Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Prim ajutor


Ce este primul ajutor? Care este pozitia de recuperare?

Ce este primul ajutor? Care este pozitia de recuperare?
La nivel global, milioane de oameni mor in fiecare an ca urmare a unor accidente sau prejudiciu grav. Din pacate, multe dintre aceste decese ar fi putut fi prevenite de prim ajutor au fost administrat la scena imediat, inainte de serviciile de urgenta a sosit. Primul ajutor, sau de ajutoare de urgenta este prima grija pe care este dat la o raniti sau bolnavi persoana inainte de tratament de catre personalul medical calificat. Potrivit Medilexicons dictionar medical, de prim ajutor este asistenta imediata administreaza in caz de leziuni sau boli bruste de catre un spectator sau de alte layperson, inainte de sosirea a instruit personalul medical.
Unele auto-limitate boli sau leziuni minore pot solicita numai de interventie de prim-ajutor, si nici un tratament mai indelungat. De prim ajutor consta, in general, a unor simple, de multe ori de salvare tehnici pe care majoritatea oamenilor pot fi instruiti pentru a efectua cu echipament minim. De prim ajutor, de obicei se refera la administrarea de ingrijire, pentru un om, cu toate ca se poate face si pe animale. Obiectivul prim ajutor este de a preveni o deteriorare a situatiei de pacienti, la ajutoarele de recuperare, precum si pentru a pastra viata. Punct de vedere tehnic, aceasta nu este clasificat ca fiind de tratament medical si nu ar trebui sa fie in comparatie cu ceea ce un profesionist instruit medicale s-ar putea face. Primul ajutor este o combinatie a unor proceduri simple, plus de aplicare a bunului simt. O scurta istorie a primului ajutor istorie de prim ajutor variaza in functie de ce parte a lumii este una referindu-se la. In jurul secolului al 11-lea in Europa Ordinului Sf. Ioan a fost creat cu scopul de a oamenilor de formare la ingrijire medical pentru victimele de leziuni cimpul de lupta - acestea au fost laypersons care au fost instruiti in mod formal in administrarea de prim ajutor. In jurul acestei perioade Cavalerilor Ospitalieri furnizate de ingrijire, pentru pelerini si cavaleri - ei, de asemenea, instruiti cavaleri in relatiile cu alte leziuni campul de lupta.
In timpul Evului Mediu in Europa de prim ajutor au avut un loc in spate si nu intr-adevar reapar, pana cand a doua jumatate a secolului al 19-lea. In 1859 Henry Dunant, un om de afaceri elvetian, instruite si organizat populare locale sat pentru administrarea primului ajutor victimelor camp de lupta din Batalia de la Solferino, Italia. In 1863 patru natiuni intalnit la Geneva, Elvetia, si a format o organizatie care a devenit moderne de Cruce Rosie - in timpul acestei intalniri termen de prim ajutor a fost folosit prima, cu intelesul sau moderne. Scopul initial al Crucii Rosii a fost de a administra ajutorului pentru soldati bolnavi si raniti. In timpul revolutiei industriale, Marii Britanii a avut un numar de echipajele de ambulanta civile, care ar veni in ajutor de urgenta de mineri, lucratori de cale ferata si de politisti.
In 1877 Sf. Ioan Ambulanta a fost format in Anglia. Acesta a fost bazat pe principiile al Cavalerilor Ospitalieri, si anume de a preda primul ajutor. In curand mai multe organizatii s-au alaturat Sf. Ioan Ambulanta. Prin Sf. Ioan Salvare, formare de prim ajutor raspandite pe intreg teritoriul Imperiului Britanic. Care sunt obiectivele de prim ajutor? Pentru a pastra viata - acesta este scopul principal al prim ajutor; pentru a salva vieti. Aceasta include durata de viata a Aider in primul rand, accident (victima, ranit / persoana de rau), si a trecatorilor.
