Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pierderea echilibrului cauze


Ce este boala Meniere? Ce Cauzele Meniere boala?

Ce este boala Meniere? Ce Cauzele Meniere boala?
Menieres bolii (Ménières bolii) este o conditie cu vertij, tinitus (de apel, zumzet, zgomote in urechi) si surditate progresiva. Menieres boala este cauzata de o disfunctie a SAC endolymphatic (semi-canale circulare) in urechea interna -, de asemenea, cunoscut sub numele de labirint. Labirint este un sistem de lichid mici-umplut canalele care transmit semnale de sunet si echilibru la creier. Aceasta este o boala imprevizibila, care necesita diferite tipuri de tratament.
Acesta este estimat la aproximativ 1 din fiecare 1000 de oameni sufera de boli Menieres. Boala se poate dezvolta la orice varsta, dar mai frecvent atunci cand face acest lucru in care pacientul este cu varsta cuprinsa intre 40 si 60.
Potrivit Institutului National de surditate si alte tulburari de comunicare de aproximativ 615,000 de americani in SUA au boala.
Boala este numit dupa Prosper Meniere (1799-1862), un medic francez, primul care a raportat ca a fost cauzat de vertij Tulburari ale urechii interne intr-un articol publicat in 1861. Care sunt semne si simptome ale bolii Menieres? Simptomele variaza de la persoana la -persoana. Simptomele pot sa apara brusc, si frecventa si durata lor difera. Un simptom este ceva pacientul simte sau detecteaza, cum ar fi ameteli, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medic, poate observa, cum ar fi o eruptie cutanata.
Principiul Simptomele includ: vertij - de obicei cele mai izbitoare Menieres simptom bolii, care include:
Un sentiment ca esti filare, chiar si atunci cand sunt in stationare. Ameteli Greata Varsaturi batai de inima neregulate (palpitatii) Transpiratii
Un episod de vertij poate dura de la cateva minute la un numar de ore. Asa cum este dificil sa se prevada, atunci cand un atac de vertij pot sa apara, pacientii ar trebui sa aiba la indemana medicamentele lor de vertij, in orice moment. Vertijul poate interfera cu de conducere, care functioneaza utilaje grele, alpinism scari / schele, si inotul.
Tinitus - tu sens zgomot sau de apel, zumzet, hohotitor, fluierind sau fluierat in ureche, care sunt generate din interiorul corpului dumneavoastra. Vei fi mai constient de acest lucru, fie in timpul ori linistita sau atunci cand sunteti obosit.
Pierderea auzului - pierderea auzului poate fluctua, mai ales de timpuriu in cursul bolii. Pacientul poate fi, de asemenea, deosebit de sensibil la sunete puternice. In cele din urma, cei mai multi oameni experienta un anumit grad de pierdere pe termen lung auzului. Trei etape de Menieres boala timpuriu stadiu - episoade brusca si imprevizibila de vertij. De multe ori, pacientul va experienta greata, ameteli si varsaturi in timpul episoadelor. Un episod poate dura de la aproximativ 20 de minute pentru un plin 24 de ore. In timpul episoadelor vor exista unele pierderea auzului, care revine la normal dupa ce este de peste. Urechea se pot simti inconfortabil si blocat, cu un sentiment de plenitudine sau presiune (plinatatea fonetica). Tinitus este, de asemenea comune.
Orientul Mijlociu etapa - episoade de vertij continua, dar de obicei sunt mai putin severe. Tinitus si pierderea auzului, pe de alta parte, se agraveaza. Unii pacienti in timpul acest stadiu, se pot confrunta perioade de remisiune completa - doar simptome dispar si par sa fi pierdut pentru totdeauna. Aceste perioade de remisie poate dura mai multe luni.
Stadiu avansat - episoade de vertij devenit chiar mai putin frecvente, iar in unele cazuri mai intoarce niciodata. Balanta probleme, totusi, sa continue. Pacientii vor simti instabila, mai ales atunci cand este intuneric si le-au mai putin de intrare vizuale pentru a ajuta la mentinerea echilibrului. Audiere si tinitus de obicei obtine progresiv mai rau. Urmatoarele simptome sunt, de asemenea, posibil (cunoscut sub numele de simptome secundare), anxietate, stres, depresie - din cauza Menieres imprevizibilitate boli multi pacienti devin, anxietate, depresie si a subliniat. Boala poate avea un impact negativ asupra persoanelor care sufera de munca, mai ales daca au de a urca scari sau de a folosi utilaje. In ceea ce urma sedintei devine treptat mai rau pacientului pot considera ca este mai dificil sa interactioneze cu alti oameni.
Unii oameni nu pot conduce, in continuare limitarea independentei lor, perspectivele de locuri de munca, libertatea si accesul la contacte sociale. Este important pentru pacientii care au experienta de stres, anxietate si / sau depresie sa-i spuneti medicului lor. Care sunt cauzele bolii Menieres? Expertii cred ca boala este cauzata de o anomalie in compozitia si / sau de cantitatea de lichid in urechea interna. Cu toate acestea, ei nu stiu ce factori cauza acestor modificari interioare-ureche.
