Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pct analize


Utilizarea Coreg (R) (carvedilol) de la Spitalul de descarcare de gestiune Asociat supravietuirea imbunatatite la pacientii cu insuficienta cardiaca, New Analiza

Utilizarea Coreg (R) (carvedilol) de la Spitalul de descarcare de gestiune Asociat supravietuirea imbunatatite la pacientii cu insuficienta cardiaca, New Analiza
Pacientii cu insuficienta cardiaca, care au fost prescrise beta-blocant Coreg (R) (carvedilol) la data de la externare acestora, au aratat imbunatatite ratele de supravietuire la 60-90 de zile, in functie de rezultatele unei analize nou de la registru insuficienta cardiaca, OPTIMIZATI -HF (program organizat la viata Initiati-treaMent de economisire a internat in spital La pacientii cu insuficienta cardiaca). Prezentat astazi, la 55-Sesiunea Stiintifica Anuala a Colegiului American de Cardiologie, analiza, de asemenea, a aratat ca COREG a fost asociata cu rate de un tratament mai buna intre pacientii cu insuficienta cardiaca, o conditie de multe ori cauzate de hipertensiunea arteriala si atacurile de cord care duce la inima faptul ca nu a pompei de suficient sange pentru restul corpului.
OPTIMIZATI-HF, finantat de GlaxoSmithKline (NYSE: GSK), este spital numai pe baza de insuficienta cardiaca de registry cu 60-90 zile de urmarire date referitoare la aceasta grupa de pacienti, si este al doilea mare inima registru esec in tara.
Datele au fost colectate de la 60 la 90 de zile de la externare la pacientii cu insuficienta cardiaca pentru a masura asociatiilor cu rezultate clinice la pacientii eligibili cu disfunctie ventriculara stanga a tensiunii arteriale sistolice (LVSD) care au primit COREG inainte de spital de descarcare de gestiune, comparativ cu cei eligibili, dar care nu a primit nici beta - de blocare la descarcarea de gestiune. Din 2720 pct. cu LVSD, 2373 (87.2%) au fost eligibile pentru a primi un beta-blocant la externare. COREG a fost prescris in descarcarea de gestiune din 1146 pacienti, 94.2 la suta din care a ramas sub tratament pe durata lor de perioada de urmarire.
Analiza a aratat ca pacientii prescris COREG de la externare a avut un risc scazut in mod semnificativ de deces si de deces sau re-de spitalizare fara nici un risc devreme pentru re-agravare a insuficientei cardiace curent.
Aceasta analiza se adauga la documente justificative beneficiile si tolerabilitatea prescrie carvedilol, la externare admise pentru pacientii cu insuficienta cardiaca, a spus Gregg C. Fonarow, MD, presedinte al Comitetului de OPTIMIZATI-HF si director al Ahmanson - UCLA Cardiomiopatie Center din Los Angeles . Pe baza acestei analize si studii anterioare, carvedilol ar trebui sa fie a inceput atunci cand medical recomandabil in momentul de descarcare de gestiune spital, la toti pacientii eligibili insuficienta cardiaca, deoarece diferenta de supravietuire si re-spitalizari apare in doar cateva saptamani in randul pacientilor care primesc carvedilol spre deosebire de cele care au dont have un beta-blocant adauga la regimul lor de tratament.
Un studiu recent publicat in circulatie, Journal of American Heart Association, a constatat ca incidenta insuficientei cardiace in SUA in randul populatiei varstnice a crescut cu proportia epidemie de la 1970 la 1990. Studiul Circulation ajuns la concluzia ca, pentru a aborda aceasta problema in crestere de sanatate publica, pe termen scurt, avem nevoie sa faca eforturi pentru furnizarea optima a gestionarii eficiente pentru insuficienta cardiaca nou diagnosticati pentru a spori de supravietuire si de a reduce spitalizari.
Utilizarea COREG la pacientii cu insuficienta cardiaca este sustinuta de dovezi bazate pe linii directoare, inclusiv a actualizat recent ACC / AHA orientari comune pentru diagnosticarea si gestionarea Insuficienta cardiaca cronica in randul adultilor.
Despre OPTIMIZATI-HF
Finantat de GlaxoSmithKline si a lansat in 2003, sa optimizeze-HF este un spital nationala pe baza de insuficienta cardiaca de ingrijire program de imbunatatire si bazate pe Web registru scopul de a imbunatati rezultatele pacientilor prin punerea in aplicare a bazate pe dovezi, orientarea-driven insuficienta cardiaca practici de management. Doua cea mai mare calitate a insuficienta cardiaca de program de ingrijire vreodata puse in aplicare si o doar cu 60-90 zile de urmarire a datelor, optimizati-HF investigate in continuare obstacole in calea initierea si intretinerea de terapii bazate pe dovezi in randul la aproximativ 50.000 de pacienti din toate regiunile in din SUA cu un primar sau diagnostic secundar de descarcare de gestiune de insuficienta cardiaca. Aproximativ 270 de spitale a lucrat in colaborare pentru a masura si pentru a imbunatati gestionarea pacientilor cu insuficienta cardiaca.
Despre COREG
COREG este comercializat de GlaxoSmithKline in Statele Unite, si este singurul beta-blocant FDA a aprobat pentru a imbunatati supravietuirea in usoara pana la insuficienta cardiaca si este singurul beta-blocante aprobate pentru pacientii care au suferit un atac de cord care a redus cat de bine inimii pompe .
Indicatii specifice sunt:
- COREG este aprobat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de tensiune arteriala crescuta.
- COREG este aprobat pentru a reduce riscul de deces la pacientii care au suferit un atac de cord care a redus cat de bine inimii pompe.
- COREG este aprobat de a creste de supravietuire in usoara pana la pacientii cu insuficienta cardiaca severa.
Informatii importante de siguranta
Este important ca pacientii sa luati medicamentul lo...

