Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pete albe pe dinti la copii


Fluorura Suplimente: un alt medicament Ineficienta Cu Efecte secundare nedorite

Fluorura Suplimente: un alt medicament Ineficienta Cu Efecte secundare nedorite
Exista dovezi slaba si inconsistenta ca utilizarea de suplimente de fluorura de previne cariilor dentare [cavitatile] in dinti primare, in functie de o analiza sistematica a suplimentului de fluorura de cercetare publicat in noiembrie 2008 Oficial al American Dental Association.
Autorii ar putea gasi un singur studiu, din China, care prezinta orice cavitatea fluorura de prevenire a-beneficiu pentru a dintilor primara si ca studiu a fost, probabil, partinitoare, cu o rata ridicata de retragere, scriu autorii.
Usoare pana la moderat fluoroza dentara (alb cu pete si / sau de dinti galben), este un supliment de fluorura efect semnificativ adverse, acestea raport.
Suplimente de fluor, desi un drog baza de prescriptie medicala, nu au fost niciodata FDA [Food and Drug Administration] testate pentru siguranta sau eficacitate, deoarece fluorura de sodiu a fost pe piata de pre-1938 inainte de a actelor cu putere de testare FDA au fost adoptate. (1)
In 2007, American Dental Association (ADA) a raportat pe site-ul sau ca suplimentele de fluorura a pune copiii sub sase ani si un risc semnificativ de dinti permanent decolorate, dar niciodata in comun faptul ca informatiile cu publicul american, pediatrii sau medici care inca mai prescrie suplimente de fluorura de la copii mici . (2)
Aceasta revizuire a confirmat ca, intr-fluorizata comunitati, utilizarea suplimentelor fluor in primele 6 ani de viata este asociata cu o crestere semnificativa a riscului de a dezvolta fluoroza dentara, scrie cercetatori Ismail & Bandekar si publicat pentru prima oara in Comunitate Stomatologie si orala Epidemiologie, februarie 1999, (3), dar postat pe site-ul ADAS iulie 2007.
Suplimente de fluorura cautat pentru a obtine un efect similar ca fluorura de aprovizionarea cu apa, atunci cand se credea ca fluorura ingerat redus cariilor dentare. Cu toate acestea, Centers for Disease Control acum rapoarte care fluoruri pretinsa efecte benefice sunt de actualitate (4). Inghitirea fluorura de numai expune pe copii sa fluoruri de efecte negative asupra sanatatii (http://www.FluorideAction.Net/health), cum ar fi fluoroza dentara.
Deci, nu exista nici un motiv bun pentru a inghiti fluorura prin intermediul sau suplimente alimentare cu apa, spune avocatul Paul Beeber, presedinte, statul New York Coalitia Opus Fluorizarile, Inc
Studii de link-ul fluoroza dentara la copii leziuni renale (5) si fracturi osoase (6).
In timp ce ingestie fluorura este proclamat un reductor semnificativ cavitate, nu exista nici o stiinta valabila pentru sustinerea ca, spune Beeber.
Pana la 48% din fluoroza scolii sportive pentru copii dentare, semnul exterior de toxicitate fluorura, in functie de Centers for Disease Control (CDC). (7)
In toamna 1999 Jurnalul de Sanatate Publica Stomatologie, cercetator dentare si fostul redactor-dentare Oficial Brian A. Burt, Ph.D., MPH, BDSc., Universitatea din Michigan profesor emerit, scrie:
Prin urmare, este ajuns la concluzia ca riscurile folosirii s...

Copii, Fii un inventator dentara! Dr. Sponsori proaspete In al patrulea rand anual Periuta de dinti Design Contest in onoarea National pentru copii din luna februarie a lui Dentara Luna

