Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pozitia uterului in a 8 saptamana de sarcina


Ce este sarcina? Cum stiu daca Sunt insarcinata?

Ce este sarcina? Cum stiu daca Sunt insarcinata?
Pune-pur si simplu, in cazul in care oricare dintre aceste semne si simptome aplica in cazul dumneavoastra, exista o buna sansa sunteti gravida. Primul simptom este o necesitate, altele sunt posibilitatile. Cu alte cuvinte, nu, daca sanii tai sunt de licitatie, dar perioada de dvs. a venit, sunteti gravida - trebuie sa aveti o perioada de pierdut. 1. Perioada de Pierdute. 2. Greata, cu sau fara varsaturi. 3. Oboseala. 4. Ameteli. 5. Modificari Breast. 6. Sensibilitatea sanilor. 6. Urinare frecventa.
Greata, in general, afecteaza femeile gravide in primele trei la patru luni de sarcina. Oboseala tinde sa fie mai acuta in timpul primei si ultimele trei luni. Cum stiu daca sunt gravida? Daca banuiti ca sunteti insarcinata, aveti doua optiuni spre a afla: a se vedea pe medicul dumneavoastra. Cumpar un test de sarcina.
In cazul in care test de sarcina confirma sunteti gravida, trebuie sa mergeti la un medic sau moasa pentru confirmare suplimentare. Nu numai ca va medicul a afla daca sunteti gravida, el / ea va face, de asemenea, va ca ati primi consiliere adecvata si dreptul de sprijin de la inceput. In Marea Britanie moasele se bazeaza de obicei de la GP (medic generalist, medic primar interventii chirurgicale de ingrijire), o unitate de moasa, sau un spital local.
Sarcina este diagnosticata prin detectarea prezentei de hCG (gonadotropina corionica umana), in Womans sange sau urina. GCG este un hormon sarcinii, care este prezent intr-o femeie, de indata ce ea devine gravida, chiar inainte de perioada de ei este datorata. Mai mult HCG exista in femeie mai mari sunt sansele sale de a avea o sarcina multipla. Cu toate acestea, acest lucru trebuie sa fie confirmat, cu o abdominale, sau transvaginala scanare. Scanare poate spune embrioni de animale din cate exista, precum si verificarea in cazul in care exact in pantece embrionul se afla. Ce este sarcina? Incepe de conceptie un spermatozoid de sex masculin patrunde un ou si fertilizes-o. Acest lucru se intampla de obicei in Womans trompa uterina dupa ovulatie (ou la scadenta, a fost lansat de la unul din ovare ei).
Spermatozoizii are 23 de cromozomi, inclusiv unul dintre cele doua tipuri de cromozomi sex - cromozom X sau cromozomul Y. Un spermatozoid cu un cromozom X, care fertilizes un ou va produce o fata, in timp ce un spermatozoid cromozomul Y va produce un baiat. Fiecare ou, de asemenea, are 23 de cromozomi. 46 de cromozomi sunt necesare pentru a face un om. Fuziune de spermatozoizi si oua face 46.
Sarcina si obstetrica News
A se vedea mai tarziu Sarcina Stiri si articole de Obstetrica Stiri publicate zilnic in stirile noastre Sarcina si Obstetrica sectiunea de stiri De indata ce este fecundat, zigot incepe sa-si imparta, ea continua a face acest lucru pana cand nu exista un grup de celule. Dupa cinci la sapte zile de divizare si in crestere, pe care o acorda in sine la peretele uterului (uter) si pune in radacina-cum ar fi vene numit villi. Villi asigurati-va ca embrionul este bine ancorat de mucoasa uterului. Aceste villi va deveni in cele din urma a placentei, care hraneste si protejeaza embrion / fat.
Prin intermediul placentei embrion / fat primeste de oxigen si de nutritie, si a deseurilor poate trage un foc.
Care este diferenta dintre un embrion, un fat si un zigot?
Embrion exista de la implantare a zigotul (fuziune a spermei si ovul) pentru a atunci cand toate organele sunt formate (in jur de 12 saptamani) atunci cand aceasta devine un fat.
In cazul in care sperma si oua intalni (sigurante) un zigot este produs. Celule de la inceperea Zigotul inmultirea (divizarea), de mai multe ori. Zigotul creste si se dezvolta in trompelor uterine. In momentul in care acesta este implantat in peretele uterului devine un embrion. Diferenta dintre un zigot si un embrion este calendarul.
