Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Parestezii degete


Atentie: Extra-hepatica manifestare de virusul hepatitei C de infectare

Atentie: Extra-hepatica manifestare de virusul hepatitei C de infectare
In 1994, echipa de Tchernev si Petrova Alexandrovska de la Spitalul de la Sofia a examinat un pacient de sex feminin cu ciroza hepatica cronica, cauzate de virusul hepatitei C (VHC). Ei au fost intrigat de multi pacienti extra-manifestari hepatice - leziuni vasculare la nivelul membrelor inferioare, dureri acute la nivelul articulatiilor, furnicaturi intensa a degetelor, si munca de extrema afecta oboseala. Ele au fost, de asemenea, intrigat de prezenta crioglobulinele la pacientii cu sange. Doi ani mai tarziu, pacient a dezvoltat ganglionilor limfatici pe gat. Atunci cand unul dintre nodurile histologic a fost testat, pacientul a fost gasit pentru a avea limfomului.
Acest caz a stimulat interesul anchetatorilor in extra-manifestari hepatice si complicatii ale infectiei cu VHC, precum si de peste un deceniu au studiat legaturile dintre infectia cu VHC, cryoglobulinemia, precum si limfoame.
Un articol de cercetare publicat in Jurnalul Mondial de Gastroenterologie abordeaza aceasta problema. Intr-un studiu de 136 pacienti cu VHC bulgare, echipa de Tchernev si Petrova gasit 76,5% dintre pacienti au avut manifestari extra-hepatica. Manifestarile frecvente au fost oboseala (59,6%), insuficienta renala (25%), diabetul de tip 2 (22,8%), parestezii (19,9%), artralgie (18,4%), si de purpura predominant la nivelul membrelor inferioare (17,6%). Peste 37% dintre pacienti au avut crioglobulinele, iar 8,8% au avut-B, pe celule de limfom.
Studiul a gasit legaturi pozitive intre prezenta extra-manifestari hepatice si de varsta, sex feminin, durata de infectie, infectiei prin transfuzii de sange si produse din sange, si fibroza hepatica extensiva. Prin urmare, femeile in varsta cu VHC cronica si fibroza hepatica avansata, care au fost infectate prin transfuzie in timpul nasterii, sunt la cel mai inalt risc de a dezvolta extra-manifestari hepatice de infectie cu VHC.
Studiul a aratat, de asemenea, manifestarile cele mai extra-hepatica a infectiei cu VHC sunt asociate cu prezenta crioglobulinele. In special, riscurile de dezvoltare a B-limfom non-Hodgkin celule sunt mult mai mari in cryoglobulin-pozitive decat in cryoglobulin-pacientii negativ. In cadrul studiului, 17,6% din cryoglobulin pacientii pozitivi au avut limfom, in timp ce doar 3,5% din cryoglobulin pacientii negativ facut-o.
Avand in vedere prevalenta HCV in intreaga lume, este important ca medicii sa recunoasca extra-hepatica semne si simptome de infectie cu VHC. Pacientii care prezinta manifestari ar trebui sa fie testate pentru infectia cu VHC. Aceasta poate duce la diagnosticarea prompte si eficiente de tratare a infectiei, inainte de dezvoltare a cryoglobulinemia, atunci cand tratamentul da rezultate slabe sau este ineficienta.
----------------------------
Articolul adaptate prin Medical News Astazi de la comunicat de presa originale.
----------------------------
6.1 Referinta: Stefanova-Petrova DV, Tzvetanska AH, Naumova, EJ, Mihailova AP, Abdullayev EA, Dikova RP, Vukov MI, Tchernev KG. Hepatita cronica C, infectia cu virusul: Incidenta manifestari extrahepatice si de asociere cu cryoglobulinemia la pacientii bulgara. World J Gastroenterol 2007; 13 (48): ...

Fundatia Scoala Body amendat Dupa Student pierde Sase degete si Ambele Thumbs In Art. Class, Marea Britanie

Fundatia Scoala Body amendat Dupa Student pierde Sase degete si Ambele Thumbs In Art. Class, Marea Britanie O fundatie scoli corpul de guvernare a fost amendat £ 16,500 pentru incalcari ale legii de sanatate si de siguranta, dupa o mana de elevi au fost grav afectate de ipsos de la Paris.
Studentul 6a formularul a fost lasata, cu doar doua degete dupa utilizarea ipsos de la Paris pentru a face o exprimate de propriile sale maini intr-un A-Level Arta si Design de clasa.
Astazi Consiliul de administratie al Scolii Giles Bisericii End, Old Leake, Boston, Lincolnshire, a fost amendat cu £ 16,500 si a ordonat sa plateasca costurile de 2.500 de lire sterline la Boston Magistraturii Curtii. Ei a pledat vinovat de incalcarea atat pct. 3 (1) pentru Sanatate si Securitate in Munca Act 1974 si a Regulamentului 3 (1) litera (c) de raportare a leziunilor, boli si Dangerous Aparitii Regulamentele 1995.
La 31 ianuarie 2007 in timpul unei Un regulat la nivel de Arta si Design din clasa, un 16-year-old girl a decis sa faca o exprimate de propriile sale maini folosind ipsos de la Paris.
Remarcand faptul ca un elev a facut ceva similar cu cateva saptamani in prealabil, ea a solicitat sfaturi de la profesorul ei cu privire la modul de a face acest lucru.
Cunostinta de reactia chimica care provoaca de caldura extrema, care apare atunci cand tencuiala de la Paris este amestecata cu apa, studentul plasat direct in miinile de substanta, in scopul de a face exprimate. Ea a inceput rapid pentru a seta si-a dat seama mainile ei s-au blocat.
Colegii si profesorul clasei a incercat sa ajute, dar fara rezultat, precum si o ambulanta a fost numit.
Paramedicii au sosit si au incercat, de asemenea, pentru a elimina exprimate gasit-o, dar nu a fost posibil pentru a preveni ipsos de la Paris de la stabilirea in continuare. Ei au luat-o la Spitalul din Boston, Lincolnshire, si ea mai tarziu a fost transferat la Unitatea de Burns de la Spitalul Nottingham City.
Intre timp, reactia chimica intre substanta si mainile fetelor a insemnat ca degetele ei s-au ars atat de grav incat sa necesare amputatie. Ea a petrecut o perioada de timp in spital si a facut ulterior repetate urmarire vizite.
Datorita naturii scara larga a leziunilor ea a suferit amputarea tuturor celor patru degete si degetul mare la mana stanga si degetul mare, mici si degetele inel la mana dreapta. In total, ea a ramas cu doar doua degete pe mana dreapta.
...

