Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Piele ingrosata


Care sunt bataturi Si Calluses? Ce Cauzele bataturi Si Calluses?

Care sunt bataturi Si Calluses? Ce Cauzele bataturi Si Calluses?
Un callus, sau de cruzime, este o sectiune de piele, care a devenit calita si groasa, ca urmare a frecare, presiune sau iritatii. In cazul in care frecare (frecare) este excesiv, vezicule va forma, mai degraba decat calluses. Calluses pe picioarele sunt cel mai des cauzate de mers pe jos frecvente. In general, calluses nu sunt daunatoare, dar poate duce ocazional la infectii sau ulceratii ale pielii.
Un porumb, clavus (plural: clavi) este un calus special in forma de piele moarte. De obicei, pe forme fara par si neteda (fara peri) pielea suprafete, in special intre degetele de la picioare sau de degete.
Bataturi calluses si, in general, sub forma de piele atunci cand incearca sa protejeze o suprafata de baza de la un prejudiciu, presiune sau frecare. Ele nu sunt de obicei dureroase, dar poate deveni in gat, daca acestea cresc.
Bataturi si calluses afecteaza femeile mai frecvent decat barbatii, cat si oameni care poarta pantofi de rea-montaj, persoanelor cu picioare transpirate, si cei care trebuie sa stati in picioare pentru perioade lungi de timp in fiecare zi. Bataturi si calluses sunt, de asemenea, mai frecvent in randul persoanelor cu probleme de picior, cum ar fi degetele de la picioare ciocan sau bunions.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: batatura este A circumscrise ingrosarea stratului de keratina a epidermei, ca urmare a frecare repetate sau de presiune intermitent.
Un porumb este o hiperkeratoza moi sau tari din exclusiva a piciorului uman secundar la frecare si presiune. O porumb va fi cel mai dezvolta de obicei in partea de sus si partea laterala a picioarelor - in interiorul acestuia pot fi fie moale sau tare. Bataturi hard disk sunt comune, ele tind sa fie mici si apar in domenii de firma, piele tare - zone de piele ingrosata sau calluses. Domenii Ciolanos a piciorului sunt site-uri favorite pentru bataturi greu. Bataturi Soft tind sa fie de culoare albicioasa, si au o textura cauciucata - ei apar mai frecvent intre degetele de la picioare (zonele umede si a pielii transpirate).
Calluses sunt galbui sau pal, culoare; se simt plin de cocoloase la atingere. Cu toate acestea, dupa cum pielea este suficient de gros ar putea fi mai putin sensibile la atingere, comparativ cu pielea din jurul acesteia. Calluses sunt adesea mai mari si mai larga decat bataturi, si nu au definit astfel de marje (margini). Calluses apar frecvent in cazul in care pielea frecvent freaca impotriva ceva, cum ar fi un os, unele element de incaltaminte, sau de la sol. Acestea pun de obicei sub forma de peste zona osoase chiar sub degetele de la picioare - zone ale pielii, care sa tina de persoane in greutate, atunci cand sunt de mers pe jos.
Desi sunt mai putin frecvente complicatii, persoanele cu diabet zaharat sau alte conditii care afecteaza circulatia la picioarele lor, sunt mai sensibile. Care sunt semnele si simptomele de bataturi si calluses? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, , cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Pacientii spun ca de multe ori simt ca si cum, daca acestea sunt de mers pe jos pe pietre. Urmatoarele semne sau simptome pot indica prezenta bataturi sau calluses: un cucui ridicat, care este calit Un gros si aspre zona de piele cu fulgii si uscate de piele cu fulgii si dureri de ceara pielea sub Tandrete piele sub Oamenii din piele, uneori, din greseala utilizarea termenilor bataturi si calluses alternativ - dar acestea nu sunt la fel:
Bataturi comparativ cu bataturi calluses sunt mai mici decat calluses bataturi in general (nu intotdeauna) au o bataturi greu centru au un centru de greu inconjurat de bataturi inflamarea pielii apar de obicei in non-parti greutate purtand de piele (nu intotdeauna) bataturi pot fi dureroase atunci cand sunt presate Calluses in general, nu Calluses dureroase sunt de obicei mai mari decat bataturi, si variaza in Calluses forma, in general, dezvolta pe talpi, mai ales sub tocuri sau bile, pe palme si, de asemenea, pe genunchi. Daca un calus porumb sau devine foarte inflamate sau dureroase, bolnavul ar trebui sa ceara sfatul medicului. Pacientii cu circulatie sarace, cum ar fi cele cu diabet zaharat, ar trebui sa vorbeasca cu medicii lor, inainte de sine tratarea bataturi si calluses. Care sunt factorii de risc pentru bataturi si calluses? Un factor de risc este ceva care creste probabilitatea de a dezvolta o conditie sau o boala. De exemplu, obezitatea creste semnificativ riscul de aparitie a diabetului zaharat de tip 2. De aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet zaharat de tip 2. Urmatorii factori de risc sunt legate de o incidenta mai mare a bataturi si calluses: Bunions, probleme hammertoe si alte picior si deformari - o inflamatie la picior este un anormal, bump osoase care se dezvolta in comun de la baza degetului mare. Un hammertoe este atunci cand un tep devine buclat sus ca o gheara.
Frecare excesiva o parte - oamenii care folosesc unelte manuale, fara manusi au un risc mai mare de a dezvolta calluses.
Limita de varsta - persoanele in varsta au tesut mai putin grase in pielea lor, care poate duce la padding mai putin si un risc mai mare de a dezvolta calluses, in special pe minge de febra lor. Care sunt cauzele de bataturi si calluses? Orice lucru care duce la niveluri mai ridicate de presiune sau frecare pe piele poate cauza bataturi sau calluses sa se dezvolte....