Embrionului in curs de dezvoltare continua, pana cand cele mai multe dintre organele sunt formate - in jur de 12 saptamani. Atunci cand toate organele sunt acolo devine un fat.
Zigotul Cuvantul provine din cuvantul grecesc zigoti, insemnand yoked. Zygon cuvantul grecesc inseamna jugul. Embrion Cuvantul provine din cuvantul latin medieval de embrioni, care provine din cuvantul grecesc embryon, sensul de animale tinere, rodul pantecelui, ceea ce creste. Fatul Cuvantul provine din cuvantul latin fatului, sensul puilor, aducand, de incubatie a tinerilor.
De dezvoltare sau embrionul este rapida, - de specialitate celule de a crea organe vitale, inclusiv oasele, muschii, sange, precum si sistemul nervos.
In cazul in care embrionul devine un fat, este de aproximativ 1 inch (2.4cm) lung. Cele mai multe dintre organele sale interne sunt formate. Caracteristicile externe, cum ar fi urechile, gura, nas, iar ochii sunt evidente, in timp ce degetele de la maini si picioare incep sa apara.
Asa cum fatul devine mai mare, astfel incat nu a uterului. Fatul este inconjurata de un lichid, numit lichid amniotic. Chiar inainte de o femeie da nastere pauza apele ei, ca apa este lichidul amniotic.
Locuieste fatul in acest fluid si inghite o constant. Un test amniotic pot fi efectuate in timpul sarcinii, pentru a afla despre starea de sanatate babys.
Cele mai multe sarcini trecut de la 37 la aproximativ 42 saptamani. Profesionistii din sanatate se calculeaza de la data de livrare 40 saptamani de la data conceptiei (data spermei si oua topit). Potrivit National Health Service, UK, doar aproximativ 1 la fiecare 20 de Nasteri de fapt, are loc la data scadentei. Un copil care se naste inainte de 37 saptamani de la conceptie este considerat de pre-pe termen lung (prematuri).
O sarcina a 3 trimestre trimestru 1st
Acestea sunt primele 13 saptamani de sarcina. Copilul se dezvolta cel mai rapid in aceasta perioada si devine format aproape in totalitate pana la sfarsitul anului acesta. Femeile spun acest trimestru de sarcina este atunci cand acestea sunt cel mai probabil sa se simta obosit, greata, si sensibilitate la san.
Trimestru 2a
Acest lucru este de la 14 pana in saptamana a 26-a sarcinii. In timpul acestei trimestru de sarcina, devine evident ca mama este gravida. , Precum si cantarind mai mult pentru ca a copilului in crestere, uterului extins, placenta, lichidul amniotic si, mama stabileste rezerve suplimentare de grasime. Copilul continua sa creasca si sa se dezvolte. In timpul al doilea trimestru, mama se va simti miscarile babys, dupa cum se va altii in cazul in care locul mainile lor pe mame stomac - uneori de circulatie, poate fi observat fara a atinge.
Trimestru 3a
Acest lucru este de la 27 saptamani, pana cand copilul se naste. In timpul acestei trimestru de sarcina copilul se va construi magazine de grasimi, si continua crestere rapida. Plamani babys se va dezvolta, dupa cum se va lui / ei simt al auzului, gust si vederea. Mama pot prezenta dureri de spate si considera ca este mai greu pentru a intra in pozitia potrivita pentru un somn bun nopti. Mama va fi, de asemenea, urinare mai des ca un copil si totul in jurul lui / ei prese de vezica urinara impotriva ei. Ea poate, de asemenea, experienta contractii care au loc mai multe zile sau saptamani inainte de nastere - acestea sunt numite contractii Braxton Hicks - acestea nu sunt contractiile de forta de munca. Ingrijire prenatala O echipa de specialisti din domeniul sanatatii sunt implicate in sprijinirea mama si copil, prin intermediul 9 luni de sarcina. Acestea includ medici, moase, si obstetricieni - acestea pot include, de asemenea, nutritionistii si terapeuti fizice. De ingrijire prenatala este tot despre monitorizarea progreselor inregistrate ale copilului si a mamei. In Marea Britanie exista de obicei, de aproximativ 10 numirile antenatale pentru un mame copil in primul rand, si aproximativ 7 pentru sarcinile ulterioare.
