Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Policlinica livada vulturului brasov


Expunerea de pesticide in randul lucratorilor agricoli

Expunerea de pesticide in randul lucratorilor agricoli
Copii de diluanti livada se confrunta cu un risc mai mare de expunere de pesticide in casa.
Lucratorii agricoli care efectueaza operatiunea de rarit - eliminarea boboci de tineri din copaci livada de a creste dimensiunea fructelor ramase - se confrunta cu un risc mai mare de expunere de pesticide decat alte lucratorilor agricoli, conform unei noi descoperiri de la Fred Hutchinson Cancer Research Center (SUA), care apar in problema februarie a Environmental Health Perspectives.
Cercetatorii au descoperit ca livezi lucratorii care subtiata aveau mai multe sanse de a avea niveluri detectabile de pesticide in casa lor si praf de vehicul, in comparatie cu lucratorii agricoli care nu au efectua livada subtierea.
De asemenea, studiul a constatat ca copii de diluanti aveau mai multe sanse de a avea niveluri detectabile de metaboliti de pesticide din urina lor decat de copii la non-diluanti.
Aceste constatari sprijina teoria ca lucratorii agricole pot urmari pesticide acasa pe haine si pantofi.
Cele mai multe pesticide anterioare de cercetare-expunere cu privire la lucratorii ferma sa concentrat pe gestionari de pesticide, cum ar fi mixere de pesticide, incarcatoare si pulverizatoare, dar acest studiu sugereaza ca sunt necesare mai multe cercetari in ceea ce priveste modele de expunere, printre alte tipuri de lucratorilor agricoli, precum si, a declarat Gloria Coronado, Ph . D., autorul principal si om de stiinta cu personalul in Fred Hutchinsons cancerului Programul de Prevenire.
Studiul a aratat ca aproximativ 20 de procente mai mult diluanti au avut de reziduuri de pesticide in casa lor si praf de vehicul, in comparatie cu non-diluanti. Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca prezenta unui metabolit dimetil de pesticide ale cailor urinare numit DMTP a fost prezent la copiii de diluanti (10 la suta mai mult) decat la copiii de non-diluanti.
Diluanti Orchard sunt considerati a fi la risc mai mare de expunere de pesticide din cauza subtierea are loc de obicei in primavara, atunci cand recoltele sunt pulverizate pentru a preveni daunatori.
Astfel de lucratori au, de asemenea substantiale de contact fizic cu fructe, frunze, crengi si ramuri care pot contine reziduuri de pesticide. In plus, spre deosebire de supervizare de pesticide, diluanti nu sunt solicitate de Agentia de Protectie a Mediului din SUA de a utiliza echipamentul de protectie sau un curs de formare de siguranta.
Din pacate, nu stim in ce masura in curs de desfasurare, expunerea la niveluri scazute la pesticide duce la consecinte negative asupra sanatatii, a declarat ca lider de proiect Beti Thompson, Ph.D., un membru al Fred Hutchinsons Sanatate Publica Stiinte Division.
Cu toate acestea, stiind cai de expunere ne ajuta plan de interventii pentru a reduce riscul de expunere, care este deosebit de important pentru copii mici.
Copiii sunt unic predispuse la domiciliu-expunere de pesticide, deoarece acestea cheltuiesc sume mai mari de timp, pe covoare si podele, de multe ori poarte haine de minim in timpul sezonului de vara de pulverizare (crescand probabilitatea lor de expunere piele) si sa se angajeze in mana-la-gura comportamentul (in crestere a acestora probabilitatea de ingerarea pesticidelor). Copiii nu sunt adulti mici, a spus Thompson.
Cu mai putin dezvoltate sistemul imunitar si de adulti, copii pot fi mai putin capabile sa pesticidelor clar, din corpurile lor.
Proiectul, realizat in Europa de Est Washingtons Inferioara Yakima Valley, a lucratorilor implicati 571 de ferma in 24 de comunitati si lagare de munca, care au fost intervievati cu privire la pesticide lor de modele de expunere.
Mostre de praf de la gospodarii si vehiculele de 213 de participanti selectate aleatoriu studiu au fost verificate de prezenta a sase pesticide organofosforice.
Urina de la aceste lucratorilor, precum si membrii de familie (un adult si un copil pe gospodarie) au fost analizate pentru prezenta a cinci de pesticide subproduse.
Subtiere a fost al doilea cel mai frecvent raportate sarcina de ferma printre cei intervievati, reprezentand aproximativ 64 la suta din muncitori. Cei care au lucrat direct cu pesticide, a reprezentat aproximativ 20 la suta din cele studiate.
Cinci ani de studiu, finanta...

