Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Poze cu vulva


Prea mult cunoastere poate fi Bad Pentru unele tipuri de memorie, se gaseste Studiu

Prea mult cunoastere poate fi Bad Pentru unele tipuri de memorie, se gaseste Studiu
Uneori cunoastere poate fi un lucru rau, mai ales cand este vorba de exact aminte de anumite lucruri.
Un nou studiu gasit adulti au o mai buna amintindu-imagini de animale imaginar decat a avut amintindu-imagini de pisici reale.
Adultii amintit aceste insecte artificiale-ca creaturi au vazut pentru prima data, mult mai bine decat au facut-pisicile care au fost foarte familiar pentru ei, a declarat Vladimir Sloutsky, co-autor al studiului si profesor si director al Centrului pentru Cognitive Stiinta de la Ohio State University.
Rezultatele arata modul in care unele tipuri de memorie s-ar putea fi mai bine, atunci cand oamenii uita ceea ce stiu si, in locul abordare un subiect cu un copil-ca sentimentul de navet.
De memorie Verbatim este adesea o proprietate de a fi un novice, a declarat Sloutsky, care este, de asemenea, decan asociat de cercetare de la universitys Colegiul de Ecologie Umana. Pe masura ce oamenii devin mai inteligent, ei incep sa puna lucrurile in categorii, si unul dintre costurile pe care le platesc este mai mica de precizie de memorie, de diferentele individuale.
Capacitatea de a clasifica este de multe ori foarte mare ajutor, dar acest studiu arata modul in care poate conduce pe oameni sa ignore detalii individuale, Sloutsky spus. Utilizarea necorespunzatoare a categorizare, de asemenea, poate duce la probleme, cum ar fi stereotipurilor de grupuri, Sloutsky spus.
Daca ati clasifica o persoana, va fi mai putin probabil sa ne amintim detalii individuale despre persoana. In acelasi timp, aceste detalii individuale submineaza stereotipurilor, a spus el.
Sloutsky efectuat studiul cu Anna Fisher, un student absolvent de la Ohio State. Lor de cercetare va fi publicata in mai / iunie 2005 al revistei Child Development.
In aceasta lucrare si intr-un un precedent (vezi aici) Sloutsky si Fisher a facut o serie de studii de care copiii au gasit memorie recunoastere mai bine decat adultii. Motiv are de a face cu modul in care oamenii sa invete pentru a clasifica si clasifica grupuri, a spus el.
Intr-un studiu publicat in noul copilului de Dezvoltare de hartie, 5 -, 7 -, si 11 de ani, copiii vechi si colegiu-adultilor de varsta vizualizat o imagine a unei pisici si li sa spus ca a celulelor beta in interiorul corpului sau. Ei au fost apoi prezentate 30 poze de alte animale (fie pisici, ursi sau pasari), precum si a intrebat daca animalul a celulelor beta in corpul sau. Participantii s-au dat feedback-ul dupa ce au fost inregistrate in fiecare imagine pe care a indicat ca pisicile care a avut numai celulele beta.
Mai tarziu, participantii au fost prezentate 28 imagini de animale si s-au intrebat daca acest animal exacta a fost demonstrata anterior. Mergand in experiment, participantii nu au stiut ca urmau sa fie dat acest test de recunoastere.
Rezultatele au aratat ca mai tineri copii, mai exacte care au fost in amintirea care poze cu animale ce au vazut inainte, si care nu ar fi. In acelasi timp, adultii nu au fost corecte la toate.
Copiii Motivul a facut acest lucru mult mai bine decat adultii a fost ca nu au invatat inca de a clasifica animale, a spus el. Dupa ce adultii invatat in acest experiment ca pisicile care a avut numai celulele beta, s-au oprit atenti la detalii cu privire la imaginile pe care ii va ajuta sa recunoasca imagini mai tarziu. Copii, pe de alta parte, a analizat cu atentie la fiecare poza pentru a determina daca acesta a fost similara cu imaginea de pisica care a avut celulele beta.
Se pare ca exista o relatie inversa intre capacitatea de a clasifica si capacitatea de a aminti detalii, Sloutsky spus. In cazul in care Youre foarte atent la detalii - cum ar fi copiii in acest experiment - tu cant crea categorii. Dar, fara a ignora detaliile, ne-ar fi in imposibilitatea de a clasifica.
Rezultate similare au fost gasite in documentul de mai devreme, dar Sloutsky a declarat ca acest document nou cu conditia doua detalii import...

