Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Plachetocrit scazut


Medicaid de cheltuire a scazut cu 1,4% in anul 2006, primul la cheltuielile de judecata Ora scazut din Programul a inceput in anul 1965, potrivit Biroului de Analiza Economica

Medicaid de cheltuire a scazut cu 1,4% in anul 2006, primul la cheltuielile de judecata Ora scazut din Programul a inceput in anul 1965, potrivit Biroului de Analiza Economica
Medicaid cheltuielile au scazut cu 1,4% in primele noua luni ale anului 2006, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, marcand prima reducere a cheltuielilor, deoarece programul a fost creat in 1965, potrivit Biroului de Analiza economica, rapoarte USA Today. Dupa ajustarea pentru rata inflatiei de sanatate, cheltuielile Medicaid au scazut cu 5,4% in acest an, potrivit Biroului. Economii substantiale a rezultat din costul Multe intreprinderi mici de izolare a politicilor adoptate de catre statele in ultimii ani, rapoarte Astazi SUA. Astfel de politici includ deplasarea beneficiari in varsta de la casele de ingrijire medicala in mai putin costisitoare de ingrijire la domiciliu a sanatatii; inasprirea restrictiilor privind fraude; rafinare de gestionare a ridicat beneficiari-cost, cum ar fi cele cu grave boli cronice; si reducerea unor plati catre spitale si medici. Arizona Medicaid Directorul Anthony Rodgers a spus, statele au facut modificari foarte agresive in modul in care este gestionat de ingrijire in Medicaid. Fiecare stat a avut o abordare diferita, dar succesul poate fi vazut aproape peste tot. In plus, unele din economiile sunt rezultatul unor schimbatoare unele costuri de medicatie pentru baza de prescriptie medicala Medicare beneficia de droguri. In conformitate cu beneficiu, statele trebuie sa ramburseze partial de guvernul federal pentru bani salvat. Potrivit USA Today, costul complicat transferul intre cele doua programe face imposibila sa stie cu exactitate cat de mult Medicaid reducerea costurilor se schimba pur si simplu cheltuielile pentru programul federal. O analiza USA Today constatat ca, fara a beneficia de droguri Medicare, Medicaid cheltuielile ar fi fost apro...

Anii pentru a Teens Youngest la niveluri de cel mai scazut in aproape 60 de ani

Anii pentru a Teens Youngest la niveluri de cel mai scazut in aproape 60 de ani Rata natalitatii in randul tinerilor adolescenti cu varste intre 10 si 14 a scazut la cel mai redus nivel din 1946, conform unui raport publicat astazi de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC).
Suntem incurajati de progresele noastre a continuat in reducerea Nasteri la adolescenti de toate varstele, dar au fost deosebit de incantati sa faca acest tip de progres intr-un asemenea grup de tineri si vulnerabile, a spus CDC Director Dr. Julie Gerberding.
Acest raport, nasteri la 10 - 14 Year-Old Mamele, 1990-2002: Tendinte si Sanatate rezultate, este prima analiza de nasteri la acest grup de mame foarte tineri, si a fost pregatit de CDCs Centrul National pentru Statistica Sanitara.
Intre 1990 si 2002, aproape 137000 de aceste mame tinere emis o nastere in direct. Acest numar a scazut in mod constant de la un maxim de 12901 in 1994, pentru a scazut actual de 7315. In cazul in care rata din 1990 a avut loc prin 2002, nu ar fi fost 34336 Nasteri suplimentare la cei mai tineri adolescenti.
Declinul 38 la suta din numarul de nasteri a avut loc in ciuda cresterii 16 la suta din populatia de sex feminin cu varste intre 10 si 14 ani.
Aproximativ doua cincimi din sarcini in randul tinerilor in varsta de 10-14 ani, in anul 2000 sa incheiat cu o nastere in direct, de doua cincimi sa incheiat in avortul provocat, si aproximativ unul din sase sa incheiat cu o pierdere fetale. Aceste proportii au fost destul de stabil, deoarece estimarile sarcina nationala a inceput in 1976.
In anul 2002, rata natalitatii la 1000 de sex feminin in varsta de 10-14 ani a fost de 0.7 nascuti vii, o jumatate din 1990 (1,4 la 1.000), precum si cel mai scazut nivel din 1946 (0.7).
2002 rate au fost printre cele mai inalte non-hispanic negru (1,9 la 1.000) si adolescenti hispanici (1.4 la 1.000). Cu toate ca acest lucru reprezinta o scadere semnificativa din 1990 tarifele pentru alte rase hispanici (5.0) si Hispanics (2.4) ratele lor a ramas in mod constant mai mare decat pentru alte grupuri.
Tarifelor pentru Asia sau de insulari din Pacific si non-hispanic alb adolescentii tineri au continuat sa fie cel mai mic, 0.3 si 0.2 la 1000, respectiv. Rata pentru Asia Pacific sau adolescenti Islander tineri a reflectat o scadere fata de rata de 0,7 la 1.000 in 1990, in timp ce rata de non-hispanic alb adolescentii tineri a scazut de la 0.5 pre 1000.
Peste tot in SUA, rata natalitatii la cele mai adolescenti in 2000-2002 au variat de la scazut nivel national de 0,2 la mie in Maine la un nivel record de 2,0 in Mississippi si Districtul Columbia.
Nasteri din mame foarte tinere sunt asociate cu riscuri d...

