Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Polipi anali poze


La studiu prezentat DDW 2008 confirma faptul ca nou dispozitiv de detectare a imbunatateste semnificativ de polipi in colon

La studiu prezentat DDW 2008 confirma faptul ca nou dispozitiv de detectare a imbunatateste semnificativ de polipi in colon
La Bolilor Digestive Saptamana conferinta de la San Diego (DDW 2008), de renume mondial-gastroenterolog Jerome D. Waye, MD prezentat rezultatele clinice de la un sistem multi-institutionale studiu care a evaluat eficacitatea de-al treilea ochi (TM) Retroscope (TM), un aparat noi, care imbunatateste capacitatea medicilor de a vizualiza anomalii la nivelul colonului.
Studiul a demonstrat ca al treilea ochi Retroscope, atunci cand este utilizat in combinatie cu un standard de colonoscope, detecteaza un numar semnificativ mai mare de adenoamelor si polipi, altele decat colonoscope singur. Third Eye Retroscope a fost golita pentru utilizare in Statele Unite de Food and Drug Administration (FDA).
Este destul de un dispozitiv ingenios, a spus dr. Waye. Tehnologia din spatele este uimitor.
Cancerul colorectal este cauza cea mai mare al doilea deces prin cancer in SUA Cu toate acestea, cele mai multe cancere ale tractului gastro-intestinal inferior (GI) poate fi complet vindecat in cazul in care sunt detectate mai devreme. Chiar si mai multe cazuri, poate fi complet prevenite in cazul in care pre-canceroase polipi pot fi eliminate inainte ca acestea sa devina maligne.
Cercetator principal dr. Waye, din Spitalul Mount Sinai din New York, a prezentat rezultatele studiului ieri dupa-amiaza in fata de medici si profesionistii din industrie in timpul conferintei, fiind loc la San Diego Convention Center. Multi-centru de studiu a evaluat 214 de pacienti la data la opt situri din SUA In timpul studiului, pacientii au fost examinate cu ajutorul unui al treilea ochi Retroscope in asociere cu un colonoscope standard. Abstracta a studiului de Dr. Waye si de co-autori a fost acceptat pentru publicare de catre panoul de revizuire DDW al Societatii Americane de Endoscopie gastro-intestinale (ASGE). Dr. Waye a fost de asemenea invitat sa prezinte abstracte, in cursul acestei saptamani conferinte anuale.
Colonoscopie este considerat in prezent cea mai buna metoda de depistare a cancerului colorectal. Cu toate acestea, este bine stabilit de la cercetare anterioare, care leziuni pot fi pierdute, in special pe aspectul proximala de falduri haustral si flexures sau in spatele supapa ileocecal, a spus dr. Waye.
Utilizat in timpul colonoscopie, al treilea ochi Retroscope este un dispozitiv auxiliar de imagini, care ofera o iluminare retrograd si vizualizare de colon in scopuri de diagnosticare. Dezvoltat de Avantis Medical Systems, Inc din Sunnyvale, California, acest dispozitiv inovator nou endoscopice este trecut prin canalul instrumentul unei colonoscope standard, pana cand nu se extinde dincolo de varful colonoscope. Dupa cum se constata, aparatul automat se intoarce de 180 de grade pentru a oferi o vedere in timp ce continua retrograd colonoscope se retrage.
Colonoscopie este in general considerata ca fiind standardul de aur pentru detectarea anomaliilor la nivelul colonului. Cu toate acestea, cercetarile anterioare au aratat ca 12-24% de polipi si a unui numar semnificativ de cancer poate fi omisa in timpul colonoscopie, mai ales daca acestea se afla in spatele falduri, in peretele colonului. [1], [2], [3] Acest aparat nou este conceput pentru a rezolva aceasta problema prin care sa permita medicului pentru a vizualiza partea opusa a celor falduri in timpul procedurii.
Studiul (care este inca activ) a constatat ca, in combinatie cu un standard de colonoscope, al treilea ochi Retroscope detectat 13,3% polipi suplimentare, iar 12,4% adenoamelor suplimentare, comparativ cu colonoscope singur. Polipii detectate cu al treilea ochi au fost comparabile in de marime la cele observate cu colonoscope.
Investigatorii nostri sunt constatarea ca al treilea ochi Retroscope este o tehnologie promitatoare nou pentru imbunatatirea vizualizare in timpul colonoscopie, a continuat dr. Waye. In timpul studiului, al treilea ochi a relevat domenii care sunt de multe ori ascunse de la colonoscope transmite-vizionare, si a permis o crestere semnificativa in detectarea adenoamelor si polipi altele.
La 214 de pacienti studiate pana in prezent, 203 au fost identificate cu polipi colonoscope standard. In al treilea ochi Retroscope, o suma suplimentara de 27 polipi s-au detectat, o crestere de 13,3%. Cu colonoscope standard, 105 adenoamelor au fost gasite, precum si cu al treilea ochi Retroscope, o suma suplimentara de 13 adenoamelor s-au detectat, o crestere de 12,4%. Marimea medie pentru polipi gasit de colonoscope monoterapie a fost de 0.49 cm, iar valoarea medie a dimensiune pentru polipi gasit de-al treilea ochi Retroscope a fost practic identice, de la 0.47 cm.
La 21 pacienti (9,8%), cel putin un polip suplimentare, a fost gasit cu utilizarea de-al treilea ochi Retroscope, cat si in sapte pacienti (3,3%), polip detectate cu al treilea ochi Retroscope a fost singurul gasit.
Dr. Waye este profesor de medicina clinica si sef al unitatii de GI endoscopie la Mount Sinai Medical Center din New York City.
Cunoscut pentru introducerea conceptului de colonoscopie fara fluoroscopiei, prin definirea repere endoscopice, Dr. Waye este autorul sapte carti, rezumate nenumarate, si-a publicat aproape doua sute lucrari stiintifice in reviste.
El este presedintele ales si a fost trezorier al OMED, Organizatia Internationala pentru endoscopie digestiv. In 1980, el a fost presedinte al ASGE si in 1982 a devenit presedinte al Colegiului American de Gastroenterologie (ACG). El a primit, de asemenea, cea mai...