In urechea interna exista un grup de pasaje conectate si cavitatile - un labirint. Partea exterioara a urechii interne este in cazul in care in labirintul osos este. In interior exista o structura moale cu membrana (labirint membranoasa), care este o versiune mai mica a labirint osos cu o forma similara.
Labirint membranoasa contine endolymph - un lichid. Labirint membranoasa are parul-ca senzori care raspund la fluide de circulatie. Senzorii de a crea impulsurile nervoase care calatoresc in creier. Diferitele parti ale urechii interne sunt implicate activ in diverse tipuri de perceptia senzoriala: capacitatea noastra de a detecta miscarile noastre proprii de accelerare in orice directie provine de la senzori intr-o portiune a membranei in vestibul (centrul sectiunea din labirint).
Trei bucle (canale semicirculare), filiala decolat de la o parte din vestibul. Senzori in canale semicirculare ne ajuta sa mentinem echilibrul; simt propria noastra de miscare de rotatie.
Pe de cealalta parte a vestibul este cochlea (o structura in forma de melc) - aceasta este parte a sedintei urechea interna. Oase in urechea medie vibreze si sa creeze valuri in lichidul urechea interna - senzori, in cochlea interpreta aceste valuri si transpunerea acestora in impulsuri, care sunt trimise la creier. Pentru toate senzori in urechea interna sa functioneze corect, lichidul trebuie sa fie la presiunea dreapta, volumul si compozitia chimica. Anumiti factori prezenti in boala Menieres modifica proprietatile fluidelor urechea interna, care provoaca simptome boli.
Menieres, foarte rar, boala afecteaza ambele urechi. Cum este diagnosticata boala Menieres? Din pacate, nici un singur test exista pentru un diagnostic rapid boala Menieres. GP (medic generalist, medic primar de ingrijire) va interviu si sa examineze pacientului, a intreba despre istoria lor medicale si de familie, si ia in considerare semnele si simptomele.
Medicul va pune intrebari cu privire la: cat de severa simptomele sunt Cat de des apar simptome Ce medicamente pacientul a fost luand in probleme de ureche trecute pacientilor starii generale de sanatate pacienti cu antecedente de boli infectioase sau alergii Orice istoric familial de probleme de urechea interna Toate cele trei simptome primare trebuie sa fi prezent pentru un diagnostic de boala Menieres pentru a fi posibila: vertij - doua sau mai multe episoade, cel putin 20 de minute, intr-un singur atac.
Tinitus si / sau de plenitudine fonetica.
Pierderea auzului - pacientul ar trebui sa fie mentionata la un ORL (ureche nasului si gatului), specialist pentru a determina gradul de pierdere a auzului inainte de diagnostic poate fi stabilita. Alte boli mai multe conditii au simptome similare, ceea ce face mai greu pentru a diagnostica Menieres bolii, inclusiv infectii ale urechii si unele migrene. De obicei, diagnosticul este stabilit dupa ce a trecut ceva timp si un model de atacuri recurente se dezvolta si se observa.
Stabilirea gradul de pierdere a auzului audiograma - acest examen determina gradul de pierdere a auzului cauzate de boala. O audiometru produce sunete de diferite de intensitate si de smoala. Pacientul asculta cu casti si indica momentul in care acesta aude un sunet, sau atunci cand un sunet nu mai este prezent.
Testul functioneaza numai in cazul in care pacientul a sedintei normale intr-o ureche - specialist poate face apoi o comparatie. O audiograma nu poate fi atat de eficienta in timpul stadiu incipient, deoarece pierderea auzului este de obicei, temporara.
Testul poate determina, de asemenea, daca problema auzului este in urechea interna sau nervoase care conecteaza urechea interna la nivelul creierului (nervul auditiv). Sold de evaluare - Multe persoane cu boli Menieres au un anumit grad de probleme de echilibru in curs de desfasurare, chiar si in cazul lor de sens de echilibru pare sa revina la normal intre episoadele de vertij. Electronystagmography (ENG) - aceasta evalueaza miscarea ochilor pentru a evalua functia de echilibru. Muschii care controleaza miscarea ochilor sunt legate pentru a echilibra legate de senzori in urechea interna - este acest link care permite oamenilor de a transforma capul lor, in timp ce ochii lor, concentrandu-se in mod constant pe un singur punct.
Electrozii sunt plasate pe piele in apropierea ochilor si pe pacienti frunte. Apa calda si rece sau de aer este introdus in canalul urechii. Miscarile ochilor involuntar in raspuns la aceasta simulare sunt masurate. Anomalii poate indica o problema de interior ureche.
Rotary-testare scaun - acest test, de asemenea, masuri de circulatie interioara ureche, prin evaluarea de circulatie ochi. De obicei, este mai bine tolerat decat ENG. Pacientul sta intr-un scaun intr-un mic, stand intuneric. Electrozii sunt plasate in apropierea ochilor si un computer-ghidat scaun se roteste usor inainte si inapoi, la diverse viteze. Miscarea stimuleaza sistemul interior echilibrul si nistagmus cauzele miscarilor (ochilor), care sunt inregistrate de catre un calculator si monitorizat cu un a...

