Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pastile pentru tensiune


Medicamente antihipertensive care sa faciliteze si / sau prevenirea diabetului identificate de catre Cercetatori Rush

Medicamente antihipertensive care sa faciliteze si / sau prevenirea diabetului identificate de catre Cercetatori Rush
Pacienti cu tensiune arteriala crescuta au mai multe sanse de a dezvolta noi diabetului la dont decat cei care au hipertensiune arteriala, dar aceasta tendinta este adesea atribuita o mai mare greutate, crestere in greutate recente, mai puternic sau antecedente familiale de diabet in randul celor cu tensiune arteriala ridicata Doctorii au cunoscut inca din anul 1958 ca unele medicamente utilizate pentru controlul tensiunii arteriale crescute au efect secundar al zaharului din sange in crestere si care provoaca diabet zaharat de aparitie.
Cercetatorii de la Rush University Medical Center au analizat datele de la toate studiile clinice randomizate (in care cesiunea de droguri initiale se bazeaza numai pe noroc, astfel, de echilibrare in ceea ce priveste grupurile de alti factori de risc pentru diabet zaharat), si au fost gasite diferente semnificative intre medicamente antihipertensive . Inhibitori ai ECA, si mai nou blocanti ai receptorilor angiotensinei, sau ARBs impiedica pe oameni de diabet achizitie, precum si diuretice mai mari sau beta-blocante, creste sansele ca o persoana devine cu diabet zaharat, comparativ cu placebo (zahar inactiv-pastile) sau blocante ale canalelor de calciu conform unui studiu publicat in 20 ianuarie 2007 eliberarea Lancet.
Rush Medicina Preventiva profesor Dr. William J. Elliott, si Peter Meyer, Ph.D., director al Sectiei de Biostatistica, a analizat 22 pe termen lung, studiile clinice randomizate din fiecare clasa de medicamente antihipertensive, inclusiv cu placebo (zahar inactiv-pastile) , pentru a evalua posibilitatea ca o persoana care s-ar dezvolta diabet in timpul aproximativ 5 ani de observare. Studiile au inclus 143153 de pacienti, si a avut loc din 1966, prin jumatatea lunii septembrie a anului 2006.
Metodele lor roman de a combina toate informatiile disponibile din studiile clinice a constatat ca cel mai scazut risc de diabet zaharat nou debut a aparut cu ARBs sau inhibitori ai ECA, urmat de blocante ale canalelor de calciu sau placebo (ambele din care au fost relativ neutru), iar cea mai mare cu beta -blocante sau diuretice. Au ajuns la concluzia ca in comparatie cu zahar inactiv-pastile, diuretice sau beta-blocante o usoara crestere a riscului de a deveni cu diabet zaharat, in timp ce ARBs sau inhibitori ai ECA, reduc semnificativ riscul.
Cele mai multe alte studii de asocierea dintre medicamentele folosite mai ales pentru tensiune arteriala crescuta ar fi putut fi confundate de catre diferentele in pacientii studiati. Prin doar inclusiv studii care randomizare folosite pentru a minimiza si echilibrul diferente intre celor care sunt atribuite diferite medicamente antihipertensive, si utilizand o tehnica noua, care poate atribui risc atat intre agentii care au fost comparate in mod direct, precum si cele care compara rezultatele in mod indirect, putem vedea Diferentele care pot alte tehnici, nu a spus Elliott.
Comparatii noastre indirecte sunt similare cu felul oddsmakers in Las Vegas calcula raspandirea puncte pentru zilele de duminica Urs-Sfintilor playoff joc. Avand in vedere ca ursi si havent Vietile Sfintilor jucat reciproc (de exemplu, o comparatie directa) in acest sezon, o pot compara record de Urs impotriva acestor echipe care au jucat, de asemenea, Sfintilor acest sezon. Noi folosim o strategie similara pentru a compara, de exemplu, inhibitori ACE vs ARBs, care nu au fost comparate in mod direct in orice studiu clinic la zi.
Studiul este de asteptat sa fie de un interes mai mare in Mar...

