Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pastile de cofeina


O multime de cafea mici mai bun mod de a ramane treaz

O multime de cafea mici mai bun mod de a ramane treaz
Cafeina este lumi cel mai utilizat pe scara larga stimulante inca, oamenii de stiinta inca nu stiu exact cum doage off somn. Cercetatorii de la Brigham si Womens Hospital, Harvard Medical School si alte institutii care au descoperit acum ca lucrarile de cafeina zadarnicirea unul din cele doua sisteme de interactiunea fiziologice care guverneaza somn uman-ciclu de Wake.
Cercetatori, care raporteaza constatarile lor in problema mai al revistei Sleep, propune un regim roman, constand din frecvente doze mici de cafeina, pentru a ajuta lucratorii in schimburi, rezidenti medicale, soferi de camioane, si altii care au nevoie sa fiu treaz a obtine o mai mare boost de ceai sau cafea.
Cei mai multi oameni sa ia un soc imens de cafea in dimineata de a Jumpstart lor de zi-ei a lua super grande latte de la Starbucks, a declarat Charles Czeisler, care a fost recent numit Frank Baldino Jr. dr. profesor de medicina somnului la Harvard Medical School. Nivelurile lor cofeina avanta doar sa scada, ca in ziua progreseaza in fata somnolenta in crestere. Acestea ar putea fi mai bine sa luati mult mai mici doze mai frecventa de cofeina, echivalent cu un sfert de ceasca de cafea, ca poarta pe zi.
Desi multe studii au masurat caffeines somn-evitarea efectelor cele mai multe, nu iau in considerare faptul ca somnul este reglementata de doua opuse, dar care interactioneaza procese. Sistemul circadian promoveaza somn ritmic-un ceas intern Comunicate de melatonina si a altor hormoni intr-un mod ciclic. In schimb, unitatile homeostatice sistemul de somn appetitively-Acesta se bazeaza mai mult unul este treaz. In cazul in care doua unitati au lucrat impreuna, unitatea de somn ar fi coplesitoare. Asa cum se dovedeste, ei se opun unul pe altul.
Czeisler, care conduce, de asemenea Divizia de sleep Medicina de la HMS, si colegii sai au avut motive sa suspecteze ca cafeina ar putea fi de lucru pentru a contondent sistemul homeostatice.
Pentru un singur lucru, cafeina este gandit pentru a bloca receptorul pentru adenozina, un mesager chimic critice implicate in unitatea de homeostatice pentru somn. In cazul in care au fost adevarat, atunci cafeina ar fi cel mai eficient in cazul in care au fost administrate in paralel cu presiunea tot mai mare de la sistemul de somn homeostatice, si, de asemenea, cu acumulare adenozina.
Pentru a testa ipoteza lor, oamenii de stiinta sechestrate 16 subiecti de sex masculin in apartamente private, fara a indiciilor de timp, pentru 29 de zile. In loc sa tina la o ora de cercetatori 24 zile programate la subiectele de a trai de pe o zi ora 42.85 (28.57-episoade ora Wake), care simuleaza durata de veghe prelungita intalnite de catre medici, si militare si serviciile de urgenta de personal.
A doua zi, a fost extins, de asemenea, conceput pentru a perturba sistemul circadian in timp ce subiectii maximizarea efectelor impinge homeostatice pentru somn.
Ca urmare a unei randomizat, dublu-orb de protocol, subiectii au primit fie o pastila cu cofeina, care contine 0,3 mg pe kilogram de greutate corporala, aproximativ echivalentul a doua uncii de cafea, sau un identic cu placebo, cu privire. Au luat pastilele, la trezire si apoi o data la fiecare ora.
Scopul dozare de echilibru a fost de a construi progresiv pana nivelurile de cofeina intr-un mod care ar coincide cu-si, in final, a contracara-impinge progresiva a sistemului de homeostatice, care creste mai puternic mai este un subiect sta treaz.
Strategia a lucrat. Subiectii care au luat doze mici de cafeina comportat mai bine la testele cognitive. Ei, de asemenea, expuse onsets accidentale mai putine de somn, sau microsleeps. EEG testele au aratat ca subiectii placebo, au fost in mod neintentionat adormit 1.57 la suta din timpul episoadelor de Wake programate, in comparatie cu 0.32 la suta pentru cei care primesc cofeina.
In ciuda veghe lor sporite, cafeina subiectii care au raportat senzatie de sleepier decat omologii lor li sa administrat placebo, ceea ce sugereaza ca Wake-promovare a efectelor de cafeina nu inlocuiesc efectele de restabilire a dobandita prin somn.
Rezultatele noastre evidentia deficiente in cunoastere care insotesc toate programe de lucru care se afla in afara de obicei 9 - 5 zi de lucru. In plus, ele dezvaluie un mod cu totul nou de a folosi cofeina pentru a mentine vigilenta si performanta in fata pierderii de somn, a spus autorul principal al studiului, James Wyatt.
Asa cum cercetatori emis ipoteza, diferentele intre grupurile de comportament par a fi din cauza efectelor caffeines pe homeostatice, mai degraba decat sistemul circadian.
Czeisler si colegii sai sugereaza ca lucratorii in schimburi, rezidenti medicale, soferi de camioane, si altii care au nevoie sa stati de alerta ia in considerare adoptarea doze mici frecvente de cofeina. In timp ce cofeina este nici un substitut pentru somn, cei care trebuie sa stai treaz pentru perioade extinse ar putea beneficia de acest tip de regim de dozare pentru a ajuta la mentinerea performantele acestora si a reduce riscul de inceteaza de atentie, a spus Czeisler.
Toti autorii pe hartie au fost in Divizia de sleep Medicina la Harvard Medical School, atunci cand studiu a fost realizat. Primul autor James Wyatt este acum la Rush University Medical Center din Chicago, Illinois. Derk-Jan Dijk este de la Universitatea din Surrey, Anglia, si Christian Cajochen este de la Universitatea psihice Clinica in Basel, Elvetia. Angela Ritz-DeCecco, dr. este un asistent de cercetare in medicina de la Harvard.
CHEIE FAPTE DESPRE...

