Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Poze eczeme


Copiii cu eczeme sa aiba aceeasi Alterarea Calitatea vietii ca cei cu boala renala, Marea Britanie

Copiii cu eczeme sa aiba aceeasi Alterarea Calitatea vietii ca cei cu boala renala, Marea Britanie
Copiii cu afectiuni cutanate grave simt calitatea vietii lor este afectata in aceeasi masura ca si cele cu boli cronice, cum ar fi epilepsia, bolile renale si diabet, potrivit unui studiu publicat in numarul din iulie al British Journal of Dermatology.
O echipa de cercetatori scotian chestionate 379 cinci la 16 de ani, care suferea de boli de piele precum acnee, eczeme si psoriazis pentru mai mult de sase luni, impreuna cu parintii lor.
Au cerut copiii si parintii lor, cat de mult afectata starea calitatii vietii copilului atunci cand a venit la factori, cum ar fi durere, pierderea de somn, restrictii alimentare, interferenta cu scoala si sa se joace, prietenie, teasing si hartuirea si tratament medical.
Ei apoi comparata a calitatii vietii punctajele acordate de catre parinti de 161 de copii cu boli cronice, in acelasi grup de varsta.
Doar sase din cele 546 parinti abordate de catre personalul de la Spitalul Ninewells in Dundee si Perth Royal Infirmary, au preferat sa nu ia parte la cercetare. Toti copiii au fost incluse frecventeaza clinici pacienti din ambulatoriu, la cele doua spitale.
Principalele constatari sunt incluse:
- Copiii in studiu a spus ca psoriazis (patch-uri de culoare rosie solzoase) si eczema au fost cele doua conditii de piele care a provocat-le cea mai mare primejdie. Atat a dus la o depreciere 31 la suta, in calitatea lor de scor viata. Aceasta a fost urmata de urticarie (eruptie trecatoare pe piele alergice) la 20 la suta din depreciere si acnee la 18 la suta din depreciere.
- De la parintii punct de vedere, eczeme a fost cea mai mare problema a pielii la 33 la suta, urmat de urticarie cu 28 de procente, psoriazis la 27 la suta si caderea parului la 19 la suta.
- Cand au comparat rezultatele globale pentru copiii cu boli de piele si de boli cronice, cercetatorii au descoperit ca, cu conditia ca au avut cel mai rau afecta asupra calitatii vietii a fost paralizie cerebrala la 38 la suta. Eczeme generalizate si o boala de rinichi, atat a marcat 33 la suta.
- Fibroza chistica facut, de asemenea, primii cinci (32 la suta), urmate de urticarie si astm bronsic (28 la suta), psoriazis (27 la suta), epilepsie si udarea de pat (24 la suta), diabet, pierderea parului si localizate eczeme (19 la suta) si acnee (16 la suta).
- Cand copiii cu psoriazis, precum si parintii lor, au fost invitati sa-si aleaga factorii care au afectat calitatea Childs cea mai mare parte de viata, parintii evaluat intimidare a treia si a copiilor evaluat hartuirea al patrulea.
- Teasing sau agresiunii a fost, de asemenea, o preocupare esentiala pentru 11 copii cu caderea parului, cu sase dintre copii si noua dintre parinti pune primul pe lista lor.
- Cea mai mare preocuparilor pentru copiii cu eczeme, psoriazis si uticaria a fost mancarime sau durere, in timp ce copiii cu acnee sau negi a spus ca a fost jena griji lor principal.
Studiul nostru arata ca si copiii cu boli cronice de piele - si parintii lor - raportate acelasi nivel de calitate a vietii depreciere ca parintii copiilor cu multe alte boli cronice, spune autorul principal dr. Paula Beattie de la Spitalul Regal pentru copii bolnavi din Glasgow.
Boli de piele sunt adesea mai evidente pentru copii, altele decat boli cronice, cum ar fi astmul sau diabet si au mai multe sanse de a duce la alienare, chemand numele, teasing si hartuirea.
Unele afectiuni cuta...