Noul studiu sugereaza Cauza debilitante cutanate Stare

Noul studiu sugereaza Cauza debilitante cutanate Stare Constatarile Nou de la cercetatorii de la Wake Forest University Baptist Medical Center si colegii sai sugereaza de ce unele persoane cu insuficienta renala pot dezvolta o inasprire rare si umflarea pielii si alte organe, inclusiv plamanii si inima.
Raportarea in numarul din octombrie al Jurnalului American de Dermatopatologie, autorii sugereaza o posibila explicatie pentru ce unii pacienti cu dializa renala, care sunt injectate cu un agent de contrast in timpul unei imagistica prin rezonanta magnetica (IRM) a dezvolta fibroza sistemica nefrogena (FSN).
US Food and Drug Administration acum a cere un avertisment cu privire la riscul potential de pe etichetele produselor. FSN duce la piele ingrosata, brute sau greu de obicei, pe brate, picioare sau trunchi. In unele cazuri, la nivelul membrelor poate deveni dificil sau chiar imposibil sa se mute.
Din cauza acestui sindrom a fost neclare, a spus David C. Sane, MD, cercetator stiintific principal la proiect. Cercetarile noastre sugereaza atat o cauza potential si posibilitatea de a impiedica sau tratarea FSN.
Sane a spus constatarea ca o enzima cunoscut ca transglutaminase-2 (TG2) pot fi implicate este primul care a sugerat cum expunerea la agenti de contrast poate duce la FSN.
Nu a fost cunoscut ce cauzeaza FSN-ului, ci un factor de risc este de expunerea la gadoliniu, un agent injectate in vene pacienti in timpul unor proceduri IRM pentru a imbunatati vizibilitatea organelor interne in timpul testului. Conditie este relativ rare, are loc in circa 2 la suta la 4 la suta dintre pacientii cu dializa renala care sunt expusi la gadoliniu.
Cercetatorii au testat ipoteza ca TG2 pot fi implicate in raspunsul. Enzima este gasit tot organismul si este implicat in coagularea sangelui si vindecarea ranilor. Ei emis ipoteza ca gadoliniu poate activa enzime si FSN cauza.
Grupul obtinute biopsii de piele de la cinci persoane cu FSN si trei oameni sanatosi. Toti pacient...

FDA aproba Nou de droguri Pentru a trata psoriazisul

FDA aproba Nou de droguri Pentru a trata psoriazisul US Food and Drug Administration a aprobat Stelara (ustekinumab), un produs biologic pentru adultii care au un moderata pana la forme severe de psoriazis.
Psoriazis Placa este o tulburare a sistemului imunitar care duce la supraproductie rapida a celulelor pielii. Aproximativ 6 milioane de persoane din Statele Unite au psoriazis placi, care se caracterizeaza prin patch-uri ingrosata de inflamate...

Ce este Scleroderma? Scleroderma Care este cauza?

Ce este Scleroderma? Scleroderma Care este cauza? Scleroderma se refera la un grup de rare, boli cronice autoimune, in care pielea si tesuturile conjunctive strangeti si intari, este o boala progresiva. Piele si tesuturile conjunctive sunt fibre care alcatuiesc cadrul care accepta organism.
Desi scleroderma pot rula in familii, ea apare adesea la pacientii fara nici un istoric familial de boala. Genele legate de sclerodermie nu au fost identif...

Psoriazis: mai mult de Skin Deep

Psoriazis: mai mult de Skin Deep Psoriazisul este o boala cronica a sistemului imunitar care afecteaza pielea. Un numar de 7.5 milioane de americani sufera de psoriazis, in functie de National Institutes of Health. Spre deosebire de alte boli ale sistemului imunitar, care afecteaza femeile mai des decat barbatii, psoriazis apare aproximativ in mod egal la barbati si femei.
Psoriazisul nu este contagios si nu poate fi raspandi ...

Ce este un cui fungice de infectare? Ce Cauzele de unghii infectii ciuperca?

Ce este un cui fungice de infectare? Ce Cauzele de unghii infectii ciuperca? De asemenea, cunoscut ca onychomycosis si Tinea unguium, Cuie infectii fungice sunt cele mai comune boli ale unghiilor, care constituie aproximativ 50% din anomalii ale unghiilor. Atat unghiile si unghiile sunt susceptibili la infectie, care de obicei se manifesta ca decolorarea si ingrosarea unghiilor si margini prabuseste. Conditia cel mai frecvent apare la unghiile.
Intre sase si opt la suta...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.