Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pastile de ingrasat


Concasare pastile poate duce la complicatii grave si chiar moarte

Concasare pastile poate duce la complicatii grave si chiar moarte
Daca ati gasit pastile de greu sa inghita ar trebui sa ia in considerare adoptarea medicamente ca un plasture, sub forma lichida sau printr-un inhalatorul, inainte de a incerca sa-i zdrobeasca ei. Concasare pastile si inghitire le poate duce la efecte secundare grave, si chiar moartea, spune un grup de experti, care au formulat o noua orientare.
Multi au acoperire pastile speciale pe ele pentru a reglementa rata lor de presa atunci cand intra in corp. Concasare-le poate modifica rata de eliberare si poate duce la supradozaj temporar.
Pastile care sunt luate doar o data pe zi, de multe ori au un invelis special, care face eliberarea in organism lenta si constanta pe durata a 24 de ore. Crushing ar putea da pacientul prea mult la inceput, si apoi nimic pentru a doua jumatate a zilei.
Peste jumatate din persoanele in varsta le este dificil sa inghita pastile si de comprimate. De fapt, majoritatea comprimate in centrele de ingrijire sunt zdrobite de catre personalul de asistenta medicala.
Aici sunt cateva exemple de complicatii:
- Tamoxifen nu trebuie sa fie zdrobit. Cine este de a face strivire ar putea fi inhalarea de droguri. In cazul in care aceasta persoana este gravida acest lucru ar putea fi extrem de daunatoare. Tamoxifen este utilizat pentru tratarea cancerului de san-.
- Morfina. Daca acesta este zdrobit pacientul are un risc ridicat de a avea un supradozaj (acesta va fi lansat in corpul prea repede).
- Nifedipina. In cazul in care zdrobit, pacientul este un risc mult mai ridicat de accident vascular cerebral sau infarct miocardic. Unele Alte efecte secundare asociate cu zdrobire includ dureri de cap si ameteli. Nifedipina este utilizat pentru tratamentul anginei pectorale si hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata).
Uimitor, spun cercetatorii, pacientii, ingrijitorilor si rudelor, sunt frecvent spus sa-i zdrobeasca pastile de medici si asistente medicale. In cazul in care un medic sau o asistenta medicala spune de oameni pentru a zdrobi medicatiei lor, el / ea ar putea fi raspunzator.
Richard Griffith, Sef de lucrari, Healthcare Drept, Universitatea din Wales, unul dintre membrii echipei care au formulat noua orientare, a spus un profesionist din domeniul sanitar, care recomanda ca un comprimat este zdrobit sau o capsula deschis pentru a ajuta cu dificultati de inghitire trebuie sa procedeze cu prudenta. Orice prejudiciu care rezulta ar putea face persoana raspunzato...

Utilizarea Dieta pastile Prin Teenage Girls Doubles mai mult de cinci-ani Span, New studiul arata

Utilizarea Dieta pastile Prin Teenage Girls Doubles mai mult de cinci-ani Span, New studiul arata Un studiu publicat astazi de catre Universitatea din Minnesotas Proiectului EAT (Eating Printre Adolescenti) indica rezultate uimitoare de 2.500 adolescenti de sex feminin studiat pe o perioada de cinci ani. Studiul a constatat ca liceu-de sex feminin in varsta de utilizare de pastile dieta aproape sa dublat 7.5 - 14.2 la suta. Pana la varsta de 19 si 20, 20 la suta din femeile intervievate folosit pastile dieta.
Aceste numere sunt uluitoare, si ei ne spun ce trebuie sa facem o treaba mai buna de a ajuta fetele noastre se simt mai bine despre ei insisi si pentru a evita comportamente greutate nesanatoase de control, U M profesor si cercetator de studiu Dianne Neumark Sztainer-a spus.
Alte rezultate din studiul includ:
* 62.7 la suta din femei adolescente utilizare comportamente nesanatoase de control al greutatii
* 21,9 la suta din femei adolescente utilizare comportamente greutate foarte nesanatoase de control al
Foarte comportamente nesanatoase in greutate de control includ utilizarea de pastile dieta, laxative, varsaturi sau sarind peste mese. Din 2500 masculi adolescenta a studiat, ratele lor au fost de jumatate din femele.
Am constatat ca femeile adolescente care dieta si de a folosi comportamente nesanatoase de greutate de control sunt putin de trei ori riscul de a fi excesul de greutate, a declarat Neumark-Sztainer. Adolescenti, care se simt bine la organismele lor manca mai bin...

