Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Puroi la dinti tratament


Ce este un Abces dentare? Care este cauza abcesele dentare?

Ce este un Abces dentare? Care este cauza abcesele dentare?
Un abces dentar, sau abcese dentare, este o acumulare de puroi care se formeaza in interiorul dintii sau gingiile. Abces de obicei provine de la un infectii bacteriene, de multe ori unul care a acumulat in pasta moale a dintelui.
Bacteriile exista in placi, un produs de produse alimentare, saliva si bacterii in gura, care se lipeste de dinti si daune-le, precum si a gingiilor. In cazul in care placa nu este eliminat prin dinte regulate si periaj corect si folosirea atei dentare bacteriile se pot raspandi in tesutul moale din interiorul dintelui sau a gingiilor, in cele din urma duce la un abces.
Exista 3 tipuri de abcese dentare:
Abces gingival - abcesul este numai in tesutul guma si nu afecteaza dinte sau de ligament parodontale.
Abcese parodontale - acest abcesul incepe in sprijinirea structurilor de tesutul osos al dintilor.
Periapical abces - acest lucru incepe abcesul in pasta moale a dintelui.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: Un abces gingival este un abces limiteaza la tesutul gingival moale. Un abcese parodontale este un abces alveolare sau un abces laterala parodontale. Un abces periapical este un abces alveolare localizate in jurul varful unui dinte radacina. O dentare abces, de obicei necesita tratament, altfel se poate agrava si duce la distrugerea tesutului osos. Care sunt semnele si simptomele unui abces dentar? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medic sau asistenta poate detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn. Semne si simptome ale unei abces dentar pot include:
Durerea - principalul simptom. Aceasta poate fi o durere pulsatila, si este adesea intensa. Durerea incepe de obicei brusc, si devine mai intensa pe ora ulterioare sau zile. In unele cazuri, durerea poate radia la urechea, jawbone si gatul. Dureri in zona afectata atunci cand musca resimtita in zona afectata de sensibilitate poate fi dureros pentru produse alimentare la rece sau la cald si lichide Un gust fault la pacientii gura Febra stare de rau general (pacientul se simte generala de rau), trismus - pacientul considera ca este mai greu sa deschida lui / ei Disfagie gura - dificultati de inghitire Insomnia Ce provoaca un abces dentar? Un abces dentar, in cele mai multe cazuri este o complicatie a unei infectii dentare. Bacteriile, de multe ori bacterii prezente in placi, infecta si sa faca drumul lor intr-un dinte.
Abces Periapical
Bacteriile intra dinte prin orificii mici cauzate de cariilor dentare (carii) care se formeaza in smaltul dentar (stratul dur exterior al dintelui). Cariile in cele din urma sparga stratul mai moale de tesut sub smalt, numit dentinei. In cazul in continua descrestere, gaura va patrunde in cele din urma pulpa moale interioare ale dintilor - infectie la nivelul pulpei se numeste pulpita.
Pe masura ce avanseaza pulpita bacterii fac drumul lor la nivelul osului care inconjoara si sustine dinte, numit osoase alveolare, precum si un abces periapical este format.
Abcese parodontale
Atunci cand bacterii care sunt prezente in placa infecta gingiilor pacientul a periodontitis. Gingiilor inflamate, ceea ce poate face ligament parodontal (tesut in jurul radacina dintelui), separat de la baza dintelui. Un buzunar parodontale, un decalaj mici, se formeaza in cazul in care separa periodontale ligament de la radacina. De buzunar devine murdar usor si este foarte greu de intretinut. In ceea ce bacterii construi pana in buzunar parodontale, abcese parodontale este format.
Pacientii pot dezvolta abcese parodontale, ca urmare a unei proceduri dentare care accidental a dus la buzunare parodontale. De asemenea, utilizarea antibioticelor in parodontita netratate, care poate masca simptomele de un abces, poate duce la o abcese parodontale. Uneori, daune de mestecat poate duce la abcese parodontale, chiar daca nu este prezent periodontitis. Ce trebuie sa fac daca am simptome abces dentar? Orice persoana cu simptome legate de un abces dentar ar trebui sa vedeti un dentist imediat. Abcese dentare sunt usor de diagnosticat de un medic stomatolog calificat. In Marea Britanie, National Health Service (NHS) sfatuieste pe oameni sa viziteze, fie dentist lor obisnuite social, un localnic Dental Centrul de acces, sau serviciu de urgenta de spital lor locale generale.
Oamenii care au inghitire si / sau probleme respiratorii ar trebui sa mearga direct la departamentul de urgenta a spitalului lor locale.
In cazul in care din anumite motive, nu se poate ajunge la un medic dentist imediat ai putea vizita medicul (medic generalist, medic primar de ingrijire). Unui medic de familie nu poate trata un abces, dar el / ea poate prescrie medicamente si de a oferi consiliere privind auto-ingrijire si de gestionare a durerii, si de asemenea, este probabil sa stiu cel mai rapid mod de a avea tratament de urgenta, daca este necesar. Care este tratamentul pentru un abces dentar? singura persoana care poate trata in mod eficient un abces dentar este un dentist. Tratamentul poate implica tipic proceduri dentare, iar in unele interventii chirurgicale ocazionale.
Incizie - abcesul trebuie sa fie taiate (incizate) si puroi, care contine bacterii, drenate departe. Pacientul va fi administrat un anestezic local.
Tratarea un abces periapical - tratamentul de canal va fi utilizat pentru a elimina abces. Un burghiu este folosit pentru a purta o gaura in dinte mort, astfel incat puroiul poate iesi. Orice tesut deteriorate vor fi eliminate din celuloza. O radacina de umplere este apoi introdus in spatiul pentru a preveni infectiile ulterioare.
Tratarea unei abcesul parodontal - abcesul va fi drenate si curatate de buzunar parodontale. Suprafetele radacina dintelui va fi atenuate de catre scalarea si de uniformizare (cioplire) sub linia de guma. Acest lucru ajuta dinte vindeca si previne infectiile suplimentare de la care apar.

