Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Policlinica galenus tg mures


Policlinici Nu Raspuns: Pentru imbunatatirea asistentei La Londra, Says BMA

Policlinici Nu Raspuns: Pentru imbunatatirea asistentei La Londra, Says BMA
Cu toate ca exista un caz de schimbare a modului NHS unele servicii sunt oferite in Londra, propunerile Guvernului nu se bazeaza pe cele mai bune aspecte ale NHS, ar putea duce la fragmentarea daunatoare si nu pot produce economii de cost a prezis, sau imbunatatiri in domeniul ingrijirii pacientilor, ca Guvernul are in vedere, BMA avertizeaza in raspunsul sau la Domnul, Ara Darzis revizuire a asistentei medicale in Londra.
Infiintarea de policlinici, o componenta cheie a Domnului Darzis planuri pentru Londra, ar necesita investitii considerabile pana fata in cladirile noi, echipamentul si personalul, si este dificil pentru a vedea cum acestea ar fi rentabile, raspunsul BMAs spune. Exista deja spitale comunitate furnizarea de servicii de ingrijire intermediare, GPS cu interese speciale, care sunt capabili pentru a trata pacientii mai mult in interventiile chirurgicale lor, si consultant de multe conduse de comunitate de servicii de sanatate cu sediul la sediul din afara spitalului.
Dr. Hamish Meldrum, presedinte al Consiliului BMA spune: In ciuda Guvernului care doresc sa ofere servicii de ingrijire mult mai aproape de casa, este probabil ca pentru cei mai multi oameni din Londra, policlinica ar fi de fapt mai departe decat existente lor, chirurgie locale GP. Ar fi mult mai bine sa investeasca in serviciile existente GP, precum si in cazul in care este necesar spitale cartierul general, mai degraba decat impunerea costisitoare, policlinici unproven. Sugestia ca societatile private ar putea rula policlinici ar fi, in realitate, distruge modelul britanic de medicina generala si ameninta spitale districtul multe generale. Ambele sunt respectate in intreaga lume si sunt extrem de apreciat si de incredere de catre pacienti.
Raspunsul BMAs nu recunoasca faptul ca ingrijirea pacientului poate fi imbunatatita prin transferarea unor servicii departe de spital in comunitate si prin centralizarea unele aspecte care necesita o ingrijire mult mai complexe. Cu toate acestea, acesta prevede ca aceste modificari trebuie sa se bazeze pe dovezi de buna si deciziile luate, in parteneriat cu clinicienii in ambele primar si secundar de ingrijire, precum si in consultare cu publicul, pentru a asigura pacientilor sunt privite in locatii adecvate de catre clinicieni corespunzator calificati si calificat.
Dr. Meldrum adauga: Nu exista dovezi ca centralizarea unor servicii ar beneficia anumiti pacienti, la pacientii cu traumatism exemplu, cu leziuni semnificative. Cu toate acestea pentru alte critic pac...

Lacunele Staffing exercita o presiune asupra medicilor sa munca neplatita, BMA zice, Marea Britanie

Lacunele Staffing exercita o presiune asupra medicilor sa munca neplatita, BMA zice, Marea Britanie Junior medici si consultanti din Marea Britanie sunt in curs de presiuni sa lucreze ore suplimentare fara plata, din cauza unor lacune in rotas lor, BMA spune.
Comentand un raport in Jurnalul Serviciului de Sanatate, care spune ca are incredere in NHS se lupta pentru ocuparea posturilor de medic de juniori, domnul Ram Moorthy, presedinte al Medicilor Junior BMA Comitetului, spune:
BMA a avut rapoarte de juniori de la medici din intreaga tara care rotas sunt de functionare de mai jos puterea deplina. Theyre fiind presat sa lucreze ore suplim...

Rezultatele studiu pilot privind Early Avorturile medicala in Comunitate Setari medical Publicat, Marea Britanie

Rezultatele studiu pilot privind Early Avorturile medicala in Comunitate Setari medical Publicat, Marea Britanie Departamentul de Sanatate a publicat rezultatele unui studiu pilot in timpuriu avorturi medicale efectuate in cadre non-spitalicesc, uita la modul de imbunatatire a accesului.
Studiul arata ca centrele de mare comunitate de contraceptie, spitale cabana sau setari de tip policlinica ar putea oferi un seif, servicii de inalta calitate pentru femei.
Acesta arata ca unele femei au salutat neofic...

GP Sef se opune cu capul inainte Rush Pentru a policlinici, Marea Britanie

GP Sef se opune cu capul inainte Rush Pentru a policlinici, Marea Britanie Dr. Laurence Buckman, presedinte al Comitetului de medicii BMAs, comentand pe Confederatiilor NHS raport cu privire la policlinici publicat astazi (17/04/08) a spus:
Desi pot exista un caz pentru stabilirea unei policlinica in unele situatii foarte specifice, in care pacientii locale si medicii sunt de acord pe o nevoie de dovedit in zona lor, noi suntem impotriva impetuos graba in policlinici ...

Cartea alba mai aproape de casa Grupul de lucru Lansat - Colegii de Royal furniza expertiza Pentru a Adu Healthcare mai aproape de casa, Marea Britanie

Cartea alba mai aproape de casa Grupul de lucru Lansat - Colegii de Royal furniza expertiza Pentru a Adu Healthcare mai aproape de casa, Marea Britanie Domnul ministru de sanatate Warner a anuntat astazi formarea Care mai aproape de casa Demonstratie Group (CCHDG), formata din membri ai profesiei medicale pentru a contribui la obtinerea de politicile subliniate in Cartea alba recenta, noastra de sanatate, nostru Care, nostri spun.
CCHDG va cuprinde Colegiul Regal al Medicilor, Royal College of General Pracitioners, British Medical Association,...

Tehnologie Utilizeaza Live "Pile Pentru a detecta Food-agentii patogeni, toxine

Tehnologie Utilizeaza Live "Pile Pentru a detecta Food-agentii patogeni, toxine Cercetatorii au dezvoltat o noua tehnologie, care poate ecran simultan mii de mostre de produse alimentare sau apa pentru produsele alimentare periculoase, de mai multe agentii patogeni in unul sau doua ore.
Tehnica, care are potentialul de biosecuritate si aplicatii de siguranta alimentara, de asemenea, se poate estima cantitatea de microbi prezenti si daca acestea prezinta un risc activ de sa...

Eozinofilica Esofagita - tratament pentru o boala care afecteaza aproximativ 1 In anul 2000, pentru copii Gets le manca din nou

Eozinofilica Esofagita - tratament pentru o boala care afecteaza aproximativ 1 In anul 2000, pentru copii Gets le manca din nou Eozinofilica esofagita, o stare inflamatorie cunoscuta sub numele de EE care de multe ori imita reflux si poate provoca refuzul de a manca, afecteaza aproximativ 1 din 2000 de copii in Statele Unite si prevalenta este in crestere. Cercetatorii de la Universitatea Indiana Scoala de Medicina si Riley Spitalul de Copii raport de faptul ca tratamentul cu orale sau inghitite / pulverizate rezultate ste...

3D Medical Imaging Solutii in crestere in Accesibilitatea In Europa

3D Medical Imaging Solutii in crestere in Accesibilitatea In Europa Imaginilor 3D a devenit unul dintre segmentele cea mai mare crestere in domeniul imagisticii medicale si europene 3D de piata imagistica este in expansiune, deoarece aplicatiile devin tot mai accesibile. 3D este castiga in popularitate ca un instrument de diagnosticare rapida, care abordeaza volumul imens de date medicale fi produse de zi cu zi in spitale europene, contributia la eficienta flux de...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.