Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Puroi in gat la copii


Ce este STREP gat? Ce este durere in gat?

Ce este STREP gat? Ce este durere in gat?
Gatului STREP este o durere in gat cauzate de bacterii cunoscut sub numele de Streptococcus pyogenes, sau de grup A Streptococcus. Durere in gat este un termen pentru orice situatie in care se simte in gat disonant, de licitatie, si, eventual, dureroase. Gatului STREP este un tip de durere in gat. Durere in gat pot fi cauzate de bacterii sau virusuri, in timp ce gat streptococica este doar cauzate de bacterii. Gat pe termen streptococica este mai frecvent utilizate in SUA si Canada, in comparatie cu alte tari de limba engleza. Gatului STREP pot fi, de asemenea, mentionate in continuare faringita streptococice sau a gatului streptococic in gat.
Bacterii streptococice sunt extrem de contagioasa si se pot raspandi prin picaturile de aer atunci cand o persoana bolnava stranuta sau tuseste. Oamenii pot deveni, de asemenea, infectate prin atingerea suprafetele pe care o persoana infectata au atins anterior, cum ar fi un doorknob, ustensile de bucatarie si obiecte baie.
Stiri pe raceli / Flu / SRAS
Pentru ultimele stiri si de cercetare in raceli / Flu / SARS, si sa semneze pana la buletine de stiri sau de stiri alerte, va rugam sa vizitati raceli noastre / Flu / SRAS sectiunea Stiri. Gatul inflamat Cele mai multe nu sunt de obicei grave si a persoanei infectate, in general, imbunatateste in termen de la trei la sapte zile fara tratament. Ele sunt mai frecvente in randul copiilor si adolescentilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca organismele de popoare mai tineri nu au fost expuse in continuare multe virusuri si bacterii ca popoare mai mari - ele nu au construit pana imunitatea la multe dintre ele. Nu este neobisnuit pentru oameni de orice varsta de a avea o pereche de crize de dureri in gat intr-o perioada de un an. Care sunt cauzele de dureri in gat? Urmatoarele conditii, in general, sa includa o durere in gat. Aceste conditii sunt de obicei cauzate de infectia cu: Gripa (gripei) gat comuna rece glandulara febra in gat este, de obicei, determinate de inflamarea (umflarea), in partea din spate a gatului (orofaringe) si amigdalele (nodulii laringian limfoide).
Articolul Related
Ce este gripa? Ce este gripa? Care sunt simptomele de gripa?
Ce o pandemie? Ce este o epidemie?
Ce este gripa porcine? Cum este porcine gripa tratate? Care sunt simptomele de gripa?
Semnele pot include: amigdale inflamate de sarcini si glandele gatului umflate Durere in partea din spate a Tandrete gat, in partea din spate a Durerii gatului sau disconfort la inghitire Fever (cu siguranta o infectie) Bodily dureri (probabil o infectie) Dureri de cap (probabil o infectie) Oboseala (probabil o infectie, eventual, alte motive) Care sunt semnele si simptomele de gat streptococica? STREP gat este o infectie, in timp ce dureri in gat poate sau nu poate sa fie. Semnele si simptomele de mai jos se refera doar la STREP gat: Stiri privind conditiile respiratorii si boli