Ce este Monoxid de carbon intoxicatii? Ce Cauzele Monoxid de carbon intoxicatii?

Ce este Monoxid de carbon intoxicatii? Ce Cauzele Monoxid de carbon intoxicatii? Monoxidul de carbon nu are nici un miros sau gust; este vorba de un produs secundar de ardere. Oamenii si alte animale, cu plamani nu se poate spune atunci cand acestea sunt respiratie a monoxidului de carbon. Monoxidul de carbon intra in competitie cu oxigen pentru site-uri obligatorii pentru hemoglobina. Hemoglobinei este molecula in celulele rosii din sange care transporta oxigenul de la plamani nostru de a tesuturilor pe tot corpul nostru, si se intoarce de dioxid de carbon din tesuturi.
Se leaga de monoxid de carbon, pentru a hemoglobinei, cu o afinitate de legare de peste 200 de ori mai mare decat cea de oxigen. Cu alte cuvinte, dioxidul de carbon este mult mai buna la obtinerea in hemoglobinei ca oxigenul este. In cazul in care de oxigen nu se poate ajunge in hemoglobinei pentru ca acest spatiu este ocupat cu monoxid de carbon, apoi parti ale corpului nostru (tesuturi) va fi infometata de oxigen si a muri. Corpurile noastre nu au nici o utilizare pentru monoxidul de carbon, atunci cand ne respira in, ea priveaza sangele nostru de oxigen.
Potrivit CDC (Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor), cel putin 200 de oameni mor in fiecare an in SUA de intoxicatii cu monoxid de carbon. Vitas Gerulaitis, stele de tenis, a murit de intoxicatie cu monoxid de carbon atunci cand cabana sa din Long Island, SUA, a fost umplut cu monoxid de carbon, ca urmare a unui defect de incalzire bazin de inot in 1994.
Nu este neobisnuit ca o persoana sa prezentati simptome de monoxid de carbon, dar nu trebuie sa fie constienti de baza simptomelor lor, care initial ar putea fi nespecifice.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, otravire monoxid de carbon este un potential letal intoxicatie acuta sau cronica, cauzate de inhalarea de gaze cu monoxid de carbon, care are o afinitate 210 de ori ca, de oxigen pentru obligatoriu cu hemoglobina (carboxyhemoglobinemia) si, astfel, interfereaza cu transportul de oxigen si dioxid de carbon de sange. Care sunt simptomele de intoxicatie cu monoxid de carbon? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva altor oameni, cum ar fi un medic, poate detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Stop utilizand toate aparate cu gaz Daca suspectati de otravire de CO
Simptome asemanatoare gripei, dar fara o temperatura, este un semn de intoxicatie cu monoxid de carbon este posibil, mai ales in cazul in care mai multe persoane, in cota de aceeasi cladire aceste simptome. In astfel de cazuri (atunci cand oamenii au mai multe simptome) toate gatit si aparatele de incalzire ar trebui sa fie oprit, toate ferestrele deschise, precum si autoritatile locale de gaze de siguranta notificat.
Expunerea mai lung Somebodys la gaz CO (monoxid de carbon) este, simptome mai severe, va deveni.
Semne sau simptome pot include: pierderea echilibrului probleme de vedere probleme de memorie in cele din urma pierderea constientei. Aceste simptome pot sa apara in cateva ore, foarte putine de expunere initiale. Simptomele pot aparea, de asemenea, mai tarziu, chiar luni de la inhalarea de gaz CO, si pot include: probleme de memorie Confuzie dificultati de coordonare Daca pacientul prezinta simptome usoare sansele de a face o recuperare completa sunt extrem de bune. Cu toate acestea, o proportie semnificativa de oameni cu intoxicatii grave de gaz CO au probleme pe termen lung, care pot include prejudicii ulterioare inima.
Urmatoarele persoane sau animale pot experienta de CO probleme de gaze cu intoxicatii mai rapid decat altele: Pacientii cu probleme existente Pacientii cu afectiuni cardiace existente Babies respiratie si copiilor mici mame gravide Animale de companie In cazul in care un animal de companie de familie brusc devine bolnav sau moare pe neasteptate si moartea nu pot fi legate de ceva, cum ar fi de varsta sau de o conditie de existenta proprietarii trebuie sa incerce sa excluda otravire de CO ca fiind una dintre cauzele posibile. Care sunt cauzele de intoxicatie cu monoxid de carbon? aparate de uz casnic, cum ar fi incendiile de gaz, cazane, sisteme de incalzire centrala, Incalzitoare de apa , masini de gatit si incendiile deschis, care utilizeaza gaze naturale, petrol, carbune si lemn pot fi posibile surse de gaz CO in cazul in care combustibilul nu arde complet. In cazul in care aparatele de uz casnic sunt bine intretinute si utilizate in conditii de siguranta acestea ar trebui sa produca cantitati neglijabile de gaz CO. Mai vechi aparat, mai putin frecvent este deservita, mai mare sansa este ca un nivel m...