Numirea prima antenatale are loc de obicei in primele 12 saptamani de sarcina. Un medic sau de moasa, va vorbi despre sanatatea mamei ei generale, de asemenea, si de a afla daca exista probleme de sanatate, care pot necesita tratament suplimentar sau de ingrijire. Mama va fi, de asemenea, cu privire la alte servicii de ingrijire sarcinii in zona ei, precum si orice beneficii ea are dreptul de a de la stat. Sfaturi va fi, de asemenea, in curs de desfasurare in ceea ce priveste stilul de viata si de dieta. Mamele greutate corporala va fi masurata - in cazul in care ea este in mod serios de peste-sau subponderali ea va fi oferit de ingrijire suplimentare. Ei vor verifica, de asemenea, presiunea ei de sange si urina de testare ei pentru proteine. Cand exista proteine in urina, ar putea indica o problema la rinichi, sau chiar diabet zaharat.
Ecografie scanare - acest foloseste undele de sunet si produce o imagine a copilului in interiorul mamei. O scanare cu ultrasunete vor fi oferite spre sfarsitul primului trimestru. Scanare poate, de asemenea, mai bine prevada, atunci cand copilul este probabil sa se nasca. Mama va sti, de asemenea, daca ea este doar un copil care, sau mai mult. O alta scanare vor fi oferite intre 18 si 20 de saptamani - aceasta a doua scanare poate confirma daca copilul este in curs de dezvoltare in mod normal. In Marea Britanie, precum si in majoritatea celorlalte tari, mama nu trebuie sa aiba o scanare, daca ea nu vrea sa.
Urmatoarele teste va fi, de asemenea, oferite, mama le poate refuza, cu toate acestea, ele pot ajuta la detectarea conditii posibile, cele mai multe dintre ele tratabile, care pot afecta starea de sanatate a mamei sau a copilului: anemie (deficit de celule rosii din sange) - o mamele cerinta de fier creste in mod considerabil atunci cand ea este insarcinata. De Fier este esentiala pentru producerea hemoglobinei, proteina din celulele rosii din sange care transporta oxigenul la alte celule. Cantitatea de sange intr-o femeie insarcinata poate fi de aproape 50% mai mare decat in mod normal. Ea va avea nevoie de fier pentru a face mai mult hemoglobinei mai mult. Ea va avea nevoie, de asemenea, de fier mai mult pentru copil si placenta.
Downs sindrom - riscul de a avea un copil cu sindrom Downs creste cu varsta. Pentru o femeie in 20s ei de risc este de 1 la 1500, in 1-o 30 de ani in 800, la 35 este de 1 la 270, la 40 este de 1 la 100, si la 45, este de 1 la 50. De screening se poate face pentru a afla daca copilul are sindromul Downs.
Hepatita B - infectia cu virusul hepatitei B este o problema pentru mama gravide. Riscul este nu numai pentru ea, dar si pentru copil ca ea ar putea trece virusului la copil. In SUA, aproximativ 1 din fiecare 500 la 1.000 de femei gravide a hepatitei atunci cand ea da nastere. Incidenta ar putea fi mai mare, deoarece multe femei care sunt infectati nu prezinta nici un semn.
Migrene - femeile care sufera de migrene ar trebui sa-i spuneti medici lor. Un numar tot mai mare de medici devin constienti de migrenelor efect poate avea asupra sarcinii. Un studiu a constatat ca persoanelor care sufera de migrene au un risc mai mare de accident vascular cerebral, boli de inima, cheaguri de sange si de hipertensiune arteriala in timpul sarcinii.
Diabetul gestational - un numar de femei dezvolta diabet in timpul sarcinii lor. Are foarte putine simptome si este cel mai frecvent diagnosticata prin screening-ul in timpul sarcinii.
HIV - o femeie care este infectat cu riscurile de virusul HIV, care trece pe copilul in timpul sarcinii, in timpul travaliului si livrare, precum si, de asemenea, prin care alapteaza. In cazul in care mama infectate nu ia nici droguri de prevenire si, de asemenea, exista un pieptul cu 20% la 45% sansa de infectarea copilului. Medicamente moderne pot preveni in mod eficient transmiterii infectiei cu HIV de la mama la copil in timpul sarcinii, de munca si de livrare.
Rubeola (pojarul german) - riscul de a fi expusi la rubeola in timpul sarcinii, in majoritatea tarilor dezvoltate este foarte mica. Cu toate acestea, mama trebuie sa stie daca ea nu este imun. In cazul in care o mama este infectat in timpul sarcinii ar putea fi devastatoare pentru copil. Riscul de ...