Proiectarea un "ochi bionic" - oftalmologilor si echipa de fizicieni sus

Proiectarea un "ochi bionic" - oftalmologilor si echipa de fizicieni sus Fizicienii Stanford si medicii ochi-a unit fortele pentru a proiecta un ochi bionic, din soiuri. Pe 22 februarie, in Journal of Neural Engineering, Daniel Palanker, Alexandru Vankov si Phil Huie de la Departamentul de Oftalmologie si Hansen fizica experimentala de laborator si Stephen Baccus de la Departamentul de Neurobiologie a publicat un design a unui sistem de optoelectronica proteza de retina, care poate stimula retinei cu rezolutie corespunzatoare o acuitate vizuala de 20/80--sharp suficient pentru a te orienta spre obiecte, recunoaste chipurile, cititi fonturi mari, TV de ceas si, probabil cel mai important, duce o viata independenta. Cercetatorii spera aparatul lor, pot aduce intr-o zi vedere artificiala cu cele orb din cauza degenerarii retinei. Ele sunt testarea sistemului lor de la sobolan, dar studiile umane sunt de cel putin trei ani distanta.
Acest lucru este de baza de cercetare, a spus Palanker, un fizician a carui numire primar este in Departamentul de Oftalmologie. Esenta sa de Bio-X, a spus el, referindu-se la initiativa Stanfords interdisciplinare pentru a accelera cercetarea biomedicala de la BenchTop la patul.
Proiectul este finantat in parte de catre US Air Force si VISX Corp, care a licentiat tehnologia prin Stanfords Oficiul de Tehnologie pentru eliberarea licentelor. Harvey Fishman, care nu este un autor de hartie actual, dar care directioneaza Stanford oftalmologica Tissue Engineering de laborator, pionier al proiectului.
Rezultatul boli degenerative retiniene in moartea lui fotoreceptori - ROD in forma de celule de la periferia retina responsabile pentru vederea de noapte si de forma conica celule de la centru responsabile pentru vederea de culoare. In intreaga lume, 1,5 milioane de persoane sufera de retinita pigmentara (RP), principala cauza de orbire mostenite. In lumea occidentala, degenerescenta maculara legata de varsta (DMLV) este cauza majora de pierdere a vederii la persoanele de peste 65 de ani, iar problema este ce in ce mai critice ca de imbatranirea populatiei. In fiecare an, 700000 de oameni sunt diagnosticati cu AMD, cu 10 la suta a deveni punct de vedere legal orb, definite de 20/400 viziune. Pacientii cu AMD Multe pastreze un anumit grad de vizibilitate periferice.
In prezent, nu exista nici un tratament eficient pentru majoritatea pacientilor cu DMS si RP, spun cercetatorii pe suport de hartie lor. Cu toate acestea, in cazul in care s-ar putea trece de fotoreceptori si stimuleaza in mod direct la nivelul retinei interior cu semnale vizuale, s-ar putea fi in masura sa restabileasca un anumit grad de vedere.
In acest scop, planul de cercetatori pentru a stimula in mod direct de sub stratul de fotoreceptori mort cu ajutorul unui sistem care arata ca un var de high-tech parasolar inginer orb Lt. Geordi La Forge purtat in Star Trek: Generatia urmatoare. Acesta consta intr-o camera video mica montate pe transparent, ochelari de protectie virtuale stil realitate. Acolo, de asemenea, un portofel de dimensiuni procesor de calculator, un solar-baterie implantate in irisului si o lumina-sensing cip implantat in retinei.
Cipul este dimensiunea de o jumatate de bob de orez - 3 milimetri - si permite utilizatorilor sa perceapa 10 grade a campului vizual la un moment dat.-Un dreptunghi sa plat de plastic (in cele din urma o versiune va fi elaborat de siliciu), cu un colt indepartate de pe pentru a crea asimetrie, astfel chirurgi pot orienta aceasta in mod corespunzator in timpul implantare. Un design include o livada de piloni: O parte a fiecarui stalp este o lumina-sensing pixeli, iar cealalta este o celula-electrod de stimulare. Densitatea Pillar dicteaza rezolutie a imaginii, sau a acuitatii vizuale. Fasie de livada in partea de sus a treia a chip este dens plantate. Benzi din mijloc este moderat de dens, si benzi din partea de jos este sparser inca. Electrozi dense duce la o mai buna rezolutie a imaginii, dar poate inhiba migrarea de dorit de celule retiniene in golurile langa electrozi, atat de diferite densitati electrod de proiectare a cipului actuale permit cercetatorilor de a explora parametrilor si a veni sus cu un cip care se comporta optim. Un alt design - electrozi de porilor - implica o serie de cavitati cu electrozii de stimulare a situate in interiorul fiecare dintre ele.