Pentru a preveni daune in continuare - pacientul trebuie sa ramana stabil si a lui / starea ei nu trebuie sa se agraveaza inainte de servicii medicale de a sosi. Acest lucru poate include in miscare a pacientului afara de vatamare fel, aplicarea tehnicilor de prim ajutor, pastrarea el / ea cald si uscat, aplicarea unei presiuni de a rani pentru a opri sangerarea, etc
Promovarea de recuperare - aceasta poate include aplicarea un plasture (pansament) la o rana mici; ceva care poate ajuta in procesul de recuperare. Care sunt vitale abilitati de prim ajutor? ABC (si, uneori, d) termenul cel mai frecvent mentionate la primul ajutor este ABC, care se afla pentru Airway, respiratia si circulatia. De fapt, termenul de asemenea, este utilizata frecvent in randul cadrelor medicale de urgenta. D vine de la Deadly sangerare sau defibrillation. Airway - Aider primul are nevoie pentru a va asigura cailor aeriene casualtys este clar. Calaj, care rezulta din obstructionarea cailor respiratorii, pot fi fatale.
Respiratia - in cazul in care Aider prima a stabilit ca, caile aeriene nu sunt blocate, el / ea trebuie sa determine gradul de adecvare casualtys de respiratie si, daca este necesar, ofera respiratie de salvare.
Circulatia - in cazul in accident nu este de respiratie Aider prima ar trebui sa mearga direct pentru comprimari piept de respiratie si de salvare. Comprimari piept va oferi circulatie. Motivul este timp - verificarea circulatie intr-un non-respiratie accidentului consuma timp care ar putea fi utilizate cu comprimari piept de respiratie si de salvare. Cu mai putin accidente grave (cele care sunt de respiratie), Aider primul are nevoie pentru a verifica pulsul casualtys.
Sangerare mortale sau defibrillation - unele organizatii au acest pas al patrulea rand, in timp ce altele includ aceasta parte din circulatie. Cum sa evalueze si sa mentina ABC unui pacient depinde de cat de bine pregatiti Aider prima. De indata ce ABC a fost garantata Aider prima se poate concentra apoi asupra oricaror tratamente suplimentare.
Unele organizatii utilizeaza sistemul de 3Bs, ceea ce inseamna pentru respiratie, Sangerari, si oase, in timp ce altele folosesc 4BS, ceea ce inseamna pentru respiratie, Sangerari, Creier, si oasele.
ABC-ul si 3Bs sunt invatati sa se efectueaza in ordinea de succesiune. Cu toate acestea, exista situatii in care Aider prima poate fi desfasoara doua etape, in acelasi timp, ca ar putea fi cazul atunci cand furnizeaza respiratie de salvare si comprimari piept la un accident care nu este de respiratie si nu are puls.
Multe organizatii au alte acronime (similar cu abrevieri), care amintesc oamenii din succesiunea lor de pasi. Lucrari de prim-ajutor, o organizatie care trenurile de persoane din Marea Britanie foloseste drab pentru a reaminti aiders prima ce sa faca in timpul anchetei lor de primar:
Sondaj primar - drab (pericol, de raspuns, a cailor respiratorii, de respiratie) Pericol-a verifica pentru pericolele la accident si pentru a va ca un Aider primul. In cazul in care nu exista pericol prezent, puteti scapa de pericol, sau muta accidentului de pericol? In cazul in care nu este nimic care le puteti face, stai departe si de a lua ajutor profesionist. Cel mai rau lucru pe un salvator pot face este sa devina o alta victima.
Raspuns-in conditii de siguranta in cazul in care sa se apropie, este constient accident? A se vedea daca pacientul este de alerta, pune intrebari si a vedea daca tu a lua un raspuns, a afla daca el / ea raspunde la atingerea ta. Foarte bine instruit aiders prima vor sti pentru a afla daca accident raspunde la durere.
Airway-se cailor aeriene casualtys deschis si clar? Daca nu incercati sa clare ea. Aiders Formatori consiliere primul care trebuie accidentului culcat pe spate, si apoi de a plasa o mana pe / lui frunte si locul doi degetul de alta parte, pe barbie casualtys si usor inclinati capul inapoi in timp ce o usoara crestere a barbia sus in continuare. Orice obstacole trebuie s...