De calciu scade riscul de a dezvolta polipi de colon

De calciu scade riscul de a dezvolta polipi de colon Noi cercetari arata de calciu scade riscul de a dezvolta polipi de colon. Polipi colorectal, sau adenoame, sunt umflaturi sau tumori carnoase care se dezvolta pe captuseala de colon care pot deveni cancerosi in timp.
Cercetatorii spun studiul lor ofera suficiente dovezi care arata ca suplimentele de calciu par a fi o modalitate relativ sigure si necostisitoare pentru a reduce riscul de tipuri de cele mai grave de polipi colorectal, care sunt cele mai puternic asociat cu cancer invaziv colorectal.
Sa constatat ca suplimente de calciu usor scazut riscul de toate tipurile de polipi colorectal, dar cel mai mare efect a fost pe leziunile cele mai avansate colorectal. Au constat...

Suplimente de calciu pot reduce riscul de polipi de colon avansate

Suplimente de calciu pot reduce riscul de polipi de colon avansate In timp ce luati suplimente de calciu poate reduce riscul de toate tipurile de polipi colorectal, de cercetare conduse de Dartmouth Medical School arata de calciu au avut cel mai mare efect asupra avansate adenoamelor colorectal, considerat a fi cel mai puternic asociat cu cancer invaziv colorectal.
Multi-centru de studiu, raportate la 16 iunie al revistei de Institutul National al Cancerului, ...

Ce sunt nazala Polipii? Cum puteti obtine polipi nazali? Cum sunt nazala Polipii tratate?

Ce sunt nazala Polipii? Cum puteti obtine polipi nazali? Cum sunt nazala Polipii tratate? In cazul in care o parte a membranei care liniile de partea interioara a nasului devine umflat si bastoane afara in cavitatea a nasului, crestere care se formeaza este numit un polip. Ele sunt benigne (nu cauza cancer sau raspandirea), dar de obicei sunt multiple si pot fi o pacoste pentru unele persoane.
Cum puteti obtine polipi nazali?
Cauza exacta a polipi nazali este necunoscuta, dar une...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.