Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Pret interferon injectabil


PEG-INTRON (R), omologata in Japonia pentru asociere cu REBETOL (R), pentru hepatita cronica C

PEG-INTRON (R), omologata in Japonia pentru asociere cu REBETOL (R), pentru hepatita cronica C
Primul si singurul Peginterferon Terapie asociata Aprobat in Japonia, peste 1 milion de infectate japoneza cu virusul hepatitei C
Schering-Plough Corporation a anuntat ca Schering-Plough KK, filiala companiei din Japonia, a primit aprobarea de comercializare pentru PEG-INTRON (R) (peginterferon alfa-2b) Pulbere injectabila pentru utilizare in asociere cu REBETOL (R) (ribavirina) capsule pentru tratamentul hepatitei cronice C. PEG-INTRON si REBETOL tratamentului combinat este primul si singurul interferon pegilat pe baza de terapie combinata aprobat in Japonia. Se estimeaza ca aproximativ 1 la 2 milioane japoneze sunt cronic infectate cu virusul hepatitei C.
Aprobarea de catre Ministerul Sanatatii, Muncii si Welfare (MHLW), urmeaza o revizuire prioritate. PEG-INTRON va deveni disponibila in Japonia, la Nationala de Asigurari de Sanatate listarea Rambursarea de pret.
Introducerea PEG-INTRON si REBETOL tratamentului combinat reprezinta o dezvoltare semnificativa in tratamentul de greu-de-tratament hepatita cronica C, o problema majora de sanatate publica in Japonia, a declarat Robert J. Spiegel, MD, sef medicale si senior vice president a afacerilor medicale, Schering-Plough Institutului de Cercetare. Aceasta aprobare, precum si datele de referinta clinice, in continuare sublinia valoarea individualizate, bazate pe greutate-PEG-INTRON folosit in combinatie cu REBETOL in tratarea hepatitei cronice C.
PEG-INTRON, care se administreaza o data pe saptamana in asociere cu REBETOL pe zi, timp de 48 saptamani, este indicat la pacientii cu infectie cronica cu virusul hepatitei C (VHC) genotipul 1 (genotip 1A sau 1B) si de incarcatura virala mare. VHC genotipul 1 este considerat cel mai dificil de tratament sub forma de virusul hepatitic C si este forma cea mai comuna in Japonia, reprezentand aproximativ 60 la suta din toate infectiile cu VHC acolo.
Foarte important, PEG-INTRON este singurul produs de peginterferon aprobat in Japonia, pentru care un test de sange nu este necesar inainte de fiecare injectare.
In cadrul studiului clinic japoneza justificative de aprobare, 48 de saptamani de PEG-INTRON si REBETOL terapie combinata au atins un raspuns virologic sustinut (RVS) (1) rata de 48% la pacientii cu VHC genotip 1 si de inalta incarcaturi virale. O rata RVS de 63 la suta a fost realizat cu PEG-INTRON si REBETOL in portiunea dintre acesti pacienti care au recidivat dupa tratamentul anterior cu interferon.
Hepatita C este cauza principala in Japonia a bolilor hepatice cronice, ciroza, si carcinom hepatocelular, care este asociat cu peste 30.000 de decese anual acolo. Hepatita C este cel mai des intalnit motiv pentru transplant de ficat pe pietele mondiale majore, inclusiv Japonia, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS).
PEG-INTRON, recombinant interferon alfa-2b legate de o 12000 Dalton polietilenglicol (PEG) molecula, este o terapie, o data pe saptamana administrat in functie de greutatea pacientului organism, care este proiectat pentru a realiza un echilibru eficient intre activitatea antivirala si de injumatatire prin eliminare. PEG-INTRON este o mai lunga care actioneaza sub forma de INTRON (r) o alfa (interferon-2b, recombinant) de injectie.