"Hands-and-Postura genunchiul" faciliteaza Muncii dureri de spate, nu ajuta Baby Rotire

"Hands-and-Postura genunchiul" faciliteaza Muncii dureri de spate, nu ajuta Baby Rotire Mergand prin munca in postura dreapta poate face mai scurte, mai putin intensa si mai putin predispuse la complicatii, in conformitate cu mai multe moase, care spun ca, atunci cand mamele utilizeaza postura cunoscut sub numele de maini si genunchi, ii ajuta trecerea copilul intr-o pozitie care sa usureze de livrare .
Cu toate acestea, o noua revizuire a studiilor constata ca, desi de mana si-postura genunchi pot ajuta usura durerea de spate, cele mai multe rezultate de munca nu sunt afectate.
Pozitie, cu toate ca suna ciudat, s-ar putea scuti de dureri de spate o serie de mecanisme, de revizuire a spus co-autor G. Justus Hofmeyr. Aceasta ar putea fi pur si simplu o pozitie mai confortabila pentru unele femei, s-ar putea schimbare de presiune a uterului gravide de la mame de spate; sau, aceasta poate ajuta copilul sa se intoarca de la pozitia posterioara, care este considerat a fi asociat cu mai multe dureri de spate .
Hofmeyr este un profesor cu Effective Care Unitatea de cercetare de la Universitatea din Witwatersrand in Africa de Sud
Actualizat de revizuire a inclus trei studii, care cuprinde 2794 mame. Un studiu axat pe utilizarea aceasta pozitie in timpul travaliului si celelalte doua rezultate masurate utilizand pozitia de doua ori pe zi timp de 10 minute, dupa 37 saptamani de sarcina.
Reviewers masoara rezultatele studiului in ceea ce priveste schimbarea pozitiei fetale, pozitia fatului in timpul travaliului si la livrare, durata de munca, scoruri durere, cantitatii de analgezice folosite, metoda de livrare, rezultatele perinatale si satisfactia materne.
In timp ce pozitia pareau a oferi ajutor de dureri de spate si, eventual, a ajutat la trecerea de copii in timpul travaliului, angajarea in postura intervale de timp de 10 minute in saptamana finala a sarcinii nu a avut nici beneficiu cu privire la rezultatul muncii si nu par a fi in mod semnificativ pentru a ajuta la schimbare de pozitie a fatului.
In studiul pe care sa concentrat asupra fortei de munca, femeile care au incercat mainile-intervale si-genunchi postura de 30 de minute a cunoscut o reducere semnificativa in dureri persistente spate.
Studiul concentrandu-se asupra fortei de munca nu a confirmat cu certitudine ca pozitia este eficace in schimbarea pozitiei babys.
Au fost mai multi copii in miinile-si-genunchi grup care a schimbat pozitia fata de grupul de control, dar diferenta nu a fost semnificativ diferit, Hofmeyr spus. Desi nu a fost inca exista probe suficiente pentru a recomanda postura ca o metoda pentru corectarea pozitiei babys, aceasta poate fi cu siguranta recomandate pentru femeile care descoperi ca este mai confortabila, in special pentru alinarea dureri de spate.
Revizuire apare in problema actual de Biblioteca Cochrane, o publicatie a Cochrane Collaboration, o organizatie internationala care evalueaza de cercetare in toate aspectele legate de asistenta medicala. Comentariile sistematice trage concluzii bazate pe dovezi in legatura cu practicile medicale dupa luarea in considerare atat continutul, cat si a calitatii studiilor existente, pe un subiect.
Pozitia ideal pentru un copil in timpul travaliului si de livrare este headfirst, cu partea din spate a capului sau cu care se confrunta coloanei vertebrale (anterior). La partea din spate a capului babys se confrunta cu mame laterale (transversal) sau a coloanei vertebrale (posterior) in timpul travaliului, unghi...

Ce este o sarcina extrauterina? Ce este o sarcina Tubular?

