Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Polipi vezica urinara


Ce este incontinenta urinara de efort? Care este cauza incontinenta urinara de efort?

Ce este incontinenta urinara de efort? Care este cauza incontinenta urinara de efort?
Incontinenta urinara este scurgere involuntara de urina; in termeni simpli, pentru a Wee atunci cand tu dont intentionati sa. Acesta este incapacitatea de a detine urina in vezica urinara, deoarece controlul voluntar asupra sfincterului urinar este fie pierdut sau slabit.
Incontinenta urinara este o problema mult mai frecventa decat cei mai multi oameni dau seama. In Regatul Unit, se estimeaza ca, in orice moment de cel putin 3 milioane de persoane - 5% din totalul populatiei - sufera de incontinenta urinara. Departamentul de Sanatate si Servicii Umane estimeaza ca aproximativ 13 de milioane de americani sufera de incontinenta urinara.
Incontinenta urinara este mai frecvent la femei decat la barbati. 10% la 30% din femeile din America / fete cu varsta de 15-64 de ani se crede ca ar suferi de acesta, in comparatie cu intre 1,5% si 5% dintre barbati. Peste jumatate din toti rezidentii ingrijire medicala la domiciliu sunt considerati a fi afectate de incontinenta urinara. Departamentul de Sanatate, Marea Britanie, estimeaza ca 20% din toate femeile in varsta de peste 40 sunt afectate de incontinenta urinara.
Continentem Latina cuvant (nom. continens) inseamna sa detina, impreuna, in timp ce incontinentem (nom. Incontinens) inseamna nu detin impreuna. Incapabil sa pastreze limba engleza cuvantul sensul cuvantului in imposibilitatea de a controla intestinelor sau a vezicii urinare, probabil, a fost folosit prima in 1828.
Incontinenta fecalii inseamna incapacitatea de a controla miscarile cele intestinale. Acest articol se axeaza doar pe incontinenta urinara. Care sunt semnele si simptomele de incontinenta urinara? Principalul simptom este de presa (scurgere) din urina, atunci cand tu dont nevoie la spre. Cand si cum se intampla acest lucru va depinde de tipul de incontinenta urinara.
Incontinenta - acesta este cel mai frecvent tip de incontinenta urinara, in special in randul femeilor care au dat nastere sau au trecut prin menopauza. In acest caz, stres se refera la presiuni fizice, mai degraba decat stres mental. In cazul in care vezicii urinare si a muschilor sunt implicate in controlul urinar sunt plasate sub presiune brusca suplimentare persoana poate urina involuntar.
Urmatoarele actiuni pot declansa incontinenta: O tuse brusca stranut Razand grele de ridicare Exercitarea cantitatea de urina pe care scurgeri de informatii in fara voie depinde de modul in deplina vezicii urinare este si modul in care sunt afectati muschii.
Incontinenta imperioasa (incontinenta efort) -, de asemenea, cunoscut sub numele de incontinenta reflex. Acesta este al doilea tip cele mai comune de incontinenta urinara. Vezicii urinare este fie instabila sau hiperactiva. Exista o brusca, contractia involuntara a peretelui musculara a muschilor vezicii urinare (muschiului detrusor) care determina urgenta ale cailor urinare - un indemn de a urina, care nu poate fi oprit. Exista o pierdere involuntara de urina pentru nici un motiv aparent in timp ce dintr-o data senzatia de nevoie sau nevoia de a urina.
In cazul in care nevoia de a urina vine persoana are un timp foarte scurt, inainte de a urina este eliberat, indiferent de ceea ce ei incearca sa faca. Nevoia de a urina pot fi cauzate de: o schimbare brusca in pozitia de sunet de apa curenta (pentru unii oameni) sex (in special in timpul orgasmului) Persoanele cu incontinenta imperioasa tind sa aiba de a urina frecvent, uneori avand sa te ridici sa mearga la toaleta in timpul noptii.
Muschilor vezicii urinare pot activa involuntar, din cauza de afectare a nervilor vezicii urinare, sistemului nervos, sau a muschilor ei insisi.
