Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Plante care provoaca avortul


Bacteriile Nasty Aveti nevoie de Sunlight To Do Worst lor

Bacteriile Nasty Aveti nevoie de Sunlight To Do Worst lor
Anumite tipuri de bacterii au lumina soarelui-sensing molecule similare cu cele gasite in plante, conform unui nou studiu. Surprinzator, cel putin o specie-responsabil pentru cauzarea asemanatoare gripei Bruceloza tulburarea-are nevoie de lumina pentru a maximiza virulenta acesteia. De lucru sugereaza un model complet nou pentru virulenta bacteriene bazate pe sensibilitate la lumina.
Lucrarea a fost scrisa de o echipa internationala * de colaboratori, inclusiv Trevor Swartz, autorul principal care a fost un post-doctoral Iugoslavie si vizitarea investigator la Carnegie Departamentul de Biologie de plante in momentul de studiu, si Winslow Briggs si Tong-Seung Tseng in prezent la departamentul . De cercetare apare in 24 august emisiunea de revista Science. Acesta este primul studiu detaliat in functia de plante cum ar fi lumina-sensing moleculele din bacterii.
Mesajul central este faptul ca bacteriile multe dintre acestea au semnalizare proteine care contin aceeasi lumina de absorbtie domeniu cu cele gasite in plantele superioare, Briggs explica. Una dintre acestea este un agent patogen vicios numit Brucella. O specie de Brucella este un agent patogen serios de vite care provoaca avortul de vitei, precum si o alta specie este un agent patogen urat de oameni.
Senzorii de bacterii sunt strans legate de phototropins-moleculele de lumina receptorilor de care cauzeaza o planta sa creasca spre o sursa de lumina. Ei au o secventa proteina numita o LOV (iubire pronuntat) de domeniu, numita astfel deoarece poate detecta lumina, oxigen, si / sau de tensiune. Briggs si colegii sai au fost primii sa descopere si sa descrie domeniile de plante LOV in 1998.
Proteine LOV-domeniu au fost gasite in mai mult de 100 de bacterii diferite. Pentru scopurile acestui studiu, cercetatorii au redus teren pentru un pumn de candidati cu bine-cunoscut faptul ca secvente LOV apropiate de cele din plante. In cele din urma au convenit asupra a patru specii: Brucella melitensis, Brucella abortus, litoralis Erythrobacter si Pseudomonas syringae.
In caz de B. abortus, si, eventual, altele, prezenta unui domeniu LOV este mai mult decat simpla coincidenta. In cazul in care cercetatorii cu handicap LOV-domeniu gena proteine din aceasta specie, virulenta sa-masurata ca fiind capacitatea de a reproduce in mod eficient suficienta pentru a provoca boli-a scazut la mai putin de 10% fata de normal, bacteriile de tip salbatic.
Intr-un experiment simplu care implica doua straturi de lumina blocare folie de aluminiu, au realizat o scadere similara in virulenta, demonstrand ca B. abortus depinde de lumina soarelui pentru a face munca sale murdare.
Brucella a fost studiat extensiv de ani de zile, din cauza amenintarii sale la efectivele de animale si efectul acestuia asupra productiei de alimente nostru de-unul din motivele-cheie noi pasteuriza de lapte este de a preveni infectia cu Brucella, a explicat Swartz. Dar nimeni nu a demonstrat in prealabil orice tip de raspuns de lumina in ciclul de viata Brucellas. Acesta este un rezultat interesant care ar putea, eventual, pentru a oferi o cale roman terapeutic pentru tratarea si prevenirea infectiei.
Persoane care studiaza non-bacterii fotosintetice, daca bug-uri sunt patogene sau nu, nu platesc nici o atentie la conditiile de lumina si sunt complet stiu ca lumina s-ar putea juca un anumit rol esential in fiziologia lor, Briggs adaugata.
Atunci cand este in intuneric, intr-un domeniu LOV foloseste de obligatiuni chimic slab de a organiza intr-un mic grup de moleculara cunoscut sub numele de cromoforului. Atunci cand absoarbe lumina, cu toate acestea, domeniul LOV temporar se strange prindere cu privire la acest cromoforului prin formarea unei legaturi mai stabile. Aceasta reactie este in esenta un comutator biochimica, si cand sursa de lumina este blocat sau eliminate, de domeniu LOV relaxeaza prindere cu privire la acest cromoforului inca o data. Activated domenii LOV poate comuta pe inca o molecula de semnalizare, cunoscut ca un kinazei, formand o cale cuplat bio...

