Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pdw indice de distributie a trombocitelor


Romanul de droguri stimuleaza trombocitelor de productie, de mers inapoi cronica imunitar de purpura trombocitopenica

Romanul de droguri stimuleaza trombocitelor de productie, de mers inapoi cronica imunitar de purpura trombocitopenica
Atacarea plachetare-o boala autoimuna care epuizeaza stratul intr-un mod cu totul nou, un medicament experimental este de a ajuta pacientii cu purpura trombocitopenica imunitar (PTI), din nou, produc cantitati sanatos de trombocite - fara efecte secundare majore.
Thats incheierea unui nou studiu multicentric condus de Dr. James B. Bussel, profesor de pediatrie la Weill Cornell Medical College, participarea la medic pediatru la NewYork-Presbyterian Hospital / Weill Cornell Medical Center, si director al spitalelor Programului pentru tulburari de trombocite.
Constatarile sale echipe aparea in New England Journal of Medicine.
Nou medicament, o proteina numita roman AMG 531, potentat cu succes productia de trombocite in materie de brevete cu PTI cronica, o tulburare grava autoimune, care afecteaza mai mult de 16.000 de americani adulti, si, probabil, ca multi copii, in fiecare an.
In ITP, anticorpii sistemului imunitar misterios incepe sa atace si sa distruga celulele sanguine de trombocite. In unele cazuri, boala va intra in remisie spontana, dar pentru multi pacienti aceasta ramane o conditie cronica. Hemoragii Insuficienta frunze de coagulare multi pacienti, in special persoanele in varsta, vulnerabile la grave sau mortale.
Pana in prezent, pacientii cu PTI s-au transformat de obicei la droguri puternice, cum ar fi corticosteroizi sau globulinei intravenoasa imunitar, care actioneaza prin inhibarea distrugere de trombocite. Aceste terapii de droguri pot avea un succes limitat, dar ei au, de asemenea efecte adverse grave. Pentru unii pacienti cu PTI splenectomie (indepartarea chirurgicala a splinei) este o alta optiune de tratament.
AMG 531 lupte PTI intr-un mod total diferit.
Expertii au dat seama de mult ca nu numai distruge PTI numarului de trombocite, este, de asemenea, inhiba productia de trombocite la nivelul maduvei, explica Dr. Bussel.
De fapt, munca prealabila in anii 1990 sa axat pe un tip de trombopoietinei recombinant, numit PEG-MGDF, care cercetatorii spera ar stimula producerea de trombocite.
De droguri a avut succes. Cu toate acestea, Dr. David Kuter de la Massachusetts General Hospital au aratat ca unii pacienti - chiar si de voluntari sanatosi - dezvoltat anticorpi pentru a de droguri, si acesti anticorpi eco-au reactionat cu trombopoietinei naturale proprii. Rezultatul a fost cronice numarului de trombocite scazut in cazul persoanelor care niciodata, in multe cazuri, ar fi avut astfel de probleme, inainte, dr. Bussel spune.
Smecherie, apoi, a fost de a gasi o plachetara-stimulare agent care evitat acest periculoase raspunsul sistemului imunitar.
Din fericire, Amgen, compania care a finantat aceasta cercetare, didnt arunca in prosop, Dr. Bussel spune.
Compania, sub indrumarea autorului studys seniori, Dr. Janet Nichol, in cele din urma a dezvoltat AMG 531 - o proteina roman cu nici o similaritate structurala a trombopoietinei umane. Acest neasemanare si de alte caracteristici medie AMG 531 este in mare parte ignorate de sistemul imunitar.
Noi, cu doua studiu de faza a fost condus de Dr. Bussel si efectuate la noua centre de pe teritoriul Statelor Unite.
In faza de 1 parte a studiului, medicii prima dat sase grupuri de patru pacienti cu PTI (24 in total), doua injectii subcutanate de AMG 531 livrate cel putin doua saptamani una de cealalta. In functie de grupul din care au fost, pacientii au primit oriunde 0.2 la 10 micrograme de droguri pe kilogram de greutate corporala.
In Faza 2 parte a studiului, 21 pacienti au fost randomizati pentru a primi sase injectii saptamanale de inofensiv, fie un placebo, sau AMG 531 la doze de 1, 3, sau 6 micrograme per kilogram de greutate corporala.
Faza 1 Rezultatele au aratat de droguri pentru a fi in siguranta, fara evenimente majore adverse atribuite AMG 531 in timpul perioadei de tratament. Patru-un total de 41 de pacienti s-au evidentiat unele post temporar-un tratament de scadere a numarului de trombocite lor, dar acest lucru mai tarziu rezolvate.
Medicamente de eficacitate impresionat cercetatori.
Am fost foarte multumiti, spune d...