Incontinenta Overflow - acest tip de incontinenta urinara este mai frecventa la barbati cu probleme de prostata, o vezica deteriorat, sau un uretra blocat. Glanda extinsa prostata obstructioneaza vezicii urinare; persoana de multe ori numai reuseste sa urineze in prelinge mici si trebuie sa merg frecvent. El poate simti ca vezicii urinare sa nu este niciodata intr-adevar complet golite, chiar si dupa ce incearca din greu.
Pune-pur si simplu, incontinenta de preaplin este o incapacitatea de a goli vezica urinara, pacientul frecvent dribbles urina. Unii pacienti in mod constant urina dribla (spre deosebire de frecvent).
Incontinenta mixt - in cazul in care un pacient prezinta atat de stres si incontinenta imperioasa el / ea are incontinenta mixte.
Incontinenta functionala - o persoana stie exista o nevoie de a urina, dar nu poate face la baie in timp util la o problema de mobilitate. In cazul in care o persoana are un handicap nu pot fi in stare sa ma pantalonii in vine, in timp; acest lucru ar fi un exemplu de incontinenta functionale. Cantitatea de urina pierdute pot fi mari. Cauzele obisnuite ale incontinenta functionale includ: Confuzie Dementa vederii Slaba Slaba mobilitate Poor dexteritate (pantaloni nu poate descheia in timp), depresie, anxietate sau furie (nu doresc sa mearga la toaleta) Persoanele cu incontinenta functional ar putea intampina dificultati in gandire, in miscare si de a comunica - aceste dificultatile pot impiedica ei de la a ajunge la o toaleta.
Incontinenta functionala este mai raspandita in randul persoanelor in varsta, si este frecventa la casele de ingrijire medicala.
Incontinenta functionala poate sa apara atunci cand nu exista nimic in neregula cu punct de vedere fizic persoana. Daca sunteti intr-o calatorie lunga si pe moarte pentru a urina, dar nu exista grupuri sanitare in apropiere.
Incontinenta bruta totala - aceasta inseamna fie scurgeri de urina persoana continuu toate zi si de noapte, sau care a periodice incontrolabile scurgerea unor cantitati mari de urina. Vezicii urinare nu este in masura de a stoca urina. Pacientul poate avea o problema congenitale (sa nascut cu un defect), poate exista un prejudiciu de a maduvei spinarii, si de ranire a sistemului urinar, sau poate exista o fistula intre vezicii urinare si, de exemplu vagin. Care sunt factorilor de risc de incontinenta urinara? Un factor de risc este ceva care creste sansele de a dezvolta o conditie sau o boala. De exemplu, fiind obezi creste riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2; de aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet zaharat de tip 2. Mai jos sunt cateva factori de risc legate de incontinenta urinara: Fiind obezi - persoanele obeze au crescut presiunea asupra vezicii urinare si musculare din jurul lor, in comparatie cu oamenii cu greutate normala. Acest lucru slabeste muschii si o face mai probabil ca o scurgere apare atunci cand stranuta persoana sau tuse.
Fumatul - fumatorii regulat sunt mai susceptibile de a dezvolta o tuse cronica, care poate duce la episoade de incontinenta. O tuse cronica (tuse foarte mult pe termen lung), locuri de stres nejustificata asupra sfincterului urinara, ducand la incontinenta. Un fumator regulat este, de asemenea, mai susceptibile la avand o vezica urinara hiperactiva.
Sex - femeile au o sansa semnificativ mai mare de care se confrunta cu incontinenta decat barbatii. Anumite aspecte ale femele o viata, cum ar fi nastere si de menopauza incontinenta a face mult mai probabil. Mans Un risc este mai mare in cazul in care acesta are probleme legate de glanda prostata.
Pentru limita de varsta - muschii vezicii urinare si uretrei slabi in timpul limita de varsta. Acest lucru inseamna vezicii urinare nu pot detine ca lichid de mult ca si inainte, pentru cresterea riscului de scurgere involuntar. Acest lucru nu inseamna ca oamenii vor deveni in mod necesar incapabil sa pastreze atunci cand acestea sunt vechi; it chiar inseamna riscul este mai mare.
