Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pregatire colonoscopie


Noua Bowel Prep. Abordari evaluate de catre cercetatori

Noua Bowel Prep. Abordari evaluate de catre cercetatori
Desi exista putine indoieli cu privire la eficienta procedurilor de colonoscopie pentru a detecta cancerul de colon, un nou studiu prezentat la Colegiul American de Gastroenterologys 74th Stiintifice anuale de conferinta, in San Diego locuri nou accent pe importanta de pregatire a intestinului adecvate inainte de procedura. Rezultatele vin intr-un moment in care medicii sunt evaluarea intestinului solutii noi de pregatire pentru a inlocui populare de peste formulari phosphosoda contra recent retrase de pe piata.
Intr-un studiu retrospectiv efectuate la VA Medical Center din Phoenix, AZ, dr. Nooman Gilani, dr. Veronika Karasek si echipa lor de evaluat impactul pregatirii intestinului inadecvate pe follow-up intervalul recomandat de catre endoscopist. Dupa ce au studiat inregistrarile pe unele 788 pacienti, cercetatorii au ajuns la concluzia ca preparatul inadecvate intestinului de catre pacient inainte de procedura a dus la o recomandat follow-up colonoscopie 17.1 luni mai devreme decat media. Prin comparatie, gasirea unei adenom in timpul procedurii a condus la o recomandat follow-up de examinare 17.2 luni mai devreme decat media.
Endoscopists capacitatea de a detecta legiuni de colon, mai ales cele plate sau depresie, este foarte mult legate de calitatea de preparare intestinului. De ani de zile, am subliniat importanta de pregatire intestinului adecvate pentru pacienti pentru a va asigura de detectare a adenoamelor in timpul colonoscopie, in special pe partea dreapta a colonului, explica dr. Karasek. Aceasta constatare noi sugereaza ca endoscopists sunt luand in considerare calitatea de pregatire atunci cand a recomanda un interval de follow-up, indiferent de concluziile examinarii.
Subliniind intestinului o mai buna pregatire si va face si mai simplu si mai gustoase pentru pacienti, nu pot face numai colonoscopie mai putin mediu de intimidare, pentru unii aceasta poate insemna un an suplimentar si jumatate, intre procedurile de follow-up.
Cercetatorii Evaluarea New Bowel Prep. Abordari
Asa cum gastroenterologi ia in considerare importanta pregatirii intestinului, ele sunt, de asemenea, evaluarea formule noi de produse pregatirea intestinului pentru pacientii lor. In decembrie 2008, un preparat populara intestinului OTC pentru colonoscopie, care continea phosphosoda, a fost rechemat de pe piata. Cercetatorii de la Colegiul American de Gastroenterologie a prezentat documente de evaluare a intestinului formule noi de pregatire si abordari.
Intr-un studiu pilot condus de Dr. Ron Palmon Muntele Sinai, la Scoala de Medicina, cercetatori a evaluat siguranta si eficacitatea Polyethelne Glycol (PEG), plus acid ascorbic (Moviprep), comparativ cu citrat de magneziu pentru pregatirea intestinului inainte de colonoscopie. Studiu randomizat a inclus 90 de pacienti si am constatat ca pregatirea generala a fost excelenta de colon sau de bun pentru 92% din cei care au primit PEG si solutie de acid ascorbic, precum si 86% din cei care au primit formula citrat de magneziu. Saizeci si doua procente din pacientii carora li PEG si formularea de acid ascorbic a indicat ca a fost usor sa destul de usor sa ia, in comparatie cu 82% din cele indicate de magneziu formularea citrat. De asemenea, studiul a aratat o imbunatatire semnificativa a calitatii pregatirii intestinului atunci cand se utilizeaza split de dozare, fie cu pregatire. Split-dozare implica doze avand in vedere atat cu o noapte inainte o procedura si de cateva ore inainte de - vs dozare traditionale, avand in vedere cu o zi inainte.
Ambele PEG cu acid asco...

Obezitatea prezice Inadecvat Bowel Prep. La Colonoscopie

Obezitatea prezice Inadecvat Bowel Prep. La Colonoscopie Obezitatea este un predictor independent de pregatire intestinului inadecvata la colonoscopie, si prezenta unor factori de risc suplimentari in continuare creste probabilitatea ca un prost curatate de colon, potrivit unui nou studiu clinic in Gastroenterologie si Hepatologie, revista oficiala a Asociatiei Americane gastroenterologice (AGA ) Institutul.
Obezitatea a devenit o epidemie in epoca prezent, atat in SUA si in alte natiuni dezvoltate. Altitudine anormale ale indicelui de masa corporala (IMC) este asociat cu mai multe diagnostice gastro-intestinale, inclusiv boala diverticulara, boala de reflux gastroesofagian, polipi colon si cancerului de colon.
Avand in vedere ca majoritatea cancerelor de colon apar din adenomatoasa (benigna) polipi de colon, de screening adecvate devine o importanta cruciala in timp ce efectueaza colonoscopie la pacientii obezi. O colonie insuficient curatate pot pune in pericol eficienta screening-ul sau colonoscopie de supraveghere, expunand acesti pacienti, la un risc mai mare pentru tumorile colorectal la pericolele de leziuni pierdute si a costului mai mare de colonoscopie repeta.
Implicatiile constatarile noastre sunt profunde. Din moment ce peste un sfert din toti pacientii au avut un examen necorespunzatoare, de identificare a unui profil de pacient cu un risc ridicat de pregatire de colon saraci vor fi de ajutor in capturarea celor care ar beneficia de o schema de tratament individualizat designer de pregatire initiala, a declarat Brian Borg, MD, din Washington University din St Louis, MO si principalul autor al studiului. Rezultatele noastre sugereaza ca pacientul obeze ar trebui cel putin sa faca obiectul mai multe instructiuni precise si, eventual, o mai rig...

Tarife Colonoscopie a crescut cu de interventie individuale cu venituri scazute si pacientii Minoritate

Tarife Colonoscopie a crescut cu de interventie individuale cu venituri scazute si pacientii Minoritate Interventiile pacientului sunt necesare pentru realizarea mai ridicate rate de depistare a cancerului colorectal in cu venituri mici si pacientii minoritare, in functie de doua studii in problema actuala a Clinic de Gastroenterologie si Hepatologie, revista oficiala a gastroenterologice Asociatiei Americane (AGA) Institute.
Colonoscopie completare intr-o plasa de siguranta Large Health Care Sys...

New Era de screening-ul de colon in curs de dezvoltare, tehnologie imbunatatita, precizia redefini procedura de important de prevenire

New Era de screening-ul de colon in curs de dezvoltare, tehnologie imbunatatita, precizia redefini procedura de important de prevenire Nu este o veste buna pentru imbatranire a populatiei de medici americani ale caror recomanda colonoscopii periodice - este mai usor. Noi cercetari prezentat astazi, la Saptamana bolilor digestive in New Orleans, arata ca tehnologiile sunt imbunatatite pentru pozitia pe piata, ceea ce inseamna testarea mai precise, procesele mai usor si, eventual, proiectii mai putin frecvente la pacientii.
Dige...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.