Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Poze cu clitorisul


Ce este Pubertatea? Ce este Early Pubertatea? Ceea ce se afla in intarziere Pubertatea?

Ce este Pubertatea? Ce este Early Pubertatea? Ceea ce se afla in intarziere Pubertatea?
Pubertate este perioada in viata copiilor, atunci cand o experienta de modificari fizice, prin care organismele lor in cele din urma sa devina organismele de adulti care sunt capabile de a se reproduce. Pubertate este declansata de hormon de semnale de la creier la ovare, testicule (gonade). Ovarelor (la fete), testicule (la baieti) pentru a raspunde la semnalele de hormon de la creier prin producerea unei game de hormoni care stimuleaza cresterea economica, functia si schimbarile in diferite parti ale corpului, inclusiv organele de reproducere, sanii, piele, muschi , oase, par si de creier.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, pubertatea este o succesiune de evenimente prin care un copil devine un adult tanar, caracterizat de la inceputul anului secretia de gonadotropina, gametogenesis, secretia de hormoni gonadelor, dezvoltarea caracteristicilor secundare sexuale si a functiilor de reproducere; este accentuat dimorfism sexual. La fete, primele semne de pubertate normala poate fi evidenta dupa varsta de 8 cu proces in mare masura, completat de varsta de 16 ani, la baieti, pubertate normala de obicei incepe la varsta de 9 si este in mare masura completat de varsta de 18 ani. Factori etnice si geografice pot influenta in momentul in care diverse evenimente tipice de pubertate apar.
Cresterea este rapida in prima jumatate de pubertate si se opreste atunci cand pubertatii este finalizata. Inainte de pubertate baieti si fete, sunt numai diferite in care au organelor genitale diferite organe (sex). In timpul pubertatii de mai multe alte diferente intre sexe incep sa apara, inclusiv dimensiunea corpului, forma, compozitia si dezvoltare, in functie de mai multe sisteme de corp si de structura - ne vom referi la diferentele notabile de caracteristicile sexuale secundare.
Pubertate include, de asemenea, trecerea la moneda euro sociala si psihologica, de la copilarie la varsta adulta. In acest articol, accentul se va pune mai mult pe aspectele fizice ale pubertatii, mai degraba decat cele psihologice sau sociale.
Multi factori pot contribui la exact atunci cand pubertatea incepe intr-un copil, chiar si de stres. Un studiu a constatat ca stresul, cum ar fi ca, introdusa la separarea de catre parinti si parintii absent, rapid piese pubertate. Care este diferenta dintre pubertate sex masculin si feminin? Girls incepe pubertatea despre unul si doi ani mai devreme decat baietii.
Fetele pubertate, in general, complet intr-un timp mai scurt decat baietii.
Fetele ajunge la inaltimea de adulti si maturitate de reproducere aproximativ 4 ani de la schimbarile fizice de pubertate apar.
Baieti continua sa creasca pentru aproximativ 6 ani de la prima schimbari vizibile de pubertate.
O fete la pubertate se intinde generale de la varsta de 9 - 14.
Baietii Un pubertate, in general, se intinde de la varsta de 10 pana la 17. Expertii spun ca acest interval de mai lung este, probabil, de ce barbatii adulti sunt, in general, mai inalt decat femeile adulte.
Testosteronul si androgeni sunt principalele steroizi sexual masculin. Testosteronul produce toate modificarile legate de sex masculin virilizarea, cum ar fi un aprofundate voce, parul facial si dezvoltarea de muschi. Estradiol, de asemenea, joaca un rol in dezvoltarea de sex masculin, dar mult mai mult in dezvoltarea de sex feminin.
Estrogeni si estradiol sunt hormoni principale care conduce de dezvoltare de sex feminin. Estradiol promoveaza de crestere a uterului si sanii. Niveluri de crestere a estradiolului mai devreme la fete decat la baieti, si, de asemenea, atinge niveluri mai mare la femei decat la barbati. Testosteronul este, de asemenea, implicate in dezvoltarea de sex feminin, dar intr-o masura mult mai mica, in comparatie cu dezvoltarea de sex masculin. Ce se intampla in timpul fetelor o pubertatii? Organelor sexuale - fete clitorisul (o mica parte si sensibile ale organelor genitale feminine, care este parte a vulvei) si a uterului (uter) va creste.