Unele boli si conditii - persoanele cu diabet zaharat si unele boli de rinichi sunt mai susceptibile de a suferi de incontinenta urinara. Care sunt cauzele de incontinenta urinara? Cauze de incontinenta
Atunci cand muschii planseului pelvin sunt slabite si nu pot pastra uretra complet inchis, incontinenta apare. Brusca de presiune asupra vezicii urinare poate cauza urina la scurgeri din uretra. O tuse sau stranut pot declansa-o. Urmatoarele pot cauza muschilor planseului pelvin pentru a pierde o parte din puterea lor: Sarcina. Nastere (de munca). Menopauza - atunci cand nivelul de estrogen picatura muschii pot primi mai slabe. O histerectomie - indepartarea chirurgicala a uterului (uter). Unele alte proceduri chirurgicale . Varsta. obezitate. Cauze de incontinenta imperioasa
Incontinenta imperioasa se intampla atunci cand persoanele care contractele de vezica urinara prematur, de obicei, inainte de a fi completa. Suferind de obicei nu se poate ajunge la o toaleta in timp. Expertii cred ca este cauzata de ceva care merge in neregula cu sistemul de semnalizare intre creier si vezicii urinare, dar acestea nu sunt foarte sigur.
Cele mai multe cazuri de incontinenta imperioasa sunt diagnosticate ca sindrom de vezica hiperactiva, deoarece nici o cauza specifice, a fost gasit. Urmatoarele cauze de incontinenta imperioasa au fost identificate: cistita - inflamatie a mucoasei vezicii urinare. De obicei apare atunci cand uretra in mod normal steril si de vezica urinara sunt infectate cu bacterii si devin iritate si inflamate. Cistita este destul de comuna si poate afecta atat barbatilor, cat si femeile de toate varstele - este mai frecvent la femei.
SNC (sistemul nervos central) - probleme de exemple sunt scleroza multipla, accident vascular cerebral si boli Parkinsons.
O prostata extinsa - vezicii urinare ar putea sa scada si uretra ar putea deveni iritat. Cauze de incontinenta de preaplin
Acest lucru se intampla atunci cand exista o obstructie sau blocarea la vezica urinara. Pacientul nu poate fi capabil de a goli vezica complet dupa urinare, presiunea se acumuleaza in spatele obstructie, provocand scurgeri. Urmatoarele poate cauza un obstacol: O glanda extinsa de prostata. O tumora apasarea impotriva vezica urinara. Pietre urinar. Constipatie. Chirurgie incontinenta urinara, care a mers prea departe. Cauze de incontinenta total
Acest lucru se produce atunci cand vezica urinara nu poate detine nici o urina si scurgerile de informatii a pacientului, fie tot timpul sau frecvent. Urmatoarele pot provoca incontinenta in total: un defect anatomice persoana a avut de la nastere. Un leziuni ale coloanei vertebrale, care de oaie semnalelor nervoase dintre creier si vezica urinara. O fistula - un tub (canal) dezvolta intre vezica si o zona din apropiere , cea mai de obicei vaginul. urmatoare, uneori, poate provoca, de asemenea, incontinenta urinara: Unele medicamente - in special in unele diuretice, antihipertensive, somnifere, sedative, si relaxante musculare.
Alcoolul - daca o persoana care bea o cantitate mare de alcool vezicii urinare si muschii in jurul acestuia se va relaxa, plus individuale pot deveni mai putin constienti de cand este timpul de a urina. Alcoolul este, de asemenea, un diuretic si un stimulant vezicii urinare. In general, orice cantitate de alcool va relaxa muschii legate de controlul cailor urinare intr-o anumita masura.
Alte bauturi si alimente - unele sifon (bauturi carbogazoase), ceai, cafea, indulcitorii artificiali, sirop de porumb poate agrava vezicii urinare si episoade de declansare de incontinenta. Pentru unele persoane, incontinenta poate fi declansata de alimente cu anumite condimente, zahar, acid (de citrice si de tomate). Cafeina este un diuretic si un stimulant vezicii urinare.
Infectii ale tractului urinar - aceasta poate irita vezica urinara, de declansare puternic indeamna de a urina, care poate duce, uneori, in episoade de incontinenta.