Cum functioneaza sistemul de la vizualizarea, sa zicem, o floare? In primul rand, lumina de la floarea intra in camera video. (Retineti ca tehnologia aparat de fotografiat este deja destul de bun la ajustare contrast si alte tipuri de imbunatatire a imaginii.) Camera video, apoi trimite imaginea de floare la portofel-sized calculator pentru prelucrare complexe. Procesorul fara fir, apoi trimite imaginea sa de floare la un LED infrarosu-ecran LCD de montat pe ochelari de protectie. Ochelari de protectie transparent, sa reflecte o imagine in infrarosu in ochi si pe cip retinei. La fel ca o persoana cu viziune normali nu pot vedea semnalul infrarosu iese dintr-o telecomanda televizorului, aceasta imagine in infrarosu floare este, de asemenea, invizibila pentru fotoreceptori normale. Dar pentru cei sportive implanturi de retina, floarea infrarosu electric stimuleaza implanturi matrice de fotodiode. Rezultatul? Ele nu pot avea sa se stabileasca pentru doar mirosind trandafiri.
Complexul de prelucrare: Ochii au o
Ochi este o masina complexa. Ea are mai mult de 100 milioane fotoreceptori. Daca vom compara-l la camerele digitale moderne, de exemplu, acesta va fi de 100 megapixeli, Palanker a declarat in timpul unui interviu in Experimentala Hansen Physics Laboratory. Noi cumparam Camere de obicei, de trei megapixeli, poate patru.
Si daca camere electronice face o treaba buna de prelucrare a imaginii, ochiul are un loc de munca spectaculos, compresia de informatii inainte de al trimite la creier prin intermediul 1 milion axonilor care alcatuiesc nervului optic. Avem un cladire-inauntru procesor in ochi, Palanker a spus. Inainte de a merge in creier, imaginea este in mod semnificativ procesate.
Stratul de jos a fotoreceptori este in cazul in care rodopsinei - un pigment de proteine care converteste lumina intr-un semnal electric - exista. Dar, in masura in care de prelucrare a semnalului este in cauza, de cauciuc indeplineste rutier in cazul in care semnalul intra in stratul interior nucleara, care este populat cu celule bipolara, amacrine si orizontale. Aceste trei workhorses celulare procesul de semnale si de a le transfera la stratul de ganglion de celule, sau cascada de iesire de nervi care livreaza impulsurile semnal la creier.
Cel mai bun loc sa la un implant in cel mai scurt nivelul accesibile de prelucrare a imaginii, Palanker a spus. Mai devreme [nivel accesibil] in retinei a degenerat este in stratul nucleare, precum si cu atat mai mult tu du-te de-a lungul lantului de prelucrare a imaginii, mai complexe semnale devin.
Cercetatorii Stanford incerca sa utilizeze cele mai multe dintre puterea de procesare ramase in retina, dupa degenerescenta retinei prin plasarea lor implant de pe partea laterala a retinei cu care se confrunta interiorul ochiului (de plasare subretiniana), spre deosebire de multe alte grupuri din Statele Unite, Germania si Japonia, care implanturi loc de retina pe partea laterala a retinei cu care se confrunta in afara a globului ocular (de plasare epiretinal).
De prelucrare a semnalului permite ochiului de a detecta directia de miscare, percep culorile, contrastul si spori sa se adapteze la diferite niveluri de luminozitate. Ochiul nostru este o masina uimitor de reglabila, Palanker a spus. Acesta functioneaza in nivelurile de luminozitate acest interval de opt ordine de marime, ceea ce inseamna ca poate detecta atat obiecte dim, precum si cele 100 milioane de ori mai luminos, de la zi la noapte moonless luminoase, a spus el.
Poate parea contraintuitiv ca atata timp cat este prelucrate de sistemul vizual, semnalul de calatorii din spate a ochiului spre ochii de interior, mai degraba decat de pe suprafata interioara a ...