Bruker Daltonics si farmaceutice Isis Introduceti Into Productie si de comun acord de distributie pentru Hotel Ibis T5000 Biosensor Sistem

Bruker Daltonics si farmaceutice Isis Introduceti Into Productie si de comun acord de distributie pentru Hotel Ibis T5000 Biosensor Sistem Bruker Daltonics, o filiala a Bruker BioSciences (Nasdaq: BRKR), si Isis Pharmaceuticals (Nasdaq: ISIS) anunta astazi o alianta strategica pentru producerea si distributia de Isis Ibis T5000 (TM), sistem de biosenzor. T5000 Ibis, dezvoltat de Isis Ibis Biosciences (TM) divizare, este un sistem universal biosenzor care poate identifica simultan mii de tipuri de organisme infectioase intr-un esantion, fara a fi nevoie sa stie dinainte ce ar putea fi prezente in esantion.
In aceasta alianta strategica, Bruker Daltonics va fi producatorul exclusiv la nivel mondial a sistemului de biosenzor Ibis T5000, care incorporeaza Bruker Daltonics micrOTOF (TM), ESI-TOF spectrometru de masa. Bruker Daltonics va fi de asemenea responsabil pentru procesarea comenzii, instalatii de sistem si de servicii in Nord America, Europa si Orientul Mijlociu. In Europa si Orientul Mijlociu, Bruker Daltonics vor avea drepturi exclusive de a vinde sisteme T5000 Hotel Ibis Hotel Ibis si truse infectioase organismului de identificare pentru diverse aplicatii guvern, si non-drepturi exclusive de a vinde, pentru toti consumatorii, inclusiv clinice, farmaceutice si academice cercetatori pentru toate alte aplicatii, cu exceptia diagnosticare. In afara de Bruker Daltonics de piata de exclusivitate, Isis poate vinde Hotel Ibis T5000s si truse de ei infectioase organism de identificare.
T5000 Ibis utilizeaza de identificare triangulatie pentru evaluarea genetica a Riscuri (Tiger) metodologie, care este o combinatie de genomica, modelarii matematice, spectrometrie de masa si de amplificare moleculara, pentru a genera o amprenta de fiecare bacterie sau un virus, care sa ii permita sa identifice practic orice bacterii sau a virusului prezente intr-un esantion. In plus, Ibis T5000 sistemul de biosenzor pot identifica rapid sau clasificarii organisme care sunt nou-aparute, genetic modificate sau unculturable. Biosenzor T5000 Ibis lucreaza cu mai multe tipuri diferite de probe de infectioase din probele umane, cum ar fi tampoanele gatului sau sputa, pentru probe de mediu, cum ar fi solul sau in aer. T5000 Ibis este, in prezent desemnat pentru Cercetare utilizare Only (Ruo) si nu a fost aprobat pentru orice utilizari reglementate, inclusiv in diagnosticare in vitro.
Folosind instrumentele de masura nostru de spectrometrie de masa, divizia de Ibis la Isis Pharmaceuticals are un pionier un sistem universal biosenzor ca, odata cu reactivi corespunzatoare si bazele de date are potentialul de a raspunde de identificare a bolilor infectioase nesatisfacute are nevoie atat in guvern si in importante piete de cercetare clinica si farmaceutice, a declarat Frank Laukien, presedintele Bruker Daltonics. Sistemul T5000 Ibis pot identifica sau pentru a clasifica si cuantifica o gama larga de agenti patogeni, si poate genera, de asemenea, detalii cu privire la tipul si tulpina rezistenta la medicamente. In viitor, aceste informatii suplimentare poate sprijini, potential rapide, raspunsurile a informat, de exemplu, in monitorizarea focarelor de boli infectioase sau in identificarea surselor de dobandite in spital infectii. Aliantei noastre strategice vor permite Ibis sa profite de capacitatile noastre de productie de instrumente, canale de distributie globala si de servicii de retea, in timp ce noi beneficia de expertiza tehnologie Ibis si a capacitatilor restante din sistemul de biosenzor Ibis T5000.
Aceasta alianta este un reper major in comercializarea Ibis nostru T5000 sistem de biosenzor. Am lucrat cu Bruker Daltonics de peste noua ani si, in relatia a evoluat, Bruker a fost un partener de evident pentru productie, distributie si service a sistemului de biosenzor Ibis T5000, a declarat Michael Treble, presedinte de Biosciences Ibis diviziunea si Vice President de Isis Pharmaceuticals. Combinand Bruker Daltonics prezenta in intreaga lume si un instrument de expertiza de fabricatie, cu tehnologia noastra de proprietate Boli Infectioase identificarea este o componenta cheie a strategiei de comercializare pentru sistemul de T5000 Ibis nostru. Noi anticipam ca aceasta relatie imediat ne va ajuta cu acest ani planificate la inceputul anului de comercializare nostru de clienti de acces, si, in ansamblu ne asteptam ca lucrul cu Bruker Daltonics va extinde raza de actiune a sistemului de biosenzor Ibis T5000, in SUA si de peste mari pietelor pentru guvern si diferite aplicatii in cercetare medicala.
DESPRE IBIS T5000 biosensor SISTEM SI IBIS Biosciences Division
Isis Ibis Diviziunea Biosciences a dezvoltat Ibis T5000 sistemul biosenzor, care foloseste de identificare triangulatie pentru evaluarea genetica a Riscuri (Tiger) metodologia pentru a identifica organisme infectioase. Ibis planurile de a comercializa Ibis T5000 sis...

