Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Preturi la dr badea mihaela clinica micomi 2010


De ingrijire bazate pe comunitate bate clinica standard in imbunatatirea sanatatii inimii

De ingrijire bazate pe comunitate bate clinica standard in imbunatatirea sanatatii inimii
Avand o clinica de sanatate in apartament Next Door nu poate fi ideea everyones de un vecin bun. Dar un nou studiu arata ca o astfel de clinica poate fi mult mai eficienta decat unul traditional in imbunatatirea africane americani de sanatate inima.
Furnizarea de servicii de asistenta medicala intr-un mediu usor accesibil comunitatii, a dublat rata de succes a pacientilor afro-american atingerea tensiunii arteriale si a obiectivelor colesterol, comparativ cu cei care au primit ingrijiri medicale la o clinica traditionale, potrivit unui raport intr-un disparitatilor speciale tematice problema de circulatie : Journal of American Heart Association.
Prezent pentru a unic de nevoile sociale si culturale ale comunitatii afro-american inseamna a face o schimbare majora in modul in care da de ingrijire. Dar, in schimb, puteti reduce semnificativ riscul, a spus autorul principal Diane Becker, Sc.D., un cercetator de sanatate in general de divizie de medicina interna la Johns Hopkins din Baltimore institutiile medicale.
Un model de curentul principal al ingrijirii medicale nu poate fi raspunsul pentru eliminarea disparitatilor in aceasta populatie, a spus ea.
Studiul a inclus 364 de oameni care au avut frati sau surori cu antecedente de boala coronariana prematura (inainte de varsta de 60), introducerea grupul de studiu cu risc crescut de boli de inima ei insisi. Participantii, in medie, au fost 49 de ani, cu o educatie de liceu. Nici unul a avut o istorie personala de boli de inima atunci cand inrolati in studiu.
Cei care au avut factori de risc pentru boli cardiace (de exemplu, hipertensiune arteriala, nivel ridicat de colesterol, istorie curent fumat) au fost repartizati aleatoriu in doua grupuri.
Un grup de 196 de persoane au primit ingrijiri intr-o comunitate pe baza de stabilire a dezvoltat de la recomandarile de un consiliu consultativ care a inclus membrii ai comunitatii locale afro-american. Alte 168 de persoane au primit ingrijiri la o clinica traditionale de ingrijire a sanatatii. Aproximativ doua treimi din ambele grupuri au fost femei si 80 la suta din ambele grupuri au avut de asigurari de sanatate.
Comunitate-clinica pe baza a fost intr-un apartament la cativa pasi de o mare parte a comunitatii. De asemenea, a fost aproape de statii de autobuz si de metrou, cu parcare gratuite disponibile in apropiere. Apartamentul camera de zi a avut loc o zona de receptie si o mica zona de joaca pentru copii si numiri au fost, nu este necesar. De asemenea, a avut o camera de tratament si o camera mica exercitiu, in cazul in care pacientii au fost instruiti cu privire la modul de exercitare. Camera de consultare semana cu un birou de mici dimensiuni.
Clinica comunitar a fost stabilit intr-un mai mult user-un mod prietenos, a spus Becker. Am avut o camera clinic pentru desen de sange, dar altfel, a fost ca vizita in apartamentul cuiva.
Un medic si o asistenta medicala lucrator comunitar de sanatate familiarizat cu cartierul dotata clinica. Pacientii au primit ingrijire numai pentru factorii de risc legate de boli de inima. Un afro-american care medic specializat in mediul urban afro-american de sanatate consultat cu medicul de asistenta medicala si comunitatea de lucrator de sanatate, o data pe luna.
Un mediu traditional clinica a fost regulat de ingrijire primara de catre persoanele medic de obicei, consolidat cu aceleasi materiale furnizate la clinica de comunitate si feedback cu privire la toti factorii de risc, masurata de la cardiologi si recomandari cu privire la modul de gestionare a acestora. Cheltuielile de judecata si de acces (transport public, etc) au fost similare la clinica comunitate. Medici primar a avut tot ceea ce, dar site-ul comunitatii si lucrator comunitar de sanatate.
Clinica comunitatii si medicii de primar ar putea distribui carduri de baza de prescriptie medicala ca pacientii care a permis de a primi medicamente gratuite legate de tratamentul factorilor de risc coronarian. Pacientii cu atat instalatii au avut acces la facilitatile exercitarea gratuit la cartierul YMCA si sa-i elibereze programe de renuntare la fumat.
Dupa un an, pacientii in comunitate program pe baza au fost de doua ori mai multe sanse decat pacientii clinicii traditionale, sa fi obtinut de colesterol si a tensiunii arteriale obiectivele stabilite pentru ambele grupuri.
In plus, pacientii care au primit ingrijiri medicale la ...

