Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Poze cu herpes genital la barbati


Labs US Utilizarea expirata herpes genital Teste, Producem fals pozitive, spune in raport

Labs US Utilizarea expirata herpes genital Teste, Producem fals pozitive, spune in raport
Multe laboratoare in SUA sunt depasite cu ajutorul testelor de sange care de multe ori produc rezultate fals pozitive pentru a detecta herpes genital, conform unui raport publicat in numarul din luna august a anului ... American Journal of Obstetrics & Gynecology, Reuters rapoarte de Sanatate. Zane Brown si Rhoda Ashley Morrow de la Universitatea din Washington, Scoala de Medicina a examinat datele obtinute prin programul de competenta test al Colegiului de patologi americani. PAC a trimis la 172 laboratoare de un esantion de sange, care a fost pozitiv pentru anticorpii de virusul herpes simplex tip 1, sub forma de herpes care provoaca leziuni comune la rece, cat si negative pentru virusul herpes simplex tip 2, care provoaca herpes genital. Aproape toate laboratoarele corect detectat HSV-1 anticorpi in esantion, dar mai mult de jumatate din laboratoare inexact a raportat ca esantionul a fost pozitiv pentru HSV-2 anticorpi. Potrivit raportului, numai teste de sange pe baza unei proteine numite G glicoproteina sunt dovedit a fi eficace in distinctive si identificarea anticorpilor la virusurile herpetice. Din cele 94 de laboratoare care a identificat care tip de test-au folosit, toate 44 site-uri folosind o glicoproteina G-test pe raportate corect proba nu contine HSV-2 anticorpi. Labs folosind alte tipuri de teste au aratat rate de fals-pozitive intre 14% si 88% pentru HSV-2, se spune in raport. Autorii recomanda ca laboratoarele utilizeaza numai aprobat, G exacte glicoproteina bazate pe analize de sange pentru ecran de tip herpes specifice, in scopul de a reduce raspandirea virusului. Aproximativ o treime din adultii din SUA au herpes genital, dar numai aproximativ 10% sunt constienti de faptul ca sunt infectate, in conformitate cu Brown (Rauscher, Reuters Health, 8 / 29).
Reprinted cu permisiune de la http://www.kaisernetwork.org. Puteti vedea intregul Kaiser Daily Health Policy Report, cautare ar...

Screening pentru herpes genital sa fie bine directionate

Screening pentru herpes genital sa fie bine directionate Identificarea persoanelor cu infectie asimptomatica herpes genital, prin screening-ul vizate de high-grupurilor de risc poate preveni transmiterea bolilor. Cu toate acestea, screening-ul pe scara larga a femeilor gravide este putin probabil pentru a reduce aparitia de herpes la nou-nascuti, in conformitate cu un articol in 1 ianuarie problema Clinic de Boli Infectioase, acum disponibile online.
Herpes simplex virus tip 2 (HSV-2) infectate mai mult de o cincime din populatia Statelor Unite ale Americii, dar circa 90 la suta din aceste persoane nu sunt constiente ca sunt infectate, cele mai multe, deoarece nu intampina nici un simptom. In acest caz, desi, ignoranta nu este fericire - o persoana infectata cu HSV-2 pot trece necunostinta de virusul parteneri sexuali si are un risc de infectie cu HIV dublat de la sex neprotejat.
Screening pentru HSV-2 a devenit posibil odata cu aparitia unui test de sange care poate detecta anticorpi la virusul. O comisie de boli cu transmitere sexuala (BTS) experti in California a luat in considerare potentialele riscuri si beneficii ale HSV-2 de screening in patru grupuri de persoane asimptomatice: persoanele cu risc crescut de boli cu transmitere sexuala, persoanelor HIV pozitive, oamenii ale caror partenere au HSV-2 si femeile gravide. Autorii au constatat ca in primele trei grupuri sunt susceptibile de a beneficia de screening-ul pentru HSV-2. Persoanele infectate ar putea fi consiliate in ceea ce priveste folosirea prezervativului si a informat despre schimbarea comportamentul lor pentru a reduce riscul de transmitere a HIV sau care achizitioneaza herpes genital.
Cu toate acestea, articolul ajuns la concluzia ca femeile gravide care nu sunt infectate cu HIV si ale caror partenere nu au herpes genital, in general, nu ar trebui sa fie testati pentru HSV-2. Autorii respins de screening universal al femeilor gravide pentru HSV-2, deoarece nu a...

Rezultate Progresia Dupa Prostatectomie radicala pentru barbati in lor de 30 a lui comparativ cu barbatii mai vechi

Rezultate Progresia Dupa Prostatectomie radicala pentru barbati in lor de 30 a lui comparativ cu barbatii mai vechi Orlando, FL (UroToday.com) - Studiile anterioare au sugerat ca cancerului de prostata la barbati tineri se pot comporta mai agresiv. Aceste rapoarte au fost recent respinsa. Acolo ramane o deficitul de date cu privire la rezultatul biochimice, dupa prostatectomia radicala in mod special pentru barbati in 30 de ani lor.
Acesti cercetatori de la Johns Hopkins a folosit o mare (n = 15899) Prostate...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.