Eficacitatea vaccinului HPV noi in populatie numeroasa, de date actualizate

Eficacitatea vaccinului HPV noi in populatie numeroasa, de date actualizate Date actualizate dintr-un studiu pe un vaccin nou si promitator impotriva unui virus de pre-canceroase de col uterin arata eficacitate superioara in prevenirea pre-cancer de col uterin si non-invazive de cancer de col uterin, potrivit unui studiu prezentat astazi, in timpul Asociatiei Americane de Cancer Cercetari frontiere 4a anuale in Prevenirea cancerului de cercetare intalnirea de la Baltimore.
Rezultatele finale ale studiului de faza III, initial publicat la inceputul lunii octombrie, a confirmat eficacitatea vaccinurilor disponibile de la faza a II-Combinate, precum si de faza III, seturi de date, care incorporeaza o suma suplimentara de 7000 de inregistrari de pacienti, in comparatie cu rezultatele provizorii. Cercetatorii au ajuns la concluzia din aceste analize ca administrarea acestui vaccin, cunoscut sub numele de Gardasil, este foarte eficient in prevenirea inalt grad de pre-boli canceroase si non-invazive de cancer de col uterin.
Din cele 8487 de femei care au primit vaccinul, nu au fost diagnosticate cu pre-cervicale de grad inalt-cancer (CIN 2 / 3 +, neoplazie cervicala intraepiteliala) sau non-invazive cazurile de cancer cervical asociate cu papilomavirus uman (HPV), tipurile 16 si 18. Din cele 8460 de femei care nu au primit vaccinul, 53 astfel de cazuri au fost diagnosticate.
In analiza populatie mai mare, care a inclus femei care au putut fi infectate cu HPV timpul perioadei de vaccinare sau care ar fi incalcat protocolul (de exemplu, prin lipsa de vizite, etc), vaccinul a impiedicat 99 la suta din HPV 16 sau 18 legate de ridicat -grad de pre-cancer de col uterin (1 din 9342 comparativ cu pct. 81 din 9400 in grupul placebo), cu o medie de urmarire de 25 de luni.
Vaccinul a fost in general bine tolerat, iar cea mai frecventa adverse raportate in proces a fost disconfortul locale la locul de injectare.
Studiul face parte dintr-o faza III, in curs de desfasurare program implica mai mult de 25.000 de persoane din 33 de tari. Pentru viitor studiu II, un studiu prospectiv, randomizat, dublu-o...

