Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pastile pt circulatia sangelui


Statine poate imbunatati circulatia in Retina

Statine poate imbunatati circulatia in Retina
Reducerea nivelului de colesterol medicamente cunoscute sub numele statine poate imbunatati circulatia la nivelul ochiului, cu potential de reducere a riscului de bolile de ochi anumitor, potrivit unui studiu in numarul din luna mai a Arhivele de Oftalmologie, unul dintre JAMA / Archives reviste.
Statine au fost anterior dovedit a relaxa vasele de sange si a reduce riscul de accident vascular cerebral si a bolilor de inima, chiar si la pacientii fara nivel ridicat de colesterol, potrivit informatiilor de fundal in articol. Efectul statinelor de punere in circulatie, in retinei nu a fost studiata anterior, dar cercetatorii au constatat ca utilizarea pe termen lung a statine poate reduce riscul de glaucom, degenerescentei maculare legate si de alte conditii de ochi. Aceste boli sunt considerati a fi asociate cu probleme in circulatie in ochi.
Taiji Nagaoka, MD, Ph.D., Asahikawa Medical College, Japonia, si colegii sai repartizati aleatoriu 12 oameni sanatosi (media de varsta 21 ani) pentru a primi fie o doza de 20 mg de simvastatina sau un placebo, identica in fiecare dimineata timp de sapte zile. Cercetatorii au masurat fluxul de sange in artere mens retinei si venele de la inceputul studiului, 90 de minute dupa administrarea medicamentului in prima zi si la sfarsitul de sapte zile. Ei, de asemenea, evaluat de participanti din sange presiunii intraoculare, sau presiunea in interiorul globului ocular. Cele sapte-regim de zi a fost repetat din nou 28 de zile dupa prima faza a studiului sa incheiat.
Dintre pacientii care au luat statine, presiunii intraoculare a fost redusa 90 minute dupa ce au luat medicamente si la sapte marca de zi. Blood viteza (viteza) si fluxul de sange au fost semnificativ mai mare la pacientii care au luat statine timp de sapte zile, cu toate ca marimea vaselor de sange nu s-au schimbat.
Aceste descoperiri pot avea implicatii pentru bolile de ochi de mai multe, scriu autorii. De exemplu, retinopatiei diabetice, care se produce daune-interese atunci cand insuficient controlat diabet zaharat ochii si care pot duce in final la orbire, a fost recent legat de reducerea fluxului de sange in ochi. Desi constatarile din prezentul studiu sunt obtinute de la oameni sanatosi a caror ras...

Anormale Brain Circuite sa impiedice circulatia Disorder

Anormale Brain Circuite sa impiedice circulatia Disorder Majoritatea persoanelor care desfasoara o mutatie genetica pentru o tulburare de circulatie numita distonie niciodata nu se va dezvolta simptome, un fenomen care a nedumerit oamenii de stiinta de la prima mutatie genetica a fost identificata in anii 1990. Acum, oamenii de stiinta de la Institutul de Cercetari Medicale Feinstein au dat seama de ce acesti transportatori mutatie sunt protejate de simptome de tulburari care au o leziune suplimentare care Evens scorul.
Distonie este marcat de miscari necontrolate, in special prin rasucire si pozitii de lucru anormale. Studiile au aratat ca contract de muschii anormal si pacienti cant a opri miscari involuntare. Identificarea unei anomalii specifice, la persoanele cu mutatie genetica care nu apar simptome in cele din urma ar putea deschide calea spre noi tratamente pentru pacientii cu distonie. Exista o jumatate de milion de persoane din Statele Unite singur. Creierele de persoane cu distonie mostenite sunt normale la autopsie si cauza exacta a anormalitate libera circulatie a acestora nu este cunoscuta.
David Eidelberg, MD, autorul principal al studiului publicat in Journal of Neuroscience, a declarat ca au folosit difuzarea imaginilor Tensor un tip de imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), care masoara evolutia in integritatea cailor materiei albe din creier pentru a studia cele cu si fara simptome care poarta gena bolii. Au fost 20 de persoane in cadrul studiului, 12 cu simptome si opt fara. De asemenea, ei au avut un numar de voluntari care au acceptat sa scanarilor creierului, care nu a avut nici o boala si mutatii ale genei pentru tratamentul distoniei.
Dr. Eidelberg si colegii sai au identificat doua zone distincte de-a lungul drumul care leaga cerebelul la cortexul motor care, impreuna stabili daca un operator de transport mutatie va afisa manifestarile clinice ale bolii.
Munca lor anterioare au aratat ca pacientii si non-pacientii cu gena bolii au aceeasi functionale anomalie care stau la baza creierului, cum ar fi hiperactivitatea de circuite motor care face greu de proces secvential de informatii. Cu toate acestea, operatorii de transport mutatie au o tulburare caracteristica circuit care implica un sistem de motor care este revved in sus si de mers in gol la mare viteza, ceea ce face dificil de a integra informatiile necesare pentru a miscarilor si a planului de a invata noi abilitati motorii. Nu a fost suspectat ca acesti indivizi sanatosi din alte au avut astfel de dificultati, deoarece medicii de vazut doar cei care au ...