REBETOL este o formulare orala de ribavirina, un analog nucleozidic de sinteza cu spectru larg de activitate-antivirale. Schering-Plough KK in prezent, pietele de REBETOL in Japonia pentru a fi utilizate in combinatie cu INTRON A, pentru hepatita cronica C,
In Statele Unite, PEG-INTRON si REBETOL tratament combinat este indicat pentru tratamentul hepatitei cronice C la pacienti cu boala hepatica compensata, care nu au fost tratati anterior cu interferon alfa si sa fie de cel putin 18 ani.
Informatii importante de siguranta de la PEG SUA-INTRON Label
ATENTIE
Interferoni alfa, inclusiv PEG-INTRON, provoca sau agrava mortale sau care pun viata in pericol neuropsihiatrice, boli autoimune, ischemica, si infectioase. Pacientii trebuie monitorizati indeaproape cu periodice clinice si de rezultatele testelor de laborator. Pacientii cu cresterea persistenta severa sau de agravare semne sau simptome de aceste conditii ar trebui sa fie retrase de terapie. In multe cazuri, dar nu toate aceste tulburari rezolva dupa oprirea PEG-terapie INTRON.
Ribavirina cauze anemie hemolitica. Anemia asociate cu terapia cu REBETOL poate exacerba boli cardiace care a condus la fatale si nonfatal infarct miocardic. Pacientii cu antecedente de semnificative sau instabile boli cardiace nu ar trebui sa fie tratati cu REBETOL. Se recomanda ca hemoleucograma completa (CBC) sa fie obtinute la momentul initial si la 2 si 4 saptamani de tratament sau mai frecvent daca exista indicii clinice.
REBETOL si REBETOL combinatie / PEG-terapie INTRON nu trebuie utilizat de catre femei, sau partenerilor de sex masculin a femeilor, care sunt sau pot deveni gravida in timpul tratamentului si in perioada de 6 luni dupa intreruperea tratamentului. REBETOL si REBETOL combinatie / PEG-terapie INTRON nu ar trebui sa fie initiat pana la un raport al unui test de sarcina negativ, efectuat imediat inainte de inceperea tratamentului. Femeile aflate in perioada fertila si barbati trebuie sa utilizeze metode contraceptive eficace (cel putin doua forme de incredere), in timpul tratamentului si in timpul celor 6 luni post-tratament perioada de urmarire. Teratogen semnificativ si / sau a efectelor embryocidal au fost demonstrate pentru ribavirina in toate speciile de animale la care au efectuat studii adecvate au fost efectuate. Aceste efecte au aparut la doze mai mici decat cele douazeci de doza recomandata la om de REBETOL. Daca intervine o sarcina la un pacient sau partener a unui pacient in timpul tratamentului sau in timpul celor 6 luni de la tratament se opreste, medicii sunt incurajati sa raporteze astfel de cazuri de apel (800) 727-7064.
PEG-INTRON
Nu sunt evenimente adverse noi specifice pentru a PEG-INTRON comparativ cu INTRON A (interferon alfa-2b, recombinant) pentru preparate injectabile, cu toate acestea, incidenta unor (de exemplu, reactii la locul injectarii, febra, frisoane, greata) au fost mai mari. Cele mai frecvente evenimente adverse asociate cu PEG-INTRON au fost simptome asemanatoare gripei, care au aparut la aproximativ 50% dintre pacienti, care poate sa sca...

