Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Policlinica drumul taberei


Sirona Biochem Says New obezitate Datele arata Este pe drumul cel bun

Sirona Biochem Says New obezitate Datele arata Este pe drumul cel bun
Sirona Biochem Corp (TSX-V: SBM), o companie de biotehnologie in curs de dezvoltare axat pe diabet zaharat si obezitate, spune ca a lansat recent un document de diabet zaharat de cercetare din Tarile de Jos sustine obezitatii, poate fi cel mai bun predictor al diabetului nediagnosticat.
Sirona Biochem CEO, dr. Howard Verrico, a declarat, acest studiu de Radboud University Nijmegen Centrul Medical gasit nediagnosticate la 101 pacienti cu grad ridicat de risc din 3724 care a luat parte, dar numai doua au fost diagnosticate dintr-un esantion aleatoriu de 465 de pacienti cu risc scazut .
Managementul de metabolizare de zahar este o provocare medicala primara asociata cu tratarea diabetului zaharat si a obezitatii si scopul principal al programului nostru de droguri de dezvoltare este de limitare a re-absorbtie in corpul de zaharuri in exces de la alimente si bauturi.
Diete tip de Vest sunt excesiv de incarcate cu hidrati de carbon, in special cele care includ de zahar-loaded bauturi si zahar-incarcat alimente prelucrate. Chiar si glucide in paine si chifle fi convertit in zaharuri. In cazul in care zaharuri nu sunt imediat metabolizate si utilizate ca energie, o mare parte va sfarsi prin a fi convertite in grasime corporala.
De sodiu noastra unica-glucoza inhibitor de transportor (SGLT) molecule brusc reduce capacitatea de a re-bodys captura zaharuri si, astfel, ei a lua in conditii de siguranta excretat afara. Diete de Vest si europene s-au schimbat radical, dar evolutia nu a echipat oameni cu capacitatea de a se adapta in conditii de siguranta pentru a expunerii excesive la carbohidrati, zaharuri si grasimi. Alti factori, desigur, joaca un rol - consumul de alcool, stil de viata sedentar etc
De corespondenta intre obezitate si a factorilor de risc crescut pentru diabetul zaharat este de necontestat si acest lucru mai tarziu de cercetare, credem noi, arata suntem pe drumul cel bun in curs de dezvoltare strategice cu un medicament care ajuta la gestionarea metabolismul de zahar in tratamentul diabetului zaharat, a declarat dr. Verrico.
Raport publicat in septembrie / octombrie editie a Analele medicinii de familie a concluzionat: In concluzie, randamentul de screening oportuniste vizate in studiul nostru a fost echitabil, si a obezitatii, a fost cel mai bun predictor al diabetului nediagnosticat. Datele noastre confirma un randament scazut in cazul persoanelor cu risc scazut sunt supusi. Ca de screening diabet zaharat este tot mai integrata in managementul de risc cardiovascular, screening-ul pentru oportunisti diabetului de tip 2 in asistenta primara, ar putea tinta de varsta mijlocie si adultii in varsta cu obezitatea.
Sirona Biochem detine drepturile la nivel mondial de produs la o biblioteca de transportator unic de sodiu de glucoza (SGLT), inhibit...

Haptics noi sisteme de provocare la pacientii accident vascular cerebral de inteles, prindeti, strangeti drumul lor spre recuperarea

Haptics noi sisteme de provocare la pacientii accident vascular cerebral de inteles, prindeti, strangeti drumul lor spre recuperarea Accident vascular cerebral la pacientii care se confrunta cu luni de reabilitare obositor sa recastige de utilizare a membrelor afectata poate beneficia de noile sisteme de haptics - interfete care se adauga simtul tactil la mediile de calculator virtuale - in dezvoltare la University of Southern Californias Sisteme integrate Media Center (IMSC ).
Noilor sisteme, fiind proiectat de catre o echipa interdisciplinara de cercetatori de la Scoala Viterbi de Inginerie si Scoala de Comunicare Annenberg, sunt provocatoare pacientii accident vascular cerebral de inteles, prindeti, stoarce, arunca si push drumul lor spre recuperare.
Cu un $ de 1,8 milioane de grant de la National Institutes of Health (NIH), echipa a venit cu destul de un set de noi aplicatii. Unele sunt proiectate pentru a face supravietuitori accident vascular cerebral stiva, impinge sau turna lichide din obiecte tridimensionale in mediile imersiv, in timp ce alte sarcini forta sa ridica obiecte si mutati-le prin coridoare spatiul virtual, fara a lovi in pereti sau sa cada in capcanele gura-casca.
Haptics, care adauga simtul tactil pentru a 3-D de calcul, va permite pacientilor accident vascular cerebral interactiona cu lumi virtuale de simt, a declarat Margaret McLaughlin, un anchetator IMSC si profesor de comunicare la USC Annenberg Scoala de Comunicare. Marele avantaj este ca putem controla mediul inconjurator si a sarcinilor de proiectare cibernetice care vizeaza fiecare pacientii depreciere.
McLaughlin, care este un co-editor al Touch in medii virtuale, lucrari cu cercetatorii de la Scoala de Medicina Keck din USC, pentru proiectarea de noi tehnologii haptics.
Tehnologia-au facut debutul sau la jocuri de noroc comerciale, cu debut de ieftin, versiunile non-captivanta cu ajutorul joystick-force-feedback-ului si roti de directie care vibrat ca soferul accelerat de-a lungul o pista de curse video, a spus ea. Dar, in laboratoare universitare, disponibilitatea de mai sensibile, de inalta sfarsitul dispozitive care ar putea face senzatii atinge in trei dimensiuni a condus rapid la aplicatii in mai multe preocupari serioase.
Haptics interfete au inceput sa apara in domenii cum ar fi programe de instruire medicale si chirurgicale, scoala de zbor, teleoperations si vizualizare stiintifice. In 2004, NIH vazut o nevoie de tehnologie intre urmasi accident vascular cerebral, a declarat cercetatorul principal Thomas McNeill, profesor de celule si de Neurobiologie, neurologie si neurogerontology la Scoala Keck, si care sunt atribuite USC si de la Universitatea din Texas, Austin, o subventie de a urmari munci.
Mai mult de 700.000 de oameni sufera un accident vascular cerebral in fiecare an si aproape 450000 supravietui cu o anumita forma de insuficienta neurologice sau de invaliditate, NcNeill a spus. Aceste numere vor creste, a adaugat el, odata cu imbatranirea populatiei si de crestere a obezitatii si a bolilor de inima, ceea ce face programe de reabilitare inovatoare, o prioritate nationala in urmatorii 50 de ani.
Un grup de facultate interdisciplinare si de doctorat studentilor in IMSCs Haptics si Virtual Environments Lab - inclusiv McLaughlin, Albert Treci Rizzo, Younbo Jung, Wei Peng, Shih-Yeh Ching si Weirong Zhu - a mers pentru a lucra la aplicatii.
Proiectare una este foarte mult cu crearea unui simulator de avion pentru a testa si de tren piloti, a declarat Rizzo, care este in prezent un om de stiinta de cercetare la Institutul de Tehnologii USCs Creative. Dar acum, weve simulari creat, car...