Deshidratarea - in cazul in care o persoana devine deshidratate urina poate deveni extrem de concentrata - sarurile concentrat pot irita vezicii urinare si incontinenta cauza. Incontinenta urinara Cum este diagnosticat? Un jurnal vezicii urinare - GP (medic generalist, medic primar de ingrijire) sau urolog (un doctor specializata in boli ale organelor de sex feminin si tractului urinar de sex masculin urinar si organele genitale) poate solicita pacientului pentru a inregistra cat de mult el / ea bauturi, atunci cand se produce urinare, cat de mult este produs urina, daca a existat un indemn de a urina, si numarul de episoade de incontinenta.
Examenul fizic - medicul poate examina Womans un vagin si de a verifica puterea de muschi ei etaj pelvine. Daca pacientul este de sex masculin, medicul poate examina rect sale pentru a determina daca glanda prostata este de extinsa.
Sumar de urina - acesta este un test de urina. Un esantion de urina este colectate si trimise la un laborator in cazul in care acesta este verificat pentru semne de infectie si anomalii.
Test de sange - un test de sange poate dezvalui detalii despre substantele legate de cauzele de incontinenta.
PVR (postvoid rezidual) de masurare - acest masurile de urina cat de mult este lasata in vezicii urinare dupa ce persoana a terminat de urinat. Pacientul urineaza intr-un recipient care masoara cat de mult urina a fost expulzat. Apoi, fie cu un cateter cu ultrasunete sau de medicul de masurile de urina cat de mult a ramas in vezica urinara. Daca un lot de urina a ramas in vezica urinara ..
.. poate exista o obstructie la nivelul tractului urinar.
.. poate sa fie o problema cu nervii vezicii urinare.
.. poate exista o problema de muschi.

Ecografie pelvine - medicul poate dori sa se uite la alte parti ale tractului urinar sau organele genitale.
Stress test - pacientul se va cere sa se aplice presiune bruste - el / ea poate fi invitat sa tuse - in timp ce medicul arata afara pentru pierderea de urina.
Urodynamic de testare - un cateter este introdus prin uretra in vezica urinara, si vezicii urinare se umple cu apa. Un monitor determina cat de mult presiunea vezicii urinare si musculare sfincterului poate rezista.
Cystogram - aceasta este o procedura de raze X pentru a vizualiza vezicii urinare. Un cateter este introdus in vezica urinara, prin uretra. Un fluid care contine un colorant speciala trece prin cateter in vezica urinara. In ceea ce pacientul urineaza colorant apare in imaginile X-ray. Medicul poate urmari vopsit lichid care apare pe X-ray si imagini a detecta orice problema in interiorul tractului urinar.
Cystoscopy - o cystoscope (un tub subtire, cu o lentila de la sfarsitul) este introdus in uretra. Medicul poate vedea anomalii la nivelul tractului urinar. Care sunt optiunile de tratament pentru incontinenta urinara? Tratamentul pentru incontinenta urinara va depinde de mai multi factori, cum ar fi tipul de incontinenta, pacientii cu varsta, starea generala de sanatate, precum si a lui / ei mentale afirma. Orice conditie de baza care cauzeaza incontinenta va trebui sa fie tratate mai intai.
Modificari in stilul de viata - unele modificari stilul de viata pot ajuta la reducerea severitatii incontinenta, indiferent de tipul. Acestea pot include: Abataj asupra consumului de cofeina. Fluide consuma peste daca medicul determina pacientul nu este potabila de ajuns. Consumand mai putin de lichide in cazul in care medicul determina pacientul este baut prea mult. Pierderea de greutate. Incontinenta
, Precum si stilul de viata modificarile mentionate, medicul poate recomanda unele etajul pelvin exercitii de consolidare a muschilor. Exercitii de podea pelvin, de asemenea, cunoscut sub numele de Exercitiile Kegel, sau doar Kegels, contribuie la intarirea sfincterului urinar si a muschilor etaj pelviana - muschii care ajuta la controlul urinare. Medicul, asistenta sau kinetoterapeut (Marea Britanie: fizioterapeut) va solicita pacientului sa faca exercitii in mod regulat. Exercitii Kegel sunt deosebit de eficiente pentru incontinenta de stres, dar poate contribui, de asemenea cei cu incontinenta imperioasa.