Cele trei studii Prezentat la a 43-EASL Showed Superior RVS Pentru PEGASYS (R) (peginterferon alfa-2a) Plus Ribavirina Than peginterferon alfa-2b Plus ribavirina

Cele trei studii Prezentat la a 43-EASL Showed Superior RVS Pentru PEGASYS (R) (peginterferon alfa-2a) Plus Ribavirina Than peginterferon alfa-2b Plus ribavirina Roche a anuntat ca noile date din trei studii indica faptul ca pacientii cu hepatita cronica C, care au primit PEGASYS (R) (peginterferon alfa-2a), plus ribavirina au avut o sansa mai mare de a realiza un raspuns virologic sustinut (RVS), decat pacientii tratati cu peginterferon alfa-2b. Rezultatele din studiile au fost prezentate in aceasta saptamana, la reuniunea anuala a 43-a Asociatiei Europene pentru Studiul Ficatului (EASL), la Milano, Italia, adaugand la corpul robust de dovezi justificative PEGASYS ca o alegere tratament eficace pentru tratarea pacientilor cu hepatita C
Ascione, et al: un studiu prospectiv, randomizat, de investigator Initiat Head-to-Head Trial
Rezultatele Peginterferon alfa-2a Plus Ribavirina Versus Peginterferon alfa-2b Plus ribavirina la pacientii netratati anterior cu hepatita cronica C Virus Infection Studiu: Rezultatele unui studiu clinic, a posibilelor randomizat, un studiu independent efectuat, au fost prezentate de profesorul Antonio Ascione, Director al Departamentul de Gastroenterologie hepatice Unitatea de la Cardarelli Spitalul din Neapole, Italia, in sesiunea orale tarziu intrerupator de-la EASL. Acesta este un studiu prospectiv, randomizat, anchetator-a initiat cap-la-cap de proces conceput pentru a compara direct PEGASYS cu peginterferon alfa-2b, fiecare in asociere cu ribavirina. Inscrierea 320 de pacienti in Italia, de toate genotipuri, studiu randomizat de pacienti pentru a primi fie PEGASYS 180 mcg / saptamana sau peginterferon alfa-2b 1,5 mcg / kg / saptamana. Foarte important, incepand de pacienti au primit doze echivalente de ribavirina (fie 1000 sau 1200 ribavirina mg pe zi, in functie de greutatea corporala), si a procesului de reducere a dozei de ribavirina a fost acelasi pentru toti pacientii.
Rezultatele au aratat ca, in general 68.7 la suta (110/186) din pacienti cu hepatita C, care au fost tratati cu PEGASYS atins SVR, definit de nedetectabila virusul hepatitei C (VHC) ARN in sange 24 de saptamani dupa incheierea tratamentului, comparativ cu 54.4 la suta ( 87/134) din pacientii care au primit peginterferon alfa-2b (p = 0,008). In plus, in genotipuri 1 si 4 - cel mai dificil de tratament grup de pacienti - 51 pacienti (54,8 la suta), luand PEGASYS atins SVR, in comparatie cu 37 pacienti (39,8 la suta), in peginterferon alfa-2b grup (p = 0.04 ). In genotipurilor 2 si 3; 59 de pacienti (88,1 la suta), luand PEGASYS atins SVR, comparativ cu 50 de pacienti (74.6 la suta), luand cu peginterferon alfa-2b (p = 0,046). Reactii adverse au fost similare, desi au existat retrageri de mai mult pentru reactii adverse la peginterferon alfa-2b grup. (Va rugam sa se vedea mai jos pentru informatii complete despre PEGASYS de siguranta si COPEGUS.)
T. Witthoeft, et al: Hepatita C Tratamentul in viata reala practici in Germania
Un alt studiu prezentat la EASL, o analiza retrospectiva numit PRACTICA de studiu, a analizat raspunsul de 3470 pacienti din toate genotipuri, pentru hepatita C de tratament intre 2000 si 2007 in 23 de centre de tratament germane cu un volum mare de pacienti. Pacientii au fost meciuri cu privire la caracteristicile initiale cheie, inclusiv incarcatura virala, antecedente de tratament, indicele masei corporale, antecedente de dependenta de droguri, concomitent cu HIV-infectie, precum si cele care au primit o doza similara cumulativa ribavirina. Printre aceste perechi potrivite, in mod semnificativ la pacientii tratati cu mai mult PEGASYS plus ribavirina atins SVR, comparativ cu cei tratati cu peginterferon alfa-2b si ribavirina (59.3 la suta (N = 848), fata de 53.0 la suta (N = 848) [p = 0,008]).
