Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pastile maraton


De caldura si boli de inima pot fi o combinatie periculoase, AAHFN avertizeaza

De caldura si boli de inima pot fi o combinatie periculoase, AAHFN avertizeaza
Caldura mare si umiditatea de zile de caine de vara sunt incomode pentru cei mai multi dintre noi, dar pentru cei cu boli de inima, ele pot fi periculoase - chiar mortale. Asociatia Americana de Failure Nurses Heart (AAHFN) vrea sa reamintesc persoanelor cu boli cardiovasculare a riscurilor de vreme caniculara.
In timp ce majoritatea dintre noi nu stiu sa se surmena in timpul vraji cald, tu dont have la spre a alerga un maraton pentru a obtine imbolnavit, in special cei cu boli de inima, a declarat presedintele AAHFN Robin Trupp. Este usor de a experimenta epuizarea de caldura sau accident vascular cerebral de caldura faci simplu, activitatile de zi cu zi, atat de important sau de a fi extra-atent in timpul caldura extrema.
AAHFN este o organizatie de specialitate dedicata avanseaza de invatamant care alapteaza, practica clinica si de cercetare pentru a imbunatati rezultatele pentru pacientii cu insuficienta cardiaca.
Caldura si Your Heart
Corpurile noastre sunt programate pentru a mentine o temperatura de aproximativ 98.6 grade Fahrenheit pentru performante optime. In cazul in care temperatura creste bodys chiar si o pereche de grade, se incearca sa se raceasca in sine in jos, mai ales prin transpiratie si dilatarea vaselor de sange. Sudoare evaporarea raceste in organism si, ca urmare a dimensiunea mai mare vas de sange, inima bate mai repede si scade tensiunea arteriala.
Asta cresterea frecventei cardiace si de scaderea tensiunii arteriale poate cauza probleme pentru cei cu boli de inima, a explicat Trupp. S-ar putea ajunge la periculoase, chiar mortale, niveluri. De regula, cei cu boli de inima sunt sensibile la temperaturi extreme, in cauza provocarilor plasate pe inima.
Pentru cei cu insuficienta cardiaca, ale caror inimi nu pot fi in masura sa pompa de orice greu sa informeze organismul suficient de racoros si sangele suficient de inalta presiune. Ca rezultat, organismul poate deveni periculos de supra-incalzite, iar rezultatul poate fi fatala.
Medicamente luate de multi pacienti cu boli de inima, de asemenea, poate provoca probleme in caldura extrema, cum ar fi diuretice sau pastile de apa pentru a reduce retentia de fluide. In timpul este foarte cald, diuretice poate provoca de fapt, deshidratare. Cu toate acestea, pacientii trebuie avertizati impotriva bauturilor cantitati mari de lichide, astfel cum a recomandat publicului larg in decursul perioadelor de caldura, deoarece acest lucru ar putea adauga stres semnificativ asupra inimii si sistemului cardiovascular.
Beta-blocante, care sunt de obicei prescrise, poate preveni inima bate de la cat mai rapid cu care are nevoie pentru timpul vreme calda, limitand astfel capacitatea de bodys sa se raceasca in jos.
Keep Your Cool
In general, persoanele cu boli de inima ar trebui sa urmeze aceleasi reguli ca indivizi sanatosi, dar cu un ajutor suplimentar de precautie:
- Stai in interiorul timpul cea mai tare parte a zilei.
- Daca dumneavoastra acasa isnt de aer conditionat, incercati sa gasiti un loc care este.
- Activitatea ta Limit.
- Purtati neajutat, imbracaminte de lumina.
- Stai hidratat si de a evita cofeina si alcool.
- Ai pe cineva in a verifica pe tine.
Recunoscand semne de pericol
Cunoscand semne de caldura legate de boala si stie ce sa faca poate ajuta la salvarea unei vieti. Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) identifica doua tipuri - epuizarea de caldura si de accident vascular cerebral de caldura.
Epuizarea termica es...