Etajul pelvin exercitii (Kegels)
Pentru a identifica musculare care aveti nevoie sa strangeti in scopul de a face acest exercitiu in mod corespunzator, imaginati-va ca doriti sa opriti urinat la mijlocul-stream. Strangeti musculare ar trebui sa utilizati in scopul de a intrerupe urinare. Daca nu puteti gasi musculare, incercati sa urinat si a opri midstream (doar opri urinare, o data pentru a identifica musculare, nu de multe or...

DETROL Pfizer (REG) LA in mod eficient trateaza simptomele de vezica urinara hiperactiva incontinenta mixte

DETROL Pfizer (REG) LA in mod eficient trateaza simptomele de vezica urinara hiperactiva incontinenta mixte Femeile cu incontinenta mixt, o combinatie de vezica urinara hiperactiva si incontinenta, a raportat un beneficiu mai mare de tratament pentru simptome de vezica urinara hiperactiva DETROL (REG) LA (tartrat tolterodina capsule cu eliberare prelungita) fata de placebo, in functie de rezultatele nou studiu publicat in numarul din luna august a anului Urologie. Acesta este primul studiu de DETROL (REG) LA la femeile cu incontinenta mixt, cel mai frecvent tip de incontinenta urinara.
Nu exista nici un tratament pentru incontinenta mixta, vezicii urinare hiperactive asa si incontinenta sunt tratate separat. Simptome de vezica urinara hiperactiva includ urgenta (puternica, brusca indeamna de a urina), de frecventa (avand de multe ori pentru a merge la baie mai mult de opt ori in 24 de ore care pot include si se ridica pe timp de noapte) si incontinenta imperioasa (umezirea accidente insotite de o brusca si sa indemne de neoprit de a urina). Incontinenta Stresul este scurgere de urina, ca raspuns la activitatile care presiunea creste abdominale, cum ar fi tuse, ras, stranut sau ridicare un obiect greu.
Pentru pacientii cu incontinenta mixte, incontinenta imperioasa este adesea mai mult de stanjenitoare incontinenta, deoarece este asociat cu o pierdere mai mare de urina si este mai imprevizibil, a declarat autorul principal Dr. Vik Khullar, lector superior si urogynecologist consultant in cadrul departamentului de Obstetrica si Ginecologie de la Spitalul St Marys, Imperial College, Londra. In acest studiu, tratamentul de prima linie cu DETROL (REG) LA imbunatatit semnificativ de pacienti simptome de vezica urinara hiperactiva in incontinenta mixte. Tratarea vezicii urinare hiperactive prima pare a fi justificata in cazul femeilor cu incontinenta mixte, avand in vedere simptomele profunde OAB au impactul asupra calitatii vietii.
Placebo, dublu-orb, randomizat, controlat studiu sa analizat femei (n = 854) care au prezentat urgenta, frecventa si cel putin cinci episoade de incontinenta imperioasa per saptamana in asociere cu incontinenta. Ei au primit 8 saptamani de tratament cu DETROL (REG) LA sau placebo o data pe zi.
Pacientii tratati cu DETROL (REG) LA au prezentat o reducere de 77 la suta pe saptamana, in episoadelor de incontinenta imperioasa, in comparatie cu 51 la suta pentru cei carora li sa administrat placebo. Pacientii trat...

Invazia de vezica urinara "Pile de bacterii care cauzeaza infectii de tract urinar

Invazia de vezica urinara "Pile de bacterii care cauzeaza infectii de tract urinar Oamenii de stiinta de la Universitatea Washington Scoala de Medicina din St Louis au descoperit dovezi definitive, ca o parte din bacteriile care ciuma femeile cu infectii ale tractului urinar (UTIs) sunt inradacinate in interiorul celulelor vezicii urinare umane.
Constatare confirma o revizuire controversata a oamenilor de stiinta model de modul in care cauza bacteriilor UTIs. Anterior, cei ma...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.