Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pierderea mirosului tratament


Studiul examineaza Tratamentul pentru olfactiv pierderea dupa Infectii virale

Studiul examineaza Tratamentul pentru olfactiv pierderea dupa Infectii virale
Tratamentul cu un medicament glucocorticoid, fie singur, fie in asociere cu ginkgo biloba, pare a imbunatati in mod semnificativ simtul mirosului la persoanele cu pierderi anterioare olfactiv din cauza infectii ale cailor respiratorii, potrivit unui raport, in numarul din octombrie al Arhivelor ORL-Head & Neck Chirurgie, unul dintre JAMA / Archives reviste.
Olfactiv pierderea [pierdere de simtul mirosului] este comuna si pot fi cauzate de trauma cap, inflamatia cronica sinonasal si infectii virale ale nasului, potrivit informatiilor de fundal in articol. In special, pierderea postviral olfactiv este o boala complicata, scriu autorii. Ale cailor respiratorii superioare infectii virale sunt frecvente si pot fi cauzate de virusi numeroase, cum ar fi rhinovirus, virusurile gripale, virusi parainfluenza si respirator sincitial virusi. Cu toate acestea, ceea ce duce la pierderea virusuri postviral olfactive nu este cunoscut, precum si care este susceptibil de a deteriora olfactiv dupa rece comune. Prin urmare, tulburari olfactiv nu este in mod clar inteles, de luare de tratament pentru starea dificile.
Beom Seok Seo, MD, de la Seoul National University Colegiul de Medicina, Seoul National University Hospital Bundang, Seongnam, Coreea de Sud, si colegii sai au studiat 71 de pacienti (varsta medie de 53) care au fost diagnosticat ca avand pierderea postviral olfactiv din iulie 2007 pana in iunie 2008.
Pacientii fost supuse testelor functiei olfactive, inclusiv un test de butanol prag (BTT), care a examinat pacientii capacitatea de a diferentia n-butanol din ulei mineral cu concentratii de peste 13 schimbarea nivelurile prin fiecare nara, si trans-testul mirosul culturale de identificare (CCSIT), care examinate de identificare miros, atat prin nari pentru fiecare pacient. Follow-up teste au fost efectuate patru saptamani mai tarziu. Anosmie [lipsa simtului olfactiv] a fost definita ca nivelurile de concentratie de zero la trei, hiposmie severa [redus sensibilitate la mirosuri], astfel cum patru nivele de la cinci, hiposmie moderata ca nivelurile de sase la opt, hiposmie usoara ca nivelurile de noua la 10 si normosmia [ un sentiment normal al mirosului] ca nivelurile de 11 - 12, autorii nota. In plus, participantii au fost repartizati aleatoriu sa doua grupuri de tratament: 28 de pacienti au fost tratati cu prednisolon steroizi timp de doua saptamani si 43 au fost tratati cu prednisolon timp de doua saptamani plus ginkgo biloba timp de patru saptamani. Toti participantii, de asemenea, utilizat mometasona [un steroid utilizate pentru a calma inflamatiei] spray nazal, de doua ori pe zi, timp de patru saptamani.
Pe baza rezultatelor BTT, 17 pacienti (24 la suta) au avut anosmie, 25 de pacienti (35 la suta) a avut hiposmie severa, 23 de pacienti (32 la suta) a avut hiposmie moderata, 5 pacienti (7 la suta) a avut hiposmie usoara si un pacient a avut normosmia, scriu autorii. Nu a fost n...

Tratamentul cu Teofilina Imbunatateste Miroase functioneze in cazul in Biochimie este inculpat

Tratamentul cu Teofilina Imbunatateste Miroase functioneze in cazul in Biochimie este inculpat In ciuda faptului ca milioane de americani se crede ca au pierdut simtul mirosului (hiposmie), nu exista o metoda eficienta pentru a trata multe dintre aceste persoane. Aceasta se datoreaza in parte faptului ca cauze de pierdere a mirosului sunt variate si complexe, variind de la alergii cronice, infectii virale, ranire a capului, sau nici un motiv aparent, la toate. Unele sapte la suta dintre americani si-au pierdut simtul mirosului si cu ea capacitatea lor de a se bucura de aroma de flori, alimente si bauturi. Pentru persoane fizice ale caror miros se refera la pierderea de biochimie a doua proteine comune, exista niste vesti bune. O echipa de cercetatori a constatat ca un medicament folosit mult timp in urma pentru a ajuta la astmaticii pot beneficia de unele cu pierderi miros.
Studiu
Rezultatele sunt continute intr-un studiu intitulat tratament eficient al mirosului Pierdere Cu teofilina. Acesta a fost realizat de Robert I. Henkin, Irina Velicu si Loren Schmidt tot de la Clinica de gust si miros, Centrul pentru moleculara Nutritional Tulburari senzoriale, Washington, DC. Dr. Henkin va prezenta concluziile sale echipe, la reuniunea anuala a 121 Fiziologice Societatii Americane, o parte din Biologie Experimentala 2008 de conferinte stiintifice.
Un total de 369 persoane au fost inrolati in studiu. Din total, 314 au avut pierderi miros si 55 nu a; 169 erau de sex feminin si 145 au fost barbati. Participantii au fost 53 ani varsta de ± 1 an. Pierderea Miroase a fost masurata utilizand procedurile standard de testare pentru a determina tipul, gradul si caracterul de pierdere a mirosului. Acestea au inclus functia obiectiv mirosului (psihofizic) si subiective (evaluare cantitativa a pierderii miros) metode. Masurile de sange si functia miros au fost evaluate in mod regulat pe tot parcursul studiului.
Cercetatorii au descoperit anterior ca a scazut nivel din doua proteine - AMP ciclic (cAMP) si GMP ciclic (GMPc) - in mucusul nazal inhibat cresterea si dezvoltarea celulelor receptorilor olfactivi si, astfel, cauzat pierderea miros. Din acest motiv, pacientii au consumat 200, 400 sau 600 mg de teofilina (corelate cu nivelurile de sange) pentru o perioada de 2-6 luni.
Teofilina de droguri este un inhibitor al fosfodiesterazei generalizat. Medicii au stabilit ca de droguri este un inhibitor generalizata ceea ce inseamna ca provoaca anumite produse chimice cum ar fi de tabara si GMPc sa creasca. Astfel, mai ridicate niveluri de tabara mai mare capacitatea de a mirosi. Acest lucru este ad...