Pentru ultimele stiri si de cercetare in conditii respiratorii si boli, precum si pentru a va inscrie la buletine de stiri sau de alerte, va rugam vizitati Conditiile noastre respiratorii si boli sectiunea Stiri Durere in gat. Dificultate la inghitire. Amigdalelor sunt dureroase si / sau umflate. Uneori, cu patch-uri de culoare alba, si / sau dungi de puroi. Sportive foarte mici, de culoare rosie poate sa apara pe partea moale a palatului (cerul gurii). Nodurile glande (limfatici) a gatului sunt umflate si oferta. Febra. Eruptii cutanate. Durere de stomac . Copiii pot avea greata si varsaturi. Cu toate ca aceste simptome sunt tipice de gat STREP, acestea ar putea fi, de asemenea, cauzata de un virus, amigdalite sau o alta boala. Cu toate acestea, un medic ar trebui sa fie consultat in cazul in care semnele si simptomele sunt prezente - mai ales o febra. In schimb, persoanele cu amigdalita streptococica poate avea, uneori, nici semne sau simptome - acesti oameni ar putea sa nu se simta rau, dar pot transmite infectia pe alte persoane. Cand ar trebui sa vedeti un doctor in majoritatea cazurilor, o durere in gat este doar unul dintre simptomele unei comuna la rece si se va rezolva intr-o cateva zile. Cu toate acestea, ar trebui sa vedeti un medic in cazul in care: Simptomele sunt inca acolo dupa cateva saptamani.
Gatul Sore sunt frecvente si nu raspunde la analgezice.
Ai o febra persistenta. O febra indica o infectie, care ar trebui sa fie tratate si diagnosticata cat mai curand posibil. Infectiile pot provoca probleme respiratorii, sau poate duce la complicatii.
Aveti dificultati de respiratie (de urgenta).
Vi se pare greu sa inghita saliva sau fluide.
Incepi sa te salivare.
Daca sistemul imunitar este slab - ca ar putea fi cazul pentru pacientii cu HIV / SIDA, diabet, sau cele care primesc chimioterapie, radioterapie, corticosteroizi, medicamente imunosupresoare, DMARDs (boala-modificatoare medicamente anti-reumatice) sau antithyroids.
Coca-Cola colorate urina. Acest lucru inseamna bacteria Streptococcus a infectat rinichii. Diagnosticul de dureri in gat un diagnostic clinic de dureri in gat, in general, nu este necesara in cazul in care o persoana are dureri in gat. Acest lucru se va schimba in cazul in care simptomele persista mai mult de cateva saptamani. Un medic va cere pacientul despre lui / simptomele ei, pentru a verifica semnele (examineaza in gat si gat). Daca medicul suspecteaza pacientul poate avea febra glandulare el / ea poate, pentru un test de sange. Diagnosticul de amigdalita streptococica sau infectie gat medicul va examina pacient si cautati semne ale gatului streptococica sau infectie gat. El / ea va solicita pacientului pentru simptomelor (un simptom este ceea ce pacientul se simte si descrie la doctor, un semn este ceea ce medicul poate vedea sau simti).
Chiar daca un medic detecteaza semne de o indicatie, este practic imposibil sa se stie in acest stadiu, daca aceasta este cauzata de virus sau bacterii. Unele infectii virale in gat pot avea semne mai rau decat cele cauzate de bacterii streptococ. Prin urmare, medicul poate, pentru una sau mai multe dintre urmatoarele teste pentru a afla ce este cauza infectiei: cultura gat - un tampon este frecat impotriva partea din spate a gatului si amigdalele. Acesta nu este dureros, dar poate starni si pacientul poate avea o senzatie temporara Gagging. Rezultatele Lab poate dura cateva zile de a se intoarce.
Rapid test antigen - acest test poate detecta bacteriile STREP in cateva minute de la proba de tampon cu privire pentru antigeni (substante straine), in gat. Teste antigen Rapid nu sunt la fel de precisa ca culturile faringelui, care sunt trimise la laborator - ele nu pot detecta unor infectii STREP. De aceea unii medici indeplineasca ambele teste.
Rapid ADN-ului de testare - tehnologia ADN-ului este folosit pentru a identifica infectiei STREP gat. Rezultate dura pana la o zi sa se intoarca. Ei sunt foarte exacte si mult mai repede decat teste de cultura gat. Care este tratamentul pentru dureri de gat? In majoritatea cazurilor, gatu...