A. Craxi, et al: PROBE Compara Interferonii pegilat
Studiul PROBE, un studiu observational, a fost conceput pentru a evalua eficacitatea prospective interferoni pegilat, in practica, reale. Studiu inrolati 6644 pacienti cu genotip 1 virus la 167 de centre de tratament in Italia. Analiza a inclus 1351 de pacienti dintre care 887 au primit peginterferon alfa-2a si 464 au primit peginterferon alfa-2b. Studiul a reflectat setarile clinic din viata reala, inclusiv de catre pacienti cu comorbiditatii, inclusiv obezitatea, diabetul, varsta inaintata, tulburari psihice, utilizarea metadona, thyreopathy si autoimunitate. Din nou, procesul a gasit o sansa mai mare de a realiza RVS la pacientii tratati cu terapie combinata PEGASYS, comparativ cu cei tratati cu peginterferon alfa-2b cu tratament combinat (RVS rate de 41 la suta (360/887), fata de 34 la suta (156/464), , respectiv [p = 0.004]).
Rezultatele a trei studii prezentate la EASL, comparand PEGASYS la peginterferon alfa-2b, sa contribuie la un organism de tot mai mare de dovezi ca PEGASYS ofera un rezultat de succes pentru multi pacienti cu hepatita C, a spus Steven C. Sembler, vice-presedinte de operatiuni comerciale, Roche. Ne-am angajat sa continue avansarea tratamentul hepatitei C. Reflectand Roches de lider in acest domeniu, programul nostru complex de studiile clinice, are drept scop de a optimiza tratamentul cu PEGASYS si COPEGUS, in speranta de a aduce de succes a tratamentului la pacientii chiar mai mult.
Roche Comentarii despre Schering-Plough IDEAL Studiu
Roche a reiterat pozitia sa cu privire la proiectarea de Schering-Plough sponsorizat de rezultatele studiului IDEAL, care au fost, de asemenea, prezentate la EASL. Deviatiilor clare in proiectarea acestui studiu, care pot avea favorizat pacientii care au primit peginterferon alfa-2b regimuri de a preveni orice comparatie directa a interferoni pegilat. Deviatiilor Acestea includ:
- Ribavirina diferite doze de plecare,
- O doza de ribavirina protocol diferit de reducere, si
- Deschis de dozare pentru bratul PEGASYS.
IDEAL este o peginterferon alfa-2b doza studiu, care nu poate raspunde cu interferon pegilat, care este mai buna.
Despre Hepatita C
Hepatita C este o sange-suportate de boli infectioase a ficatului si o cauza principala a ciroza, cancer la ficat si nevoia de transplanturi de ficat. Potrivit Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), aproximativ 4.1 milioane de americani (1,6 la suta) au fost infectate cu virusul hepatitei C; 3.2 milioane sunt cu infectie cronica. Numarul de infectii noi pe an a scazut de la o medie de 240,000 in anii 1980 la aproximativ 26000 in 2004. CDC estimeaza numarul de hepatita C decese legate ar putea creste pana la 38000 anual, pana in anul 2010, depasind anual de HIV / SIDA decese.
Despre PEGASYS
PEGASYS, in combinatie cu COPEGUS (ribavirina), este indicat pentru tratamentul adultilor cu hepatita cronica C, care au boala hepatica compensata si nu au fost anterior tratati cu interferon alfa. Sa demonstrat eficacitatea la pacientii cu boala hepatica compensata si dovezi histologice de ciroza (clasa Child-Pugh A) si la pacientii cu boala HIV, care sunt punct de vedere clinic stabile (de exemplu, tratamentului antiretroviral nu se cere sau li se administreaza terapie antiretrovirala stabil). In plus, Pegasys in asociere cu COPEGUS este primul si singurul regim de FDA-aprobat pentru tratamentul hepatitei cronice C la pacientii infectati concomitent cu virusul hepatitei C si HIV. PEGASYS este doar cu interferon pegilat indicat pentru tratamentul pacientilor adulti cu hepatita cronica B (AgHBe pozitiv si AgHBe negativ hepatita cronica B, care au boala hepatica compensata si dovezi de replicare virala si inflamatia ficatului).
PEGASYS este administrat la 180mcg ca injectie subcutanat la luat o data pe saptamana. COPEGUS este disponibil ca un comprimat de 200 mg, si este administrat pe cale orala de doua ori pe zi ca doza de separare. Roche a sprijinit ...