Minim invaziva Spinal Recoltele de fuziune rapida de recuperare; Pune Nursing Student din nou pe drumul la indeplinirea Mid-Dream Life

Minim invaziva Spinal Recoltele de fuziune rapida de recuperare; Pune Nursing Student din nou pe drumul la indeplinirea Mid-Dream Life Dupa ani de dureri de spate debilitante, Charisse Elliott din Palm Desert are mai mult de un contract de leasing nou pe viata. Dupa chirurgia minim invaziva de fuziune spinarii la Cedars-Sinai Medical Center, studentul care alapteaza, de asemenea, are un scop dobandita profesional pentru a pune talentele pentru a lucra la spitalul din care s-au viata ei din nou pe drumul atat de repede si, cu atat...

GPS folosite in studiul modul in care copiii isi gaseasca drumul Around

GPS folosite in studiul modul in care copiii isi gaseasca drumul Around Ever veni dintr-o statie de metrou din Londra, si nu stie unde ai fost? Apoi la fata locului un punct de reper familiare precum Turnul din Londra si dintr-o data ce ati rulmenti dumneavoastra
Noua cercetare de la Universitatea din Bristol arata pentru prima data, ca sistemele de tehnologia de pozitionare globala (GPS) poate fi utilizat pentru a arata cat de copii de trei gaseasca drumul in juru...

Mancati drumul la un creier mai bun pentru copilul tau - Florida, parintii platesc pentru activitati de cercetare hidrocefalie

Mancati drumul la un creier mai bun pentru copilul tau - Florida, parintii platesc pentru activitati de cercetare hidrocefalie O echipa de oameni de stiinta britanici de la Manchester si Universitatile Lancaster a transformat stabilit de gandire pe capul sau, in incercarea de a intelege grave si, adesea, starea de moarte, hidrocefalie, cunoscuta sub denumirea de apa de pe creier.
Un supliment simplu dietetic luate in timpul sarcinii ar putea impiedica defectul creierului care rezulta din hidrocefalie, de cercetare revo...

Cei mai buni cercetatori gaseasca drumul Pentru a detecta Airborne Agenti patogeni

Cei mai buni cercetatori gaseasca drumul Pentru a detecta Airborne Agenti patogeni Metodele actuale utilizate pentru a adulmece agenti patogeni si propagat in aer periculoase poate sugera in mod eronat ca nu exista o amenintare pentru sanatatea atunci cand, in realitate, pot exista.
Dar, cercetatorii au gasit o metoda mai buna pentru colectarea si analizarea acestor germeni care ar putea oferi o evaluare mai precisa a amenintare efectiva a acestora. De exemplu, concluziile po...

O enzima cheie va ajuta sa pastrati Synapse pe drumul cel bun

O enzima cheie va ajuta sa pastrati Synapse pe drumul cel bun La miezul ei, sanatosi balamale neurologice functiona pe trecerea eficient de informatii intre celulele creierului, prin intermediul synapse.
Imaginind cum synapse traffics aceste informatii - un proces numit neurotransmisia - este esentiala pentru intelegerea functia a creierului sanatoase si bolnave.
Acum, o echipa condusa de cercetatorii de la Weill Cornell Medical College din New York Ci...

Promitand Fibroza chistica compuse pe drumul cel bun pentru Dezvoltare

Promitand Fibroza chistica compuse pe drumul cel bun pentru Dezvoltare Gilead Sciences, Inc, una dintre cele mai mari companii biofarmaceutic lume, si Stiinte Parion, Inc, o dezvoltare etape companie farmaceutica, a anuntat ca va co-dezvolta Parion 680, un compus care ar putea deveni o noua si importanta de droguri in tratarea de baza defect de fibroza chistica. Acest produs a fost identificat ca parte a unui premiu 1.7 milioane dolari pentru a Parion de la Fibroza c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.