Studiul Showed Jumatate dintre pacientii tratati cu Enbrel (R) (etanercept) Plus Metotrexat poate atinge DAS clinica Remisia

Studiul Showed Jumatate dintre pacientii tratati cu Enbrel (R) (etanercept) Plus Metotrexat poate atinge DAS clinica Remisia Wyeth Pharmaceuticals, o divizie a Wyeth (NYSE: WYE) si Amgen (NASDAQ: AMGN) a anuntat publicarea datelor de la COMET (combinatie de Metotrexatul si etanercept in active Early poliartrita reumatoida), proces care sa demonstreze ca jumatate dintre pacientii tratati cu asocierea Enbrel si metotrexat realizat Bolilor Scorul de activitate (DAS) remisie clinica si aproape toate au avut nici o progresie de daune in comun. Aceste descoperiri au fost publicate online, in 15 iulie de catre Lancet, un jurnal lider la nivel mondial medicale.
Conform rezultatelor studiului, la un an, 50 la suta dintre pacienti (n = 265) cu activa precoce moderata pana la severa, artrita reumatoida care au primit o combinatie de Enbrel si metotrexat DAS obtinut remisiune clinica (DAS28 mai putin de 2,6) comparativ cu 28 la suta ( n = 263) dintre cei tratati cu metotrexat monoterapie. DAS28 este o masura de umflarea articulatiilor si sensibilitate (bazate pe 28 articulatii), precum si a activitatii de ansamblu a bolii masurata printr-o evaluare a sanatatii la nivel mondial si un marcator de obiectivul de a inflamatiei (rata de sedimentare a hematiilor). DAS28 este o masura modificata a DAS44, care este un instrument validat utilizate in studiile clinice si serveste drept baza pentru Liga Europene impotriva Reumatism (EULAR) criteriile de raspuns.
Speram ca aceste date sa incurajeze medicii sa foloseasca remisie clinica ca un nou standard pentru evaluarea controlul simptomelor, in tratamentul precoce RA, a declarat Paul Emery, MD, anchetator plumb proces COMET si profesor de Reumatologie, Universitatea din Leeds, Marea Britanie. Remisiune clinica este extrem de relevant pentru pacientii cu viata de zi cu zi in care acestea sa faca fata simptomele lor.
In plus, la un an, 80 la suta dintre pacienti (n = 246) care primesc Enbrel si metotrexat a avut nici o dovada de progresie a daunelor in comun ca vazut in X-ray, comparativ cu 59 la suta (n = 230) dintre cei tratati cu metotrexat monoterapie.
Terapia asociata cu Enbrel, plus metotrexat au ajutat, de asemenea, pacientii sa ramana mai mult functional activ. Bazat pe Chestionar de Evaluare a Sanatatii (utilizate pentru a evalua anumite activitati de zi cu zi de viata), 61 la suta (n = 256) dintre pacientii tratati cu terapie combinata au demonstrat imbunatatirea functionalitatii lor, comparativ cu 44 la suta (n = 241) dintre cei tratati cu doar metotrexat. Mai mult, studiul COMET a aratat ca pacientii care au fost tratati cu terapie combinata au avut o de aproape trei ori mai mare reducere a stoppage locul de munca, comparativ cu cei care au primit metotrexat in monoterapie.
Sau important pentru persoanele care traiesc cu o boala cronica, cum ar fi moderata pana la severa, artrita reumatoida a fi in masura sa-si continue activitatile lor de viata de zi cu zi, a spus dr. Emery. Aceste date arata ca in cazul in care pacientii primesc un tratament combinat precoce, ele sunt mai susceptibile de a fi in masura sa-si continue activitatile lor de zi cu zi, inclusiv a merge la locul de munca, decat cei tratati cu metotrexat monoterapie.
Colegiul American de Reumatologie (ACR), scorurile au fost de asemenea evaluate in studiul COMET si au fost comparabile cu datele clinice DAS remitere. Aproape jumatate dintre pacientii tratati cu Enbrel, plus metotrexat au obtinut un scor ACR 70, comparativ cu 28 la suta din metotrexat-singurul grup. Procentul de pacienti care au realiza o ACR 70 note reprezinta pe cei care se realiza o ameliorare 70 la suta in selectati simptome RA, inclusiv umflarea articulatiilor si de sensibilitate, durere, gradul de invaliditate, pacientului de ansamblu si medic de evaluare a bolii, precum si un marcator de obiectiv de inflamatie, cum ar ca viteza de sedimentare a hematiilor.