Ce este Epidermolysis Bullosa? Care este cauza Epidermolysis Bullosa?

Ce este Epidermolysis Bullosa? Care este cauza Epidermolysis Bullosa? Epidermolysis bullosa (EB) este un grup de rare, afectiuni cutanate genetice care cauzeaza pielii la blisterul in raspuns la traumatisme minore, caldura, sau frecare de la frecare sau zgarierea. Conditii genetice sunt mostenite. Ele sunt cauzate de gene defecte care se executa in familie.
Cele mai multe tipuri de bullosa epidermolysis afecteaza initial sugari si copii mici. Unele persoane cu forme usoare de conditie nu se dezvolta semne si simptome pana la adolescenta sau la maturitate timpurie. Forme usoare de EB se poate ameliora cu varsta, dar forme severe poate determina complicatii grave si pot fi fatale. Unii copii se nasc cu blistere. Copii cu EB sunt uneori numite copii fluture, deoarece pielea lor este declarat a fi la fel de fragila ca o aripa Butterflys.
EB afecteaza baieti si fete in mod egal, si poate afecta orice grup etnic. In cazuri rare, EB pot afecta, de asemenea, adultilor, dar conditia tinde sa fie usoara.
Nu exista nici un remediu pentru EB. Tratamentul depinde de severitatea, dar este de multe ori ca scop prevenirea durere, infectii si alte complicatii.
Exista trei tipuri principale de EB: Epidermolysis Bullosa simplex. Acesta este cel mai frecvent tip de EB, 70 la suta din cazuri EB. Distrofice Epidermolysis Bullosa afecteaza circa 25 la suta din persoanele cu EB. Junctional Epidermolysis Bullosa afecteaza circa 5 la suta din persoanele cu EB. In fiecare tip de EB, exista mai multe forme diferite si simptomele si cauzele pot varia. In prezent, exista mai mult de 25 de formele cunoscute de EB.
In cazul in care un copil are EB, genele defecte in celulele pielii lor de cauza blistere, pentru a forma. Pielea lor este, de asemenea, foarte fragil. Chiar si cea mai mica frecare, frecare sau traumatisme minore pot cauza pielii lor de a blister si lacrima.
Blistere poate dezvolta, de asemenea, pe cont propriu, chiar si in cazul in care pielea nu este deteriorat. Blistere si daunele pielii poate lasa rani deschise si patch-uri prime pe piele.
Unele forme de EB pot face activitati de zi cu zi, cum ar fi de invatare sa acceseze cu crawlere si a mers pe jos, dificil atat pentru sugari si copii mai mari.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, Epidermolysis bullosa este:
un grup de boli cronice de piele mostenit noninflammatory in care bullae mari si eroziuni rezultat in caz de traumatism usoara mecanice; o forma localizate la nivelul mainilor si picioarelor se numeste Weber-sindromul Cockayne, de mostenire autozomal dominanta cauzata de mutatie in nici genice de codificare, cheratina-5 (KRT5) pe 12q cromozomiale sau a genei pentru keratina-14 (KRT14) pe 17q.
Usoare sau forme severe de EB
Unele forme de EB poate fi usoara. Simptomele pot afecta doar localizate parti ale corpului, cum ar fi la picioare si maini. Simptomele unor forme poate imbunatati, de asemenea, ca un copil creste mai in varsta.
In alte forme de EB, vezicule si piele daune poate fi mai raspandita. Blistere pot forma in gura, ochi, nas, stomac, cailor respiratorii si organele genitale.
Unele forme de EB, pot fi severe si starea poate fi viata in pericol.
Acquisita EB.
O conditie rara a pielii care afecteaza in special adulti. Acquisita EB, de asemenea, cauze vezicule. Cu toate acestea, acquisita EB nu este o boala genetica, este o conditie autoimune. Sistemul imunitar produce anticorpi, care in mod normal ataca celulele straine, cum ar fi bacteriile. Intr-o conditie autoimuna, anticorpii ataca celulele sanatoase bodys proprii si tesuturi. In acquisita EB, anticorpii ataca si distrug celulele pielii, vezicule cauzand pentru a forma. Uneori este legata de alte conditii, cum ar fi Crohns boala, diabet zaharat, lupus eritematos sistemic, care este o inflamatie a tesuturilor care afecteaza intregul corp. Care sunt semnele si simptomele bullosa epidermolysis? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoarte, in timp ce o semn este ceva altor oameni, cum ar fi avizul medicului. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Indicarea primar al bullosa epidermolysis este eruptia de lichid-umplut blistere (bullae) pe piele. Ele apar cel mai frecvent pe maini si de picioare, ca raspuns la frecare. In cazurile usoare, vezicule vindeca fara cicatrici.