De cercetare confirma genetice cutanate Defect Bariera legat de Eczema

De cercetare confirma genetice cutanate Defect Bariera legat de Eczema Dermatita atopica, una dintre formele cele mai comune de eczema in aceasta familie de diferite boli de piele inflamatorii, este o boala cronica marcate cu rosu, crapate si mancarimi ale pielii. Se estimeaza ca dermatitei atopice afecteaza circa 10 la suta din copiii din intreaga lume si, de obicei incepe in primul an de viata. Cu toate ca boala tinde sa imbunatateasca cu varsta, cei mai multi pacienti se confrunta in continuare uscat, piele sensibila si eczema de mana. Pacientii cu eczeme severe, pot suferi de-a lungul vietii, simptome pe scara larga, care pot fi debilitante.
Noi studii examinarea baza genetica a starii de sprijin teoria mult timp in urma ca dermatitei atopice ar putea fi cauzat de un defect in piei stratul exterior de protectie cunoscut sub numele de bariera epidermica care sa permita iritante, microbi si alergeni sa penetreze pielea si produce reactii adverse.
Vorbind azi la anuala 66-a Reuniune a Academiei Americane de Dermatologie, dermatolog Jon M. Hanifin, MD, FAAD, profesor de dermatologie la Oregon Sanatate si Stiinta Universitatea din Portland, Ore, a discutat despre implicatiile acestei noi cercetari pentru gestionarea si eczeme de ce el considera ca interventia timpurie copilarie trebuie sa fie reexaminata de catre comunitatea medicala.
Dermatologii au suspectat de multi ani, ca eczeme se datoreaza unei probleme bariera la nivelul pielii, cum am vazut numeroase cazuri de copii cu eczeme severe, peste tot pe corpurile lor, cu exceptia in zona de scutec care sta surprinzator de bune, a spus dr. Hanifin. Motivul este ca umiditate constanta in zona de scutec pastreaza pielea de cracare. De aceea, va incurajam parintii sa trateze eczeme la sugari cat mai curand posibil si continuu moisturize pielii.
Dr. Hanifin remarcat faptul ca studiul noua si importanta a gasit o legatura intre dermatitei atopice si vulgaris boala ichthyosis, o boala genetica caracterizata prin uscata, pielea solzos. In ambele boli, se crede ca mutatii ale genei filaggrin responsabil pentru dezvoltarea si functionarea corespunzatoare a piei stratul exterior impermeabile provoca un defect care permite iritante pentru a penetra pielea.
Acest lucru noi suplimente alte informatii concluziile recente aratand ca, atunci cand alergeni alimentari trece prin piele, pe care le produc niveluri mult mai mari de anticorpi IgE de piele de sensibilizare anticorpi faca de catre organismul care sunt legate de a provoca reactii alergice si rapida, si, uneori, periculoase, reactii alergice la produsele alimentare. Dr. Hanifin estimeaza ca 30 la suta la 40 la suta din copiii cu eczeme severe, se va dezvolta alergii alimentare de la nivelurile crescute de anticorpi IgE, cu oua, alune, lapte, fructe de mare, soia si grau care reprezinta cea mai mare amenintare.
Dr. Hanifin este in speranta ca aceasta cercetare noi va risipi conceptia gresita ca comune alergii alimentare eczema cauza. Mai degraba, alergiile alimentare sunt secundare pentru a spart bariera pielii cauzate de eczema.
Atunci cand copiii dezvolta eczeme, parintii lor sunt disperata pentru a afla care este cauza conditie, si alergiile sunt o usor, dar de multe ori gresite, tinta, a spus dr. Hanifin. Din cauza defectului bariera, eczeme pacientii au de obicei cea mai mare incidenta si sangele cel m...

Doua Blood chimice asociate cu eczeme si mancarimi

Doua Blood chimice asociate cu eczeme si mancarimi Daca zero o zona de piele, nivelurile de produse chimice din sange doua nastere in consecinta, spun oamenii de stiinta de la Universitatea chineza din Hong Kong. Aceasta noua descoperire, spun ei, ar putea conduce in drum spre elaborarea de noi tratamente pentru eczeme si mancarimi.
Puteti citi despre acest lucru in British Journal of Dermatology.
Cercetatorii au avut 28 de copii poarte un d...

Ajutarea persoanelor care sufera de eczeme tolera antivariolic

Ajutarea persoanelor care sufera de eczeme tolera antivariolic San Diego (SUA) - lipsa de o peptida anumite in piele de oameni cu dermatita atopica - cea mai comuna forma de eczema - poate explica de ce sunt la risc crescut de aparitie a reactiilor adverse la vaccin variola, oamenii de stiinta in raport feb Jurnalul de Imunologie.
Constatare poate duce la tratamente noi pentru a permite celor cu conditia pielea care urmeaza sa fie vaccinati impotriva vario...

Astm, eczeme Si Rinita: Un puternic vatamatoare Patrimoniu

Astm, eczeme Si Rinita: Un puternic vatamatoare Patrimoniu In ultimele trei decenii, prevalenta astmului copilarie a crescut in mod substantial. Acesta a fost emis diverse ipoteze care factori de risc de mediu, cum ar fi fumatul pentru cresterea copilului, numarul de frati, si a poluarii aerului, sunt responsabile pentru aceasta crestere.
Un studiu al Twin olandeza Registrul examinate atat de mediu si de genetica factori de risc, in sensibilitatea la a...

Celebrity Fotograf Jeremy Kost Creeaza Imagini de izolare care sa sprijine pacientii Eczema Pentru a partaja povestile lor si sa preia controlul

Celebrity Fotograf Jeremy Kost Creeaza Imagini de izolare care sa sprijine pacientii Eczema Pentru a partaja povestile lor si sa preia controlul Asociatia Nationala Eczema, celebritate fotograf Jeremy Kost si farmaceutice Novartis a anuntat astazi debutul Imagini de izolare, un eseu de fotografice conceput pentru a aduce la viata vizual impactul eczema asupra vietii pacientilor care traiesc cu aceasta afectiune cronica. Imagini de izolare serveste ca o voce pentru americani mai mult de 35 milioane sufera de eczeme, o afectiune caracterizat...

Ce este Eczema? Care este cauza Eczema?

Ce este Eczema? Care este cauza Eczema? Eczema este, de asemenea cunoscut sub numele de dermatita atopica, eczema atopica sau (cea mai comuna forma de eczema). Eczema atopica afecteaza in special copiii, dar poate continua si la varsta maturitatii sau de a incepe mai tarziu in viata. Eczeme Cuvantul provine din cuvantul grecesc ekzein sensul de a se fierbe out; EK greaca cuvant inseamna afara, in timp ce zema greaca cuvant mijloace de f...

Nou Tratamentul pentru cronica de mina Eczema lansat in Marea Britanie - Toctino (R) (alitretinoin)

Nou Tratamentul pentru cronica de mina Eczema lansat in Marea Britanie - Toctino (R) (alitretinoin) Toctino ® (alitretinoin), o noua data-capsula pe zi, oral autorizate pentru tratamentul adultilor cu eczeme cronice severe de mana (CHE) care este puternic care nu raspund la corticosteroizi topici, este acum disponibil in Marea Britanie. Multi pacienti cu eczeme cronice severe, o parte au ramas fara optiuni de tratament si, in consecinta, au trait timp de ani cu persistente blistere mancarimi, c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.