Societatea Alzheimer comentariu cu privire la ultimele Studiu de legaturi intre Pierdere de miros si de Alzheimer

Societatea Alzheimer comentariu cu privire la ultimele Studiu de legaturi intre Pierdere de miros si de Alzheimer Noi de cercetare, care urmeaza sa fie publicate in Journal of Neuroscience la 13 ianuarie, link-uri o pierdere a mirosului cu acumularea de proteine amiloid, o trasatura emblematica a bolii Alzheimer.
Noi de cercetare, care urmeaza sa fie publicate in Journal of Neuroscience la 13 ianuarie, link-uri o pierdere a mirosului cu acumularea de proteine amiloid, o trasatura emblematica a bolii Alzhei...

Clinica Mayo de cercetare arata comune de ciuperci si propagat in aer provoca cronice nas infundat

Clinica Mayo de cercetare arata comune de ciuperci si propagat in aer provoca cronice nas infundat O echipa condusa de cercetatori Clinica Mayo a stabilit ca mai mult de-raspunsuri imun la ciuperci aer ar putea provoca nasul infundat si inflamatia cailor respiratorii in randul persoanelor care sufera de rhinosinusitis cronice. Aceste descoperiri ar putea duce o zi la un nou, mai lung-tratament de durata.
Timpului sau de a recunoaste exista o mai mare sensibilitate la ciuperci si propagat in ...

Spre o mai buna intelegere de gust si miros deficiente

Spre o mai buna intelegere de gust si miros deficiente O echipa de cercetatori de la Monell Chemical Senses Center si Jefferson Medical College a fost atribuit un 7.7 milioane dolari, de cinci ani de finantare de catre Institutul National de surditate si alte comunicare Tulburari (NIDCD) de a studia modul in care inflamatia afecteaza simturile noastre de gust si miros.
Inflamatie rol joaca in procese biologice de baza este de o importanta tot mai m...

Noua abordare Pentru a Amanarea Debutul bolii Alzheimer

Noua abordare Pentru a Amanarea Debutul bolii Alzheimer Oamenii de stiinta care lucreaza la un leac pentru boala Alzheimer cu greu pentru a dezvolta medicamente care va trece prin sange foarte selectiv bariera de creier. Acest lucru ar putea fi motivul pentru care un cercetator la Universitatea Tel Aviv, a decis sa ia o ruta alternativa - prin nas.
Oamenii de stiinta sunt de acord ca pe scara larga formarea placii este ceea ce cauzeaza atacul de bol...

Provista Diagnostice anunta lansarea test de memorie Provista (TM) si memorie Provista Test PLUS (TM)

Provista Diagnostice anunta lansarea test de memorie Provista (TM) si memorie Provista Test PLUS (TM) Provista Diagnostics "SRL (PDX), o filiala detinuta in totalitate de Provista Life Sciences, o dezvoltare de diagnostic si societate de comercializare, a anuntat disponibilitatea de memorie Provista de testare ™ si Memory Provista Test Plus ™. Auto-administrat doua teste sunt concepute pentru a ajuta o persoana si de asistenta medicala furnizorul lor de a evalua incapacitatea de a aminti ...

Europene Pozitia verde privind Rhinosinusitis Si nazala Polipii (EP3OS) Actualizari Grupa orientarile din 2005

Europene Pozitia verde privind Rhinosinusitis Si nazala Polipii (EP3OS) Actualizari Grupa orientarile din 2005 Cartea europeana de pozitie privind Rhinosinusitis si nazala Polipii (EP3OS) de grup, un grup operativ al Academiei Europene de Alergologie si Imunologie Clinica (EAACI), a emis actualizat orientari cu privire la tratamentul rhinosinusitis acute si cronice si polyposis nazale. Rhinosinusitis, care poate provoca congestie severa si curge nasul, este o crestere semnificativa si o problema de sanatat...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.