Promitand tratamente de generatie urmatoare pentru mielomul multiplu

Promitand tratamente de generatie urmatoare pentru mielomul multiplu Combinatie de doua pastile - talidomida si dexametazona - poate fi o alternativa eficienta la chimioterapie pe cale intravenoasa prescrise frecvent, la pacientii cu mielom multiplu, potrivit unui studiu realizat de mare de colaborare Cooperativa de Est Oncology Group si condus de un investigator Clinica Mayo. Mai mult de 15000 de americani sunt diagnosticate anual cu mielom multiplu, un cancer incurabil a maduvei osoase.
Clinica Mayo cercetatorii au anuntat astazi, concluziile lor in timpul unei conferinte de presa, la reuniunea anuala a Societatii Americane de Hematologie din San Diego. De asemenea, a anuntat o constatare doua noi: rezultatele unui studiu mai mici folosind o mai putin toxice si mai eficiente varul la talidomida ca ei cred in curand isi va asuma un rol de lider in tratamentul mielomului.
Faptul ca Thalidomide - un drog vechi, cu un trecut tragic de a provoca malformatii congenitale - pot incetini progresia recurente mielomul multiplu nu este nou. Dar studiile au discutat astazi arata ca talidomida si analogice sale pot fi combinate in mod eficient cu dexametazona ca tratamentul initial pentru pacientii nou diagnosticati cu mielom multiplu.
Aceste scheme de tratament pe cale orala sunt la fel de eficace ca si tratamentele standard de chimioterapie pe cale intravenoasa utilizate in mod obisnuit ca si terapie initiala pentru mielom, spune Vincent Rajkumar, MD, hematologist Clinica Mayo / medic oncolog, care a condus studiile. Cu toate acestea, tratamentul mielomului multiplu este ca un maraton. In plus fata de imbunatatirea si terapie initiala pentru a obtine boala sub control, avem nevoie pentru a imbunatati alte faze de tratament care includ transplantul de celule stem, terapie de intretinere si tratament de recidive. La Mayo, ne-am angajat sa imbunatateasca toate fazele de tratament, si in acelasi timp, ne straduim sa dezvolte o cura.
Concluziile majore ale celor doua studii
In primul studiu, 207 pacienti nou diagnosticati cu mielom au fost tratati. Jumatate au fost repartizati aleatoriu la regimul combinatie de talidomidei si dexametazona. Cealalta jumatate au fost atribuite pentru a lua dexametazona singur ca primul tratament pentru boala lor. Dupa patru luni, un procent semnificativ mai mare de pacienti - 63 la suta - a raspuns la combinatia de talidomida plus dexametazona, comparativ cu 41 la suta de cancer al caror raspuns la dexametazona singur.
In timp ce aceste rezultate sunt incurajatoare, efectele secundare ale talidomidei plus dexametazona au fost semnificativ mai mare comparativ cu dexametazona in pace, in special in form...

Concasare pastile poate duce la complicatii grave si chiar moarte

Concasare pastile poate duce la complicatii grave si chiar moarte Daca ati gasit pastile de greu sa inghita ar trebui sa ia in considerare adoptarea medicamente ca un plasture, sub forma lichida sau printr-un inhalatorul, inainte de a incerca sa-i zdrobeasca ei. Concasare pastile si inghitire le poate duce la efecte secundare grave, si chiar moartea, spune un grup de experti, care au formulat o noua orientare.
Multi au acoperire pastile speciale pe ele pentru...

Utilizarea Dieta pastile Prin Teenage Girls Doubles mai mult de cinci-ani Span, New studiul arata

Utilizarea Dieta pastile Prin Teenage Girls Doubles mai mult de cinci-ani Span, New studiul arata Un studiu publicat astazi de catre Universitatea din Minnesotas Proiectului EAT (Eating Printre Adolescenti) indica rezultate uimitoare de 2.500 adolescenti de sex feminin studiat pe o perioada de cinci ani. Studiul a constatat ca liceu-de sex feminin in varsta de utilizare de pastile dieta aproape sa dublat 7.5 - 14.2 la suta. Pana la varsta de 19 si 20, 20 la suta din femeile intervievate folosi...

Eficienta de zinc pastile Pentru rece comune nu dovedita

Eficienta de zinc pastile Pentru rece comune nu dovedita In ciuda 20 de ani de cercetare, beneficiile de pastile de zinc ca o terapie pentru rece comune nu au fost dovedite. Un nou studiu, publicat in 1 septembrie problema Clinic de Boli Infectioase, in prezent disponibile online, comentarii 14-placebo, studiile controlate din ultimele doua decenii si constata erori semnificative cu 10 de studii. Dintre cele patru studii ramase, trei au raportat nici un...

Wall Street Journal Preocupari examineaza Despre Anticonceptionale pastile Pentru ca de riscuri asociate cu HRT

Wall Street Journal Preocupari examineaza Despre Anticonceptionale pastile Pentru ca de riscuri asociate cu HRT The Wall Street Journal, marti, a examinat modul in studii recente arata ca terapie hormonala de substitutie pune femeile la un risc mai mare de cheag de sange, infarct miocardic si accident vascular cerebral au facut unele femei in cauza cu privire la siguranta de pastile de control al nasterii. Riscurile sunt similare intre pastile de control al nasterii si HRT, pe care ambele contin estrogen si...

Scoala de maine Makes Anticonceptionale pastile disponibile la 11 Anul Olds

Scoala de maine Makes Anticonceptionale pastile disponibile la 11 Anul Olds O scoala din Maine, SUA, este de a face anticonceptionalele disponibile pentru copii scoala medie ca tineri ca 11 prin centrul sale de sanatate. Potrivit unui Associated Press (AP) raport, decizia a fost luata in cadrul unei reuniuni scoala comisie la inceputul acestei saptamani in urma unei cereri de la centrul de sanatate de scoli pentru a face pastile la dispozitia copiilor de varsta scolara de...

Noua HIV, tratamentul cu pastile mai mici pentru pacientii in a adopta

Noua HIV, tratamentul cu pastile mai mici pentru pacientii in a adopta Conform cercetatorilor, un nou tratament pentru HIV avea nevoie de pastile de mai putine decat tratamentele actuale. Pacientii REYATAZ (atazanavir) trebuie doar sa ia 3 pastile pe zi, spre deosebire de traditionale 12 (uneori chiar 20).
Aceasta ofera o alta optiune de tratament pentru pacientii infectati cu HIV. Pacientii au Problema este ca acestea au de multe ori sa schimbe medicatia lor. Vir...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.