Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Plan de ingrijire a bolnavului cu diabet zaharat


Deputatii europeni si organizatiile internationale Diabetul zaharat de apel Pentru o mai buna si Egalitatii de ingrijire in copii cu diabet zaharat Prin Europa

Deputatii europeni si organizatiile internationale Diabetul zaharat de apel Pentru o mai buna si Egalitatii de ingrijire in copii cu diabet zaharat Prin Europa
UE si statele sale membre sunt supuse unei presiuni crescande de a acorda acces la o mai buna ingrijire si egala pentru toti copiii cu diabet zaharat in Europa. Primul apel la actiune pentru imbunatatirea managementului diabetului zaharat la copii european a fost emis astazi de catre membri ai Parlamentului (MPE), la Bruxelles, cu sprijinul Societatii Internationale de Pediatrica si Adolescentului Diabet (ISPAD) si Federatia Internationala a Diabetului (IDF), Europa si cu participarea membrilor Comisiei UE. Fiecare tara sufera de stat, finantate de limitat accesul la tratamente moderne, de monitorizare adecvate de glucoza si locatii accesibile de ingrijire, a declarat Tony OSullivan, presedinte de FIL Europa, dar mai mult in mod semnificativ, noi nu reusesc sa plateasca atentia asupra consecintelor sociale si psihologice pentru individ si de familie, in special parintii copiilor cu diabet zaharat care traiesc cu teama si ingrijorare nesolutionate.
Apel la actiune urmeaza rezolutia ONU privind diabetul zaharat, aprobat la 20 decembrie 2006 incurajarea statelor membre sa elaboreze politici nationale de asistenta medicala pentru prevenirea, tratament si ingrijire a diabetului zaharat. FIL si Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a declarat recent anul 2007 "Anul Copilului si Adolescentului cu diabet, subliniind prioritatea de discutie in tinerilor.
Diabet zaharat de tip 1 conturi de peste 90% la suta din cazuri, diabet zaharat de la copii si este o boala autoimuna care nu poate fi inca prevenite. Diabet zaharat tip 1 este in crestere, la ritm alarmant de 5% in randul copiilor prescolari si 3% la copii si adolescenti in fiecare an. Aceasta afecteaza aproape 100.000 de copii din Europa. Atunci cand diabetul zaharat este diagnosticata la o varsta frageda, speranta de viata este scurtat cu o medie de 15 ani.
Diabetul are un impact unic asupra copiilor si a familiilor lor. Sarcina de a verifica nivelul de glucoza din sange frecvent, obtinand dreptul de insulina pentru a echilibra efectul alimentelor si a activitatii fizice a copilului dumneavoastra poate prelua controlul complet din viata ta, partajate Christiane Bartos, mama a unui an de sapte fata vechi cu diabet zaharat.
Un apel la actiune pentru Europa "
Imbunatatirea gestionarii diabetul la copii este o provocare majora ca UE poate aborda prin promovarea de ingrijire mai bune si o mai buna educatie in randul cadrelor medicale, pacientii si ingrijitorii lor din intreaga Europa, a declarat dr. Thomas Ulmer, europarlamentarul german de conducere aceasta initiativa. El a comentat ca o retea de centre de excelenta pentru copii cu diabet zaharat-ar putea traduce evolutii in stiinta in ingrijire de zi cu zi prin:
- Contributia la o impartaseasca informatiile si sa promoveze cele mai bune practici la nivel european
- Sa incurajeze dezvoltarea unui standard minim de ingrijire
- Facilitarea colectarea si monitorizarea datelor epidemiologice si economice
In conformitate cu profesorul Thomas Danne, Secretarul General al ISPAD, mult mai poate fi facut pentru a preveni sau intarzia complicatii de diabet in cazul accesului la asistenta medicala adecvata, medicamente si echipamente de monitorizare exista. Cu toate acestea, exista diferente semnificative in ingrijirea diabetului zaharat in centrele de copii si adolescenti in Europa.
Profesorul Danne a subliniat, de gestionare a Diabetul zaharat la copii necesita o atentie deosebita, ca urmare a somn lung peste noapte, activitati de imprevizibile si mananca comportament, site-uri limitate de injectare, si sensibilitate mai mare la insulina. Anumite instrumente de tratament, cum ar fi pompe de insulina, se poate adresa aceste nevoi mai bine decat altele.
Pana la 50% din copiii cu diabet zaharat de a dezvolta complicatii sau co-morbidities, inclusiv bolile cardiovasculare, insuficienta renala, orbire si amputari mai tarziu in viata. Episoade frecventa a glicemiei (hipoglicemie) poate afecta functia cognitiva, la copiii mici si atacurile severe, sunt estimate sa contribuie la rate mai mari de mortalitate la copiii cu diabet decat populatia generala.
O alta complicatie a copiilor este cetoacidoza diabetica (DKA), care este o stare de nivelul de insulina ...

