora a pancreasului

Posibile Long-Term de supravietuire oferite Prin rezectia de combustibili solizi-Pseudopapillary Tumora a pancreasului Articol publicat in volum 14 Issue 6 de World Journal of Gastroenterology rapoarte pe un pacient care a prezentat la Dr. Cosimo Sperti de Universitatea din Padova, Padova, Italia, in 2001, dupa o laparotomie de explorare efectuate intr-un alt spital pentru o masa inoperabil pancreatice chistice care au avut infiltrat venei porte. Pancreatectomy Total, impreuna cu rezectie si reconstructie a venei ...

Nou Rolul Descoperit Pentru Molecule de important in dezvoltarea a pancreasului

Nou Rolul Descoperit Pentru Molecule de important in dezvoltarea a pancreasului Pentru cercetatori de ani au fost cautati o modalitate de a trata diabetici prin reactivarea lor producatoare de insulina din celulele beta, la nici un rezultat. Acum, ele pot fi cu un pas mai aproape. O proteina, al carui rol in dezvoltarea pancreatice a fost mult timp recunoscut, a fost descoperit de a juca un rol suplimentar si, anterior necunoscute de reglementare in dezvoltarea de celule din ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.