Pivot MIRCERA (R), primul studiu care a Convert pacienti care fac dializa in urma administrarii frecvente direct la o data la fiecare doua saptamani sau o data la fiecare patru saptamani

Pivot MIRCERA (R), primul studiu care a Convert pacienti care fac dializa in urma administrarii frecvente direct la o data la fiecare doua saptamani sau o data la fiecare patru saptamani Un studiu pivot publicat in The Lancet a demonstrat ca pacientii dializati au fost efectiv a trecut de la frecvent medicamente anemie administrat sub forma unui tratament inovatoare experimentale anemie, MIRCERA (R), administrat de pana la o data la patru saptamani (1)
Studiul MAXIMA este primul randomizat, studiu comparativ, pentru a investiga conversia directa de pacienti care fac dializa cu boala renala cronica de la tratamentul cu eritropoieza-agenti de stimulare (SEC) din dat unu la trei ori pe saptamana pentru a IV-MIRCERA administrat o data la doua saptamani sau o data la fiecare de patru saptamani. Rezultatele au demonstrat ca MIRCERA mentinut hemoglobinei (Hb) concentratiile in intervalul tinta cat mai eficient esas epoetina alfa sau beta, care sunt, de obicei administrata de trei ori pe saptamana.
Constatarile noastre demonstreaza ca MIRCERA a fost administrata de pana la fiecare patru saptamani, la pacientii hemodializati, fara a sacrifica stabilitatea hemoglobinei, a spus odata: Nathan Levin, MD, si cercetare medicala, Director, Institutul de Cercetari renala, New York, New York, si autorul principal al publicatiei. Noi nota in Lancet ca aceste rezultate ar trebui sa fie generalizable pentru populatia de intretinere hemodializa si care credem ca acest medicament ar trebui sa fie o optiune la epoetina pentru managementul anemie simplificate.
Despre Studiul MAXIMA
MAXIMA studiu randomizat 673 de pacienti adulti cu stabile anemie renala cronica la terapia de dializa si IV, epoetina de intretinere, la 91 de centre in opt tari. Cei mai multi pacienti au fost din America de Nord (SUA - 68 la suta; Canada - 11 la suta) si Europa (21 la suta). Studiul a comparat doua intervale de gestionare a IV-MIRCERA (o data la fiecare doua saptamani sau o data la fiecare patru saptamani) au continuat tratamentul cu epoetina IV (una pentru trei ori pe saptamana) la pacientii cu anemie renala cronica. Dupa o perioada de run-in, pacientii au fost repartizati aleatoriu sa fie din MIRCERA arme sau de a continua epoetina alfa sau beta, la doza lor actuala si intervalul de administrare. Pacientii randomizati la MIRCERA au primit o doza initiala pe baza doza anterioara saptamanala de epoetina.
Spre deosebire de studiile anterioare, in care pacientii dializati au fost convertite la epoetina IV cu cresteri succesive in intervale de dozare, cei mai multi pacienti au fost transformate in Maxima direct dintr-o predominant de trei ori-un-saptamana regim de epoetina (87 la suta din pacienti)-IV MIRCERA administrat o data la doua saptamani sau o data la patru saptamani.
MAXIMA Constatari Studiu
Rezultatele au aratat MAXIMA:
- Schimbari Minut, nivelurile de Hb pe toata durata studiului (medie modificari fata de valoarea initiala la perioadele de evaluare au fost -0.71, -0.25, -0.75 si g / l in MIRCERA o data la fiecare doua saptamani; MIRCERA o data la fiecare patru saptamani si grupuri de epoetina, respectiv), ilustreaza faptul ca parametrul principal de eficacitate (Modificarea medie a Hb nivel intre valoarea initiala si perioadele de evaluare), a fost indeplinita.
- Pentru analiza secundara, procentul de pacienti mentinerea unei Hb medie in termen de plus sau minus 10 g / l de valoarea initiala a fost de 68 la suta, 68 la suta, si 67 la suta in MIRCERA o data la doua saptamani si MIRCERA o data la patru saptamani si epoetina grupuri, respectiv.
- Cele mai frecvente evenimente adverse grave, in cele trei grupuri au fost sepsis, pneumonie si tromboza arteriograft. O incidenta similara a reactiilor adverse au aparut in toate brate de tratament cu evenimentele cele mai ...