Noul studiu sugereaza Numarul de pastile Nu este un element atunci cand vine vorba de Daily aderarea la medicatie cu

Noul studiu sugereaza Numarul de pastile Nu este un element atunci cand vine vorba de Daily aderarea la medicatie cu Nu exista nici o corelatie intre numarul de zi cu zi de pastile unui pacient este prescris sa luati si cat de bine un pacient va adera la un regim de dozare, sugereaza un nou studiu prezentat recent, la al 19-lea reuniunea anuala a Academiei de Managed Care Farmacie (AMCP) a avut loc in San Diego (aprilie 11-14). Mare studiu la scara uitat la pacientii care au luat-o varietate de medicamente de inalta tensiune arteriala, in mod specific blocante ale canalelor de calciu (CCBs), si ofera mai multe dovezi de sprijin ca aderarea la medicamentele prescrise este influentata de o multitudine de factori. Studiul a analizat in mod special regimul de dozare pentru a vedea daca a existat o relatie intre acest factor de plata si de aderarea la pacientii cu un co-de cel putin $ 20.
Slaba aderarea la medicamente este o problema medicala recunoscuta in Statele Unite, costa o valoare estimata de 100 miliarde pe an. (I) Studiile anterioare au constatat ca aspectele care contribuie la respectarea sarace sa medicamente sunt multifactoriala. (II), conform autorului studys plumb, Diana Brixner, Ph.D., Universitatea din Utah farmacoterapie Rezultate Centrul de Cercetare, aceste noi date pot ajuta accentua la furnizorii de asistenta medicala de importanta de a discuta diferitelor componente ale aderare medicamente cu pacientii cu boli cronice.
Stim ca, din cercetarea trecutului boli cronice cum ar fi hipertensiune arteriala sau colita ulcerativa se agraveaza atunci cand pacientii nu reusesc sa ia medicamente prescrise ca - si acest lucru pune sarcini suplimentare nu numai pe pacienti, dar sistemul de sanatate, spune Brixner. Datele ca acestea sa demonstreze ca influentele pe aderarea sunt mai multi factori, si, prin urmare, acesta este un subiect critic pentru toti cei implicati in procesul de asistenta medicala pentru a aduce la pacientii care iau medicamente pe termen lung.
Despre studiu
Un an, studiu retrospectiv de cohorta a analizat peste 19.000 de inregistrari de rambursare de servicii de sanatate din planurile de sanatate SUA in cadrul bazei de date Medstat MarketScan, si se uita la rata de baza de prescriptie medicala reumple CCBs diferite formulate pentru diferite regimuri de dozare de zi cu zi (o data pe zi, de doua ori pe zi si trei administrare ori pe zi). Toti pacientii au fost varsta de 18 ani si mai in varsta si au fost pacienti cu un medic-vizita pentru tensiune arteriala crescuta. CCBs mai multe sunt disponibile in versiuni diferite, care au diverse instructiunile de dozare definite (o data pe zi pana la trei ori pe zi). CCBs cu un co-plata> 20 dolari au fost incluse in analiza. Procentul de pacienti care persista pe retetele lor a fost masurata la sfarsitul de un an. Persistenta la 12 luni a fost definita prin cautarea de 12 luni, + / - 30 de zile de la data index si vazand in cazul in care subiectul a avut o rezerva.
Studiul a constatat ca gama de persistenta pentru droguri o data pe zi au variat considerabil de la 17% la 59%. Nu a fost nici o diferenta vizibila in traficul de droguri destinate sa fie administrat o data pe zi, de doua ori pe zi, si de trei ori pe zi. Doua ori pe zi / de trei ori pe zi, 1-ratele de ani de persistenta a variat de la 44% la 58%.
In ciuda perceptia ca regim de dozaj este un factor principal care influenteaza aderenta de medicatie, studiul nostru a aratat ca acest lucru nu a fost cazul, a declarat co-autor Simon Magowan, MD, de la Procter & Gamble Pharmaceuticals, sponsorul studys. Acest lucru si alte studii au sugerat ca motivele pentru non-aderare sunt de multe ori pacient-specifice si cu multiple fatete.
Un astfel de studiu a fost prezentat la ultimii ani, reuniuni stiintifice anuale a Colegiului American de Gastroenterologie de Sunanda Kane, MD, Universitatea din Chicago, si a constatat ca, desi exista un declin constant in rate umple din nou pentru 5 - ASAS pentru colita ulcerativa, formularea de droguri si numarul de pastile luate i...