Simptomele de EB de obicei se dezvolta in copii. Ele pot fi prezente la nastere sau de a dezvolta la scurt timp dupa. Simptomele au tendinta de a dezvolta mai tarziu in viata cu forme mai blande de EB, de exemplu, in cazul in care conditia afecteaza adulti. EB la adulti este rara. Semnele si simptomele bullosa epidermolysis pot include: Blistere care formeaza in deformare pielii sau pierderea de unghii si toenails anomalii dentare, cum ar fi cariilor dentare de la Dificultate dinte slab format smaltul de inghitire transpiratie excesiva interna vezicule, inclusiv de pe gat, esofag, cailor aeriene superioare, stomac, intestine si tractului urinar descuamarea pielii scalpului vezicule, cicatricile si caderea parului piele care se incadreaza in afara ingrosarea pielii pe palme si talpi de picioare (hiperkeratoza) ruperea pielii subtiri care apar umflaturi pielea alba Tiny piele sau cosuri (Milia) In EB, pielea este fragila si pot fi usor deteriorate prin: cea mai mica frecare sau frecare leziuni minore, inclusiv lovituri si umflaturi imbracaminte care atinge sau freaca pielea In unele forme de EB, vezicule pot afecta ochii si garniturilor de bodys interne, cum ar ca membranele in interiorul gurii, nas, cailor respiratorii, esofag, stomac si organele genitale.
Cautati ingrijiri medicale imediat in cazul in care un copil sau copilul se dezvolta blistere, si nu exista nici un motiv aparent pentru ei. In unele cazuri, de bullosa epidermolysis, vezicule sa nu apara pana cand un copil mic prima incepe sa mearga, sau pana la un copil mai in varsta incepe noi activitati fizice care declanseaza de frecare mai intense de pe picioare.
In cazul in care un copil a fost diagnosticat cu bullosa epidermolysis si dezvolta semne de o infectie in jurul unei zone deschise de piele, solicita asistenta medicala. Astfel de semne pot include: eritem, energie termica sau puroi durere sau o descarcare de gestiune galben cruste Red Line sau cu baleiaj sub piele, care se intinde departe de rana o rana care nu se vindeca febra sau frisoane Blistere poate duce la infectii si de deformare. De ingrijire corecta este esentiala.
Sa se adreseze medicului pentru persoane de toate varstele se confrunta cu probleme de inghitire sau de respiratie.
Exista diferite tipuri de EB. Principalele tipuri de EB includ: simplex EB distrofice EB junctional EB Kindler sindrom In cadrul acestor tipuri, exista diferite forme de EB, precum si simptomele pot varia de la usoara pana la severa.
Simplex EB (localizat si generalizat)
Acest cele mai comune si, in general, mildest forma de obicei, incepe de la nastere sau in copilarie timpurie. Genele defect sunt implicate in productia de keratina. In cazul in care un parinte are singure gene defecte, exista o sansa de 50 la suta din neamul lui sau a ei vor avea defectul.
Blistere a dezvolta in principal pe o maini Childs (pe palme) si picioare (pe talpi). Simptomele pot include transpiratii excesive la maini si de picioare (hiperhidroza). Aceasta forma de EB se numeste simplex localizate EB, sau Weber-Cockayne simplex EB.
Nu poate fi, de asemenea, vezicule in interiorul gurii. Aceasta forma de EB se numeste simplex generalizat EB, sau Köbner (sau Koebner) EB simplex.
In aceste forme de simplex EB, blistere se vindeca de obicei fara a lasa cicatrice. Vreme calda, caldura si umiditate poate face basici mai rau.
EB simplex (Dowling Meara)
Dowling Meara sub forma de simplex EB este mult mai severa. Blistere apar in grupuri. Vezicule sau pierdere pielii poate fi larg raspandit.
Copilul poate avea blistere pe caseta de voce (laringe) lor, care poate cauza un strigat ragusit. De asemenea, ele pot avea blistere in gura lor, care poate cauza probleme de alimentare. In acest tip de simplex de EB, vezicule de multe ori imbunatateste ca copilul devine mai in varsta. Dupa blistere vindeca, ele pot lasa pielea decolorate.
Distrofice EB (DEB)
Simptome de DEB poate varia foarte mult. Ele pot fi usoara pana la severa. In unele forme de DEB, vezicule pot afecta doar o parte a corpului (localizat) sau poate fi mult mai raspandita (generalizate). Dupa blistere vindeca, de obicei ei lasa cicatrici si mici, a ridicat pete albe pe piele.
In cazul in care DEB este mostenit de la unul din parinti (mostenire dominanta), simptomele sunt de obicei mai usoara. Acest formular se numeste dominanta EB distrofice (DDEB).