Combinand Acetaminofenul Cu cofeina poate cauza daune hepatice

Combinand Acetaminofenul Cu cofeina poate cauza daune hepatice Daca ati consuma cofeina cu acetaminofen (paracetamol), ai putea fi la un risc mai mare de leziuni hepatice, in functie de cercetatori de la Universitatea din Washington, SUA. Raportul, care apare in chimica Cercetare in Toxicology, explica faptul ca consumul de cantitati mari de cofeina si acetaminofen atat combinate creste riscul de afectare hepatica.
Ca studiu a fost efectuat pe bacterii modificate genetic si de sobolan, in doze foarte mari, de cercetare in continuare trebuie sa fie efectuate pentru a afla daca aceasta ar putea fi, de asemenea, cazul pentru om.
Guvernul britanic restrictioneaza deja numarul de comprimate oamenii pot cumpara, in puncte de vanzare cu amanuntul, deoarece supradozaj relativ mici acetaminofen sunt cunoscute pentru a declansa leziuni permanente hepatice.
Studii anterioare au demonstrat deja ca oamenii care consuma o multime de alcool sunt la un risc mult mai mare de a dezvolta leziuni hepatice atunci cand acestea sa ia acetaminofen, autorii explica. Acesta este primul studiu, spun scriitorii, ca sa uitat la combinarea de impact ce acetaminofen cu cofeina s-ar putea avea asupra sanatatii.
Acetaminophen de multe ori a adaugat cofeina, deoarece sporeste efectele analgezic.
Team Leader, Dr. Sid a spus Nelson Concluzia este ca tu dont trebu...

Scaderi cafea de calitate Din Ziua de redresare Sleep al lucratorilor de noapte

Scaderi cafea de calitate Din Ziua de redresare Sleep al lucratorilor de noapte Lucratorii de noapte-shift ar trebui sa evite consumul excesiv de cafea, daca doresc sa imbunatateasca somnului, potrivit unui studiu publicat in revista Sleep Medicine. Un nou studiu condus de Julie transportator, un Université de Montréal profesor de psihologie si cercetator la afiliate Hôpital du Sacré-Coeur de somn Tulburari ale Centrului, a gasit produs secundar principal de cafea, cafein...

Consumul de cafea Asociat cu mai putin severa a ficatului Fibroza

Consumul de cafea Asociat cu mai putin severa a ficatului Fibroza Cercetatorii de la Institutul National de Diabet si bolile aparatului digestiv si rinichi Boli (NIDDK) a stabilit ca la pacientii cu hepatita cronica C virus (HCV), care a consumat mai mult de 308 mg de cafeina pe zi, a avut fibroza hepatica usoara. Suma de zi cu zi ale aportului de cafeina dovedit a fi benefica este echivalent la 2,25 cesti de cafea regulate. Alte surse de cafeina dincolo de cafe...

Ritalin Abuz Poses de risc In timpul Colegiul Examen Saptamana

Ritalin Abuz Poses de risc In timpul Colegiul Examen Saptamana Colegiul este greu de ajuns. Dar, arunca in sfarsit de semestru-examene, lucrari pe termen lung si teste standardizate, si nu doar cateva ore arent suficient in a doua zi. Introduceti Ritalin, cele mai recente de droguri de alegere in randul somn-privat studentii se lupta pentru a face grad.
Studenti, precum si SAT-factorii de liceu, se indreapta tot mai mult pentru a stimulatoare baza de presc...

Somnolenta, in crestere in economie in scadere

Somnolenta, in crestere in economie in scadere In cazul in care depune de ingrijire, somn niciodata nu va minti, spune Shakespeare in Romeo si Julieta.
Astazi, milioane de americani pot atesta intelegere sale. Potrivit unui sondaj de opinie de la National Sleep Foundation (NSF), 27 la suta dintre americani spun finantelor personale, economiei sau preocuparile de somaj sunt mentinerea lor treaz noaptea.
Stres si anxietate poate avea un im...

Concasare pastile poate duce la complicatii grave si chiar moarte

Concasare pastile poate duce la complicatii grave si chiar moarte Daca ati gasit pastile de greu sa inghita ar trebui sa ia in considerare adoptarea medicamente ca un plasture, sub forma lichida sau printr-un inhalatorul, inainte de a incerca sa-i zdrobeasca ei. Concasare pastile si inghitire le poate duce la efecte secundare grave, si chiar moartea, spune un grup de experti, care au formulat o noua orientare.
Multi au acoperire pastile speciale pe ele pentru...

Eficienta de zinc pastile Pentru rece comune nu dovedita

Eficienta de zinc pastile Pentru rece comune nu dovedita In ciuda 20 de ani de cercetare, beneficiile de pastile de zinc ca o terapie pentru rece comune nu au fost dovedite. Un nou studiu, publicat in 1 septembrie problema Clinic de Boli Infectioase, in prezent disponibile online, comentarii 14-placebo, studiile controlate din ultimele doua decenii si constata erori semnificative cu 10 de studii. Dintre cele patru studii ramase, trei au raportat nici un...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.