Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Policlinica panduri program


Medicare Announces Acquisition competitiv de program pentru Anumite Durabile Medical Equipment, protetica, orteze, si consumabile - SUA

Medicare Announces Acquisition competitiv de program pentru Anumite Durabile Medical Equipment, protetica, orteze, si consumabile - SUA
Centrele pentru Medicare & Medicaid Services (CMS) a emis astazi o regula final care va reduce beneficiar out-of-cheltuielilor din buzunarul propriu, pentru a imbunatati precizia de plati Medicares pentru anumite echipamente de folosinta indelungata medicale, proteze, orteze, si materiale (DMEPOS), ajuta la combaterea frauda furnizor, si sa asigure accesul la beneficiar DMEPOS produse de inalta calitate si servicii printr-un nou program de cerere de oferte.
In 2008, programul competitiv de licitare vor functiona in zone de cerere de oferte (consiliu monetar), in termen de 10 dintre cele mai mari Mitropolit zonele statistice (MSAs), cu exceptia de la New York, Los Angeles, si Chicago MSAs si se va aplica la 10 de categorii de produse de top DMEPOS pe baza criteriilor descrise in regula final. Programul va fi extins in 70 MSAs suplimentare in 2009. Dupa 2009, CMS va extinde programul pentru a zone suplimentare si elemente.
Regula final ne anunta astazi este axat pe imbunatatirea atat de livrare de servicii si calitatea asistentei medicale, in timp ce obtinerea de economii pentru beneficiari si contribuabili. a spus CMS hotarand Administrator Leslie V. Norwalk, Esq. Avand in vedere necesitatea de a aborda dezvoltarea continua si nesustenabile a costurilor de ingrijire a sanatatii, acest nou program reprezinta un alt mod de a utiliza pe piata competitive, pentru a aduce cele mai bune si mai eficiente de ingrijire, pentru beneficiari Medicare. Iar atunci cand sunt combinate cu initiative de acreditare si de calitate standarde care sunt deja in curs de desfasurare, acest program va asigura garantia ca servicii de inalta calitate si elemente sunt disponibile pentru cei care au nevoie de echipamente medicale pentru uz casnic.
Nou program competitiv de licitatie, care este ceruta de prescriptie Medicare de droguri, imbunatatirea & Modernizare Actul de 2003 (Medicare Modernizare Actul sau MMA), va inlocui sumele curente de plata, pentru elementele ofertei fiind, in conformitate cu Medicares Planul taxelor DMEPOS cu rate de plata derivate din procesul de licitare. Furnizorii care doresc sa furnizeze un produs competitiv oferta intr-o ACB se va cere sa prezinte oferte de a furniza aceste elemente. Contractele vor fi acordate pentru un numar suficient de ofertanti castigatoare in fiecare ACB pentru a asigura acces si de servicii pentru a DMEPOS produse de inalta calitate. Ofertele castigatoare vor fi folosite pentru a stabili o suma de plata unica pe Medicare pentru fiecare element.
Pentru beneficiarii din consiliu monetar selectat, acest program va reduce out-of-cheltuieli de buzunar in acelasi timp, pe care le primesc un produs de inalta calitate si servicii. Acest lucru se datoreaza faptului ca regula impune tuturor furnizorilor contractante, care urmeaza sa fie acreditate de catre o organizatie de acreditare aprobat astfel cum a standardelor de calitate a CMS. CMS a desemnat 10 entitati calificate sa autorizeaza furnizorii DME, pe baza unor standarde de calitate care au fost postate pe site-ul SMF in august 2006. Sumele de plata unica stabilit prin oferte competitive vor fi mai mici decat sumele curente programul Taxa pentru elemente. In plus, furnizorii de contract trebuie sa accepte suma de plata unica stabilite prin oferte competitive ca plata in intregime. Raspunderea beneficiarys este limitat la 20 la suta din suma de plata, precum si orice B nesatisfacuta partea deductibile.
