Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Poze cu oameni malformati


Numarul de oameni din intreaga lume traiesc cu HIV / SIDA Cresteri in toate regiunile; Aproape 40M de oameni au Virus, UNAIDS / OMS Raport Says

Numarul de oameni din intreaga lume traiesc cu HIV / SIDA Cresteri in toate regiunile; Aproape 40M de oameni au Virus, UNAIDS / OMS Raport Says
Numarul persoanelor care traiesc cu HIV / SIDA in ultimii doi ani a crescut, iar totalul la nivel mondial acum a ajuns la aproape 40 de milioane de euro, potrivit unui raport publicat marti de catre UNAIDS si Organizatia Mondiala a Sanatatii, Reuters rapoarte de Marea Britanie. Raportul, intitulat SIDA Epidemia Update: decembrie 2006, estimeaza ca 4.3 milioane noile infectii cu HIV la nivel mondial a avut loc in acest an si ca, de circa 2,9 milioane de persoane au murit de boli legate de SIDA. Raportul a comparat cifrele ajustate din anul 2004, mai degraba decat din 2005, din cauza schimbarilor in metodologie si de date (Nebehay, Reuters Regatul Unit, 11/21). Potrivit raportului, 40% din noile infectii in randul persoanelor varsta de 15 ani si peste, a avut loc in randul tinerilor varsta cuprinsa intre 15 - 24 de persoane (Baert, AFP / Yahoo News, 11/21). In plus, au existat 2.8 milioane noile infectii cu HIV in Africa, in 2006, si la 2,1 milioane de persoane de pe continentul a murit de SIDA, boli legate, raportul a spus (Reuters, 11/21). Cresteri mai evidenta in incidentei HIV, au avut loc in Europa de Est si Asia Centrala, cu o crestere de aproape 70% din noile infectii in ultimii doi ani, potrivit raportului (BBC News, 11/21). Numarul de noi infectii cu HIV in Europa de Sud si Asia de Sud-Est au crescut cu 15% incepand cu anul 2004, precum si numarul de infectii noi in Africa de Nord si Orientul Mijlociu, incepand din 2004 a crescut cu 12%, potrivit raportului. Numarul de noi infectii cu HIV in America Latina si Caraibe si America de Nord a ramas stabila. In plus, numarul de HIV-pozitivi la nivel mondial in randul femeilor a ajuns la 17.7 milioane, o crestere de mai mult de un milion in ultimii doi ani, se arata in raport. In Africa sub-sahariana, femeile reprezinta 59% din persoanele care traiesc cu HIV / SIDA (Engeler, AP / Kansas City Star, 11/21). Africa
Africa Sub-Sahariana continua sa fie afectate cel mai mult, si in interiorul regiunii, Africa de Sud, in special. Africa de Sud are cea mai mare povara a bolii. Treizeci si doua procente din persoanele infectate cu HIV pozitive in intreaga lume traiesc in Africa de Sud si 34% din decesele de SIDA de boli legate apar acolo, potrivit AFP / Yahoo! News. Epidemia din Africa de Sud, care a aparut putin mai tarziu decat majoritatea altor epidemii HIV din sub-regiune, acum a ajuns la stadiul in care numar tot mai mare de oameni mor de boli legate de SIDA, potrivit raportului. Intre timp, prevalenta HIV in Kenya, Ruanda, Tanzania si Zimbabwe se pare sa fi scazut (AFP / Yahoo News, 11/21). Cu toate acestea, prevalenta HIV in Uganda incepe sa creasca dupa ce tara epidemia de combatute cu succes in trecut, raportul a spus (Reuters, 11/21). Pana in iunie, numarul de persoane in Africa, care primesc medicamente antiretrovirale au crescut de zece ori din decembrie 2003 la un milion, potrivit AFP / Yahoo! News. Cu toate acestea, la scara mare de nevoie in aceasta regiune, inseamna ca un pic mai putin de un sfert (23%) din cei aproximativ 4.6 milioane de oameni care au nevoie de terapie antiretrovirala in aceasta regiune sunt la primirea acesteia, raportul de spus (AFP / Yahoo News , 11/21). Asia, Europa de Est
Potrivit datelor...