Ce este o sarcina extrauterina? Ce este o sarcina Tubular? O sarcina extrauterina este o sarcina in cazul in care ovulul fecundat rezolva si creste in afara captuseala interioara a uterului (nu in uter). Uterul este uterului. Cele mai multe sarcini extrauterine apar in trompa uterina - cunoscut sub numele de o sarcina tubulara - dar pot aparea, de asemenea, in colul uterin (gatul uterului), cavitatea abdominala si de ovar.
Putin peste 1% din sarcini su...

Ce este de Fier suprasarcina Disorder? Ce este hemocromatoza? Ce Cauzele de Fier de suprasarcina Disorder?

Ce este de Fier suprasarcina Disorder? Ce este hemocromatoza? Ce Cauzele de Fier de suprasarcina Disorder? Hemocromatoza, de fier sau de tulburare de suprasarcina, este o afectiune care face organismul absorbi cantitati excesive de fier de la alimente si bauturi pe care o consumam. Supraincarcare cu fier da pielii o culoare de bronz, precum si de a dauna ficatului si alte organe. Frecvent, in cazul in care este permis sa progres, pancreasul devine avariate, iar pacientul dezvolta diabet zaharat.
Sur...

Dupa 1 an, pacientilor cu diabet de tip 2 Tinand exenatida data pe saptamana sustinut imbunatatiri in Glicemia de control si Greutate

Dupa 1 an, pacientilor cu diabet de tip 2 Tinand exenatida data pe saptamana sustinut imbunatatiri in Glicemia de control si Greutate Amilin Pharmaceuticals, Inc (Nasdaq: AMLN), Eli Lilly and Company (NYSE: LLY), si Alkermes, Inc (Nasdaq: ALKS) a anuntat rezultate dintr-o de 52 saptamani studiu deschis clinice care au demonstrat eficacitatea durabila a exenatida o data pe saptamana, o actiune de lunga durata farmaceutica cu eliberare de exenatida. Pacientii care utilizeaza exenatida o data pe saptamana pe parcursul unui an susti...

Exenatida O data pe saptamana prestate Superior Glucoza de Control Comparativ cu Lantus (r) la Head-to-Head DURATA-3 Studiu

Exenatida O data pe saptamana prestate Superior Glucoza de Control Comparativ cu Lantus (r) la Head-to-Head DURATA-3 Studiu Amilin Pharmaceuticals, Inc (Nasdaq: AMLN), Eli Lilly and Company (NYSE: LLY) si Alkermes, Inc (Nasdaq: ALKS) a anuntat astazi rezultatele pozitive dintr-un studiu care a comparat subiectii randomizati sa fie exenatida o data pe saptamana sau de Lantus ® (insulina glargin). Pacientii randomizati la exenatida o data pe saptamana au prezentat o reducere statistic superioara in A1C, o masura a zahar...

Comisia Europeana Announces de marketing de autorizare pentru 50 mg Enbrel O data pe saptamana (R) Pentru pacientii cu moderata pana la severa in Psoriazis

Comisia Europeana Announces de marketing de autorizare pentru 50 mg Enbrel O data pe saptamana (R) Pentru pacientii cu moderata pana la severa in Psoriazis Comisia Europeana a anuntat un nou 50 mg Enbrel ® (etanercept), o data pe saptamana regim de dozaj ca o alternativa la aprobat in vigoare 25 mg Enbrel ® regim de doua ori pe saptamana, pentru tratamentul pacientilor cu moderata pana la severa, psoriazisul placi. Pe baza rezultatelor de ample European de 318 de studiu la pacienti adulti cu moderata pana la psoriazisul sever placi, Comisia Europea...

Rate mai mari de persistentei vazut cu FOSAMAX (R) O data pe saptamana terapii In comparatie cu alte saptamanale si lunare bisfosfonati oral

Rate mai mari de persistentei vazut cu FOSAMAX (R) O data pe saptamana terapii In comparatie cu alte saptamanale si lunare bisfosfonati oral Cresterea ratelor persistentei au fost observate in randul pacientilor care osteoporoza FOSAMAX (R), data pe saptamana (alendronat) terapii decat au fost observate printre pacientii care au luat terapii risedronate ibandronate o data pe luna sau o data pe saptamana, in functie de rezultatele din doua studii noi rezultate efectuate de Merck & Co, Inc . ca ratele, comparativ persistentei de pe s...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.