In cazul in care DEB este mostenit de la ambii parinti (mostenire recesiv), conditia tinde sa fie mai severe. Acest formular se numeste recesiv EB distrofice (RDEB). Simptomele pot fi foarte grave. Nu poate fi extensiva basici si cicatrici, precum si probleme cu sistemul digestiv si rinichii. Acest formular se numeste RDEB severa generalizate, sau Hallopeau-Siemens RDEB.
Junctional EB (JEB)
Afectiune, in general, incepe la nastere. Ca si in cazul DEB, simptomele de JEB poate varia si poate fi usoara sau severa. Blistere si pielea fragila poate afecta doar o parte a corpului, sau ele pot fi foarte larg raspandita.
Herlitz JEB este o severa, pun viata in pericol sub forma de conditie. Herlitz JEB cauze mai multe complicatii, inclusiv pierderea extinsa a pielii, dificultati de respiratie si anemie (deficit de fier).
Sindromul Kindler
In sindromul Kindler, vezicule afecteaza in principal mainilor si picioarelor. Alte simptome care pot afecta, de asemenea, pielea se pierd treptat departe (atrofie), sensibilitate la lumina (fotosensibilitate) si culoarea pielii sau variatie de pigment (poikiloderma). Care sunt cauzele bullosa Epidermolysis? In majoritatea cazurilor, bullosa epidermolysis este mostenit. Aceasta este cauzata de genele defecte in celulele pielii. Aceste gene de control a modului in care organismul produce pielii. Este, de asemenea, posibilitatea de a dezvolta EB, ca urmare a o mutatie aleatoare intr-o gena.
Blistere
Pielea este alcatuita din straturi diferite, inclusiv stratul de sus (epiderma), precum si straturile inferioare (dermei).
Din cauza genelor defecte diferite straturi de piele nu poate detine sau se lipesc intre ele, si au separat. In cazul in care straturile de piele au separate, lichid aduna in spatiul pentru a forma un blister. Pielea este fragila si usor de deteriorat.
In prezent, exista mai mult de 25 de formele cunoscute de EB si trei tipuri principale. Fiecare tip este cauzata de gene diferite si defecte diferite. Cercetatorii au identificat mutatii genetice ca formele cele mai multe cauza EB.
In cazul in care si atunci cand blistere dezvolta depinde de tipul de bullosa epidermolysis. Genele defect cauza blistere pentru a forma in straturi diferite ale pielii, in functie de tipul de EB. De exemplu: In EB distrofice: blistere forma in straturile inferioare si tesuturile pielii. In EB simplex: blistere forma in stratul superior al pielii (epiderma). In EB junctional: blistere forma in cazul in care partea de sus si straturile mai mici se intalnesc. In sindromul Kindler: straturi de piele pe care formularul de blistere pot varia. In unele forme de EB, genele defectuoasa poate provoca, de asemenea, blistere, pentru a forma in interiorul organismului, in interiorul gurii, nasului, esofag, stomac, cailor respiratorii si organele genitale.
Conditiile de genetica
Toate fiintele umane mosteni doua gene pentru fiecare caracteristica, culoarea ochilor (, inaltimea si culoarea pielii). O gena vine de la fiecare parinte.
Un copil poate mosteni o boala genetica in mai multe moduri. De exemplu: mostenirea dominanta: O mama nu poate trece pe o gena defect pentru copilul lor. In acest caz, societatea-mama va avea, de asemenea conditie. Mostenirea recesiv: Ambii parinti treci pe gene defect la copil. In aceste cazuri, parintii nu vor avea conditie, si nu poate fi constienti de faptul ca acestea sunt transportatorii. Cum este EB mostenit?
EB poate fi mostenite in moduri diferite. Formularele mostenit de la ambii parinti (recesiv), tind sa fie mai severe.
Simplex EB este, de obicei mostenit de la un parinte care a genei defecte. Parinte are, de asemenea conditie.
In cazuri rare, un copil poate avea simplex EB in cazul in care nu exista un istoric familial de conditie. O gena poate evolua, chiar daca nu-mama are stare. Care sunt cauzele gene de a evolua este necunoscut.
Distrofice EB poate fi mostenit de la ambii parinti, sau de la un parinte. Junctional EB si sindromul Kindler sunt mostenite de la ambii parinti. Bullosa Junctional epidermolysis este rezultatul a ambilor parinti care transporta si transmiterea genei defecte, cu toate ca nici nu-mama ar putea avea tulburari de vedere clinic (mutatie silentios). Daca ambii parinti au gena defecta, exista o sansa de 25 la suta ca unul dintre descendentii lor, vor avea defect si de a dezvolta tulburare. Care sunt factorii de risc de bullosa epidermolysis? Un factor de risc este ceva care creste probabilitatea de a dezvolta o conditie sau de boala. De exemplu, obezitatea creste semnificativ riscul de aparitie a diabetului zaharat de ti...