Policlinici Pentru a Inlocuiti unice GP Interventii condamnat de catre grupurile de sanatate, Marea Britanie

Policlinici Pentru a Inlocuiti unice GP Interventii condamnat de catre grupurile de sanatate, Marea Britanie Domnul Darzi, Ministrul Sanatatii, care a fost insarcinata de catre Gordon Brown de a reforma NHS, ar dori sa reorganizeze sistemul de limba engleza GP. El se pronunta in favoarea policlinici mai mari, care ar putea inlocui practicile curente singur GP. Policlinici ar oferi servicii de specialitate si ar fi condus de mai multi medici si profesionistilor in domeniul sanatatii.
Potrivit British M...

Cartea alba mai aproape de casa Grupul de lucru Lansat - Colegii de Royal furniza expertiza Pentru a Adu Healthcare mai aproape de casa, Marea Britanie

Cartea alba mai aproape de casa Grupul de lucru Lansat - Colegii de Royal furniza expertiza Pentru a Adu Healthcare mai aproape de casa, Marea Britanie Domnul ministru de sanatate Warner a anuntat astazi formarea Care mai aproape de casa Demonstratie Group (CCHDG), formata din membri ai profesiei medicale pentru a contribui la obtinerea de politicile subliniate in Cartea alba recenta, noastra de sanatate, nostru Care, nostri spun.
CCHDG va cuprinde Colegiul Regal al Medicilor, Royal College of General Pracitioners, British Medical Association,...

GP Sef se opune cu capul inainte Rush Pentru a policlinici, Marea Britanie

GP Sef se opune cu capul inainte Rush Pentru a policlinici, Marea Britanie Dr. Laurence Buckman, presedinte al Comitetului de medicii BMAs, comentand pe Confederatiilor NHS raport cu privire la policlinici publicat astazi (17/04/08) a spus:
Desi pot exista un caz pentru stabilirea unei policlinica in unele situatii foarte specifice, in care pacientii locale si medicii sunt de acord pe o nevoie de dovedit in zona lor, noi suntem impotriva impetuos graba in policlinici ...

Rezultatele studiu pilot privind Early Avorturile medicala in Comunitate Setari medical Publicat, Marea Britanie

Rezultatele studiu pilot privind Early Avorturile medicala in Comunitate Setari medical Publicat, Marea Britanie Departamentul de Sanatate a publicat rezultatele unui studiu pilot in timpuriu avorturi medicale efectuate in cadre non-spitalicesc, uita la modul de imbunatatire a accesului.
Studiul arata ca centrele de mare comunitate de contraceptie, spitale cabana sau setari de tip policlinica ar putea oferi un seif, servicii de inalta calitate pentru femei.
Acesta arata ca unele femei au salutat neofic...

Policlinici Nu Raspuns: Pentru imbunatatirea asistentei La Londra, Says BMA

Policlinici Nu Raspuns: Pentru imbunatatirea asistentei La Londra, Says BMA Cu toate ca exista un caz de schimbare a modului NHS unele servicii sunt oferite in Londra, propunerile Guvernului nu se bazeaza pe cele mai bune aspecte ale NHS, ar putea duce la fragmentarea daunatoare si nu pot produce economii de cost a prezis, sau imbunatatiri in domeniul ingrijirii pacientilor, ca Guvernul are in vedere, BMA avertizeaza in raspunsul sau la Domnul, Ara Darzis revizuire a asis...

Asistarea transfuzii de sange si salvarea Livezi cu bacterii Genome Research

Asistarea transfuzii de sange si salvarea Livezi cu bacterii Genome Research De cercetare condus de Universitatea Warwick in genomul a doua bacterii ar putea salva livezi de o boala incurabila aproape anterior si, de asemenea, asista in tratarea complicatiilor generate de transfuzii de sange uman.
Cercetatorii s-au interesat de modul in care bacteriile produs natural o familie de produse chimice numite desferrioxamines. Desferrioxamine E este produsa de bacteria Erwinia...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.