Menstruatia incepe - unul din primele lucruri care se intampla in timpul fetele o pubertatii este inceputul ciclului lunar menstrual. In cazul in perioadele de a incepe inseamna ca fata este de a deveni o femeie si ea poate deveni gravida.
Modificari Breast - fete de san va incepe sa creasca. Un mic si uneori dureroase forfetare pot fi simtit chiar sub mamelonul atunci cand sanii ei incepe sa elaboreze - acest lucru este normal.
Secretie vaginala - secretii vaginale pot incepe sau schimba.
Body Hair - parul va incepe sa se dezvolte in zona pubiana ei - in primul rand, de-a lungul labii (buze care fac parte din externe organelor sexuale feminine, cunoscut sub numele de vulvei), apoi, sub bratele ei si pe picioare.
Skin - ca fetele de petrol si glandele sudoripare cresc pielea ei va deveni mai gras si ea va transpira mai mult. In timpul pubertatii este util sa se predea despre fetele de spalare de zi cu zi, precum si utilizarea de deodorante. Acneea este comuna in randul fetelor in timpul pubertatii.
Body forma si dimensiune - un organism de modificari fete in timpul pubertatii. Soldurile ei va largi si taliei ei va fi proportional mai mici. Extra grasime se va dezvolta pe stomacul ei si fese. Fetele nu ar trebui sa va faceti griji despre acest grasimi suplimentare - acestea sunt parte a dezvoltarii normale de sex feminin si nu inseamna fata devine din ce in grasime. Brate, picioare, maini si picioare, va creste - de multe ori mai repede decat in alte parti ale corpului ei. Nu este neobisnuit pentru unele fete sa se simta disconfort in timpul acest stadiu de dezvoltare.
Emotii - un emotii fete se pot schimba, in special in jurul perioada de timp ei vine in fiecare luna. Aceste schimbari roller-coaster emotional de tip, care pot include iritabilitate, se datoreaza in principal nivelurile fluctuante de hormon care au loc in timpul ciclului menstrual. In cazul in care o fata constata modificari ei emotionala deveni prea puternic ea ar trebui sa ia in considerare a discuta cu medicul ei - ea poate fi confrunta cu sindromul premenstrual (PMS) sau tensiunea premenstrual (PMT). Profesionistii din sanatate ar putea fi capabil de a ajuta, fie prin prescrierea de medicatie sau sugereaza schimbari stil de viata. Schimbari emotionale, inclusiv PMS sunt scutiti de multe ori in cazul in care fata a lua sus exercitiu fizic regulat. Ea poate ajuta in cazul in care fata pot vorbi cu mama ei, un frate mai in varsta, sau de o alta femeie cu privire la schimbarile fizice si emotionale care apar in timpul pubertatii. Ce se intampla in timpul baieti o pubertate? Scrot, testicule si penis - baieti scrot va incepe sa subtire si se inrosi si testiculele lui va creste. Mai tarziu, de obicei, in jurul varstei de 13 (aceasta poate varia) penisul lui va creste si prelungi in timp ce testicule va continua sa creasca.
Voice schimbare - ca caseta de voce (laringe) devine mai mare si muschii sau vocale cordoane cresc, baieti de voce va rupe sau crack. Acest lucru este normal. In cele din urma baieti vocea va deveni mai profunda.
Vise umede - baieti pot ejacula in timpul somnului lor si te trezesti dimineata cu foi de umezeala si pijamale. Acest lucru nu inseamna ca baiatul a fost un vis sexuale. Este important ca cei dragi sa-i explice ca ei inteleg ca el nu poate le impiedica sa se intampla. Vise umede sunt doar o parte a crescut.
Erectii involuntare - in timpul pubertatii baietii vor avea erectii spontane. Acestea vor avea loc fara a penisului a fi atins si fara ganduri sexuale declansarea ei. Acestea pot fi jenant in cazul in care se intampla in public. Aceasta este o parte naturala a crescut.
Marirea sanilor - umflarea sanilor are loc cu multi baieti in timpul pubertatii. Baiatul poate simti un cucui in conformitate cu una sau ambele sfarcuri - ele pot simti de licitatie, si, uneori dureroase. In cele din urma umflarea si durerea va disparea. Acest lucru se numeste ginecomastie pubertate si se produce din cauza modificarilor hormonale in timpul pubertatii.
Skin - baieti pielea va deveni mai gras in timpul pubertatii. El va sudoare, de asemenea, mult mai mult. In timpul pubertatii baieti un ulei si de sudoare glande sunt in crestere. In timpul pubertatii este util sa...