Lung de captuseala infectiei la copii, mai putin costisitoare Tratamentul Found

Lung de captuseala infectiei la copii, mai putin costisitoare Tratamentul Found Dupa testarea doua tratamente cele mai comune pentru empiem la copii si sa vedeti rezultate clinice egale, cercetatorii au ajuns la concluzia ca ar trebui sa fie urokinase enzima tratament primar impotriva infectiilor in captuseala pulmonare, deoarece costurile de 25 la suta mai putin decat procedura de alta parte, video-asistata chirurgie Thoracoscopic .
Rezultatele studiului apar in a doua pr...

Noua Sursa de inima Stem Cells Descoperit

Noua Sursa de inima Stem Cells Descoperit Cercetatorii de la Spitalul de Copii din Boston continua sa se documentul inimile mai vechi origini. Acum, ei au identificate un nou, grup anterior nerecunoscut de celule stem care dau nastere la cardiomyocytes, sau de celule musculare cardiace. Aceste celule stem, situat in suprafata de inima, sau Epicard, avans speranta de a fi in masura sa regenereze tesutul cardiac raniti.
Aceasta constatar...

Care sunt Insect Bites? Cum Pentru a trata muscaturilor de insecte

Care sunt Insect Bites? Cum Pentru a trata muscaturilor de insecte Muscaturilor de insecte sunt rani punctie sau laceratii facute de insecte. O insecta poate musca atunci cand este agitat si apara in sine, sau atunci cand vrea sa se hraneasca. Insecte de obicei se injecteaza acid formic, care poate declansa o reactie, inclusiv roseata, umflaturi, durere sau mancarime.
Furnici de foc, albine, viespi si Hornets au o intepatura dureroase care poate declansa o rea...

Studiu exploreaza abuz de antibiotice

Studiu exploreaza abuz de antibiotice In cazul in care curge nasul si pieptul congestionate au te gandesti de antibiotice, gandeste-te din nou.
Pentru raceli fara complicatii, zero, sunt necesare, bronsite, mai putin de 10 la suta sunt necesare; gatul inflamat, poate ca pana la 10 la 15 la suta dintre acesti pacienti au nevoie de un antibiotic, spune Dr. Jim Wilde, medicina de urgenta si de medic pediatru boli infectioase la medica...

Seful Paduchii Tratamentul si prevenirea

Seful Paduchii Tratamentul si prevenirea Odata ce copiii ajung la o anumita varsta, acestea sunt obligate sa se simta jenat daca au o infestarii cu paduchi cap. Daca va ingrijoreaza pielea capului pot fi infectate (in cazul in care rani sau puroi sunt vizibile) sa se consulte medicul dumneavoastra. Explicati copilului dumneavoastra despre cap de paduchi de prevenire si de tratament si ca oricine poate lua pe ei. Ei trebuie sa inteleaga c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.