CFIA Si USDA Announce revizuita liniile directoare pentru circulatia de cartofi de samanta intre Canada si Statele Unite ale Americii

CFIA Si USDA Announce revizuita liniile directoare pentru circulatia de cartofi de samanta intre Canada si Statele Unite ale Americii Canadian Food Inspection Agency (CFIA) si Departamentul Agriculturii al SUA (USDA) a anuntat orientarile modificate pentru a permite continuarea comertului de cartofi ar trebui sa fie acolo detectarea viitorul nematozi chisturi cartofi (PCN) in oricare dintre Statele Unite sau Canada.
Ma bucur ca Canada si Statele Unite au ajuns la acest acord sa va asigurati ca producatorii americani sa aiba a...

Distonie: anormale Brain Circuite sa impiedice circulatia Disorder

Distonie: anormale Brain Circuite sa impiedice circulatia Disorder Modificari specifice in cai de creier poate contracara mutatii genetice pentru distonie tulburari de circulatie, in functie de cercetare, in 5 august problema Journal of Neuroscience. Putini oameni care mostenesc gene distonie de afisare simptome - si anume sustinut contractii musculare si gesturile involuntare - si studiul ofera o posibila explicatie. Acest rezultat ar putea conduce la noi tratam...

Annals of Internal Medicine Adauga 15000 Internists cu circulatia Base

Annals of Internal Medicine Adauga 15000 Internists cu circulatia Base Care incepe la 2 ianuarie 2007, o suma suplimentara de 15000 internists (medici de medicina interna) va primi Annals of Internal Medicine, aducand peer-revizuite de circulatie jurnale la mai mult de 101,000.
Circulatie a crescut impreuna cu nici o crestere rata de start, in 2007 face Annals of Internal Medicine unui vehicul foarte convingatoare de publicitate pentru a ajunge la aceasta speciali...

Urmarirea circulatia persoanelor cu dementa - Sold nevoie de electronice Dezbatere marcare, Marea Britanie

Urmarirea circulatia persoanelor cu dementa - Sold nevoie de electronice Dezbatere marcare, Marea Britanie Ca raspuns la observatiile de Stiinta si Tehnologie ministrul Malcolm Wicks, Societatea Alzheimer a salutat astazi dezbaterea despre etichetarea electronice, spunand ca in timp ce propunerea de a urmari miscarile de persoane cu dementa ar putea avea beneficii potentiale, luarea in considerare a problemelor etice si practice a fost necesar.
Neil Hunt, director executiv al Societatii Alzheimer, s...

Raportul propune structura pentru reteaua nationala a sangelui din cordonul ombilical banci de celule stem, SUA

Raportul propune structura pentru reteaua nationala a sangelui din cordonul ombilical banci de celule stem, SUA Pentru a realiza un sistem mai coerent national pentru stocarea si distribuirea de celule stem de salvare a vietii pe baza de sange ombilical, Departamentul de Sanatate si Servicii Umane ar trebui sa stabileasca un nou National Cord Blood Politica de Consiliul sa stabileasca norme pentru donarea, de colectare, si utilizarea acestei resurse, spune un nou raport de la Institutul de Medicina a Academ...

STREP perturba de coagulare a sangelui de a infecta oameni

STREP perturba de coagulare a sangelui de a infecta oameni Universitatea din Michigan cercetatorii au capturat o bucatica din cursa fara sfarsit de armament intre agenti infectiosi si ale sistemului imunitar uman intr-o bacterie care utilizeaza o imita de sange uman-enzimei de coagulare a avansa infectie sale.
Bacterii streptococice utilizarea unei enzime numite streptokinaza pentru a bloca coagularea sangelui de raspuns si se permite sa circule mai li...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.