Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Proteina c reactiva test cantitativ


Clinica Mayo cercetatorii de masurare proteina C reactiva este indicator precoce a arterelor neintarita

Clinica Mayo cercetatorii de masurare proteina C reactiva este indicator precoce a arterelor neintarita
Pot ajuta la identificarea bolilor de inima, la pacientii care nu au simptome --
Clinica Mayo raport de cercetare apare on-line si in problema august a Jurnalului American de Hipertensiune, ... sciencedirect.com/science/journal/08957061. Clinica Mayo studiu in colaborare cu cercetatorii de la Universitatea din Michigan sa uitat la 214 barbati si femei cu o varsta medie de 59, care nu a avut antecedente de infarct miocardic sau accident vascular cerebral. Rezultatele sugereaza ca inflamatia scazut grad este asociat cu rigiditate arteriale (intarire). Aceasta inflamatie poate fi un mecanism de potential prin care proteina C reactiva este legat de infarct miocardic si accident vascular cerebral, si de ce testare pentru proteina C reactiva intr-un test de sange poate fi un test eficient de avertizare timpurie pentru boli de inima, asimptomatice, sau presymptomatic.
Semnificatia Clinica Mayo de cercetare
Cercetatori din intreaga lume sunt de acord ca proteina C reactiva este asociata cu un risc crescut de atac de inima si accident vascular cerebral. Dar, aceasta ramane controversata daca proteina C reactiva este un factor de risc care afecteaza functia de vaselor de sange, sau in cazul in care este pur si simplu un marker care indica prezenta bolii.
In plus fata de luand in considerare factorii de risc pentru boli cardiace traditionale - cum ar fi sexul masculin, prezenta diabetului zaharat, hipertensiune arteriala, nivel ridicat de colesterol si fumatul - echipa de cercetare, de asemenea, masurat nivelul proteinei C reactive, precum si trei indicatori de rigiditatea arteriala. Rigidizarea arterelor indica o pierdere de proprietatile lor elastice si predispune la infarct miocardic, accident vascular cerebral si insuficienta cardiaca congestiva.
Says conduce Clinica Mayo cercetator Iftikhar Kullo, MD, incapacitatea de curent pentru a prezice cu exactitate evenimente cardiovasculare, cum ar fi atac de cord este o problema, si orice putem face pentru a imbunatati evaluarea riscurilor este o prioritate de sanatate publica. Studiul nostru ofera o perspectiva noua in inflamatie de grad cat de mica ar putea fi legate de inima si accident vascular cerebral prin asocierea lui cu rigiditatea arter...

Cum o proteina stabilizeaza microtubuli prin legarea de punctul lor de cel mai slab

Cum o proteina stabilizeaza microtubuli prin legarea de punctul lor de cel mai slab O celula este un loc ocupat. Intr-o ora de varf permanente, moleculele sunt transportate de-a lungul unui sistem de autostrada dinamic alcatuit din filamente numite microtubuli. Microtubuli creasca in mod constant si a reduce si sunt asamblate rapid ori de cate ori o incarcatura trebuie sa mearga, dar in timpul acestui proces de transport de care au nevoie sa fie pastrate stabil. Cercetatorii de la Laboratorul de Biologie Moleculara Europene (EMBL) au descoperit pentru prima data ca o proteina stabilizeaza microtubuli prin legarea de o parte cea mai slaba lor, cusatura asa-numitele zabrele. Studiul, care apare in cauza din aceasta saptamana a revistei Cell, de asemenea, sugereaza ca proteina creeaza o suprafata speciala de-a lungul cordonului de faptul ca ofera o cale alternativa de transport.
Blocuri de baza construirea de microtubuli sunt proteine numite tubulins. Ei aduna intr-o singura linie, pentru a forma asa-numitul protofilamente, dintre care mai multe se combina pentru a construi o foaie mare tubulinei. Analizand modul in care aceasta foaie falduri in tub-ca structurile de microtubuli in drojdie, cercetatorii au descoperit acum ca o proteina numita Mal3p este cruciala. Combinand tehnici moleculare cu un unic Electron Microscope setup cu baza la ETH din Zürich, au descoperit ca Mal3p se leaga de cusatura de microtubule, care face ca cele doua fete ale foii tubulinei ori intr-un tub. Se leaga de proteine intr-o singura linie de-a lungul cusatura, sigilii tub si se stabilizeaza la punctul cel mai slab sale.
"Este prima data cand am descoperit o proteina care se leaga in mod specific la cusatura microtubule", spune Andreas Hoenger, fostul lider de grup la EMBL care si-a mutat doar pentru a cap de un laborator de la Universitatea din Colorado. "Pana in prezent functia de cusatura a fost necunoscut si car...

Receptorilor de cale pentru proteina C reactiva si efectele sale, UC Davis

Receptorilor de cale pentru proteina C reactiva si efectele sale, UC Davis Pentru prima data, oamenii de stiinta au descoperit cum proteina C reactiva, sau CRP, este capabil de a accesa celulelor endoteliale. Cercetatorii UC Davis concluziile vor fi publicate in editia din iulie Arterioscleroza, tromboza, vasculare si Biologie, una din asociatiile American Heart de conducere reviste.
CRP este un marker recunoscut de risc pentru bolile de inima si, intr-un studiu publi...

Nou legatura intre proteina C reactiva, si a bolilor de inima si accident vascular cerebral, UC Davis cercetatorilor

Nou legatura intre proteina C reactiva, si a bolilor de inima si accident vascular cerebral, UC Davis cercetatorilor Linie de celule care arterele sunt capabili sa produca proteina C reactiva, potrivit unui studiu finantat de National Institutes of Health si publicat in numarul din luna aprilie a American Journal of Pathology.
Proteina C reactiva este un marker de risc pentru boli de inima si este cunoscut a fi produsa in ficat, dar UC Davis Scoala de Medicina Ishwarlal Jialal cercetatori si Sridevi Devaraj a...

O proteina stie ca provoaca out-of-crestere de control de celule poate fi manipulat pentru a induce aceste celule sa se sinucida

O proteina stie ca provoaca out-of-crestere de control de celule poate fi manipulat pentru a induce aceste celule sa se sinucida Cercetatorii au descoperit o proteina cunoscut a cauza out-of-o crestere de control al celulelor de fapt, pot fi manipulate pentru a determina aceste celule sa se sinucida, oferind o noua tinta pentru dezvoltarea de medicamente anti-cancer, potrivit rezultatelor unui nou studiu condus de Universitatea din New York Scoala de Medicina a cercetatorilor.
In cadrul studiului, Cover story in 17 febru...

Cercetatorii Gasiti Cell proteina care HIV programelor indicative nationale In Bud

Cercetatorii Gasiti Cell proteina care HIV programelor indicative nationale In Bud UCLA cercetatorii au descoperit ca o proteina cheie in celulele dendritice bodys poate opri virusul care provoaca SIDA de la inmugurire parte a ciclului de viata a virusului, care este esentiala pentru capacitatea sa de a reproduce si a infecta alte celule.
Daca putem bloca virusul generatie, atunci putem controla boala, a spus autorul principal Shen Pang, profesor asociat in cadrul diviziei de...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.