Mai multi oameni au Heart Disease In Marea Britanie, insa ratele de deces sunt in scadere

Mai multi oameni au Heart Disease In Marea Britanie, insa ratele de deces sunt in scadere Noua British Heart Foundation statisticile arata ratele de deces de la bolile cardiace sunt in scadere - dar problema de oameni sa fie cedand excesul de greutate si de obezitate este o amenintare majora.
Un esalonarea 2.7 milioane de persoane sunt estimate a fi diagnosticate cu boala coronariana in Marea Britanie - un numar care este in crestere la an la an.
Aproape unul din opt oameni - sau 12% - au fost diagnosticate cu o boala a inimii sau sistemul circulator. In 1989 aceasta a fost doar 7%. Si aceasta cifra nu include milioane de oameni care traiesc cu artere blocate, fara macar sa stie.
Statistica, publicat astazi de British Heart Foundation, la inceputul Inimii Week 2004, arata mai mult decat oricand de oameni traiesc cu CHD -, dar mai putine persoane care mor din cauza aceasta.
Numarul de decese este in scadere de la aproape 121000 in 2001 la aproape 117500 in 2002, continuand declinul vazut de la sfarsitul anilor 1970.
Dar, cu tendintele lamentabil in activitatea fizica si pe scara larga diete nesanatoase, Marea Britanie are acum lumi dezvoltat cea mai rapida crestere rata de obezitate.
Statisticile BHF spate sus Camera Comunelor Sanatate predictie comitetelor de saptamana trecuta ca UKS crestere epidemii este in pericol de a inversa care se incadreaza CHD rata a mortalitatii.
Compendiu noi de statistici anuale a fost lansat in avans a Big BHFs Rosie Riposta campanie pentru inima Saptamana - 5-13 iunie.
Acesta ofera un ghid detaliat cu povara CHD in Regatul Unit de astazi, care prezinta cel mai up-to-data de cifrele disponibile pentru numerele de la moarte si de viata cu CHD, tratamentul pe care le primesc si a tendintelor pentru principalii factori de risc.
Profesorul Sir Charles George, Director Medical al BHF, a declarat: Este placut pentru a vedea rata mortalitatii de la CHD continua sa scada la un ritm constant, dar scopul nostru ar trebui sa fie mai mare de oameni, pur si simplu mentinerea in viata.
In fiecare an, mii de noi sunt in curs de spus ca arterele coronare noastre sunt incapabile de a avea suficient sange pentru a inimile noastre si ca, fara o interventie chirurgicala, muschiul inimii noastre ar putea suferi daune ireparabile.
Si acestea sunt cei norocosi, care a lua un avertisment. De ce pune pe noi insine, prin durere si suferinta, astfel in mod inutil?
Cele mai multe boli de inima poate fi evitata daca luam masuri simple, pentru a imbunatati stilul nostru de viata. Prea multi oameni din Marea Britanie sunt exercita prea putin, de a manca prea dietele bogate in grasimi, sare si zahar, si, in consecinta, sa devina supraponderali sau obezi.
Aceasta tendinta a reala si ingrijoratoare implicatiile pentru ratele viitoare ale CHD in Marea Britanie si pentru libertatea generatiilor viitoare de a duce o viata lunga si sanatoasa.
Rata mortalitatii
In ciuda 30 de ani in declin, rata mortalitatii din Marea Britanie CHD este inca una dintre cele mai ridicate din Europa de Vest - doar Finlanda si Irlanda au rate de usor mai ridicate.
Asta inseamna ca un barbat in varsta de munca este mai mult decat de doua ori mai multe sanse de a muri de la CHD in Marea Britanie decat in Italia. Rata mortalitatii Marea Britanie este, de asemenea, mai mare decat majoritatea celorlalte tari dezvoltate, inclusiv SUA, Australia si Japonia.
Si nu a cazut fel de rapid ca unele tari, cum ar fi Australia si Norvegia. Cu toate acestea, tarile din Europa Centrala si de Est - mai ales cu tarile fostei URSS - au cunoscut cresteri substantiale ale ratelor lor de moarte CHD.
In ultimii ani, CHD ratele de deces in Regatul Unit au fost mai lent in care se incadreaza grupe de varsta mai tanara si cea mai rapida in cadrul grupului de varsta 55-64 ani.
Intre anii 1991 si 2001, a existat o scadere cu 40% a ratei mortalitatii pentru barbati in varsta de 35-44 si la o scadere cu 47% in cazul barbatilor in varsta de 55-64. Pentru femei, a existat o scadere de 33% in grupa de varsta 35-44, comparativ cu o scadere de 53% in grupa de varsta 55-64.
Obezitate
Statisticile arata ca imbunatatirile aduse din Marea Britanie ar putea fi subminate de criza de obezitate. Inactivitate fizica si unei alimentatii nesanatoase raman o problema majora. Doar 37% dintre barbati si 25% din femeile sa ia recomandat 30 de minute de exercitiu moderat de cel putin cinci ori pe saptamana. Un ingrijoratoare 88% dintre barbati si 83% dintre femei consuma prea multe grasimi saturate. Si consumul de sare este excesiv in 85% din barbati si 69% din femei.
Acest toate adauga pana la ridicarea nivelului de excesul de greutate si obezitatea - in zece ani, procentul adultilor obezi a crescut cu mai mult de 50% - de la 14% din populatie la 22%.
Aceasta este lumile dezvoltat cea mai rapida crestere rata de obezitate - din toate tarile in care sunt disponibile statistici, doar Kuweit si Samoa, rata de top din Marea Britanie. Cresterea este marcata in special la barbati, in care ratele de obezitate s-au triplat de la mijlocul anilor 1980, cu barbati acum ca susceptibile de a fi obezi, ca femeile.
Si cu aproximativ un sfert dintre copii - 22% dintre baieti si 28% din fete - supraponderali sau obezi, nivelurile viitoare ale adultilor obezitatii sunt susceptibile de a continua sa se inrautateasca.
De reabilitare cardiace
Cu mai multi oameni care traiesc cu CHD, a serviciilor de reabilitare cardiace trebuie sa se imbunatateasca. Doar o treime - 33% - dintre pacienti evacuate, dupa un atac de cord sau o interventie chirurgicala coronariana in prezent primesc de reabilitare, spre deosebire de obiectivul de 85% stabilit de catre Serviciul National-cadru.
In incercarea de a ajuta la corecta aceasta problema, BHF este infiintarea 40 bazate pe comunitate programe de reabilitare cardiaca in ...