Pentru contribuabili, programul competitiv de licitare inseamna economii potential semnificativ pentru Medicare. Cand va fi complet puse in aplicare in 2010, se estimeaza ca aceste economii se va ridica la 1 miliard dolari anual.
Pentru elementele DME si servicii, coasigurare beneficiar este de 20 la suta din suma totala de plata Medicare, a spus Norwalk. Economiile acest program va genera se va traduce direct la coasigurare mai mici pentru beneficiarii Medicare, astfel, reducerea semnificativa a lor out-of-costurilor de buzunar pentru ingrijirea sanatatii.
CMS este crearea unei exceptii limitate la cerinta de licitare competitiva, care va permite anumitor profesionisti tratare sa furnizeze elemente de pe lista de oferte competitive pentru a pacientilor proprii, fara a trebui sa participe la licitatie si fara a deveni un furnizor contract. Aceasta exceptie s-ar aplica la anumite elemente specifice furnizate de medici, asistenti medic, asistenta medicala specialisti clinice, practicienii asistenta medicala, terapeuti la locul de munca in practica privata, si terapeuti fizica in practica privata. In plus, elementul trebuie sa fie dotate, ca parte a serviciilor lor profesionale. CMS este de parere ca permite acest tip de aranjament de a continua, va promova furnizarea eficienta si neintrerupta a grija sa beneficiarilor.
Regula, de asemenea, adopta unele protectii speciale pentru beneficiarii din consiliu monetar, care sunt deja elemente de inchiriere DMEPOS anumite atunci cand programul devine efectiva. De exemplu, regula final include o dispozitie grandfathering care le pot permite acestor beneficiari sa-si continue inchiriere aceste elemente de la furnizorii lor existente, in cazul in care furnizorul alege sa-si continue inchiriere element sub conducerea grandfathering (numite furnizori noncontract), in loc de a trece la un contract furnizor. In cazul in care beneficiarul continua sa aiba nevoie de elementul pe care acestea sunt de inchiriere de la un non-furnizor contractului si comuta la un furnizor de contract, accesul la produse si servicii va fi asigurata, deoarece furnizorul contract care isi asuma responsabilitatea pentru servirea beneficiar va fi in masura sa profite unor dispozitii de plata speciale.
Pentru furnizorii de echipamente de oxigen, norma finala prevede un minim de 10 luni de plata la un contract de furnizor care isi asuma responsabilitatea pentru furnizarea de oxigen catre un beneficiar care au primit servicii de la un non-furnizor contractului. In mod similar, daca un beneficiar, care este inchirierea de switch-uri de inchiriere limitat echipament de la un furnizor noncontract la una care a fost atribuit un contract, in cadrul programului de cerere de oferte, furnizorul noul contract va primi de 13 luni de plati de inchiriere. Aceste dispozitii de plata se aplica fara a ceea ce priveste numarul de luni de plati Medicare anterior efectuate catre furnizorul noncontract; cu toate acestea, plata se poate face numai in cazul in care necesitatea medicale pentru echipamente continua.
Regula permite beneficiarilor finali care detin un element de DMEPOS care face parte din programul de oferte competitive pentru a obtine de intretinere si service de la orice furnizor Medicare care are un numar valid de facturare, si nu se limiteaza la care solicita reparatii de la furnizori contract. Cu toate acestea, in cazul in care standardele pentru obtinerea o inlocuire totala a unui element aflate in proprietatea care face parte din programul de oferte competitive sunt indeplinite, beneficiarul va trebui sa obtina postul de schimb de la un furnizor contract, iar plata se va face pentru postul de la un sing...