Eficienta de zinc pastile Pentru rece comune nu dovedita

Eficienta de zinc pastile Pentru rece comune nu dovedita In ciuda 20 de ani de cercetare, beneficiile de pastile de zinc ca o terapie pentru rece comune nu au fost dovedite. Un nou studiu, publicat in 1 septembrie problema Clinic de Boli Infectioase, in prezent disponibile online, comentarii 14-placebo, studiile controlate din ultimele doua decenii si constata erori semnificative cu 10 de studii. Dintre cele patru studii ramase, trei au raportat nici un...

Noul studiu sugereaza Numarul de pastile Nu este un element atunci cand vine vorba de Daily aderarea la medicatie cu

Noul studiu sugereaza Numarul de pastile Nu este un element atunci cand vine vorba de Daily aderarea la medicatie cu Nu exista nici o corelatie intre numarul de zi cu zi de pastile unui pacient este prescris sa luati si cat de bine un pacient va adera la un regim de dozare, sugereaza un nou studiu prezentat recent, la al 19-lea reuniunea anuala a Academiei de Managed Care Farmacie (AMCP) a avut loc in San Diego (aprilie 11-14). Mare studiu la scara uitat la pacientii care au luat-o varietate de medicamente de in...

Noua HIV, tratamentul cu pastile mai mici pentru pacientii in a adopta

Noua HIV, tratamentul cu pastile mai mici pentru pacientii in a adopta Conform cercetatorilor, un nou tratament pentru HIV avea nevoie de pastile de mai putine decat tratamentele actuale. Pacientii REYATAZ (atazanavir) trebuie doar sa ia 3 pastile pe zi, spre deosebire de traditionale 12 (uneori chiar 20).
Aceasta ofera o alta optiune de tratament pentru pacientii infectati cu HIV. Pacientii au Problema este ca acestea au de multe ori sa schimbe medicatia lor. Vir...

FDA aproba Nou Forma de Kaletra ca pacientii care permite luarea de pastile mai putine, nu necesita refrigerare

FDA aproba Nou Forma de Kaletra ca pacientii care permite luarea de pastile mai putine, nu necesita refrigerare FDA a aprobat, luni, o noua forma de Abbott Laboratories de droguri Kaletra antiretrovirale, care permite pacientilor sa ia pastile mai putine si nu necesita refrigerare, rapoartele de Wall Street Journal (Wall Street Journal, 11 / 1). Pacienti adulti acum pot lua patru pastile pe zi, in loc de sase, si noua formula poate fi luat cu sau fara alimente. Pe-cost doza de formulare noi vor creste mai p...

Wall Street Journal Preocupari examineaza Despre Anticonceptionale pastile Pentru ca de riscuri asociate cu HRT

Wall Street Journal Preocupari examineaza Despre Anticonceptionale pastile Pentru ca de riscuri asociate cu HRT The Wall Street Journal, marti, a examinat modul in studii recente arata ca terapie hormonala de substitutie pune femeile la un risc mai mare de cheag de sange, infarct miocardic si accident vascular cerebral au facut unele femei in cauza cu privire la siguranta de pastile de control al nasterii. Riscurile sunt similare intre pastile de control al nasterii si HRT, pe care ambele contin estrogen si...

Benzilpiperazina (PEP) pastile sunt periculoase si ilegale, Marea Britanie

Benzilpiperazina (PEP) pastile sunt periculoase si ilegale, Marea Britanie Medicamente si produse medicale Agentia de reglementare (MHRA) a avertizat astazi ca vanzarea pastile BZP, benzilpiperazinei care contin, este ilegal si vanzatorii se pot confrunta urmaririi penale.
Producatorii si vanzatorii frecvent sustin ca BZP este un produs natural, descriind-o ca un extract de piper sau juridica sau de mare pe baza de plante. Cu toate acestea, este in intregime de drogur...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.