Long Term pegilat interferon alfa-2b tratament la Etapa a III-Melanomul Demonstratie semnificative si de impact sustinut asupra Relapse-Free Supravietuirea

Long Term pegilat interferon alfa-2b tratament la Etapa a III-Melanomul Demonstratie semnificative si de impact sustinut asupra Relapse-Free Supravietuirea Schering-Plough (NYSE: PSC) si EORTC, a anuntat ca un tratament pe termen lung cu interferon alfa-2b pegilat in etapa a III-melanom la pacientii au avut un impact semnificativ si sustinut pe supravietuirea fara recadere (RFS), potrivit rezultatelor unei randomizat, de faza III, studiu publicat in The Lancet. Studiul, la adjuvant pegilat Tratamentul cu interferon alfa-2b versus observatie, la rezec...

FDA Granturi Prioritatea de reexaminare pentru Schering-Plough a lui Peginterferon Alfa 2b Pentru tratamentul adjuvant al pacientelor cu Etapa III Melanomul

FDA Granturi Prioritatea de reexaminare pentru Schering-Plough a lui Peginterferon Alfa 2b Pentru tratamentul adjuvant al pacientelor cu Etapa III Melanomul Schering-Plough Corporation (NYSE: PSC) a anuntat ca US Food and Drug Administration (FDA) a acceptat Peg-IFN (peginterferon alfa-2b) Serviciul de Biologics Cerere de licenta (sBLA) pentru reexaminare si a acordat prioritate statutul de examinare pentru adjuvant tratamentul pacientilor cu melanom Etapa III. Schering-Plough a inaintat cererea sa de a agentiei in toamna anului 2007.
Desemnarea Pr...

ViroPharma anunta datele pozitive de la o faza 1b Combinatie de studiu ale VHC-796 Si interferon pegilat Pacientii in hepatita C

ViroPharma anunta datele pozitive de la o faza 1b Combinatie de studiu ale VHC-796 Si interferon pegilat Pacientii in hepatita C ViroPharma Incorporated a anuntat astazi datelor preliminare dintr-un studiu de faza 1b VHC-796, un unic, administrat pe cale orala a virusului hepatitei C (VHC) polimerazei inhibitor de co-dezvoltat cu Wyeth Pharmaceuticals, o divizie a Wyeth (NYSE: WYE). Datele preliminare antivirale sunt disponibile in intervalul de doze de 100 mg BID la 1000 mg BID a VHC-796 administrat pe o perioada de 14 zil...

Nou de un an Pharmacoeconomic studiul arata Avonex ® este rentabila in raport cu alte terapii cu interferon pentru scleroza in placi

Nou de un an Pharmacoeconomic studiul arata Avonex ® este rentabila in raport cu alte terapii cu interferon pentru scleroza in placi Biogen Idec Inc (NASDAQ: BIIB) a anuntat astazi ca datele prezentate de un an la Academia de Managed Care Farmacii (AMCP) 2007 arata ca reuniunea anuala Avonex ® (interferon beta-1a) este un cost-eficient in tratamentul sclerozei multiple ( SM) in comparatie cu alte tratamente cu interferon beta. Folosind o analiza cuprinzatoare a costurilor medicale si farmacie, rezultatele cercetarii concluzion...

Helix BioPharma Ofera actualizari de pe Topical interferon alfa-2b si L-DOS47 In urma pre-Reuniuni IND Cu FDA din SUA

Helix BioPharma Ofera actualizari de pe Topical interferon alfa-2b si L-DOS47 In urma pre-Reuniuni IND Cu FDA din SUA Helix BioPharma Corp (TSX, FSE: HBP / OTCQX: HXBPF) a anuntat actualizari pentru progresul in curs de desfasurare sa Topical interferon alfa-2b si L-DOS47 programe de dezvoltare a produsului urmatoarele pre-medicament experimentale noi (pre-IND) intalniri cu US Food and Drug Administration (FDA).
Helix a solicitat de pre-reuniunile Grupului IND in scopul de a confirma planurile sale de viitor, ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.