Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Poti ramane insarcinata la menopauza


Mai putine sub 16s ramane insarcinata in Anglia si Tara Galilor

Mai putine sub 16s ramane insarcinata in Anglia si Tara Galilor
Conceptii printre fete sub 16 ani in Anglia si Tara Galilor a scazut usor intre 2001 si 2002, cifrele oficiale au evidentiat.
Cifrele provizorii pentru anul 2002, publicat de catre Oficiul pentru National de Statistica, a aratat ca, in conformitate cu sarcinile in randul 16s-a cazut 0.4 la suta de la 7,903 in 2001 la 7,395 in 2002, cel mai scazut nivel in 11 de ani.
Cu toate acestea, a existat o crestere in conceptiile printre fete sub 18 ani. Numarul de 16 de ani a ramane gravida a crescut de la 12,259 in 2001 la 12,672 in 2002, in timp ce numarul de 17 de ani a concepe a crescut de la 18795 la 19283 in aceeasi perioada.
Rata de conceptie a scazut de la aproape 46.7 per 1.000 de fete in 1998 la 42.5 la 1.000 in 2001, dar s-au majorat din nou, pana la 42.6 in 2002. Putin mai mult de jumatate din adolescentii gravida a dat nastere, dar cele mai multe dintre aceste sub-16 a avut avorturi.
Rata de conceptie in randul 16 de ani in cursul anului 2002 au crescut cu 3,2 la suta, in timp ce rata globala de conceptie pentru toate femeile, in varsta de 15-44 a crescut cu trei procente.
Ministrii au stabilit un obiectiv acela de a injumatati rata sarcinii intre 15 - 17 de ani, intre 1998 si 2010.
Anne Weyman, director executiv al Asociatiei de planificare familiala, a declarat: ratele Abordarea de sarcina adolescente necesita un angajament in curs de desfasurare de la guvernele din Marea Britanie si societate in general pentru a ajuta tinerii faca o alegere cu privire la viitorul lor, care includ alternativele la parinte devreme.
http://www.hda-online.org.uk...

Eu sunt insarcinata ... Deci, acum, ce se intampla?

Eu sunt insarcinata ... Deci, acum, ce se intampla? Moase Somersets femeile pot oferi acum un nou serviciu de inceputul sarcinii de sprijin.
Femeile in Somerset au acum o noua sursa de informare si consiliere de specialitate de care acestea dispun de indata ce ei stiu ca sunt gravide.
Dupa o perioada de lipsa lunar, si, eventual, de testare cu un set de sarcina, primul pas pentru multe femei este de a vizita GP lor.
Notiuni de consiliere adecvata de sanatate si informatii cat mai curand sarcina dumneavoastra este confirmat, poate spori riscul de sarcina si nastere babys fiind unul sigur si fericit si acum femeile Somerset au acum posibilitatea de a alege.
Puteti cere practica dvs. pentru a face o programare pentru tine de a fi vazut direct de catre o moasa sau puteti alege pentru a vedea primul dvs. GP, daca doriti.
Practica poate aranja pentru tine de a fi vazut direct de catre o comunitate sau de moasa echipa care va ...
- Discutati despre istoricul medical. Acest lucru este important, mai ales daca suferiti de o afectiune, cum ar fi diabetul sau epilepsie, in cazul in care unele modificari poate fi necesar sa se faca la medicamente.
- Discutati despre orice complicatii anterior sarcinii, s-ar putea insemna...

Ce se poate intampla atunci cand o mama insarcinata bauturi alcoolice?

Ce se poate intampla atunci cand o mama insarcinata bauturi alcoolice? Ce este sindromul alcoolismului fatului?
Expunerea prenatala la alcool poate cauza un spectru de afectiuni. Unul dintre cele mai grave efecte ale consumului de alcool in timpul sarcinii este sindromul de alcool fetal (FAS). FAS este unul dintre liderii cunoscute cauzele care pot fi prevenite de retardare mentala si defecte de nastere.
In cazul bauturilor alcoolice o femeie in timpul sarcinii...

Tranzitie menopauza pot provoca probleme de invatare

Tranzitie menopauza pot provoca probleme de invatare Cel mai mare studiu de acest gen pana in prezent arata ca femeile nu pot fi in stare sa invete, precum si cu putin timp inainte de menopauza, comparativ cu alte etape in viata. Studiul este publicat in 26 mai 2009, eliberarea de imprimare de Neurologie ®, jurnalul medical al Academiei Americane de Neurologie.
Pentru o perioada de patru ani, cercetatorii au studiat 2362 de femei, care au fost c...

Despre o cincime din femei in menopauza Experienta India de 41 ani, Study Says

Despre o cincime din femei in menopauza Experienta India de 41 ani, Study Says Aproximativ unul din cinci femei care au resedinta in India sunt susceptibile de a experimenta menopauza de la varsta de 41, potrivit unui studiu realizat de Bangalore, India pe baza de Institutul pentru Economic si Social Change, Londre rapoarte Times. Potrivit Times, debutul menopauzei incepe de obicei in varste cuprinse intre 45 si 55, cu o medie de 51 la nivel mondial. Menopauza prematura este...

Perimenopauza este critica pentru Prevenirea Heart Disease si osteoporoza, animale sugereaza de cercetare

Perimenopauza este critica pentru Prevenirea Heart Disease si osteoporoza, animale sugereaza de cercetare Cercetare in maimute sugereaza ca perimenopauza - cinci pana la 10 ani inainte de Womans o menopauza - este un moment critic pentru prevenirea bolilor de inima si osteoporoza.
De cercetare la animale sugereaza ca cinci ani inainte de instalarea menopauzei este atunci cand osos este pierdut si bolile cardiace atunci cand nava incepe sa se accelereze, in conformitate cu Jay Kaplan, Ph.D., de la W...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.