Fresh Dining lanseaza primul-fiecare program conceput pentru a facilita Pierdere sanatoasa in greutate si de a promova maxima de fitness Pentru noi Mamele, SUA

Fresh Dining lanseaza primul-fiecare program conceput pentru a facilita Pierdere sanatoasa in greutate si de a promova maxima de fitness Pentru noi Mamele, SUA Dining proaspete, Southern Californias lider furnizor de zi cu zi a sanatoase, calorie-controlat, mese gastronomic sa aliat cu Blue Clay Sala de a oferi un program de reper conceput pentru a restabili mamele noi inapoi la nivelul lor ideal de fitness. Fresh Mami de program, care combina o masa gastronomic organice de livrare cu program de formare de clasa mondiala de fitness si un spectru larg de accesorii, cum ar fi yoga, tratamente spa, precum si de asistenta personala, lanseaza un 1 2008.
Mami proaspete ofera un program complet de servicii pentru a mamelor noi, la exact in momentul in care cea mai mare nevoie, in timpul sarcinii si dupa nasterea copilului. Deoarece programele de Sloganul sugereaza, mame noi va restabili, Reclaim, Bucurati-va! dupa inscrierea in programul de 30 de zile, care ofera trei in domeniul sanatatii-acasa si de wellness pachete de la Platinum, Gold si nivelurile de Argint. Pe deplin nevoilor clientilor pre / post are nevoie de Natal, fiecare program este conceput pentru a creste nivelul de energie, iritabilitate scadere, ascuti vigilenta mentala, creste de recuperare musculare, pentru a imbunatati nivelul de colesterol, de ajutor in echilibru hormon, creste productia de lapte, niveluri mai scazute de insulina, si pierde corp gras.
Fresh Mami este primul program de acest gen conceput pentru a nu numai pentru mame noi sau asteptam, dar pentru orice femeie care are copii mici si vrea sa se intoarca la stil de viata sanatos in care, o data de plumb, a spus Todd DeMann, proaspete Dining CEO si fondator al Fresh program de mami. Acesta ofera mame o oportunitate de a se cufunda intr-o abordare holistica a sanatatii suprem, in timp ce jonglerie multe responsabilitati ale maternitatii.
Mami proaspete include 30 de livrarile de zi cu zi din sase, toate mesele-naturale organice direct la praguri clientilor. Toate mesele sunt echilibrate pentru a oferi valoare nutritiva pentru femei, care fie sunt insarcinate sau care alapteaza si incercarea de a maximiza nivelul lor de fitness intr-un mod sanatos. De asemenea, incluse in componenta masa ale programului sunt 30 mese de simpatie si deserturi pentru tata, in mod gratuit.
Programul de instruire cu caracter personal, dezvoltat de pre / post de experti de fitness natale Heather argila al Blue Clay Fitness, este proiectat pentru a sterge modificarile care sarcinii aduce la mame un organism. Combina formarea cardio, rezistenta la greutate, se intinde si stabilitatea de baza, toate activitatile de formare de fitness este sigur, eficient si facut in viata privata a clientilor de origine in urma unei evaluari de fitness si cu acordul medici.
In plus, pentru a face fiecare proaspete Mommys primele luni de maternitate mai usor, clientii vor beneficia de un cos de lux cadou de organica si produse ecol...

University of Southern Nevada, anunta planul de a lansa un doctor in Medicina Dentara program in Utah

University of Southern Nevada, anunta planul de a lansa un doctor in Medicina Dentara program in Utah University of Southern Nevada (USN), un privat, institutii non-profit de invatamant superior, a anuntat astazi planurile de a extinde Colegiul de Medicina Dentara, prin demararea Doctor in Medicina Dentara (DMD), program la campusul universitys situat la 10,920 South River Front Parkway in South Jordan, Utah. Universitate se asteapta sa admita clasa prima sa in toamna anului 2011.
In prezent, n...

NIH lanseaza nediagnosticate Boli de program - Cercetatori clinica pentru a aborda cazuri medicale Cele mai Puzzling

NIH lanseaza nediagnosticate Boli de program - Cercetatori clinica pentru a aborda cazuri medicale Cele mai Puzzling National Institutes of Health (NIH) a anuntat un nou program clinic de cercetare care vor avea ca scop de a oferi raspunsuri la pacientii cu conditii misterioase care au ocolit mult timp diagnostic. Denumita Programul nediagnosticat Boli, trans-NIH initiativa se va concentra pe cazurile cele mai aiuritoare medicale prevazute la Clinic NIH Center din Bethesda, Maryland, de catre medici cu intreaga ...

GE Healthcare Creeaza un furnizor de-Independent Healthcare Este Educational program pentru retea integrata si dispozitive medicale

GE Healthcare Creeaza un furnizor de-Independent Healthcare Este Educational program pentru retea integrata si dispozitive medicale GE Healthcare, un important furnizor de solutii de asistenta medicala tehnologiei informatiei, a anuntat un furnizor independent de program educational, proiectat special pentru profesionistii biomedicale si tehnice, pentru a spori cunostintele lor de IT concepte pentru asistenta medicala. GES Healthcare IT noi curriculum-ului de baza identifica abilitatile IT critice pentru service si sprijinirea...

Noul program de astm in Detroit scolile publice pot imbunatati clase de studenti si absentele scadere

Noul program de astm in Detroit scolile publice pot imbunatati clase de studenti si absentele scadere Detroit copii scolile publice care traiesc cu astm pot avea mai putine absente si de a imbunatati gradele lor cu ajutorul unui nou program de astm cuprinzatoare.
Intr-un studiu publicat in numarul din luna mai a piept, revizuite de experti Oficial al Colegiului American de Medicilor Chest, Detroit copiii cu astm bronsic care participa la o scoala pe baza de program de astm au avut 34 la suta ma...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.