American Diabetes Association: diabet zaharat de administratie In scolile de Actul va contribui la asigurarea Elevii Oklahoma cu diabet zaharat sunt sigure in scoala

American Diabetes Association: diabet zaharat de administratie In scolile de Actul va contribui la asigurarea Elevii Oklahoma cu diabet zaharat sunt sigure in scoala American Diabetes Association (ADA), astazi, aplaudat la semnarea recenta de Management Diabet in scoli lege, legislatie, care va ajuta asigura ca scolile Oklahoma publice care sa raspunda nevoilor medicale si educationale ale elevilor cu diabet zaharat. ADA, inclusiv voluntari pe intreg teritoriul statului, a fost un sustinator de conducere a legislatiei bipartizana, care va permite personalul din scoala sa fie instruiti in ingrijirea diabetului zaharat adecvate pentru studenti si a permite studentilor cu diabet zaharat de la sine gestiona bolii lor pe proprietate scoala. Diabetul zaharat de management se realizeaza cu monitorizarea de glucoza din sange, administrarea de insulina si alte medicamente, precum si alimentatia corecta si exercitii fizice. Multi copii sunt in masura sa se ocupe de ingrijirea lor de zi cu zi, in timp ce unele pot avea nevoie de asistenta pentru adulti. Reprezentant Doug Cox (R-Grove) a fost autorul initial al legislatiei, care, de asemenea, au avut sprijinul Vorbitor Lance Cargill (R-Harrah), Presedinte al Senatului pro tempore Mike Morgan (D-Stillwater), si co-presedintele Pro Tem Glenn Cafea (R-Oklahoma City).
Este vital ca toate Oklahomans se reunesc pentru a gestiona, sa trateze, educarea si vindeca aceasta boala. Singura modalitate de a evita sau a minimiza, cu potential de costisitoare si de moarte complicatiile diabetului este agresiv si de a gestiona in mod proactiv boala 24 / 7, a declarat Melissa DeShazo-Atnip, o societate-mama a unui copil cu diabet zaharat tip 1 si co-presedinte al ADAS Familie de resurse de retea in Oklahoma City. Diabetul nu depaseste magic departe, la etapele de scoala. Din cauza acestei legislatii, copiii nostri vor simti in cele din urma de vedere medical in conditii de siguranta la scoala si parintii vor avea pace stiind copiii lor cu adevarat sunt ingrijiti. In plus, personalul din scoala va avea de formare, instrumente, si resursele de care au nevoie pentru ai primi pe copiii nostri cu diabet zaharat in salile de clasa.
Management Diabet in scoli Legea stabileste ca un plan de diabet zaharat de medicala de gestionare a fi dezvoltate de echipa de studenti de asistenta medicala atat de nevoile sale si responsabilitatile scolile sunt in mod clar. Proiectul de lege prevede ca, in timp ce asistenta scolii are rol central in furnizarea si de coordonare a diabetului zaharat de ingrijire legate de la scoala, personalul din scoala, care doresc sa voluntari ca asistenti voluntar de ingrijire diabet zaharat de asemenea, vor fi instruiti pentru a oferi ingrijire suplimentar diabet, in special atunci cand scoala asistenta medicala nu este disponibil.
In plus, proiectul de lege asigura faptul ca scolile sunt deschise fata de monitorizare a glucozei in sange, care ofera studentilor posibilitatea de a monitoriza in sala de clasa sau de oriunde s-ar intampla sa fie. Proiectul de lege, de asemenea, adrese de administrare de insulina, daca este efectuata de catre student sau un instruiti corespunzator scoala membru al personalului.
Rep a declarat Doug Cox, facturi autor: Gestionarea eficienta diabetul este cruciala pentru securitatea imediata a studentilor cu diabet zaharat, pentru sanatatea lor pe termen lung, pentru a se asigura ca studentii cu diabet sunt gata sa invete si sa participe pe deplin la activitatile scolare si de a a minimiza posibilitatea ca diabet-situatii de urgenta aferente vor perturba activitatile de clasa. Trecerea acestui act legislativ va permite scolilor pentru a asigura un mediu sigur de invatare pentru elevi cu diabet zaharat.
ADA voluntari au fost activi in indemnandu-i pe legiuitorului de a trece proiect...