Ce este un accident vascular cerebral? Care este cauza un accident vascular cerebral?

Ce este un accident vascular cerebral? Care este cauza un accident vascular cerebral? Un accident vascular cerebral este o afectiune in cazul in care un cheag de sange sau de artera rupte sau de vas de sange intrerupe fluxul de sange intr-o zona a creierului. O lipsa de oxigen si glucoza (zahar) care curge la creier conduce la moartea celulelor creierului si leziuni cerebrale, de multe ori rezultand intr-o depreciere, in exprimare, de circulatie, si memorie.
Cele doua tipuri pri...

Comunitatea Institutul National de Tulburari Neurologice si accident vascular cerebral Announces efortul de a promova Accident vascular cerebral de sensibilizare in hispanica

Comunitatea Institutul National de Tulburari Neurologice si accident vascular cerebral Announces efortul de a promova Accident vascular cerebral de sensibilizare in hispanica Institutul National de Tulburari neurologice si accident vascular cerebral (NINDS), o componenta a National Institutes of Health (NIH), a anuntat lansarea unui nou program de educatie comunitara, care largeste institutii de invatamant accident vascular cerebral national de campanie Know Accident vascular cerebral. Know Semne. A actiona in timp. sa promoveze sensibilizarea accident vascular cerebra...

Ce este Vertigo? Care este cauza Vertigo?

Ce este Vertigo? Care este cauza Vertigo? Vertijul este o senzatie ca totul se invarte in jurul tau sau in miscare, care de obicei este cauzata de o problema in urechea interna, dar poate fi, de asemenea, cauzate de probleme de vedere. Persoanele cu vertij de obicei simt lucrurile sunt in miscare, atunci cand sunt complet inca in picioare si totul in jurul lor este inca.
Vertigo medical este diferit de ameteli, ameteala, si de instabil...

Campanie noua Afiseaza tragica Consecinte ale fumatului Pentru One Family

Campanie noua Afiseaza tragica Consecinte ale fumatului Pentru One Family O noua campanie hard-hitting care arata impactul emotional al bolilor legate de fumat, a fost lansat astazi de Sanatate Publica ministru Caroline Flint.
Campania incarcatura emotionala dispune de un pacient cu cancer pulmonar terminal care si-a ales deja parcela unde va fi ingropat. Patruzeci si trei ani vechi Trudi Endersby, impreuna cu doua fiice ale sale, Kia (11) si Kirsti (20) reprezinta m...

"Health Professionals trebuie sa contribuie la restabilirea echilibrului Pentru populatiilor indigene

"Health Professionals trebuie sa contribuie la restabilirea echilibrului Pentru populatiilor indigene Serviciile de sanatate trebuie sa joace un roll-cheie ai ajuta pe oameni indigene restabili un sentiment de echilibru in viata lor, in conformitate cu un editorial publicat in 18 mai indigene de sanatate al revistei medicale din Australia.
In editorial, Dr. Tamara Mackean, presedinte al australian Medicilor indigene de asociere, sustine ca profesionistii din domeniul sanatatii trebuie sa intele...

Pastrarea echilibrului intre Ecosistemelor Sanatate Si economia noastra pentru pescuit marin

Pastrarea echilibrului intre Ecosistemelor Sanatate Si economia noastra pentru pescuit marin Un nou raport, publicat recent de conservare marina Alliance (MCA) intitulata Sea Change: ecologice Progresele inregistrate in SUA pescuitului Management, spune cheia succesului in care se deplaseaza spre gestionare a resurselor piscicole ecosistemul nostru marin este de a construi pe programele existente, in mod deliberat si a crescut cu cercetarea stiintifica necesara pentru a sprijini deciziile...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.