Speranta pentru milioane de oameni care sufera de artritice Durere

Speranta pentru milioane de oameni care sufera de artritice Durere O retea de experti de medici si oameni de stiinta de cercetare se formeaza lume primul centru national pentru cercetare in intelegerea durere in poliartrita. Bazandu-se pe caritate cercetare medicala Arthritis Campanie de cercetare si de Universitatea din Nottingham, aceasta va avea ca scop imbunatatirea tratamente pentru artrita - cele mai frecvente cauze de durere cronica - care afecteaza mai mu...

De ce sunt atat de multi oameni murind pe Everest?

De ce sunt atat de multi oameni murind pe Everest? De ce sunt atat de multi oameni murind pe Muntele Everest, cere medicului si alpinist, Andrew Sutherland in acest BMJ saptamani?
Este folosit pentru a fi gandit ca ar fi imposibil fiziologic, pentru a urca pe Everest, cu sau fara oxigen. In 1953, Hillary si Tenzing a dovedit ca a fost posibil sa se ajunga la summit-ul cu oxigen si in 1978 Messner si Habeler demonstrat a fost posibila fara oxige...

De zi cu zi a milioane de oameni dintr-astm de control care sufera in mod inutil de la atacuri de astm Marea Britanie

De zi cu zi a milioane de oameni dintr-astm de control care sufera in mod inutil de la atacuri de astm Marea Britanie Mai mult de jumatate de milion de oameni din Marea Britanie sufera un atac de astm de zi cu zi, chiar daca astmul lor este relativ usoara si ar trebui sa fie sub control, spune un nou raport lansat astazi de Astm Marea Britanie.
O continuare un milion de oameni au de a pune sus cu un atac in fiecare saptamana. Marea Britanie are una dintre cele mai mari rate de astm in lume, inca de cercetare a...

Inlaturarea Mituri despre oameni care Experienta de casa Abuz

Inlaturarea Mituri despre oameni care Experienta de casa Abuz Violenta domestica poate aparea la oameni, nu numai la femei, in functie de grupul de cercetare de sanatate in iunie American Journal de Medicina Preventiva. Violenta domestica la barbati este sub-studiat si de multe ori ascunse - de mult ca a fost la femei acum 10 ani, a declarat liderul de studiu Robert J. Reid, MD, PhD, un anchetator asociat la Centrul de Sanatate, Grupul de Studii Sanatate. Do...

Castigator al GE si Stiinta Premiul pentru tinerii oameni de stiinta de viata

Castigator al GE si Stiinta Premiul pentru tinerii oameni de stiinta de viata Pentru cercetarile sale de HIV-1 de rezistenta la maimute, Matt Stremlau, a fost numit castigatorul Marele Premiu si nord-americane castigator regionale pentru GE si Stiinta Premiul pentru tinerii oameni de stiinta de viata. Concurenta, care include un grand-decernare de premii de 25.000 dolari, este sprijinit de GE Healthcare si de revista "Science", care este publicat de AAAS, societat...

Inechitatile omoara oameni de pe un "Grand Scala" Rapoartele OMS, Comisia

Inechitatile omoara oameni de pe un "Grand Scala" Rapoartele OMS, Comisia Un copil nascut intr-o Glasgow, Scotia suburbie se poate astepta la o viata 28 ani mai scurta decat o alta viata doar 13 kilometri distanta. O fata in Lesotho este de natura sa traiasca 42 ani mai putin de un alt in Japonia. In Suedia, riscul de o femeie pe moarte in timpul sarcinii si la nastere este de 1 la 17400, in Afganistan, sansele sunt de 1 la 8.
Biologie nu explica nimic din toate aste...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.