Hipertensiune: La pilula? Spune-i medicul dentist

Hipertensiune: La pilula? Spune-i medicul dentist Hipertensiune arteriala, o boala controlabila si prevenite (si mai frecvent cunoscut sub numele de tensiune arteriala ridicata), afecteaza 1 din 4 adultii americani. Cauzele sunt necunoscute in 90 la suta din toate cazurile. Cu toate acestea, cele mai frecvente cauze de hipertensiune arteriala secundara la femei este utilizarea contraceptivelor orale, potrivit unui raport din noiembrie / decembrie...

Vaccin Pentru a trata hipertensiunea poate fi pe Way

Vaccin Pentru a trata hipertensiunea poate fi pe Way Early rezultate dintr-un studiu cu privire la un vaccin pentru tratarea tensiunii arteriale crescute sugereaza ca o zi ar putea fi mai eficient decat medicamentele, deoarece mai multi oameni s-ar lipi de un regim bazat pe o lovitura in bratul de tratament la fiecare cateva luni decat lua pastile de fiecare zi pentru restul din viata lor, a declarat cercetatorii.
Vaccinul hipertensiune arteriala...

Primul pas in curs de dezvoltare Inima de hormone-Based Pill Pentru a de control al presiunii arteriale crescute

Primul pas in curs de dezvoltare Inima de hormone-Based Pill Pentru a de control al presiunii arteriale crescute Intr-o epoca de deces in crestere si boli de inima si boli de sange nava - care, de asemenea, poate afecta functia renala - Clinica Mayo cercetatorii au conceput doua abordari promitatoare cardiovasculare nou tratament. In acest proces, au depasit un obstacol-cheie tehnologica care are stymied cercetatori din intreaga lume in dezvoltarea de noi terapii bazate pe clustere de aminoacizi numite pepti...

Prezentarea Rezultate Etapa IIa, pentru hipertensiune Cytos Biotehnologie lui Vaccin La American Heart Association Scientific Sessions 2007

Prezentarea Rezultate Etapa IIa, pentru hipertensiune Cytos Biotehnologie lui Vaccin La American Heart Association Scientific Sessions 2007 Prof. Juerg Nussberger, MD, University Hospital din Cantonul Vaud (CHUV), la Lausanne, Elvetia, va prezenta astazi, rezultatele detaliate ale un studiu placebo-controlate, dublu-orb de faza IIa studiu clinic cu CYT006-AngQb in 72 de pacienti cu usoara pana la hipertensiune arteriala moderata. In plus, American Heart Association publica astazi, la momentul prezentarii-un mod independent de presa de...

Milioane de Pacientii pot gasi speranta intr-o implantabile nou dispozitiv proiectat pentru a reduce hipertensiunea de consumul de droguri rezistente la Hipertensiune Pacientii

Milioane de Pacientii pot gasi speranta intr-o implantabile nou dispozitiv proiectat pentru a reduce hipertensiunea de consumul de droguri rezistente la Hipertensiune Pacientii Mai este de Hipertensiune Constientizarea Luna, si un nou dispozitiv a tensiunii arteriale studiile clinice este afisat promisiune pentru tratarea US hipertensiune (tensiune arteriala ridicata), la pacientii a caror stare nu este controlata de droguri. Rheos ® Hipertensiune arteriala (HT) Terapia este un dispozitiv implantabil concepute pentru a scadea tensiunea arteriala crescuta - numarul unu f...

Exforge ® Primeste Aprobarea de reglementare din SUA in calitate de nou si extrem de eficient Tratamentul optiune pentru Pacientii cu tensiune arteriala crescuta

Exforge ® Primeste Aprobarea de reglementare din SUA in calitate de nou si extrem de eficient Tratamentul optiune pentru Pacientii cu tensiune arteriala crescuta Novartis a anuntat astazi aprobarea de reglementare din SUA de Exforge ca o optiune nou tratament pentru pacientii cu tensiune arteriala crescuta. Exforge asociaza intr-un comprimat de doua dintre cele mai frecvent prescrise medicamente hipertensiune arteriala in categoriile lor - Diovan ® (valsartan) si Norvasc ® # (forma de besilat de amlodipina).
US Food and Drug Administration (FDA) a emi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.