Fatal bacteriene infectiilor asociate cu trombocitelor transfuzii, SUA, 2004

Fatal bacteriene infectiilor asociate cu trombocitelor transfuzii, SUA, 2004 In fiecare an, aproximativ 9 milioane de trombocite-unitate de transfuzie sunt concentrate in Statele Unite (1); unul estimat in 1000 - 3, unitatile de 000 de trombocite sunt contaminate cu bacterii, rezultand in transfuzie asociate sepsisului in multi beneficiari sa (2). Pentru a reduce acest risc, AABB (fosta Asociatiei Americane de Blood Banks) a adoptat un nou standard pe 1 martie 2004, care n...

EDAP TMS SA Announces de distributie exclusiva De Nou musculare Trainer aparatul in Japonia

EDAP TMS SA Announces de distributie exclusiva De Nou musculare Trainer aparatul in Japonia EDAP TMS SA (Nasdaq: EDAP), lider global in High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) tratamentul cancerului de prostata si de lider mondial in dezvoltarea, productia si distributia de un portofoliu larg de minim invaziva dispozitive medicale in primul rand, pentru tratamentul boli urologice este mandru sa prezinte un raport recent, aceasta a semnat un nou acord cu importatorul japonez Medi Trend K...

ATS Semnele medical contract exclusiv de distributie cu Novare chirurgicale Systems, Inc Pentru se anexa II (r) pentru Chirurgie Cardiaca

ATS Semnele medical contract exclusiv de distributie cu Novare chirurgicale Systems, Inc Pentru se anexa II (r) pentru Chirurgie Cardiaca ATS Medical, Inc (Nasdaq: ATSI) - dezvoltator, producator si comerciant de o gama larga de produse de chirurgie cardiaca si servicii, a anuntat astazi un contract exclusiv de distributie cu Novare chirurgicale Systems, Inc pentru Novares se anexa II (R) anastomoza cardiace asista aparat. ATS medical va distribui aparatul in Statele Unite, Germania, Franta si Marea Britanie.
II, Incadrati anasto...

SUA trebuie sa implementeze Condom-Programe de distributie in inchisori pentru a Control raspandirea HIV, editorial Says

SUA trebuie sa implementeze Condom-Programe de distributie in inchisori pentru a Control raspandirea HIV, editorial Says SUA nu va controla raspandirea HIV pana cand se ia masuri mai ferme in inchisoare, in cazul in care sexul neprotejat si utilizarea drogurilor intravenoase sunt frecvente si prevalenta SIDA este de aproape cinci ori mai mare decat al populatiei in general, un editorial New York Times, spune. Primul pas de a lupta impotriva HIV este emulating prezervativ-programe de distributie care sunt angajati in...

EDAP TMS SA Adds de distributie globala a LMA StoneBreaker (TM) Sistem

EDAP TMS SA Adds de distributie globala a LMA StoneBreaker (TM) Sistem EDAP TMS SA (Nasdaq: EDAP), lider global in High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) tratamentul cancerului de prostata si de furnizor de dispozitive ESWL pentru tratamentul sau pietre urinare anunta astazi de distributie exclusiva a Urologie LMA Suisse SA sistem StoneBreaker in Malaezia Coreea si pe pietele interne. Acordul cu LMA, de asemenea, subventii EDAP de distributie la nivel mondial exclu...

Peak chirurgicale si Medtronic Announce acordul global de distributie pentru ureche, nas, gat si piata

Peak chirurgicale si Medtronic Announce acordul global de distributie pentru ureche, nas, gat si piata PEAK chirurgicale, Inc si Medtronic, Inc (NYSE: MDT) a anuntat astazi un acord care acorda chirurgicale, Tehnologii de afaceri, la Medtronic drepturi exclusive de distributie la nivel mondial si de comercializare a PlasmaBlade VARF ® TNA (amigdaliene si adenoid) tesut disectie dispozitiv pentru ureche, nas, si gatului (ORL) de piata.
Peaks acord cu Medtronic este un pas major in directia obiec...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.