Noi analize pe termen lung LIALDA (mesalamine) Datele prezentate la ACG

Noi analize pe termen lung LIALDA (mesalamine) Datele prezentate la ACG Post-hoc si alte analize de obiective secundare de protectie pe termen lung si tolerabilitatea studiul Shire PLC (LSE: SHP, Nasdaq: SHPGY, TSX: SHQ) colita ulceroasa (UC) de droguri LIALDA ™ (mesalamine) furniza date suplimentare privind LIALDA la pacientii cu insuficienta renala usoara pana la moderata colita ulcerativa. Aceste analize ale LIALDAs 303 proces, pe termen lung, de faza III, deschi...

Lipitor scazute semnificativ la cheltuielile de judecata Spitalizare Pentru pacientii cu Heart Disease, doua analize Noua harta

Lipitor scazute semnificativ la cheltuielile de judecata Spitalizare Pentru pacientii cu Heart Disease, doua analize Noua harta Pfizer a anuntat ca Lipitor (calciu atorvastatina) comprimate (80 mg) a redus costurile de spitalizare, prin reducerea semnificativa a riscului de evenimente cardiovasculare la pacientii cu boli de inima, in conformitate cu doua analize separate economice. Datele au fost prezentate la reuniunea anuala a Colegiului American de Cardiologie.
Una din aceste analize sugereaza ca, chiar si cu disponi...

Noi analize pe termen lung LIALDA (TM) (mesalamine) Datele prezentate la ACG

Noi analize pe termen lung LIALDA (TM) (mesalamine) Datele prezentate la ACG Post-hoc si alte analize de obiective secundare de protectie pe termen lung si tolerabilitatea studiul Shire PLC (LSE: SHP, Nasdaq: SHPGY, TSX: SHQ) colita ulceroasa (UC) de droguri LIALDA (TM) (mesalamine) sa ofere date suplimentare pe LIALDA la pacientii cu insuficienta renala usoara pana la moderata colita ulcerativa. Aceste analize ale LIALDAs 303 proces, pe termen lung, de faza III, deschis 1...

Exubera eficienta la pacientii diabetici care Have infectii respiratorii sau sunt expuse la pasive de fumul de tigara, noi analize harta

Exubera eficienta la pacientii diabetici care Have infectii respiratorii sau sunt expuse la pasive de fumul de tigara, noi analize harta Pacienti adulti cu diabet zaharat care au luat Exubera (R) (insulina umana [origine ADNr]) pulbere de inhalat au fost capabili sa mentina in conditii de siguranta de control de zahar din sange bun, chiar daca ei au dezvoltat o infectie respiratorie sau au fost expusi la pasiv (la mana a doua), fumul de tigara. Aceste analize au fost prezentate astazi, la Consiliul European de 42-lea Asociatia pent...

Rezultate si analize suplimentare de la eficacitatea si siguranta Studiul Relaxin Corthera's In acuta Heart Failure sa fie prezentat la Congresul Insuficienta cardiaca

Rezultate si analize suplimentare de la eficacitatea si siguranta Studiul Relaxin Corthera's In acuta Heart Failure sa fie prezentat la Congresul Insuficienta cardiaca Rezultatele si analize suplimentare de la Etapa a II portiune dintr-o faza II / III, studiu clinic de Cortheras relaxin de droguri experimentale de tratamentul insuficientei cardiace acute vor fi prezentate la Congresul Heart Failure, la reuniunea anuala a Failure Heart Association al Societatii Europene de Cardiologie din Nisa, Franta.
Marco Metra, MD, profesor de cardiologie la Universitatea ...

Noua Data: Eficacitatea si analize de raspuns Din Divigel (R) (estradiol gel), 0,1 la suta Pentru tratamentul menopauzei

Noua Data: Eficacitatea si analize de raspuns Din Divigel (R) (estradiol gel), 0,1 la suta Pentru tratamentul menopauzei Upsher-Smith Laboratories, Inc a prezentat rezultatele unei analize secundare pentru a stabili ratele de raspuns la trei doze de Divigel transdermic (R) (gel de estradiol), 0,1 la suta la recentul 57 anuala Clinic de-a reuniune a Colegiului American de Obstetrica si Ginecologie ( Acog), in Chicago. Obiectivele acestei analize secundare de eficacitate un studiu de faza III au fost de a determina pr...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.