Cum scazut ar trebui un low GI Diet Du-te?

Cum scazut ar trebui un low GI Diet Du-te? Theres o nevoie reala de a defini diferenta dintre o dieta saraca in GI si a unui produs alimentar scazut GI, spune Sydney Universitys Prof Jennie Brand-Miller si diabet Australias Alan Barclay, in numarul din iunie al GI News.
Pentru ca un produs alimentar scazut indicatie geografica este definita ca fiind 55 sau mai putin, oamenii au facut presupunerea rezonabila ca o dieta ansamblu medii mai...

Nu continut scazut de grasime Foods a ne face grase?

Nu continut scazut de grasime Foods a ne face grase? Studii recente Cornell in teatrele de film, receptii de vacanta, precum si casele au aratat oamenii mananca o medie de 28% mai multe calorii in total atunci cand mananca low-snacks-uri de grasime decat cele obisnuite. Persoanele obeze pot manca pana la 45% mai mult, rapoartele de plumb cercetator Brian Wansink (Ph.D.), in carte, lipsit de ratiune Eating: De ce ne mananca mai mult decat credem.
...

High-scazut de grasime-Diete carbohidrati ar putea sa insemne Heart semnificativa a riscurilor

High-scazut de grasime-Diete carbohidrati ar putea sa insemne Heart semnificativa a riscurilor Nou cercetarii stiintifice au aratat ca low-carbohidrati de mare diete de grasime, realizate de catre populare ii place de dieta Atkins, nu atinge pierdere in greutate mai mult de continut scazut de grasime diete carbohidrati de mare. Ingrijorator, de cercetare, condus de Dr. Steven Hunter de la Spitalul Royal Victoria, Belfast, de asemenea, arata riscuri semnificativ crescut de boli cardiovascula...

Low Carb Si mediteraneana pot fi alternative eficiente pentru a scazut de grasime Diete, Studiu

Low Carb Si mediteraneana pot fi alternative eficiente pentru a scazut de grasime Diete, Studiu O noua scara larga 2 ani de studiu de catre o echipa internationala de oameni de stiinta a concluzionat ca Marea Mediterana si dietele scazut de carbohidrati poate fi la fel de sigura si eficienta ca standard medical prescris dietele continut redus de grasimi pentru a pierde in greutate si in cazul in care a continuat dincolo de obiectivul de scadere in greutate, poate conferi pe termen lung benef...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.