TBC prevenire, tratament ar trebui integrate in programele de tratament cu HIV, JAMA Studiu zice

TBC prevenire, tratament ar trebui integrate in programele de tratament cu HIV, JAMA Studiu zice Tuberculoza activitatile de prevenire si tratament ar trebui sa fie integrate in programele de tratament cu HIV in resurse limitate in cazul in care mortalitatea TBC este raspandita si in cazul in care multi-TBC rezistente la medicamente este in curs de dezvoltare de a reduce decese in randul persoanelor care traiesc cu HIV / coinfectie TBC, conform unui studiu publicat miercuri, la Journal of American Medical Association, Xinhuanet studiu reports.The propune ca eforturile sporite ar trebui sa se faca pentru a identifica cazurile de TB in clinici cu HIV. Persoanelor HIV pozitive si a celor care traiesc cu ei ar trebui sa fie verificate cu regularitate pentru TB, studiul spune. Autorii studiului recomanda, de asemenea, ca toate persoanele infectate cu HIV pozitiv care nu au TBC primesc antibiotice izoniazida pentru a ajuta la prevenirea infectiei TBC. Medicii ar trebui sa ia in considerare, de asemenea, administrarea medicamentelor antiretrovirale pentru a persoanelor HIV pozitive in etapele anterioare ale bolii pentru a reduce deteriorarea sistemului imunitar si reduce riscul de studys TB....

Vicriviroc Demonstreaza potenti virale reprimarea Prin 48 de saptamani de tratament In faza a II-Studiul ACTG In de tratament cu experienta pacientii infectati cu HIV

Vicriviroc Demonstreaza potenti virale reprimarea Prin 48 de saptamani de tratament In faza a II-Studiul ACTG In de tratament cu experienta pacientii infectati cu HIV Astazi Schering-Plough Corporation (NYSE: PSC) a raportat ca rezultatele unui studiu clinic de faza II a aratat vicriviroc, antagonist CCR5 sale experimentale, a demonstrat potent si supresia virala sustinute prin 48 de saptamani de tratament la tratament cu experienta pacientii infectati cu HIV, atunci cand se administreaza o data in - dozele pe zi in asociere cu un ritonavir optimizat-potentat i...

Minim invaziva chirurgicale, tratament si Inferioara tractului urinar Simptomele Evidence tratament pe baza de tratament

Minim invaziva chirurgicale, tratament si Inferioara tractului urinar Simptomele Evidence tratament pe baza de tratament UroToday.com - noua paradigma in tratamentul Simptome tractului urinar inferior (LUTS) este spre atat de management medical si chirurgia minim invaziva. LUTS este un simptom complex, care include atat iritative, precum si simptomele obstructiva. In general, tratamentul chirurgical este directionat la componenta obstructiva. Standardul de aur pentru managementul chirurgicale de obstructie vezicii u...

Rezultate pozitive pentru Permacol (REG) ca un tratament profilactic Pentru Parastomal Hernia Si ca un tratament pentru Anal Fistule

Rezultate pozitive pentru Permacol (REG) ca un tratament profilactic Pentru Parastomal Hernia Si ca un tratament pentru Anal Fistule La Reuniunea Anuala a ACPGBI (Asociatia Coloproctology al Marii Britanii si Irlandei), a avut loc in Gateshead, 3-6 iulie, de tesuturi Stiinta plc Laboratories, compania a dispozitivelor medicale specializate in inlocuirea tesut uman si produse de reparatii, a prezentat dovezi de sustinere din doua-pilot - studii in primul rand, o cerere de Permacol ® ca un tratament pentru hernii parastomal, iar...

Magnetice de tratament de stimulare pentru depresie ajuta dificil de tratament cazuri,

Magnetice de tratament de stimulare pentru depresie ajuta dificil de tratament cazuri, Barbara Baas fugit de acasa si a incercat sa se omoare ca un adolescent. Ca un adult, ea a incercat in mai mult de 15 soiuri de antidepresive. Dar, datorita o noua arma, ea a ajuns in cele din urma un armistitiu intr-o lupta de 45 de ani.
Dna Baas, spune un nou tratament pentru depresie se schimba viata ei - atat de mult incat shes dispusi sa conduca in 115 mile cinci zile pe saptamana de la De...

Nu comunitari un tratament comenzi de lucru? Noul studiu a puna la indoiala Fie ca comunitare Comenzi tratament (CTOs) sunt eficiente

Nu comunitari un tratament comenzi de lucru? Noul studiu a puna la indoiala Fie ca comunitare Comenzi tratament (CTOs) sunt eficiente Nu exista controverse cu privire la posibilitatea CTOs pentru pacienti de psihiatrie sa reduca utilizarea de servicii de sanatate, sau pentru a imbunatati rezultatele clinice si functionare sociala.
Avand in vedere utilizarea pe scara larga a acestor competente in America de Nord, Europa si Australia, este important sa se evalueze beneficiile si potentialele efecte negative ale acestui tip de l...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.