Homecare Industrie sprijina proactiva Medicare initiative pentru a se napusti asupra acestor Pose Cine ca fiind legitime Homecare Providers, SUA

Homecare Industrie sprijina proactiva Medicare initiative pentru a se napusti asupra acestor Pose Cine ca fiind legitime Homecare Providers, SUA Industria Homecare si-a exprimat sprijinul pentru astazi proactiv initiative Medicare la spre crack jos, pe criminalii care constituie o ca fiind legitim de furnizori de Homecare. Centrele pentru Medicare si Medicaid Services (CMS) a anuntat astazi, mai devreme de noi proiecte demonstrative in Los Angeles si de Sud Florida concepute pentru a preveni frauda.
Proiectele demonstrative descrise de ...

Medicare Pacientii Face severa in dificultatea de a beneficia de asistenta medicala exceptia cazului in care reduceri de Medicare Plati evite

Medicare Pacientii Face severa in dificultatea de a beneficia de asistenta medicala exceptia cazului in care reduceri de Medicare Plati evite Pacienti Medicare - dintre care multi au mai multe boli cronice - se confrunta cu dificultati grave in beneficiaza de asistenta medicala in cazul in care Congresul nu actioneaza pentru a evita reduceri pana la platile Medicare, in conformitate cu primul-rapoarte de mana de la medici care se specializeaza in medicina interna publicat astazi de 125000-membre Colegiul American de Medici (ACP). Preocu...

44% din Homecare Farmaciile vor inceta sa Furnizarea de inhalat Drug Therapy pentru pozitia de Senior cazul in care taxa Medicare Dispensing este taiata in mod semnificativ, SUA

44% din Homecare Farmaciile vor inceta sa Furnizarea de inhalat Drug Therapy pentru pozitia de Senior cazul in care taxa Medicare Dispensing este taiata in mod semnificativ, SUA Aproape jumatate (44 la suta) din farmacii Homecare se va opri furnizarea de acasa inhalare, tratamentul medicamentos pentru a mai in varsta si cu handicap americanii care au nevoie, in cazul in care exista o reducere substantiala a Medicare eliberarea taxa pentru acest tratament. Jumatate (50 la suta) au spus ca s-ar reduce de servicii catre beneficiari Medicare si 3 la suta au spus ca ar iesi di...

Eliminarea prioni care provoaca vacii nebune la om din sange

Eliminarea prioni care provoaca vacii nebune la om din sange Tehnologia Pall recomandate la FDA, reuniune consultativa --
Evaluarea riscului de expunere potential pentru varianta Creutzfeldt-Jakob (vCJD), forma umana a bolii vacii nebune, de la transfuzia de sange a fost in centrul Food & Drug Administration (FDA) de encefalopatie spongiforma transmisibila (EST) Comitetul consultativ in Silver Spring , astazi Maryland. Ca raspuns la comitetele incura...

Consiliul National Pe de imbatranire si Medicare Diabetul zaharat de screening Proiectul de lansare nou program de educare a Seniori despre beneficii Medicare pentru diabet zaharat

Consiliul National Pe de imbatranire si Medicare Diabetul zaharat de screening Proiectul de lansare nou program de educare a Seniori despre beneficii Medicare pentru diabet zaharat La o reuniune sponsorizat de catre Consiliul National pentru Aging (NCOA) si Medicare Diabet de screening Project (MDSP), fostul Senatului Majoritate Leader Tom Daschle, experti in cercetare diabet zaharat si educatia, precum si inalti reprezentanti ai organizatiilor de servire de la un patru-zona de stat adunat in Washington, DC, pentru a atrage atentia asupra necesitatii de depistare a crescut p...

AAHomecare va solicita Congresului, Administratia sa se concentreze asupra Homecare ca o solutie pentru a creste Healthcare Criza din Statele Unite ale Americii

AAHomecare va solicita Congresului, Administratia sa se concentreze asupra Homecare ca o solutie pentru a creste Healthcare Criza din Statele Unite ale Americii Ca presedintilor bugetul pentru 2006 si sa se concentreze Congres dezbaterile cu privire la cheltuielile de asistenta medicala pentru persoanele in varsta si persoanele cu handicap, Asociatia Americana pentru Homecare (AAHomecare) va cere administratiei si Congresului noi pentru a sprijini Homecare ca un pacient-preferata si de cost-solutie eficienta pentru a natiunilor in crestere criza de asiste...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.