Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Poze cu organele genitale feminine


Milioane de fete supuse genitale feminine de taiere in fiecare an,

Milioane de fete supuse genitale feminine de taiere in fiecare an,
Se estimeaza ca trei milioane fete in Africa sub-sahariana si Orientul Mijlociu sunt supuse mutilarea genitala / taiere in fiecare an, potrivit unui raport al UNICEF, publicat astazi.
Cu toate acestea, studiul spune ca, cu angajamentul adecvate si de sprijin, in acest mileniu-Custom lung ar putea fi eliminata in decurs de o singura generatie.
Schimbari reale si de durata este posibil, a spus Marta Santos Pais, director al UNICEF Innocenti Research Centre, care vineri a emis un raport, Schimbarea unui Nociv sociale conventie: mutilarea genitala a femeilor / Cutting. Schimbarea se va intampla atunci cand comunitati - inclusiv fete, baieti, barbati si femei - sunt imputernicite de cunostinte pentru a face alegeri care sunt sanatoase si abilitarea persoanelor fizice si societati.
Mutilarea genitala a femeilor / taiere (FGM / C) este o practica traditionala a crezut pentru a spori fete o frumusete, onoarea, marriageability, statut social si castitatea. Parintii incurajeaza taiere, astfel incat onoarea familiei si fetele cele mai bune interese sunt protejate.
In 28 de tari din Africa sub-sahariana si Orientul Mijlociu, in cazul in care mutilarea genitala a femeilor / transarea se efectueaza, circa 130 de milioane de fete si femei sunt afectate. Inainte de a sugerat estimeaza ca 2 milioane de fete sunt supuse procedurii de anual; noua estimare de 3 milioane nu reflecta o crestere, dar colectarea imbunatatita a datelor, UNICEF, a spus.
De asemenea, raportul se uita la unele dintre strategiile cele mai promitatoare, care sunt ajuta comunitatile de a renunta la practica, cum ar fi sprijinita de UNICEF initiative in Egipt comunitatile ghid care sa se angajeze in discutii publice non-judecati sa se confrunte in mod deschis problema, le va sprijini in public angajamentul de a renunta la practica, si de a raspandi mesajul lor de a comunitatile vecine.
Implicare ale liderilor de opinie, inclusiv liderii traditionali si religioase, poate juca un rol decisiv in stimularea dezbaterii publice. Personalului medical, vindecatori traditionale, lucratorii sociali si profesorii trebuie sa fie instruiti si sprijinit pentru a descuraja practica.
FGM / C este un motiv de ingrijorare la nivel mondial, de asemenea, care afecteaza femeile care traiesc in comunitatile de imigranti in tarile industrializate din intreaga lume. De la tara la tara, procentele a populatiei de sex feminin, care este taiat, tipurile de taiere efectuate, precum si varsta la care incepe variaza foarte mult.
In plus fata de dureri severe, FGM / C poate duce la sangerare prelungit, infectii, infertilitate si moarte. Multe fete si femei sufera in tacere. Din cauza naturii privat al cauzare, este imposibil sa se estimeze cu taxa moartea.
Raportul ia o privire in profunzime, la dinamica sociale complexe care fac FGM / C una dintre cele mai persistente si a indurat in tacere incalcari ale drepturilor omului.
Mamele si tatii au fetele lor de taiat, astfel incat acestea vor deveni acceptat membri ai societatii, a declarat Rima Salah, director...

Femei expuse la Comuna chimice au un risc mai mare de livrare pagina pentru sugari cu organele genitale mai mici, Study Says

Femei expuse la Comuna chimice au un risc mai mare de livrare pagina pentru sugari cu organele genitale mai mici, Study Says Studiul este primul care arata ca expunerea ftalat pot afecta dezvoltarea sexuala a masculilor umane, precum si Swan a spus ca este in mod clar ceva de care trebuie sa fie examinate intr-un esantion mai mare, in functie de AP / Long Island Newsday (Crenson, AP / Long Island Newsday, 5 / 27). Daca as fi fost insarcinata, mi-ar sa incercati sa pastrati-mi ftalat niveluri scazute, Christine Ternand, co-autor al studiului si profesor de endocrinologie pediatrica la Universitatea din Minnesota, a declarat, adaugand, Cum mi-ar face asta ar fi un lucru complicat. Cu toate acestea, Marian Stanley, senior director al Consiliului de Chimie american si un purtator de cuvant pentru un grup de companii care ftalati utilizare in produsele lor, a declarat concluzii cu privire la efectele ftalati, nu ar trebui sa fi...

Mii de urmas de penurie Heart Defecte congenitale Facing Specialist

Mii de urmas de penurie Heart Defecte congenitale Facing Specialist Nascut cu un defect cardiace congenitale grave, care necesita UPS medicale regulate a verifica, Vanessa Mukite wasnt pregatit pentru ea dilema cu care se confrunta atunci cand ea a intrat la maturitate. La fel ca mii de alti pacienti adulti defect cardiace congenitale in zona Chicago, Vanessa avut de a face cu a fi predate in afara de specialist inima ei.
M-am dus sa-mi vedea cardiolog pediatru...

Zece ani de la Bristol Parintii ancheta avea acces la Rata de supravietuire la congenitale Heart Disease Centres, Marea Britanie

Zece ani de la Bristol Parintii ancheta avea acces la Rata de supravietuire la congenitale Heart Disease Centres, Marea Britanie Parintii copiilor cu boli cardiace congenitale pot acum, pentru prima data, a obtine informatii detaliate despre ratele de supravietuire la fiecare centru de inima specialist in Marea Britanie - prin intermediul unui nou site lansat de catre Centrul de Informatii pentru sanatate si asistenta sociala (IC) de azi .
Intr-o lume in primul rand, congenitale Heart Disease site-ul a fost dezvoltat de ...

Gasirea "Lost" Supravietuitori Din congenitale ale inimii: Stanford Spitalul Programul ofera ingrijire la adulti nascut cu probleme cardiace

Gasirea "Lost" Supravietuitori Din congenitale ale inimii: Stanford Spitalul Programul ofera ingrijire la adulti nascut cu probleme cardiace Hand un servetel pentru a Jim Wong, si el poate rapid diagrama de patru lucruri care sunt in neregula cu inima lui.
Intre inghitituri de cafea, el a chat-uri ocazional despre modul in care medicii implantat o supapa artificiala, reparat o supapa de alta parte, cusuta o mica gaura intre cele doua camere superioare inimii si a facut o procedura de labirint pentru a opri aritmie ca impiedicat inim...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.