Proprietarii de Ayrshire Prelucrarea carnii de plante amenda £ 30,000 Dupa ce de munca pierde trei degete in masini

Proprietarii de Ayrshire Prelucrarea carnii de plante amenda £ 30,000 Dupa ce de munca pierde trei degete in masini Proprietarii unei uzine de prelucrare a carnii Prestwick au fost condamnate de a nu avea o procedura de izolare in conditii de siguranta, in loc de masini, dupa ce un muncitor a pierdut trei degete atunci cand o masina a incercat sa repararea pornit.
In iunie 2008, Steven de sticla a fost angajat de lucru pe o masina ambalaj Endoline banda care a fost in reparatie. Atunci cand nu ar functiona, ...

HSE Angajatorii avertizeaza de a evalua riscurile corect dupa Paturi de munca pierde degete in nepazita Machine, Marea Britanie

HSE Angajatorii avertizeaza de a evalua riscurile corect dupa Paturi de munca pierde degete in nepazita Machine, Marea Britanie Sanatate si Siguranta (HSE) a avertizat angajatorilor pentru a se asigura le evalueaza riscurile de masini la locul de munca in mod corespunzator pentru a se asigura care le-au garantii corespunzatoare in vigoare. De avertizare urmeaza HSEs urmarirea in justitie a unei societati pasari de curte Paturi dupa ce lucratorii cu un deget a fost amputat de catre parti nepazita a unei masini.
C & P...

Oamenii de stiinta dezvolte "inteligent" artificial de mana

Oamenii de stiinta dezvolte "inteligent" artificial de mana Oamenii de stiinta au dezvoltat un nou ultra-usoare la nivelul membrelor, care poate imita miscarea intr-o mana reala mai bine decat orice disponibile in prezent. Aceasta cercetare a fost prezentat astazi, la Institutul de Fizica Senzori de conferinte si la aplicatiile acestora al XIII-lea, care a avut loc la Universitatea din Greenwich, Kent, Marea Britanie.
In fiecare an, 200 de oameni din Ma...

Noi Studiul arata Femeile tind sa aiba mai bun simt al Touch Datorita mai mici Dimensiune deget

Noi Studiul arata Femeile tind sa aiba mai bun simt al Touch Datorita mai mici Dimensiune deget Oamenii care au degete mai mici au un sentiment mai fina tactil, in functie de noi cercetari in Jurnalul of Neuroscience. Aceasta constatare se explica de ce femeile tind sa aiba o mai buna acuitate tactil decat barbatii, deoarece femeile, in medie, au degete mai mici.
Neurologii au cunoscut de mult ca unii oameni au un simt tactil mai bine decat altele, dar motivele pentru care aceasta diferen...

In primul rand electro de inregistrare a somnului In un animal salbatic

In primul rand electro de inregistrare a somnului In un animal salbatic In primul experiment pentru a inregistra electrofiziologie de somn intr-un animal salbatic, cu trei degete sloths care recordere Electroencefalograma miniaturale dormit 9.63 ora pe zi - 6 ore mai putin de sloths captive facut-o, rapoarte de o echipa internationala de cercetatori care lucreaza la tropical Smithsonian Institute de cercetare Barro Colorado Island din Panama.
Noi suntem fascinat fa...

Fumatul in timpul sarcinii Creste de risc nou-nascut Are Webbed sau lipseste Fingers sau picioarelor

Fumatul in timpul sarcinii Creste de risc nou-nascut Are Webbed sau lipseste Fingers sau picioarelor Acolo un motiv in plus sa nu fumeze in timpul sarcinii. Un fumatul mamele de tigara creste riscul ca ei nou-nascut pot avea degete suplimentare, webbed sau lipsesc sau picioarelor, potrivit unui studiu in numarul din ianuarie de Chirurgie Plastica si Reconstructiva.
Desi riscul de ansamblu a acestor anomalii ale degetelor de la maini si picioare este relativ redus, doar o jumatate de pachet de ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.