Copii, Fii un inventator dentara! Dr. Sponsori proaspete In al patrulea rand anual Periuta de dinti Design Contest in onoarea National pentru copii din luna februarie a lui Dentara Luna Imaginati-va o periuta de dinti atat de distractiv de mult pentru a folosi acest copiii ar fi spalat pe dinti lor, fara ca un memento singur de la mama sau tata. Dr. Fresh solicita doilea prin intermediul elevilor de clasa a cincea pe intreg teritoriul Statelor Unite de a vis de pana doar o astfel de periuta de dinti cu Be A concurs dentare Inventor - patrulea concurs anual de design periuta de dinti sarbatoreste National pentru Copii Dentara Luna aceasta februarie 2010. http://www.drfresh.com
Dr. Fresh, Buena Park, California, companie cu sediul cunoscuta pentru periute de dinti sale luminoase si sclipitori FireFly ™ care se aprind si flash pentru a incuraja aprofundata periere, este o provocare pentru copii de a veni cu copil final-periuta de dinti prietenos, una care nu este doar usor, dar distractiv de folosit.
Copii in doua, prin clasele cincea li se cere sa inventeze, proiectare, si prezinta un desen de periuta de dinti fantezia lor si sa explice de ce ei cred ca va apela la ceilalti copii.
Castigatorul primul premiu si un parinte sau tutore va primi o excursie la Buena Park, California, unde vor vizita sediul central dr. proaspete, precum si se bucura de o zi la Disneyland Resort din apropiere. Castigatorul va primi, de asemenea, un $ 500 US Economii Bond, in...

Pasta de dinti cu fluor Recomandari pentru utilizare la copii cu

Pasta de dinti cu fluor Recomandari pentru utilizare la copii cu Parintii ar trebui sa utilizeze pastele de dinti care contin fluorura, cu o concentratie minima de 1.000 de parti pe milion pentru a preveni aparitia cariilor dentare la copii lor, spune un nou raport. Prevenirea cariilor dentare poate ajuta la reducerea nevoii de ample si costisitoare tratamente dentare, inclusiv extractii.
Dar autorii, intr-un al doilea studiu conexe, sugereaza faptul ca pari...

Ultimele Mentinerea copii Analiza arata mai vulnerabili copii Not Yet Beneficiind de Imbunatatiri la servicii si Rezultate

Ultimele Mentinerea copii Analiza arata mai vulnerabili copii Not Yet Beneficiind de Imbunatatiri la servicii si Rezultate Multe s-au schimbat in peisajul a copiilor de servicii din anul precedent Salvgardarea copii raport in 2005. Ca urmare a imbunatatit aranjamente salvgardarea, majoritatea copiilor acum se simt in siguranta in casele lor si comunitati, precum si li se administreaza calitatea asistentei medicale si de sprijin de care au nevoie.
Dar unii copii si tineri, nu sunt inca destul de bine deservite de se...

'Pentru copii raport al unui somn "fiabil, Poate o masura valabila de somn pentru copii Obiceiuri

'Pentru copii raport al unui somn "fiabil, Poate o masura valabila de somn pentru copii Obiceiuri Raportul de copii de somn (CRSP), un auto-noua masura de raportul de copii modele de somn, igiena somnului, precum si tulburari de somn pentru scolara in varsta de copii, poate fi o auto de incredere si valide masura raportul de somn, igiena somnului, si tulburari de somn la copii cu opt pana la 12 ani, potrivit unui cercetare abstract, prezentate la SLEEP 2008, a 22-a Reuniune Anuala a Profession...

Invita UNICEF pentru primirea ajutorului pentru copii irakieni - 42 de milioane de dolari necesare pentru a satisface nevoile imediate de copii in Irak, Iordania si Siria

Invita UNICEF pentru primirea ajutorului pentru copii irakieni - 42 de milioane de dolari necesare pentru a satisface nevoile imediate de copii in Irak, Iordania si Siria Conditii pentru copii irakieni afectate de violenta si de deplasare au ajuns la un punct critic, UNICEF, a declarat astazi. Copii organizatie cere 42 milioane dolari pentru a oferi ajutor in urmatoarele sase luni pentru copii in Irak, precum si cei care au fugit impreuna cu familiile lor catre tarile vecine Iordania si Siria.
Vezi Raportul complet: nevoile imediate de copii irakieni in Irak si ...

Sanatate Orala Imbunatatirea pentru cei mai multi americani, dar dinti Decay Printre Prescolari copii in crestere

Sanatate Orala Imbunatatirea pentru cei mai multi americani, dar dinti Decay Printre Prescolari copii in crestere Americanii de toate varstele sa continue sa experienta imbunatatirea sanatatii lor pe cale orala. Cu toate acestea, cariilor dentare in primare (pentru copii) dintilor a crescut in randul copiilor de varste cuprinse intre 2 si 5 ani, potrivit unui raport publicat astazi de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC).
Pe baza datelor de la CDCs Centrul National de Statistica Sanitara...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.