Imagini erotice dovedi utile pentru a coaxing out activitatea creierului Inconstient

Imagini erotice dovedi utile pentru a coaxing out activitatea creierului Inconstient Atunci cand ochii sunt prezentate cu imagini erotice intr-un mod care te tine de a deveni constienti de ele, creierul tau poate detecta in continuare si sa raspunda la imaginile in functie de sexul si orientarea sexuala, o echipa de psihologi Universitatea din Minnesota a gasit. Echipa, condusa de student absolvent Yi Jiang, si de consilierul sau, profesor de psihologie Sheng El, a constatat ca, chiar si atunci cand cunostinta de imagini erotice in domeniul lor de vizibilitate, subiectii cercetarii mutat in centrul atentiei lor vizuale in functie de sex masculin, daca acestea au fost drepte, Gay barbati, femei drepte sau gay / femei bisexual. Cercetatori, care si-au publicat concluziile lor in Proceedings of the National Academy of Sciences on-line, a subliniat faptul ca in timp ce diferentele intre grupurile sunt clare, diferentele individuale nu sunt si astfel nu au putut fi folosite pentru a determina un persoanelor orientare sexuala.
Scopul lucrarii a fost de a descoperi mecanismele prin care creierul procese de informatii vizuale, care nu este constient perceputa de catre subiecti. Cand subiectii devin constient de imagini, succesiune de etape in procesul de prelucrare creier devine foarte complicata, deoarece neuronii se angajeze in tot felul de feedback-ul si Diafonie - mai ales cu informatii incarcatura emotionala. Cercetatorii au studiat fluxul de informatii vizuale intr-o etapa mai devreme, in timp ce se deplaseaza de-a lungul inca un unul-cale fel.
Au incercat sa dezvaluie ceea ce se intampla atunci cand unul doesnt au o perceptie vizuala constient. Asta este, modul in care creierul procese de informatii vizuale independente de constiinta, a spus el.
Cercetatorii au ales pentru a genera activitatea creierului, prin utilizarea poze erotice, deoarece a promis pentru a obtine raspunsuri puternic si a modelelor de clara in datele. Insa cercetatorii cred ca mecanismele prin care creierul procesele de astfel de imagini sunt universale.
Acest lucru cu siguranta doesnt doar de lucru pentru poze erotice, a spus el. Dar, imagini erotice iasa in evidenta in termeni de potenta pentru a genera un raspuns.
In experimente, subiectii au fost asezati la o stereoscop, care permite imagini diferite pentru a fi afisate simultan la nivelul ochilor stanga si la dreapta. Fiecare ochi a fost prezentat cu un ecran patrat care a fost impartita in doua patch-uri Sedinta a fost una langa cealalta. Un ochi a fost prezentat cu o imagine intacta a un...

Care sunt verucilor genitale? Care este cauza Genital Warts?

Care sunt verucilor genitale? Care este cauza Genital Warts? Genital warts sunt, de asemenea, numite veruci venerice sau condylomata acuminate. Genital warts sunt una dintre cele mai frecvente tipuri de boli cu transmitere sexuala (boli cu transmitere sexuala) sau ITS (infectii cu transmitere sexuala). Potrivit Medilexicons dictionar medical, un veruci genitale este o contagioasa proiecteaza crestere Warty pe organele genitale externe sau de la anus, format...

Persistente genital excitarii La femei, doctorii Uncover New Sindrom

Persistente genital excitarii La femei, doctorii Uncover New Sindrom Doctorii au identificat o noua conditie sexuala care afecteaza femeile. Tentativ etichetate persistente sindromul excitarii sexuale, simptom sau principal este relativ constanta, sentimente unrelieved de excitare genitale, in lipsa de interes real sexual sau dorinta.
Scrierea in Jurnalul International de STD & SIDA [publicate de Societatea Royal de Medicina], David Goldmeier si Sandra Leibl...

Imagine este un centru de profit

Imagine este un centru de profit Multe dintre articole au fost scrise cu privire la importanta de proiectare spatiu pentru un grup practica medicala. Alte articole centrul atentiei modul de a planifica spatial Asistentele statii de lucru, Front Office, precum si de check-in si check-out zone pentru a creste productivitatea personalului, precum si a existat un potop de informatii despre cele mai recente progrese in mobilier ergono...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.