Beneficii corporative ale prim-ajutor de cercetare prin Crucea Rosie britanic

Beneficii corporative ale prim-ajutor de cercetare prin Crucea Rosie britanic Noi cercetari efectuate de catre Crucea Rosie britanic arata beneficiile atat angajatorilor cat si angajatilor de a participa la un curs de prim ajutor. Acestea variaza de la o incredere sporita in viata activa la dezvoltarea personala si care au capacitatea de a-si ajute colegii. British Crucea Rosie ajuta la capacitatea de a construi in termen de persoane fizice si de afaceri sau comunitatile lor mai larg pentru a rezista sau a recupera de la situatii de urgenta. De prim ajutor joaca un rol esential in dezvoltarea acestei capacitati. Evenimente, cum ar fi atentatele cu bomba de la Londra a ilustrat importanta competentelor de prim ajutor si modul in care acestea pot fi folosite in beneficiul comunitatii mai largi.
Britanic a Crucii Rosii a efectuat un sondaj in randul aiders primul pentru a ilustra beneficiile atat angajatorilor cat si angajatilor de prim ajutor. Unul dintre principalele beneficii este de nivelurile crescute de incredere - 95% dintre respondenti au considerat ca acestea ar fi mai increzatori in viata lor de lucru care au urmat cursuri de formare de prim ajutor. Ei, de asemenea, a simtit ca avand competente de prim-ajutor ar fi sa le faca o valoare mai mult pentru a angajatorului lor. 89%, de asemenea, au considerat ca frecventeaza un curs de prim ajutor a fost important in termeni de dezvoltare personala.
Prin trimiterea de angajati pe un curs de prim ajutor, organizatiile sunt nu numai, oferindu-le de salvare ...

Stiti la ce este de facut in O Sanatate Mintala de urgenta?

Stiti la ce este de facut in O Sanatate Mintala de urgenta? Un sfert dintre noi va experienta de cel putin o problema de sanatate mintala intr-un an, si totusi stigmatizarii si a aduce atingere sunt inca foarte raspandita.
Ca o recunoastere a acestei crize de sanatate ascunse, Societatea Regala pentru Sanatate Publica a acreditat de Sanatate Mintala de Prim Ajutor (MHFA), programul de formare in Anglia, dezvoltat pentru a stabili o retea de oameni cu ab...

Guvernul face Angajat de sanatate o prioritate, Marea Britanie

Guvernul face Angajat de sanatate o prioritate, Marea Britanie Vorbind la inceputul acestei luni, Sanatate Secretarul Alan Johnson a insistat asupra faptului ca toate organizatiile trebuie sa faca angajat de bine sa fie o prioritate pentru a realiza o forta de munca sanatoasa si angajata.
Secretarul de sanatate considera ca,
Ajutand oamenii sa ramana sanatosi si bine la locul de munca imbunatateste moralul personalului, precum si productivitatea, dar ex...

La locul de munca Accidentari Costing britanic de afaceri £ 250 A al doilea rand

La locul de munca Accidentari Costing britanic de afaceri £ 250 A al doilea rand Cercetarii efectuate de catre Crucea Rosie britanic a aratat ca mai putin de 50% din intreprinderile intervievate au fost constienti de schimbari iminente la sanatate si securitate.
Din octombrie 2009, structuri traditionale de prim ajutor de calificare la locul de munca se va schimba. Liniile directoare care reglementeaza numarul si categoria de prim ajutor de personal instruit, de asemenea, v...

British Crucea Rosie lanseaza Ibrochure, Marea Britanie

British Crucea Rosie lanseaza Ibrochure, Marea Britanie British Crucea Rosie a facut un pas inainte in practica in secolul 21, cu eliberarea unui IBrochure interactiv. Recunoscand impactul asupra mediului a se baza pe materiale tiparite, si clientii lor, doresc sa se deplaseze spre informatizat folosind forme de mass-media, a inspirat britanic de Cruce Rosie de a lansa brosura prima sa online, care informeaza abonatii despre portofoliu complet de forma...

Crucea Rosie Oferte de apa utile Sfaturi de siguranta Ca de vacanta Abordari de sfarsit de saptamana

Crucea Rosie Oferte de apa utile Sfaturi de siguranta Ca de vacanta Abordari de sfarsit de saptamana Acum, ca a sosit vremea calda, acolo nimic nu place sa inot pentru a ajuta la misto sa oprit intr-o zi fierbinte de vara. Crucea Rosie Americana indeamna ca toata lumea sa faca o prioritate de siguranta de apa peste week-end de vacanta, fie ca sunteti in tratament cu o baie in piscina, sau cheltuielile zi la plaja:
Cu atat de multe familii de planificare a vizita plaje si piscine, important pen...

Crucea Rosie Americana declaratie referitoare la J & J modificat de plangere

Crucea Rosie Americana declaratie referitoare la J & J modificat de plangere Johnson & Johnson (J & J), a depus o plangere a fost modificata in 5 septembrie 2007, in legatura cu procesul a initiat impotriva Crucii Rosii americane si patru de parteneri de acordare a licentelor pentru comportament ilicit legate de utilizarea Nonprofits a emblemei Crucii Rosii sale. J & Js a fost modificat plangere continua sa ceara ca Crucea Rosie inceta de vanzare cu elemente, c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.