Imagini erotice dovedi utile pentru a coaxing out activitatea creierului Inconstient

Imagini erotice dovedi utile pentru a coaxing out activitatea creierului Inconstient Atunci cand ochii sunt prezentate cu imagini erotice intr-un mod care te tine de a deveni constienti de ele, creierul tau poate detecta in continuare si sa raspunda la imaginile in functie de sexul si orientarea sexuala, o echipa de psihologi Universitatea din Minnesota a gasit. Echipa, condusa de student absolvent Yi Jiang, si de consilierul sau, profesor de psihologie Sheng El, a constatat ca, chiar si atunci cand cunostinta de imagini erotice in domeniul lor de vizibilitate, subiectii cercetarii mutat in centrul atentiei lor vizuale in functie de sex masculin, daca acestea au fost drepte, Gay barbati, femei drepte sau gay / femei bisexual. Cercetatori, care si-au publicat concluziile lor in Proceedings of the National Academy of Sciences on-line, a subliniat faptul ca in timp ce diferentele intre grupurile sunt clare, diferentele individuale nu sunt si astfel nu au putut fi folosite pentru a determina un persoanelor orientare sexuala.
Scopul lucrarii a fost de a descoperi mecanismele prin care creierul procese de informatii vizuale, care nu este constient perceputa de catre subiecti. Cand subiectii devin constient de imagini, succesiune de etape in procesul de prelucrare creier devine foarte complicata, deoarece neuronii se angajeze in tot felul de feedback-ul si Diafonie - mai ales cu informatii incarcatura emotionala. Cercetatorii au studiat fluxul de informatii vizuale intr-o etapa mai devreme, in timp ce se deplaseaza de-a lungul inca un unul-cale fel.
Au incercat sa dezvaluie ceea ce se intampla atunci cand unul doesnt au o perceptie vizuala constient. Asta este, modul in care creierul procese de informatii vizuale independente de constiinta, a spus el.
Cercetatorii au ales pentru a genera activitatea creierului, prin utilizarea poze erotice, deoarece a promis pentru a obtine raspunsuri puternic si a modelelor de clara in datele. Insa cercetatorii cred ca mecanismele prin care creierul procesele de astfel de imagini sunt universale.
Acest lucru cu siguranta doesnt doar de lucru pentru poze erotice, a spus el. Dar, imagini erotice iasa in evidenta in termeni de potenta pentru a genera un raspuns.
In experimente, subiectii au fost asezati la o stereoscop, care permite imagini diferite pentru a fi afisate simultan la nivelul ochilor stanga si la dreapta. Fiecare ochi a fost prezentat cu un ecran patrat care a fost impartita in doua patch-uri Sedinta a fost una langa cealalta. Un ochi a fost prezentat cu o imagine intacta a un...

Prea mult cunoastere poate fi Bad Pentru unele tipuri de memorie, se gaseste Studiu

Prea mult cunoastere poate fi Bad Pentru unele tipuri de memorie, se gaseste Studiu Uneori cunoastere poate fi un lucru rau, mai ales cand este vorba de exact aminte de anumite lucruri.
Un nou studiu gasit adulti au o mai buna amintindu-imagini de animale imaginar decat a avut amintindu-imagini de pisici reale.
Adultii amintit aceste insecte artificiale-ca creaturi au vazut pentru prima data, mult mai bine decat au facut-pisicile care au fost foarte familiar pentru ei, a de...

Imagini erotice Elicit reactie ferma de la creier

Imagini erotice Elicit reactie ferma de la creier Un nou studiu sugereaza creierul este rapid pornit si reglate in cazul in care o persoana opinii imagini erotice.
Cercetatorii de la Universitatea Washington Scoala de Medicina din St Louis, masurata de activitate Idee de 264 de femei ca ei au privit-o serie de slide-uri de culoare 55 care continea scene diferite de la schiori apa pentru caini snarling partial pentru a-cupluri, imbracat in senz...

De cercetare si predare, de catre Visual avansata tehnologie care permite creierului pentru a invata in metode noi si

De cercetare si predare, de catre Visual avansata tehnologie care permite creierului pentru a invata in metode noi si Noua tehnologie de la Tufts Universitys Centrul pentru Cercetare Stiintifica este de vizualizare care permite cercetatorilor de a traduce cele mai abstracte, concepte stiintifice complexe in mai clare, mai precis 3 imagini tridimensionale decat sistemele de vizualizare conventionale pot crea.
Finantat de un grant 350.000 dolari de la National Science Foundation, Tufts 14 nou-picior de 8-picior ...

Avortul - In cazul in care sa atraga Line?

Avortul - In cazul in care sa atraga Line? Aniversare 40 de ani in luna octombrie a acestui an a trece din Marea Britanie Actul Avortul este sigur sa fie marcata de incercari de a redeschide dezbaterea privind reducerea limita superioara pentru expirari juridice. Intr-un raport special in acest BMJ saptamani, jurnalist Jonathan Gornall examineaza argumentele curente pentru reforma.
Orice provocare la limita superioara de 24 de saptamani...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.