Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Raceala la testicule


Giving Mice o raceala de virusi Oferte speranta de a Nou Astm Tratamente

Giving Mice o raceala de virusi Oferte speranta de a Nou Astm Tratamente
Oamenii de stiinta au reusit sa recreeze infectie rhinovirus, care este in spatele cel mai raceli comune, intr-un animal mic pentru prima data.
De cincizeci de ani de cand au fost descoperite, ar fi fost crezut ca rhinoviruses ar putea infecta numai om si la cimpanzei. Dar acum o echipa de cercetatori condus de profesorul Johnston Sebastian la / MRC Astm Marea Britanie Centrul de mecanisme alergice a astmului la Imperial College din Londra, a fost in masura de a infecta soareci cu rhinoviruses.
Rhinoviruses sunt un inconvenient nedorite pentru majoritatea populatiei, ca acestea produc aproximativ trei sferturi din raceala comune. Cu toate acestea ele pot avea, de asemenea, consecinte grave. La persoanele sensibile, ele pot fi fatale. Acestea pot duce la spitalizare sugarilor, pneumonie la persoanele cu un sistem imunitar slabit si au cele mai declansa atacuri de astm. Ele sunt, de asemenea, cauza majora de atacuri acute de BPOC (bronsita cronica si emfizem), si sunt astfel de criminal majora in aceste boli.
Profesorul Johnston a spus:
Pana in prezent nu a fost posibil sa se studieze infectie rhinovirus la animale mici. Acest lucru a fost un obstacol major pentru dezvoltarea de noi tratamente si nu exista in prezent nici un tratament eficient pentru infectia cu rhinovirus.
Ea a fost crezut ca la soareci si alte animale mici, au fost rezistente la rhinoviruses. Din cele 100 de tulpini cunoscute ale rhinovirus, 90 la suta folosi o molecula cu caracter obligatoriu, numite ICAM-1, care se gaseste pe suprafata celulelor umane, astfel cum a receptorilor lor. Dar, virusii sunt in imposibilitatea de a lega la versiunea mouse-ul a acestui receptor.
Profesor Johnston a explicat:
Anterior am constatat ca, o data in interiorul celulei mouse-ului un rhinovirus reproduce in sine, precum si o face in celulele umane. Dar a putut virusul infecta celula mouse-ul, deoarece receptorul (care actioneaza ca o cheie de usa) a putut ajunge in celula.
Acum, weve modificat receptorilor de mouse-ul asa ca este mai mult ca un om. Acest lucru inseamna virusul poate infecta celulele acestor soareci modificate.
Profesor Johnston a adaugat:
Am descoperit ca soarecii cu receptorul modificate au fost sensibile la infectia cu un rhinovirus. In cazul in care, combinate cu un alergen (ovalbumina care se gaseste in albus de ou), care ar putea provoca o reactie alergica in plamani, virusul ar putea face de raspuns mai rau si sa conduca la un atac de astm. Echipa a fost in masura sa observe ca, atunci cand virusul a fost asociat cu o reactie alergica, mouse-ul a raspuns in mod similar la om. Acest lucru inseamna ca ofera un model bun pentru studiul de atacuri de astm sever.
Aceste modele de mouse-ul ar trebui sa ofere un impuls major pentru eforturile de cercetare pentru a dezvolta noi tratamente pentru raceala, precum si pentru boli mai mult potential letal, cum ar fi atacurile acute de astm si de BPOC. Cercetare a fost finantat de catre Consiliul Medical de Cercetare, astm bronsic Marea Britanie si GlaxoSmithKline.
Director executiv al Consiliului de Cercetare Medicala, stimate domn Leszek Borysiewicz a spus:
Aceasta descoperire importanta si fundamentale, ne va permite sa intelegem rhinoviruses efectele si racelile comune au asupra sanatatii noastre. Aceasta va deschide noi cai de pana la gasirea de tratamente, care au fost amanate de multi ani si ne ofera posibilitati de descoperiri mai mult in viitor. Leanne Male, Asistent de director de cercetare al astmului Marea Britanie a comentat:
Nouazeci la suta din persoanele cu astm ne spun ca, raceli si gripei declanseaza simptomele astmului lor, dar inca nu exista un tratament specific pentru atacuri de astm virally induse si tratamente cu steroizi sunt numai partial eficiente impotriva lor. Salutam aceasta ultima avansare, deoarece va conduce la o mai buna intelegere a infectiilor virale si legatura acestora cu astm si pot ajuta la dezvoltarea unui tratament adecvat pentru virusul induse de atacuri de astm, astfel, in mare masura imbunatatirea vietii de 5.2 milioane de persoane, cu conditia in Marea Britanie.
Ia act de
Detalii Oficial: modele de mous...