COMET este un studiu de 24 de luni, dublu-grup orb, randomizat, paralele, multicentric, studiu de ambulatoriu. Datele publicate in The Lancet reprezinta rezultatele din primul an de tratament, in care pacientii au fost repartizati aleatoriu sa primeasca combinatie Enbrel 50 mg plus metotrexat, sau metotrexat in monoterapie, o data pe saptamana, timp de 52 saptamani. Populatia in studiu au avut mai putin de doi ani (mediana sapte luni), a moderat la boala sever activa.
La un an, nu au existat diferente in ratele de infectii grave sau tumori maligne in randul pacientilor din grupul de Enbrel plus metotrexat comparativ cu metotrexat-singurul grup. Nr cazuri de tuberculoza sau de boala demielinizanta au fost raportate. Nu noi semnale de siguranta au fost identificate.
In alte studii clinice ale RA Enbrel, mai frecvente evenimente adverse au fost reactie la locul injectarii, infectii, si dureri de cap. Cazuri rare de tuberculoza si a bolilor demielinizante au fost raportate in supravegherii dupa punerea pe piata.
DESPRE Enbrel
Enbrel este o forma solubila de un factor uman pe deplin tumora necroza (TNF), si are 16 ani de experienta colective clinica cu un profil de siguranta stabilite. Enbrel a fost aprobat in 1998 pentru moderata pana la severa poliartrita reumatoida si mai tarziu a fost aprobat pentru tratamentul copiilor si adolescentilor cu artrita reumatoida juvenila (numit acum artritei juvenile idiopatice) in 1999. Enbrel a fost aprobat in 2004 pentru tratamentul psoriazisului placi moderat pana la sever la adulti.
Indicatii Enbrel in SUA:
- Enbrel este indicat pentru reducerea semnelor si simptomelor, pastrand daune in comun de la inrautateste, precum si imbunatatirea functiei fizice la pacientii cu moderata pana la severa poliartrita reumatoida. Enbrel poate fi luat cu metotrexat sau utilizate in monoterapie.
- Enbrel este indicat pentru reducerea semnelor si simptomelor de moderat la severa, activa polyarticular artrita juvenila idiopatica la pacientii cu varsta cuprinsa intre 2 si mai in varsta.
- Enbrel este indicat pentru reducerea semnelor si simptomelor, pastrand daune in comun de la inrautateste, precum si imbunatatirea functiei fizice la pacientii cu artrita psoriazica. Enbrel poate fi utilizat in asociere cu metotrexat la pacientii care nu raspund in mod adecvat la metotrexat in monoterapie.
- Enbrel este indicat pentru reducerea semnelor si simptomelor la pacienti cu spondilita anchilozanta.
- Enbrel este indicat pentru tratamentul pacientilor adulti (18 ani sau mai mult), cu placi cronice moderate pana la severe, psoriazis, care sunt candidati pentru terapia sistemic sau fototerapie.
Informatii importante de siguranta
Ce informatii importante privind siguranta de care am nevoie sa stiu despre luarea Enbrel baza de prescriptie medicala?
Enbrel este un tip de proteine numite o tumora factor de necroza (TNF), blocante ca blocheaza actiunea unei substante bodys dvs. de sistemul imunitar produce numit TNF. Persoanele cu o boala imunitar, cum ar fi poliartrita reumatoida, artrita idiopatica juvenila, spondilita anchilozanta, artrita psoriazica, sau psoriazis, au TNF prea mult in organele lor. Enbrel poate reduce cantitatea de TNF activa in organism la valori normale, ajutand la tratarea bolii dumneavoastra. Dar, in acest sens, Enbrel poate scadea, de asemenea, capacitatea sistemului imunitar sa lupte impotriva infectiilor.
Infectii grave, inclusiv tuberculoza (TBC), s-au intamplat la pacientii care iau Enbrel. Unele dintre aceste infectii grave au fost fatale. Multe infectii grave au aparut la persoane predispuse la infectii. Infectii grave au aparut, de asemenea, la pacientii cu avansat sau insuficient controlat diabet zaharat. Nu incepeti Enbrel daca aveti o infectie sau sunt alergica la Enbrel sau a componentelor sale. O data pe Enbrel, in cazul in care aveti o infectie sau au nici un semn de infectie, inclusiv febra, tuse, sau simptome asemanatoare gripei, sau au rani deschise, spuneti medicului dumneavoastra. Medicul dumneavoastra trebuie sa va de testare pentru TB inainte de a incepe Enbrel si ar trebui sa va supravegheze atent pentru semnele si simptomele de TBC.
Grave tulburari ale sistemului nervos, cum ar fi scleroza multipla, convulsii, sau inflamatie a nervilor de ochii au fost raportate. Au fost raportate cazuri rare de tulburari ale sangelui grave (unele fatale).
In...