Tarife cu moartea pentru barbati cu diabet zaharat Fell abrupt, insa ratele Pentru femei cu diabet zaharat nu sa schimbat

Tarife cu moartea pentru barbati cu diabet zaharat Fell abrupt, insa ratele Pentru femei cu diabet zaharat nu sa schimbat O noua analiza a datelor de la trei mari baze de date nationale constata ca, in cele 29 de ani, intre 1971 si 2000, rata mortalitatii de oameni cu diabet zaharat a scazut in mod semnificativ, in conformitate cu declinul general al ratei mortalitatii pentru toti americanii. Dar rata de deces pentru femeile cu diabet zaharat nu au declin, la toate.
Edward W. Gregg, dr., sef de actorie, Epidemiolo...

Genetica de predictie de diabet zaharat tip 2 - cel putin 2 diabet zaharat de genele implicate

Genetica de predictie de diabet zaharat tip 2 - cel putin 2 diabet zaharat de genele implicate Scandinave cercetatorii au confirmat faptul ca genele cel putin doua diabet zaharat de prezice riscul diabetului de tip 2 (T2D), atunci cand sunt combinate cu factori de stil de viata, in cel mai mare studiu de acest gen pana in prezent.
Oamenii de stiinta cred ca astfel de factori genetici de risc ar putea fi folosite pentru a proiecta teste ca, atunci cand a evaluat cu factori de stil de viat...

A ajuta la imbunatatirea bolnavului Care, diabet zaharat Marea Britanie

A ajuta la imbunatatirea bolnavului Care, diabet zaharat Marea Britanie Ai diabet zaharat si a fost in spital in ultimele 12 luni?
Ca parte a activitatii sale pentru a ajuta personalul si organizatiile de a imbunatati grija care le ofera persoanelor cu diabet zaharat in timp ce locuiesc in spital, Institutul NHS pentru Inovare si Imbunatatirea ar dori sa dezvolte o colectie de povestiri digitale de inregistrare experientele stationar de persoane cu diabet zaharat ....

Adultii cu diabet zaharat mai vechi in retelele de ingrijire a reusit au rate mai mari de boala oculara netratate

Adultii cu diabet zaharat mai vechi in retelele de ingrijire a reusit au rate mai mari de boala oculara netratate SUA - beneficiari Medicare risc crescut de boala de ochi din cauza diabetului zaharat sunt mai susceptibile de a avea boala de ochi nerecunoscute si netratate, daca acestea sunt inscrisi in ingrijire a reusit decat daca au taxa-pentru-serviciu (FFS) de asigurari de sanatate, in conformitate cu un articol in problema se poate de Arhivele de Oftalmologie, unul dintre JAMA / Archives reviste.
Pers...

De ingrijire pentru persoanele cu diabet zaharat se imbunatateste, potrivit raportului De la IC

De ingrijire pentru persoanele cu diabet zaharat se imbunatateste, potrivit raportului De la IC Ingrijirea persoanelor cu diabet este imbunatatirea, cu mai multe persoane care au teste-cheie si masuratori de care au nevoie pentru a ajuta la mentinerea lor de diabet zaharat de sub control, spune un raport de la Centrul de Informatii pentru sanatate si asistenta sociala (IC) de azi.
Diabet National de Audit (CND), efectuate de catre IC in numele Comisiei Healthcare, este un audit in curs de...

Minoritatilor a primi diabet zaharat mai putin de ingrijire legate de prevenire, SUA

Minoritatilor a primi diabet zaharat mai putin de ingrijire legate de prevenire, SUA African-american si la pacientii cu hispanic Diabete sunt mai putin probabil decat pacientii de culoare alba spre a lua examenele de ochi, focuri de gripa sau teste colesterol, ca parte a serviciilor de ingrijire de prevenire a diabetului zaharat, in conformitate cu o noua revizuire de studii recente, in ultimul numar al American Journal of Managed Care .
Trei studii au aratat, de asemenea, sem...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.