Echinacea putea taia sanse de recuperare a decalajului o raceala cu mai mult de jumatate

Echinacea putea taia sanse de recuperare a decalajului o raceala cu mai mult de jumatate Luand Echinacea pe baza de plante de produs ar putea reduce sansele de recuperare a decalajului o raceala cu 58%, de a incheia autorii unei reexaminari Online si publicat in editia din iulie a Lancet Infectious Diseases.
Review, de asemenea, statele Echinacea ar putea reduce durata de raceli, cu o medie de 1,4 zile. Acesta a fost scrisa de dr. Craig Coleman, Universitatea din Connecticut, Scoala de Farmacie, Spitalul Hartford, Connecticut, SUA, si colegii. Ei au efectuat o meta-analiza (un studiu care combina rezultatele studiilor precedente), din 14 de studii in utilizarea de Echinacea pentru a diminua / a proteja impotriva prinderea o raceala.
Doar una din cele 14 studii revizuite Echinacea combinat cu vitamina C, care a aratat cele doua incidenta rece impreuna redus cu 86%. Ca urmare, autorii nu a putut incheia cu siguranta daca cele doua suplimente combinate sunt mai eficiente decat Echinacea singur.
Si autorii a constatat ca in cazul in care Echinacea a fost folosit in incercarea de a preveni prinderea naturale de o raceala, si-a redus incidenta rece cu 65%, dar, in cazul in care pacientii au fost direct inoculat cu rece-rhinovirus care cauzeaza, Echinacea utilizarea redusa doar incidenta rece cu 35%. Autorii spun: Cu peste 200 de virusuri care pot produce rece comune, Echinacea ar putea avea efecte modeste impotriva rhinovirus dar efectele marcate impotriva virusilor altele.
Echinacea, o colectie de noua specii de plante inrudite indigene in America de Nord, este cel mai frecvent utilizate nutraceutical (produse pe baza de plante, alime...

Diferenta dintre o raceala si gripa

Diferenta dintre o raceala si gripa O raceala
Fever - rare
Dureri de cap - rare
Dureri generale si dureri - Uneori (usoara)
Oboseala si slabiciune - Uneori (usoara)
Extreme oboseala - Foarte rare
Nazale, nas infundat - Comuna
Stranut - comuna
Durere in gat - Comuna
Piept disconfort, tuse - Uneori (usoara pana la moderata)
Complicatiile - congestie posibile sinus sau durere de urechi
Gripa
Fever - ...

Un soarece cu Sniffle a fost inceputul Dar acum, cercetarea in domeniul raceala si astm ia masuri urmatoarea sa

Un soarece cu Sniffle a fost inceputul Dar acum, cercetarea in domeniul raceala si astm ia masuri urmatoarea sa Noua cercetare a identificat mecanismele din spatele infectie rhinovirus (virusul spatele rece comune), precum si modul in care poate declansa simptome tipice ale unui atac de astm la persoanele sensibile la aceasta conditie. Rezultatele vor fi publicate in Proceedings of the National Academy of Sciences, SUA (PNAS), in aceasta saptamana.
Astmul atacuri rezultat in jur de 1.200 de decese pe an ...

Ce este Pubertatea? Ce este Early Pubertatea? Ceea ce se afla in intarziere Pubertatea?

Ce este Pubertatea? Ce este Early Pubertatea? Ceea ce se afla in intarziere Pubertatea? Pubertate este perioada in viata copiilor, atunci cand o experienta de modificari fizice, prin care organismele lor in cele din urma sa devina organismele de adulti care sunt capabile de a se reproduce. Pubertate este declansata de hormon de semnale de la creier la ovare, testicule (gonade). Ovarelor (la fete), testicule (la baieti) pentru a raspunde la semnalele de hormon de la creier prin produc...

Testiculele Pentru a incubeaza Stem Cells

Testiculele Pentru a incubeaza Stem Cells Barbatii pot piti la ideea, dar sperma producatoare de celule stem gasite in testiculele ar putea fi extrase, cultivate in laborator, si congelate pentru utilizare ulterioara. O echipa in Tarile de Jos au recoltat cu succes celulele stem spermatogonial de la vaci si de cultura le testicule in interiorul mouse-ului. Speranta este ca acelasi lucru ar putea face pentru barbati. Aceasta este o cale fo...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.