Societatea Americana pentru farmacologie clinica si terapeutica va onora Destinatari atribuire la reuniunea anuala din Orlando

Societatea Americana pentru farmacologie clinica si terapeutica va onora Destinatari atribuire la reuniunea anuala din Orlando Societatii Americane de farmacologie clinica si terapeutica (ASCPT) va onora destinatarii sai 2007-2008 premiul sau din 2008, la reuniunea anuala din Orlando, Florida, April 2-5, 2008.
ASCPT va onora Marcus M. Reidenberg, MD, profesor, Weill Medical College of Cornell University, cu 2008 Oscar B. Hunter Memorial Award, in terapie. Oscar B. Vanatorul Memorial Award, in Therapeutics recunoaste oa...

INACSL Si Elsevier Partener de a publica Simulare clinica a asistentilor medicali

INACSL Si Elsevier Partener de a publica Simulare clinica a asistentilor medicali Elsevier a anuntat un nou parteneriat cu Asociatia Internationala pentru Nursing Clinic de Simulare si invatare (INACSL) sa publice revista sale oficiale on-line, Clinic de simulare in Nursing care incepe cu volum 4:2 (iulie 2008). Acest jurnal online inovator doar ofera informatii cu privire la dezvoltarea si promovarea de asistenta medicala si de asistenta medicala prin simulare clinice si tehno...

Extinde Kendle globala de dezvoltare clinica Capabilitati prin achizitionarea America Latina CRO IC-Research

Extinde Kendle globala de dezvoltare clinica Capabilitati prin achizitionarea America Latina CRO IC-Research Kendle (Nasdaq: KNDL), un lider global in servicii complete de organizare de cercetare clinica (CRO), a anuntat astazi ca a incheiat acorduri de a dobandi America Latina CRO Clinical Research International Limited (companie) si de societati afiliate, consolidarea in continuare a dezvoltarii sale la nivel mondial clinica capabilitatile in Faza II-Arena IV prin operatiuni noi in Argentina, Brazilia,...

Pacientii ar trebui sa analizeze Rata de succes si de alti factori atunci cand alegem o clinica de fertilitate

Pacientii ar trebui sa analizeze Rata de succes si de alti factori atunci cand alegem o clinica de fertilitate Centers for Disease Control (CDC) a lansat 2002 Asistata de reproducere Tehnologie (ART) clinica rata de succes. Raportul 2002 prevede datele cele mai recente cu privire la ratele de succes sarcinii, a clinicilor de arta in Statele Unite. Acest raport a aratat ca varsta femeii este un factor semnificativ determinant in realizarea sarcinii. Femeile mai tinere care au folosit tehnologia de ultima or...

O noua faza III Datele arata HUMIRA Abbott (R) (adalimumab) indusa Remisia clinica la pacientii cu boala Crohn

O noua faza III Datele arata HUMIRA Abbott (R) (adalimumab) indusa Remisia clinica la pacientii cu boala Crohn Abbott a anuntat astazi rezultatele unui studiu care sa arate HUMIRA (R) (adalimumab) indusa rate semnificativ mai mare de remisie clinica, comparativ cu placebo la pacientii cu moderata pana la severa activ Crohns boala care au pierdut raspuns la, sau au fost intoleranta la, infliximab terapie. Datele sunt prezentate simultan la Colegiul American de Gastroenterologie (ACG) reuniune anuala in Las ...

Ghidurilor de practica clinica nu se pot aplica la pacientii mai in varsta cu mai multe boli cronice

Ghidurilor de practica clinica nu se pot aplica la pacientii mai in varsta cu mai multe boli cronice Multe se concentreze pe o boala si sa excluda Rezultatele coexistente conditiile unui studiu de Johns Hopkins sugereaza ca medicii care urmeaza ghidurilor clinice curente practica atunci cand grija de o persoana mai in varsta, cu mai multe conditii se poate obtine un regim prea complicate de sanatate pentru pacient, sau interactiunile potential daunatoare de droguri.
Raportul, publicat in 10 au...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.